2024.04.26. - Ervin

Tiszta Elemi ösztön: Szex után késelt a nõ

Tiszta Elemi ösztön: Szex után késelt a nõ
A szeremlei nõ a sértett combját, nyelvét és vállát szurkálta össze, az fõügyészség felfüggesztett börtönt kért rá.

Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a megyei fõügyészség egy 28 éves szeremlei nõ ellen, aki januárban egy konyhakéssel összeszurkálta barátját, közvetlenül intim együttlétük után. A férfi és a nõ között az ellentétek már korábban kezdõdtek. A vádlott több alkalommal meggyanúsította élettársát, hogy más nõkkel is kapcsolata van.
A férfi ezt tagadta, ám a féltékenykedések miatt állandósultak a veszekedések, viszonyuk így igencsak megromlott. A pár január 14-én este szórakozni ment Bajára, az egyik diszkóban a nõ sört ivott, elõtte otthon fél liter bort is lecsúszott a torkán.

A buli után hajnali négy körül értek haza Szeremlére, a vádlott nõ édesanyjának lakásába. Bementek az egyik szobába, szeretkeztek, ám ekkor vita keletkezett közöttük, a nõ közölte a férfival: nem alhat vele egy ágyban, és a nyomaték kedvéért el is kezdte rugdosni a sértettet, aki ezek után kijelentette, hogy el fog utazni.

Erre a nõ újra elvesztette a fejét, kiment a konyhába, a mosogatóból kivett egy tizenhat centiméter pengéjû kést, majd a szobába visszatérve megtámadta élettársát. Több alkalommal a férfi feje, törzse és ágyéka felé szúrt, és talált is: a sértettnek a combja, a nyelve és a válla sérült. A férfi sérülései három hét alatt gyógyultak meg, a bal lágyékhajlatot ért szúrás következtében viszont – a szakértõi vélemények szerint – közvetlen életveszélyes állapot alakulhatott volna ki.

A fõügyészség felfüggesztett börtönbüntetést indítványoz a késelõ nõre, aki egyébként a büntetõeljárás során végig szabadlábon védekezhetett.