2024.05.14. - Bonifác

Hatalmas fenekéből csinált karriert az amerikai asszony

Hatalmas fenekéből csinált karriert az amerikai asszony
Hatalmas fenekéből csinált karriert az amerikai asszonyBarbie Edwards döbbenetesen nagy piaci rést talált, amit hátsójával tömött be. Az amerikai asszony egy vagyont keres azzal, hogy gigantikus méretű fenekén dolgokat egyensúlyoz. A nő elmondása szerint a közönsége imádja nézni, ahogy akár egy tálcányi ételt is fel tud szolgálni a fenekén. A 42 éves Barbie Edwards gondolt egy óriásit, és úgy döntött akkorára növeszti hátsóját, amekkora senki másnak nincs a világon. A családanya egész tinédzserkorban küzdött szokatlan alakjával, míg egy modellügynökség fel nem fedezte magának. Feneke hatalmas bevételt jelent az asszonynak.
Azóta Edwards feneke saját karrier csinált, ami hatalmas bevételt jelent az asszonynak. A szociális munkásként dolgozó nő egy szórólapon látta meg, hogy a nagyméretű modelleket keres egy ügynökség. Azonnal jelentkezett a céghez, ahol beleszerettek húsos alakjába, és fotósorozatot készítettek róla. Ekkor jött rá az asszony, hogy óriási fenekével rengeteg pénzt kereshet.

Hátsója számára külön internetes oldalt csinált, aminek fél év alatt több mint 4000 követője lett. A látogatók megkérhetik, hogy egyensúlyozzon dolgokat a fenekén, ő pedig boldogan tesz eleget a kívánságoknak. Hatalmas testészével egy egész étellel telirakott tálcát is fel tud szolgálni.
Edwards fenék-projektje csupán hat hónapja indult, azonban ez idő alatt már több mint 6 millió forintnak megfelelő összeget keresett. – Soha nem gondoltam volna, hogy pont a fenekemmel fogok pénzt keresni. Engem is meglepett mekkora sikere van. Naponta több száz kérést kapok. A férfiak egyszerűen megőrülnek a hátsómért, ami valljuk be csodálatos érzés – nyilatkozta az asszony a riportereknek.