2024.04.27. - Zita

A legrövidebb karriert futotta be a káromkodó híradós

A legrövidebb karriert futotta be a káromkodó híradós
A legrövidebb karriert futotta be a káromkodó híradósÉlete első élő híradójában még el sem kezdett beszélni, egy káromkodással máris elvágta magát a szakmában. A hírolvasó nevében a televíziós társaság vezetője kért elnézést. Egy észak-dakotai hírmondó első élő adását azzal kezdte, hogy jól belekáromkodott a mikrofonba. A.J. Clemente nem tudta, hogy már adásban van, vélhetően ezért beszélt csúnyán, miközben a cipőjét nézte. Valószínűleg kutyaürülékbe lépett, ezért szakadt el nála a cérna. Ezzel a húzással elérte, hogy valószínűleg övé a legrövidebb tévés karrier.
Még szinte el sem kezdte a munkát, máris elrontotta. Élete első élő híradója épphogy elkezdődött, máris megvolt A.J. Clemente óriási bakija. Cipőjét nézegetve, egy hatalmas káromkodással indította a híreket, valószínűleg kutyapiszokba lépett, és arra reagált ilyen hevesen a híradós.
Kollégája észnél volt és azonnal elkezdte mondani a híreket, így csak pár pillanatra okozott fennakadást a baki. A televízió társaság elnöke a Facebookon kért elnézést a nézőktől a káromkodás miatt, és bejelentette, amíg kivizsgálják a történteket, felfüggesztik állásából a fiút.

Clemente a Twitteren csak annyit posztolt: ennél rémesebb első napja a munkahelyén nem is lehet az embernek. Hogy mi lesz A.J. Clemente további sorsa, az majd a történtek kivizsgálása után válik el. Lehet, hogy övé lesz a világ legrövidebb a híradós karrierje?