2024.05.08. - Mihály

Megszabadult hosszú fürtjeitől Beyoncé

Megszabadult hosszú fürtjeitől Beyoncé
Megszabadult hosszú fürtjeitől BeyoncéBeyoncé fodrásza, Kim Kimble állítja, Beyoncé tényleg megszabadult hosszú szőke fürtjeitől, s most szuperrövid frizurával hódít. A színésznő-énekesnő sokkolta a rajongóit, amikor az Instagramra feltöltött egy új képet a hajáról. Kimble elmondta, a hajvágás ötlete Beyoncétől származik. „Hosszú ideje dolgozunk együtt. Nagyon szép hosszú haja volt, nehéz volt ilyen hosszúra megnöveszteni. Úgy érzem, az én hajam is volt, nagyon sokáig én foglalkoztam vele. Kicsit elérzékenyültem, de örülök is neki, hogy megtette. Lehet, hogy én is levágom a hajam.”
Hozzátette: „Azért vágatta le, mert lényegében ez egyfajta kinyilatkoztatás: gyönyörű vagyok, szexi, merész, és mindent megtehetek. Tökéletes modell, hiszen dolgozó anya, szupersztár, üzletasszony.” A kritikusok szerint a díva így már egyáltalán nem csinos.

Más források szerint nem önszántából vált meg a hajától az énekesnő. Mint ismert, korábban egy koncerten a színpad szélén énekelt, amikor egy ventilátor bedarálta a haját. Állítólag tövig levágta az énekesnő haját, így hosszú idő után fiús frizurával lép majd színpadra.

Sok rajongónak azonban egyáltalán nem tetszik a változás, a kritikusok szerint Beyoncé így már nem is olyan szexi.