rss
 • Adatlap - parkettas


 • Név:
  Csak belépett felhasználóknak

  E-mail cím:
  Csak belépett felhasználóknak

  Nem:
  Csak belépett felhasználóknak

  Születési idő:
  0000-00-00

  Regisztráció időpontja:
  2008.07.13. 22:35

  Bemutatkozás:
  Csak belépett felhasználóknak

  Aláírás:


 • Cikkajánló

 • Vályúból evett és sárban hempergett a pornódíva - fotó!

  Megsínylette, de mégis emelt orral távozott egy disznó mellõl Annina Ucatis pornódíva, mellyel két napig hempergett a sárban.

  A 31 éves, hatalmas melleirõl híres kebelcsoda hölgy lényegében kocaként élt, még ha arra a rövid idõre is, de úgy élt...

  Az ólban aludt, vályúból evett, és sárban hempergett. Igaz, nem saját indíttatásból viselkedett így, egy német mûsor rendezõi kérték ezt tõle.

 • Sztárbaba születik! Lilu gyermeket vár!

  Az RTL Klub 32 éves mûsorvezetõje õszre babát vár férjétõl, Árpa Lászlótól, akivel három éve élnek boldog házasságban. A baba miatt(is) Lilu nagyon boldog, biokajákat fogyaszt és kismama tornát végez. Férje pedig mindenben a kedvére tesz.

  A hír konkrétan ennyi - vagyis amennyit fenn olvashattak. Lilu nem tudja fiú lesz-e vagy lány, mikor hagyja abba a tévézést, de még azt sem, hogy milyen neveket akar majd adni. Ellenben a világ midiklorián szintje mintha érezhetõen megemelkedne, amikor egy ismert személyiség bejelenti hogy terhes.

 • D. Tóth Kriszta az év médiaszemélyisége!

  Az MTV híradósát választották az év médiaszemélyiségének az idén. D. Tóth Kriszta az elsõ nõi újságíró, aki ebben az elismerésben részesült a Média 2003 Alapítványtól.

  Az Év Médiaszemélyisége díjat minden évben egy olyan személynek ítéli oda a Média 2003 Alapítvány, aki az országos sajtóban tevékenykedik, munkája megkérdõjelezhetetlen, jó példa a szakmaiságra, elhivatottságra, emberségre.

  Az idén D. Tóth Kriszta követi a korábban díjazott Baló Györgyöt, Friderikusz Sándort és Szellõ Istvánt.

 • Havas Henrik csóró lett?

  Havas Henrik cége, amelyik többek közt könyvkiadással és a híresség internetes blogjával is foglalkozott, most nagy bajba került. Információk szerint a vállalkozás már több mint egy hónapja nem tudja kifizetni Henrik weboldalának üzemeltetési díját, és a mai nappal már hivatalosan is látható, hogy számlatartozás miatt nem érhetõ el a havashenrik.hu! Úgy tudjuk, hogy nem csak az üzemeltetõnek nem tudott fizetni a médiás tulajdonában álló cég, hanem a céges telefonokat is kikapcsolták náluk, anyagi okokra hivatkozva.

 • A péntek 13 eredete

  %%kep1%%Nagyon híres a péntek 13, de igazából nem sokan tudják az eredetét. Összegyűjtöttünk pár dolgot, ami miatt a nép balszerencsésnek ítélte el ezt a napot. A baljós péntek tizenháromtól minden babonás fél. Rengeteg információ van arról, miért ennyire elátkozott ez a nap, bár szinte egyikre sincs bizonyíték. A XIX. század közepén kezdték el úgy hirdetni a péntek 13-at, mint egy szerencsétlen napot. Az első ilyen leírást Henry Sutherland Edwardsnak köszönhetjük, egy évre rá, hogy 1868-ban elhunyt Gioacchino Rossini.

 • Hírajánló

 • Apa, nagyapa és dédapa lett egy 60 éves brit férfi

  Apa, nagyapa és dédapa lett egy 60 éves brit férfi mindössze 3 hónap leforgása alatt.

 • Bujkál a szexképeit mutogató tanárnõ!

  Nem érdemelte meg ezt! – mondta a pedagógus osztályában tanuló egyik diák. – Ez egy kis gimnázium, mindenki tudja, hogy ki adta ki a képeket. Nem jó tanuló, de Eszti néni mindig adott neki lehetõséget.

  – Nagyon megdöbbentette a tanári kart és a diákokat az eset, hiszen egy kedves kollégánkról van szó, aki jól végezte a munkáját. A négy év alatt, amíg itt dolgozott, semmi furcsa nem volt a viselkedésében – mondta el Olasz Istvánné igazgatónõ.

 • Génkezelt hústól menstruál a hét éves kislány

  A kereskedelemben kapható hús miatt menstruál egy kislány már hét évesen, állítják azok a szakemberek, akik megvizsgálták az elsõ osztályos gyermeket. A diagnózis szerint a növekedési hormonokkal, ösztrogénnel kezelt és forgalomba bocsátott állatok húsa miatt lett hét évesen felnõtt nõ a kislány.

 • Madonna miatt gyepszõnyegcsere Frankfurtban

  Ki kell cserélni az Eintracht Frankfurt futballstadionjának gyepszõnyegét, amely használhatatlanná vált a keddi Madonna-koncert miatt.

  A popdíva fellépését mintegy 50 ezren látták a Commerzbank Arenában, és a küzdõtérre fejenként (átszámítva) 35 ezer forintért bejutó rajongók teljesen összetiporták a borítást.

  A rendezõknek alig másfél napjuk maradt az újbóli füvesítésre, pénteken 20:30 órától ugyanis az Eintracht a Karlsruhét fogadja.

 • Luxus irodaházba költözik hamarosan a MÁV központja!

  Luxus irodaházba költözik hamarosan a MÁV központja. A 27 ezer négyzetméter alapterületû épület bérleti díja évi 4,77 millió euró plusz áfa.

  Ez 300 forintos árfolyamon számolva, valamint az egyéb költségeket is hozzávéve évente 1,77 milliárd forint. Mivel az árfolyam nem fix, akár a 2 milliárd forintot is elérheti – olvasható a Magyar Hírlap cikkében.

 • Apró ajánló