2024.04.27. - Zita

Középpontban a legjobbnak ondott nõk

Budapest - Elõször rendezik meg Magyarországon a New Yorkban és Londonban évek óta sikeres Glamour Women of the Year díjátadót, amelynek keretében öt plusz egy kategóriában hirdetnek gyõztest.

A magazin többek között olyan világsztárokat díjazott, mint Hillary Clinton, Nicole Kidman, Tyra Banks, Victoria Beckham, Kate Beckinsale, Kate Moss, Kelly Osbourne vagy épp Annie Lennox.
A lap magyarországi szerkesztõsége úgy vélte, itt az ideje, hogy a névsorhoz magyar ismert nõk is csatlakozzanak. A legjobb divattervezõre, a legjobb modellre, a legjobban öltözött nõre, a legjobb énekesnõre és a legjobb sportolónõre lehet szavazni az újságban található kuponon vagy a glamouronline.hu portálon. A díjátadóra március 19-én kerül sor.

A magazin nem feledkezik meg a férfiakról sem, így az öt kategória mellett a legsármosabb férfira is szavazhatnak az olvasók. A nyolc jelölt a következõ: Varga Dániel, Talmácsi Gábor, Csányi Sándor, Yonderboi, Kolovratnik Krisztián, Kucsera Gábor, Király Viktor és Sebestyén Balázs.

A legjobb sportolónõ díját Drávucz Rita, Janics Natasa, Pálinger Katalin, Szávay Ágnes, Görbicz Anita, Valkai Ágnes, Póth Diána vagy Mohamed Aida nyerheti meg - tudatta pénteki közleményében a Glamour.

A legjobb divattervezõ hölgyek között megtalálható Benes Anita, Vágó Réka, Konsánszky Dóra, Sándor Szandra (Nanushka), Léber Barbara, Vass Éva, Makány Márta és Szegedi Kata.

A legjobb modell kategóriában Fórizs Adina, Varga Ágota, Mihalik Enikõ, Ebergényi Réka, Görög Zita, Rajzák Kinga, Cseh Annamária és Varga Noémi közül választhatnak a voksolók.

A legjobban öltözött nõk közé Lilu, Liptai Claudia, Bartók Eszter, Ördög Nóra, Erõs Antónia, Kiss Ramóna, Debreczeni Zita és Demcsák Zsuzsa került be.

A legjobb énekesnõket Zsédenyi Adrienn, Rúzsa Magdi, Tóth Vera, Péter Szabó Szilvia, Gallusz Niki, Tóth Gabi, Bencsik Tamara és Dér Heni képviseli.