2024.04.26. - Ervin

Vajon ki jegyezte el Kiszel Tündét?

Örömteli eseményrõl kaptunk hírt. Kiszel Tünde ujján egy feltûnõen szép, új gyûrû csillog, amelyet a napokban az Operában is viselt, ahol párjával, Károllyal jelent meg. Ez azt jelenti, hogy Tündét titokban eljegyezték?
"Az igaz, hogy Károllyal az Operában voltunk, Lukáncs Gyöngyi világhírû operaénekes személyes meghívására. Sõt az is igaz, hogy egy új gyûrût viseltem, sõt még virágcsokor is volt nálam. Hogy történt-e bármi, az maradjon az én titkom, de azt elmondhatom, a kapcsolatunk komoly és bármi megtörténhet" - mondta titokzatosan mosolyogva a mûsorvezetõ.

Tünde és Károly 2010 február óta alkotnak egy párt és láthatóan jól összeillenek. A híresség azt mondja, kiegészítik egymást új párjával, akit Donatella is elfogadott, ami Tünde számára nagyon fontos. Kiszel Tünde korábban egyszer már volt férjnél, de házassága úgy alakult, hogy férjével néhány év után elváltak útjaik. A mûsorvezetõ ettõl függetlenül nem zárkózik el attól, hogy egyszer újra oltár elé álljon, ha megtalálja az igazit.