2024.04.26. - Ervin

Halottidézõ szeánszokat tartott szexuális szolgáltatásokért cserébe

Meztelenre vetkõztette nõi klienseit az a pszichiáter, aki privát rendelõjében halott idézõ szeánszokat tartott Nagy-Britanniában.
A pszichiáter azt mondta a hölgyeknek, hogy a vetkõzés, illetve a szexuális játékok fokozzák a bennük rejlõ „pszichikus erõket".

A hiszékeny nõk halott rokonaikkal szerettek volna kapcsolatba kerülni. Borsot árat fizettek az ígért szolgáltatásokért, és szinte bármit elhittek volna a kuruzslónak, csakhogy sikerrel járjanak.

A férfi persze tartott attól, hogy lebukik, ezért megfenyegette egy kliensét: ne beszéljen senkinek sem a módszereirõl, õ ugyanis „Krisztus reinkarnációja", és titokban segít az embereknek.

A Lang-féle szeánszokról egy húszas éveiben járó nõ így számolt be: „Sebezhetõ, bizonytalan és befolyásolható voltam – és õ ezt pontosan tudta. Azt hajtogatta, hogy teljesen normális, amiket csinálunk, de én kellemetlenül éreztem magam, úgy éreztem kényszerítenek valamire -mondta a nõ.

A hölgy elmondta azt is, hogy Lang egy ízben orális szexben részesítette egyik fiatal kliensét a többiek szeme láttára. Azt hazudta, hogy a spirituális világ utasította arra, hogy ezt tegye.

Az ügyész kegyetlen trükknek minõsítette Lang gyakorlatát. Telejsen átmosta az agyukat, hisz azt állította, minél felháborítóbban viselkednek, annál könnyebb lesz kapcsolatot teremteni a holtakkal.

Karl Lang tagad minden ellene felhozott vádat.