2024.05.06. - Ivett, Frida

Komoly dilemma az esküvõk körül

Komoly dilemmával kénytelen szembenézni George Clooney, ugyanis el kell döntenie, hogy Brad Pitt vagy Jennifer Aniston lagziján vesz részt.
George Clooney ugyan a házasságellenesek nagykövete, ám most mégis a lagzi miatt fáj a feje, sõt rögtön kettõ is akad, ami gondokat okoz neki. Meghívót kapott ugyanis mind a Brad Pitt-Angelina Jolie, mind a Jennifer Aniston-Justin Theroux lakodalomra, ám csak az egyiken vehet részt, ha nem akar senkit megbántani, mivel Jen azt szeretné, ha George náluk ünnepelne, de ugyanezt nem tenné meg Bradéknél. Pitt pedig szintén annak örülne, ha Anistonék lagziját hagyná ki a világsztár.

Így Clooney most óriási dilemmában van, hiszen nem akarja egyiküket sem megbántani, mivel mindketten a legjobb barátai. Döntenie pedig nem lesz könnyû, hiszen, ha választ közülük, vagy ha mindkét meghívóra igent mond, akkor is sértõdés lesz a vége.

Némileg hasonló helyzetben van Brad Pitt anyja is. Jane ugyanis Aniston egyik legközelebbi barátja annak ellenére, hogy a fia elvált tõle, és ebbõl kifolyólag a színésznõ meg is invitálta a közelgõ esküvõjére. Az asszony ezt el is fogadta, ami azért gond Angelináéknak, mert így meg kell várniuk, amíg Jenniferék kitûzik a nagy napjuk idõpontját, és csak ezt követõen választhatnak õk idõpontot. Az ismerõsök szerint szinte kizárt, hogy nem lesz botrány a két esküvõ körül.