2024.04.26. - Ervin

Courteney Cox szerint, a válás óta jobb a viszonyuk a volt férjével

A Jóbarátok népszerû színésznõje és volt férje David Arquette több mint két éve vált el egymástól, ám Courteney csak most döbbent rá, hogy válása óta sokkal jobban tiszteli Davidet, a legjobb barátjának tartja.

Courteney Cox õszintén vallott érzéseirõl, amikor egy beszélgetõs mûsorban szerepelt. Cox elmondta, hogy mióta elváltak, sokkal jobban tiszteli volt férjét. Mindketten nagyon sokat változtak, hiszen eltelt azóta több, mint két év.

Mindketten felnõttek, másképp látják a dolgokat. A színésznõ bevallotta, hogy most jobban tudja értékelni akkori kapcsolatukat és magát Davidet is. „A kapcsolatunk jelenleg klasszisokkal jobb, mint mikor még együtt éltünk. Sokkal jobban kommunikálunk, jobban tiszteljük, és meghallgatjuk egymást.” – mondta.

A pár még a 1996-ban, a Sikoly címû horrorfilm forgatásán ismerkedett meg egymással. 11 évnyi házasság van a hátuk mögött, illetve van egy kilenc éves kislányuk, Coco, aki mesterséges megtermékenyítéssel fogant meg.

Válásuk oka David Arquette szerint kibékíthetetlen ellentétek voltak, õ adta be a válókeresetet. Mások szerint Cox hagyta ott Davidet, aki többször is megcsalta. Azonban más okok is húzódtak a háttérben, minthogy az újbóli mesterséges megtermékenyítés kudarcba fulladt, így örökbefogadással próbálkoztak. Ebbõl kifolyólag szexuális életük is terítékre került, miszerint megszabott idõben, menetrendszerûen szeretkeztek. Még párterápiára is jártak. Késõbb Courteney a jegygyûrûje nélkül jelent meg egy interjú során. Végül az í-re a pontot David új párja tette fel.