2024.05.12. - Pongrác

Nem kapta meg a fizetésemelést Britney, ezért távozik a mûsorból

Az amerikai The X Factor mentora a hírek szerint azért köszönt el a tehetségkutatótól, mert a készítõk nem adták meg kért fizetésemelését.
Britney Spears egyes értesülések szerint három millió dolláros fizetésemelést kért az amerikai tehetségkutató mûsor, a The X Factor készítõitõl, hogy mentor maradjon. Mivel õk ezt megtagadták, a díva úgy döntött, hogy kiszáll.

A Toxic énekesnõje körülbelül egy hete jelentette be, hogy mindössze egy évad után elhagyja a stábot, belsõs informátorok szerint azért, mert nem adták meg neki a következõ szezonra a kért 18 millió dolláros fizetést.

„Amikor a producerek megkérdezték, hogy hajlandó lenne-e visszatérni, az ügynöke azt felelte, hogy csak akkor, ha 18 millió dollárt ajánlanának neki. De hosszas mérlegelés után is úgy érezték, hogy Britney ennyit nem ér, mert ehhez nem tett le eleget az asztalra.

Zsûritagként nem adott hozzá szinte semmit a mûsorhoz. Úgy érezték nem érdemelte ki a hárommilliós emelést.” – mondta el a névtelen informátor. Spears egy közleményben tudatta, hogy elhagyja a tévés produkciót, de döntését természetesen nem az anyagiakkal, hanem azzal indokolta, hogy vissza akar térni a zenei karrieréhez.