rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Másfél évesen ismeri a világ összes országát

  Másfél évesen ismeri a világ összes országátMég csak másfél éves egy amerikai fiúcska, de meg tudja mutatni térképen a világ szinte összes országát - amivel korosztályában minden bizonnyal egyedüli a világon. A gyermek neve Aanav Jayakar, szülei orvosok, mindketten Indiából vándoroltak az Egyesült Államokba, Clevelandben élnek. Fiacskájuk rendkívüli memóriájára véletlenül figyeltek fel, azt követően, hogy szülővárosukról, Delhiről beszélgettek, a gyermek pedig megjegyezte a helységnevet. Ezután kezdte anyja országokra és azok fővárosaira tanítgatni, és a csemete megtanult hat hét alatt 53-at, pedig alig múlt egyéves.

 • A banán az urak, az õszibarack a hölgyek jele

  Peking - Egy kínai pizzéria zavarba hozta vendégeit, mivel banán- és õszibarackábrával különböztette meg az urak és a hölgyek számára szánt mellékhelyiségeket.

  A "gyümölcsjelek" ügye eljutott Csengcsou (Zhengzhou) illetékeseihez is, akik épp azt vizsgáltatták, hogy a rájuk bízott városban mennyire világosak az átlagfogyasztók számára a különbözõ megjelölések. Elemzésük alapján arra a következtetésre jutottak, hogy az esetek 60 százalékában az embereknek komoly fejtörést okozhat az eligazodás - olvasható az Ananova angol hírportálon.

 • Súlyos beteg volt gyermekkorában az Éjjel-nappal Budapest Ritája

  Az Éjjel-nappal Budapest Ritáját alakító Bartha Timi gyerekkorának van egy szomorú idõszaka. A 22 éves színésznõ, mikor kislány volt rákot diagnosztizáltak nála amit hosszú kezelésekkel sikerült csak meggyógyítani.

 • Megszületett Monica Bellucci második kislánya

  Világra hozta második kislányát Monica Bellucci olasz színésznõ. Leonie 3,2 kilogrammal és 53 centiméterrel jött világra.

 • Gregor Bernadett túltette magát a váláson

  Gregor Bernadett négy év házasság után döntött úgy, hogy elválik a férjétõl. A kérdés már csak az: két gyermekkel hogyan tovább? A színésznõn nyoma sincs a depressziónak.

  "Lelkileg megerõsödtem. A mi munkánkhoz hozzátartozik, hogy bármennyire is óvjuk a magánéletünket, nagy része a nyilvánosság elõtt zajlik" - mondja Gregor Bernadett.

  Berni mostanában elég sokat dolgozik, elõfordul, hogy párhuzamosan forgat és színpadon játszik. Nem gondol a múltra, csak elõre néz.

 • Autóval szeretkezõ

  Igazán szeretheti az autókat egy férfi az Egyesült Államokban: szextetten érték eggyel.

  Az illetõ részeg volt, ezért nem tudott ellenállni a csábításnak egy elhagyatott, csendes utcán.

 • Krematórium melegével fûtene egy belga település

  Fûtésre is fel kívánja használni az épülõ helyi krematórium melegét a belgiumi Welkenraedt település.

 • Meghalt a fallosznövesztõ asszony

  Elhunyt Indonézia leghíresebb "szexológusa", a varázserejével hímtaghosszításra képes matróna, Mak Erot.

  Korát csak becsülni lehet, de legalább 100 éves volt. A hölgy természetfölötti képességei mellett hagyományos gyógynövényeket vegyített imákkal, hogy a fohászok jobban hassanak és a kliensek péniszei megnagyobbodhassanak. Alakja, mely romantikus filmvígjátékokban is felbukkant, már életében legendássá vált.

  Sokan gyászolják, fõként férfiak. Egy indonéz internetes honlapon többen is keseregnek, hogy immár sohasem részesülhetnek az asszony kezelésében.

 • Vesztett a véradási jogaiért küzdõ meleg férfi Kínában

  Elutasították annak a meleg férfinak a keresetét Kínában, aki a vöröskereszt egyik központját akarta beperelni, mert homoszexuálisként nem adhatott vért.

 • Jerzy Buzek lett az Európai Parlament új elnöke

  Jerzy Buzek volt lengyel kormányfõt választotta meg az Európai Parlament (EP) új elnökévé kedden Strasbourgban a 736 fõnyi testület.

  A 69 éves Buzek a júniusi választások után tartott elsõ ülésen nyerte el a parlament támogatását, amelyben a jobbközép pártok alkotják a legnagyobb erõt. Ez az elsõ alkalom, hogy az egykori szovjet tömb egyik volt tagállamának képviselõje kapja meg a nagyrészt ceremoniális, ugyanakkor tekintélyes tisztséget.

 • Barbra Streisand árverésre bocsátja személyes tárgyaitjótékonyság céljából!

  Négyszáz személyes tárgyát bocsátja árverésre jótékonysági célból Barbra Streisand. Kalapács alá kerül többek között a 67 éves színésznõ által annak idején a Funny Lady és az Ilyenek voltunk címû filmben viselt egy-egy ruha, valamint a Vejedre ütök címû film több berendezési tárgya, egy régi fonográf, amelyet a színésznõ még tizennyolc évesen vásárolt, ruhák, könyvek bútorok, festmények, sõt szõlõszüretelésre használt eszközök.

 • Négyszeres apa lesz Charlie Sheen

  Charlie Sheen felesége gyereket vár, írja a People magazin. A színész májusban vette feleségül Brooke Mullert, akivel már az esküvõ után azt nyilatkozták, nagyon szeretnének közös gyereket is Sheen elõzõ házasságaiból származó három lánya mellé.

  „Nagyon izgatottak vagyunk! Õ a legjobb mostohaanya, akit Sam, Lola és Cassandra kívánhat. Látom, mennyire szereti a három gyerekemet Brooke, biztos vagyok benne, hogy fantasztikus anya lesz” – nyilatkozta Denise Richards exférje. A színész szerint felesége fiút szül majd.

 • Telefonon vezényelte le a szülést egy mentõs Borsodban

  Kazincbarcika - Mobiltelefonon adta az utasításokat a szülõ nõ édesanyjának egy kazincbarcikai mentõs, s mire a helyszínre érkeztek a mentõszolgálat munkatársai, már megszületett az egészséges baba.

  Az észak-borsodi település mentõszolgálatának hétfõi közlése szerint telefonon segítséget kért a vajúdó nõ édesanyja, és a mentésirányító instrukcióinak (is) köszönhetõen baj nélkül vezette le a szülést, még a mentõk érkezése elõtt.

 • Halálugrás a Mammutban

  Halála elõtt egy kínai lányt csókolt meg, majd ezt követõen ugrott a mélybe az a húszéves fiú, aki egy budapesti plázában, a Mammut II.-ben lett öngyilkos vasárnap, az ünnepi vásárlótömeg szeme láttára.

 • Natali Portman házasságában gondot okoz új filmszerepe

  Komoly válságot okoz Natalie Portman házasságában a színésznõ legújabb filmszerepe.

 • Stewardess-ek a Playboyban

  Furcsa ám hatásos módját választották a mexikói stewardess-ek, hogy megbosszulják munkahelyük elvesztését és egyben megkeressék a villanyszámlára valót. Egy naptár elkészítése után, levetkõztek a nyuszis magazinnak.

 • Juhász Gábor lesz az új titokminiszter

  Juhász Gábor, az igazságügyi tárca államtitkára lesz a polgári titkosszolgálatokat felügyelõ tárca nélküli miniszter. Bajnai Gordon ezt be is jelentette az MSZP évadnyitó frakcióülésén csütörtökön délelõtt.

 • Kosárlabdára harapott egy harcsa - fotó

  Kosárlabdára harapott egy harcsa - fotóEgy, a kanadai Round Lake mellett tartózkodó férfi arra lett figyelmes, hogy a tó vize furcsa színben játszik, úgy tűnik, mintha egy labda lenne ott, ezért odament, hogy megnézze, mi van a vízben. Ekkor vette észre, hogy egy harcsa úszik ott: a hal megpróbált lenyelni egy vízbe pottyant kosárlabdát, ám az túl nagy falatnak bizonyult, és beszorult a szájába. A harcsa hullafáradtank tűnt, minden bizonnyal sokszor megpróbált a víz alá merülni, de a labda folyton visszarántotta a tó felszínére. A férfi többször is megpróbálta kivenni a labdát a hal szájából, de nem sikerült.

 • Túl kövérek az amerikai fiatalok katonának

  Túl kövérek az amerikai fiatalok katonának, a járványszerû gyerekkori elhízás már nemzetbiztonsági problémát jelent.

 • Jordana Brewster béranyán keresztül lett anyuka

  Jordana Brewster béranyán keresztül lett anyukaA Dallas 33 éves színésznője anyuka lett. Egy, a párhoz közel álló forrás szerint az újdonsült szülők nagyon boldogok, főleg azért, mert kisfiuk született. Jordana Brewster és férje, a producer Andrew Form 2005-ben ismerkedtek meg A texasi láncfűrészes mészárlás: a kezdet forgatásán, majd két évre rá a Karib-tengeren kimondták a boldogító igent. Már régóta gondolkoztak a gyermekvállaláson, elsőként magukhoz vettek két labradort, hogy megtapasztalják, milyen az, amikor törődniük kell valakiről. Kisfiuk, akit egy béranya hozott a világra, a Julian Brewster-Form nevet kapta.

 • Hihetetlen! 12 gyermeket vár egy tunéziai nõ!

  Az ultrahang szerint a tunéziai kisvárosban élõ tanárnõ és férje hat lányt és hat fiút vár, már ha sikerül túlélniük ezt a hatalmas megpróbáltatást.

  Egyelõre nem tudni, hogy a hölgy hányadik hétben jár, de mivel kisbabák nemét is tudják, így valószínûleg túl van a kritikus idõszakon.

 • Kínában megépítették a világ legnagyobb távcsövét

  Az óriásteleszkópot Pekingtõl százhetven kilométerre északkeletre állították fel, a Kínai Tudományos Akadémiához tartozó egyik kutatóbázison.

  A kínai tudósok szerint a távcsõ a világ leghatékonyabb eszköze lesz a galaxis háromdimenziós feltérképezésében.

  Az eszköz újdonsága, hogy használat közben nem az egész szerkezet mozog, mint más teleszkópok esetében, hanem csak a két mozgatható szegmentált tükör.

 • Szado-mazo macska! Mindent lenyel, ami befér a szájába!

  Különleges rekordot állított fel a Buszja nevû, kicsit sem fajtiszta moszkvai macska: folyton lenyel valamit, amit aztán úgy kell kioperálni belõle.

  Gazdái szerint elsõ ízben, még egészen kicsi cica korában Buszja elvesztette étvágyát. A röntgen három közepes méretû szegecset mutatott ki a gyomrában. Az idegen testeket kioperálták, s egy idõ múlva hazaengedték a beteget azzal, hogy szigorú diétát kell tartania.

 • Olimpiai ugrószám: 2. emeletrõl, neji tévécenzúra miatt

  Peking - Különleges olimpiai ugrást hajtott végre egy 42 éves, nem sportoló férfi Kínában: kiugrott 2. emeleti lakásának erkélyérõl, mert a felesége nem engedte, hogy nézze a tévében az olimpiát.

 • Mindent megtesz filmje sikeréért Brad Pitt

  Mindent megtesz filmje sikeréért Brad PittNagyon sok múlik azon, hogyan fogadja a közönség Brad Pitt új filmjét, a Z világháborút. Ez ugyanis az első nagy költségvetésű szuperprodukció, amelyet Pitt cége, a Plan B Entertainment gyártott, ezért nem mindegy, szeretik-e majd a nézők. A film költségvetését 200 millió dollárosra becsülik, ám élénkebb fantáziájú szakemberek a marketingköltségeket is hozzácsapják ehhez, és ekkor a számláló szerintük már 400 millió körül járhat. Ezekben a napokban hol Sydyney-ben, hol Szöulban népszerűsíti a filmet, és nagyon izgul, milyen lesz az eredmény.

 • Tenyerébõl puskázott a volt amerikai alelnökjelölt

  Tenyerébõl puskázott egy nyilvános fellépésén Sarah Palin, az amerikai Republikánus Párt volt alelnökjelöltje.

  A 2012-es elnökjelöltség felé kacsintgató politikust több liberális közéleti showmûsor házigazdája, sõt még a Fehér Ház szóvivõje is kifigurázta.

 • Ronccsá torzult Sylvester Stallone teste

  A túl sok szteroid lassan ronccsá torzítja Sylvester Stallone testét.

  A 62 éves akcióhõst a minap nyaralás közben kapták lencsevégre, amint élõ "vénaszörnyként" a lubickoló gyerekeket ijeszgette a Baleár-szigeteken.

  "A HGH (emberi növekedési hormon) semmi. Aki szteroidnak hívja, az eléggé félre van tájékoztatva. A tesztoszteron számomra nélkülözhetetlen ahhoz, hogy idõsebb létemre is jó formában érezzem magam."

 • Elõszerzõdést kapott Bulgária Forma1-es futam szervezésére!

  A Bolgár Motorsport Szövetség elõszerzõdést kapott egy Forma-1-es futam rendezésére. Ezt Bogdan Nikolov, a szervezet elnöke jelentette be, hozzátéve: állami támogatással hamarosan felépülhet egy F-1-es verseny rendezésére alkalmas pálya.

  Az aszfaltcsík várhatóan egy Szófia közelében lévõ, 320 hektáros területen lesz, amely korábban légvédelmi támaszpontként szolgált.

 • Tûzoltók vágták le a bilincset

  A tûzoltók szabadítottak ki egy nõt Angliában, akit az ágyhoz bilincselt a párja, de az aktus után nem találták a kulcsot.

 • Demi Moore lányai megszakították a kapcsolatot anyjukkal

  Alig pár hétnyi békesség után Demi Moore három lánya úgy döntött, hogy nem vesznek részt az önpusztításba visszacsúszott anyjuk életében.