rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elbocsájtották a rendõrt - államellenes zenét hallgatott

  Teljesen tönkretettek egy magas rangú rendõrnyomozót, akinek összes bûne mindössze annyi volt, hogy találtak a mobilján egy zeneszámot. A rendõrt azóta kirúgták az állásából és családjával együtt utcára tették a lakásukból.

 • Több szexet ajánl a brazil miniszter az egészségesebb életért

  A rendszeres testgyakorlás, különösen a szex az egyik legjobb mód arra, hogy a brazilok távol tartsák maguktól a krónikus betegségeket - közölte José Gomes Temporao egészségügyi miniszter.

 • Disznóság a választáson

  A napokban tartott angliai választáson egy disznó, mármint egy valódi, négylábú disznó is szavazhatott volna, ha nagyon akar: megkapta a választási értesítõ levelet.

 • Hazudni és csalni tanulnak a robotok

  Amerikai kutatók arról számoltak be, hogy elsõ ízben sikerült megtanítaniuk egy robotot hazudni. A Georgiai Mûszaki Egyetem szakemberei úgy programoztak egy kis jármûvet, hogy hamis nyomokat hagyjon hátra követõinek megtévesztésére.

 • Régi kondomok egy középkori fóliánsban

  Madrid - Két, sertésbélbõl készült óvszerre bukkantak egy középkori fóliánsban a salamancai egyetem könyvtárában - a lelet a feltételezések szerint a XIX. századból származik.

  Az óvszer meglehetõsen elterjedt volt az õsi Egyiptomban, ahogy a Római Birodalomban is, majd e védekezõeszköz évszázadokra feledésbe merült, míg a XVI. században Gabriele Fallopio olasz kirurgus újból fel nem találta - olvasható a ThinkSpain címû angol nyelvû spanyol hírportálon.

 • Ausztriában is súlyos pusztítást végzett az éjszaka végigsöpört vihar!

  Ausztriában is súlyos pusztítást végzett a közép-európai térségen péntekre virradó éjszaka végigsöpört vihar.

  A szél fákat döntött ki, villanyvezetékeket szaggatott le, megrongált háztetõket és gépkocsikat. Egy sérültet életveszélyes sérülésekkel ápolnak.

 • Több mint harmincezer DVD-t lopott el a postás!

  Több mint harmincezer DVD-t lopott el egy postás az Egyesült Államokban. A kézbesítõ egy éven át tette el saját magának a küldeményként érkezõ filmeket, ami már feltûnt a DVD-küldõ cégnek is. A postás 10-16 hónap börtönt kaphat, és valószínûleg 38 ezer dollárra (7,2 millió forint) büntetik.

 • Pete Dohertynek koncert közben szakadt ki a nadrágja a hátsóján

  Nemcsak a nõi sztárok kiváltsága a villantás, férfiakkal is megeshet egy rossz mozdulat, így Pete Doherty is csatlakozott az intim testrészeiket mutogató sztárokhoz, skóciai koncertjén ugyanis szétrepedt a gatyája.

  Pete Dohertynek szégyenteljes pillanatokat kellett átélnie legutóbbi koncertjén. A Loch Lomond Fesztiválon a koncert kellõs közepén a Babyshambles frontembere annyira szenvedélyesen belelendült a gitározásba, hogy lelkes gitárjátéka közben szeszétrepedt a gatyája, és kivillant a meztelen hátsó része.

 • Haitin, élõ kakasok fejét harapják le a voodoo-hívõk

  Élõ kakasok fejét harapják le, és sárban hemperegnek a voodoo-hívõk minden évben, amikor legnagyobb vallási ünnepükre sor kerül. A különleges vallást követõk júliusban találkoznak három napra, hogy isteneiknek hódoljanak.

  Tízezer voodoo-hívõ vett részt idén Haitin a év legnagyobb vallási ünnepén. A hívek három teljes napig hódolnak az isteneiknek, az ünneplést Ogou, a hadisten dicsõítésével kezdik az utolsó szent napon pedig Erzuli, a szerelem istene elõtt róják le tiszteletüket.

 • Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica

  Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica egy magazinnak. Az 51 éves egykori Metal Lady teste felfedéséért közel egymillió forintot kapott.

  Ica nem gyõzte hangsúlyozni, hogy plasztikai sebészt csak tévébõl látott, szóval testén minden természetes, ezt orvosi vizsgálatokkal is hajlandó bizonyítani.

  A hírek szerint a cisztáitól Indiában légzéstechnikával megszabadult Ica szépségszalonja nem megy jól, és életmódkönyvéért sem kapta meg a szerzõi jogdíjat, így jól jön a fotózásért kapott pénz.

 • Több mint 3 kilogrammnyi tócsnit evett meg!

  Több mint 3 kilogrammnyi latkeszt (tócsnit) evett meg egy New York-i evõverseny elsõ helyezettje.

  A gépészmérnöknek tanuló 23 éves fiatalember egy Long Islanden megrendezett verseny keretein belül, nyolc másodperc alatt ette meg a szám szerint 46 darab krumplis latkeszt. A tócsnihoz hasonló, burgonyából készült harapnivaló a zsidó hanuka ünnepének egyik hagyományos étele.

 • Bor folyt a csapból egy olasz kisvárosban

  Egy olasz kisvárosban egy asszony megnyitotta a konyhai mosogató csapját, és legnagyobb ámulatára fehér bor folyt belõle. "Csoda történt!" - kiáltotta, de hamarosan kiderült, hogy mégsem.

  A csodának hitt eset egy Marino nevû kisvárosban történt, ahol minden évben nagy ünnepséget rendeznek, s ilyenkor a fõtéren lévõ szökõkútból fehér bort szokott magasra lövellni.

  Csakhogy rosszul kötötték össze a csöveket, ezért a közeli borgazdaságból odavezetett bor a fõtér néhány házának vízvezetékrendszerébe áramlott, így történhetett meg, hogy víz helyett bor folyt a csapból.

 • Kirakták dominóból a Van Gogh festményt

  11 órányi kemény munka és több elrontott mozdulat elõzte meg azt a dominódöntést, amelynek a végeredménye Van Gogh híres festménye, a Csillagos éj lett.

 • Csöcstartó teheneknek!

  Melltartót, pontosabban tõgytartót varrtak a teheneknek a jakutföldi Ojmjakon faluban, de nem téli unalomûzõként, hanem a hideg ellen.Ojmjakon környéke egyike az északi félteke két hidegrekorder településének (a másik Verhojanszk).

  A nyolcszáz fõs Ojmjakon neve a helyi szaha nyelven ugyanakkor "meg nem fagyó vizet" jelent, utalva a környék meleg vízû forrásaira.

 • Kirakati babát néztek fuldoklónak

  Vízben vergõdõ kirakati babához riasztották a tûzoltókat az Egyesült Államokban a Los Angeles folyóhoz, mert embernek nézték a bábút.

 • Fehér port küldtek a táncverseny szervezõinek

  Fehér porral töltött fenyegetõzõ levelet küldtek a Dancing with Stars amerikai táncverseny produkciós irodájának, a vizsgálatok azonban kimutatták, hogy veszélytelen hintõpor volt a borítékban.

 • Laptopkamerával kémkedõ iskolát perelnek Amerikában

  Szülõk indítottak pert egy amerikai középiskola ellen, amely az otthoni használatra kiadott laptopok webkameráin keresztül a diákok után kémkedett.

 • Müller Attila szívesen állna testõrnek

  Müller Attila több harcmûvészetben is otthonosan mozog, ám soha nem szokott kérkedni ezzel. Szerinte ugyanis nem tesz jót a sportágaknak, ha valaki folyton a tudását fitogtatja.

 • Pénz nélkül, szeretettel mûködik az italautomata

  Pénz nélkül, szeretetért ad kólát az automata.

 • Násznéppel teli busz zuhant egy víztározóba

  Násznépet szállító busz zuhant egy víztározóba Dél-Indiában, a balesetben legalább 29-en - zömében nõk és gyerekek - meghaltak - közölte szerdán egy rendõrségi illetékes.

 • Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka után!

  Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka utáni délelõttön egy újdonsült feleség Németországban egy kocsi hátsó ülésén, továbbá arra, hogy rendõrök rázzák.

  A rendõrök csak fel akarták ébreszteni a menyecskét, mert mélyen aludt Kölnben a kocsiban, amely a tûzõ napon állt, a rendõrök pedig hiába ébresztgették kopogtatással, majd dörömböléssel.

 • Újra összejött võlegényével Jaime Winstone

  Jaime Winstone megerõsítette a hírt, miszerint újra összejött volt võlegényével, a Trónok harca sztárjával, Alfie Allennel.

 • Biciklis mentõk a Balaton parton!

  A mentõrobogó sikere után a biciklis mentésben is lát fantáziát Siklósi Gábor, a Fõnix mentõrobogó-szolgálat csoportvezetõje.

  Elképzelése szerint a biciklis mentõ elsõsorban a balatoni strandokon, a Velencei-tó környékén és egyéb, népszerû nyaralóhelyeken tudna a bajba jutottakon segíteni.

 • Ûresküvõ 342 millióért

  Az ûrben szervez esküvõt egy japán cég. A szerelmesek a fellegek felett, az ûrben mondhatják ki a boldogító igent. A súlytalanságban kötött házasság 240 millió jenbe (342 millió forintba) kerül.

  A ceremóniákat egy kis ûrkabinban tartják majd, amelyet 100 kilométeres magasságba lõnek fel.

  Az egy órás utazásra a pár legfeljebb három vendéget vihet magával. A házasságkötés legnagyobb része még kilövés elõtt lezajlana, így a pár körül is nézhet az ûrben.

 • Golf a magasban: egy igazi elitsport - képpel

  A versenyt 2500 és 2800 méteres tengerszint feletti magasságban játszották Svájcban.

 • 99 éves korában elhunyt Mosonyi Emil Kossuth-díjas vízépítõ mérnök

  Péntekre virradóra 99 éves korában Karlsruhéban elhunyt Mosonyi Emil Kossuth-díjas vízépítõ mérnök. A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) rendes tagja többek között a tiszalöki vízlépcsõ tervezésének és kivitelezésének mûszaki vezetõje, a Viziterv igazgatója, a dunai erõmûrendszer elõmunkálatainak vezetõje volt. Nevéhez fûzõdik az egykor jelképessé vált bõs-nagymarosi gát; az õ elképzelésein alapult az a megállapodás, amelyet Magyarország és Csehszlovákia 1977-ben kötött a dunai vízlépcsõrõl.

 • Négyszeresére drágult a patkányhús Kambodzsában

  Több mint négyszeresére drágult az ínyencfalat az idén Kambodzsában.

  Éves szinten 37 százalékos volt az általános drágulási ütem - a központi bank legfrissebb becslése szerint -, a patkányhús kilója pedig már 100 forintnyi összeg közül jár, holott tavaly még csak 24 forintnyit kértek el a piaci árusok a bontott patkányért.

  A legkapósabb persze a "szabad tartásban" nevelkedett mezei patkány, amely fokhagymával ízesítve igen népszerû csemege lett az ázsiai országban.

 • Jean-Pierre Papin újra focizik!

  Jean-Pierre Papin, korábbi francia válogatott labdarúgó 45 évesen tér vissza a pályára. A támadó az amatõrbajnokságban szereplõ AS Facture-Biganos Boiens csapatában játszik majd, az errõl szóló szerzõdést múlt héten írták alá a felek.

  "Papin leigazolása számunkra olyan, mint egy karácsonyi ajándék" - mondta Patrice Rosselot klubelnök.

  A csatár vasárnap, a Bourbaki de Pau elleni bajnokin mutatkozik be új csapatában.

 • Lemondott a perverz fociedzõ

  Egy obszcén email miatt lemondott posztjáról Steve Cain, az új-zélandi junior labdarúgó-válogatott szövetségi edzõje.

 • Megjelenik Spears-mama könyve

  New York - Britney Spears édesanyja könyvet írt híressé vált gyermekeivel való viszonyáról, amelyben beszámol a magánéleti válságba jutott sztárénekes kilábalásáról éppúgy, mint kisebb lánya mellbevágóan korai terhességérõl.

  A Through the Storm (A viharon át) címû kötetet egy vezetõ keresztény kiadó jelenteti meg szeptember 16-án.