rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Clooney aggódó apaszerepben

  Aggódó apát játszik George Clooney következõ filmjében, amelyet az Oscar-díjas Alexander Payne (Kerülõutak) rendez.

 • Klapka György szíve leállt

  Családjának köszönheti a bajt - állítja a mûkereskedõ, aki a napokban szívmûtéten esett át. Altatásban hozták rendbe szívritmuszavarát. Klapka György biztos abban, hogy az aggódás vezetett idáig, amit fia sorsa miatt érez.

 • Kukacos étterem várja vendégeit Horvátországban

  Kukacos étterem várja vendégeit Horvátországban, melynek fõ fogásai földigilisztákból állnak. A zárai vendéglõ ételeinek alapanyagát maga termeli helybeli kukachizlaldájában.

  Étlapján egyebek közt cérnametélt helyett gilisztával gazdagított leves, frissen sült kukac szerepel, a desszertek közül pedig kiemelendõ a kukacos túrótorta, avagy a túrós kukactorta.

 • Megszületett a Horrorra akadva sztárjának elsõ gyermeke

  Megszületett Anna Faris gyermeke. A Horrorra akadva mozifilmek sztárjának ez az elsõ babája.

 • Fejbe lõtte feleségét, majd teázott!

  Fõbe lõtt a férje egy asszonyt az Egyesült Államokban, mire a nej teát fõzött magának, és még meg is kínálta vele a kiérkezõ rendõrt, bár kissé kótyagosan.

  A 47 éves nõ a teázáskor már megözvegyült: férje, miután fejbe lõtte ágyban fekvõ nejét, kiment a hátsó verandára és végzett magával. A nõnek a homlokán hatolt a lövedék a fejébe, keresztülrepült rajta, majd a koponya hátsó falán át távozott.

 • Munkagép alá szorul egy férfi Földeákon!

  Ketten megsérültek, amikor felborult egy húsztonnás munkagép Földeákon. Az M43-as autópálya-építkezésen dolgozó jármû lecsúszott a szervizútról és felborult.

  A munkagép sofõrje kis sérülésekkel úszta meg a balesetet, két utasa közül az egyik nyílt lábszártörést szenvedett, a másikat – aki a jármû alá szorult – tûzoltók szabadították ki.

 • A hosszú élet titka - papíron

  271 nagyon idõs ember tûnt el a múlt hét óta Japánban, és közülük 25 változatlanul felvette a nyugdíját. A szigetország Egészségügyi, Munkaügyi és Jóléti Minisztériumának közlése szerint 59 olyan emberrõl tudnak, aki 110 éves vagy idõsebb, de közülük öt már meghalt, egyet pedig nem találnak.

 • Bebéék lefújták az esküvõt!

  Augusztusban lett volna az menyegzõ, amit végül elnapoltak - akkor még mindketten tagadták, hogy gondok lennének közöttük

  Egy évig úgy tûnt, minden a legnagyobb rendben van. Bebe és kedvese, Ági már az esküvõt tervezgették, a nagy napot végül azonban elhalasztották, s most úgy tûnik, sem most, sem késõbb nem fognak oltár elé vonulni, a fiatalok ugyanis szakítottak.

  A Back II Black frontembere és csinos táncoslány párja idén augusztusban mondta volna ki a boldogító igent, egy hónapja azonban bombaként robbant a hír: a menyegzõt lefújták.

 • Azért lökött meg öklével egy rendõrt, hogy együtt kerülhessen börtönbe a fivérével

  Csak azért lökött meg öklével erõsen egy rendõrt Alaszkában egy férfi, hogy együtt kerülhessen börtönbe a fivérével - mégsem sikerült neki, legalábbis egyelõre.

  A 35 éves férfi a bíróságtól 30 nap börtönt kapott, ám felfüggesztettet.

 • Szívinfarktust kapott Koós Réka

  Egy gyengébb szívinfarktust hordott ki lábon Koós Réka, amikor saját házában, a fürdõszobájában rányitotta az ajtót egy színesbõrû férfi.

  A színésznõ pár percig csak levegõért kapkodott, mire rájött, hogy szerelme, Reggel Ferenc áll vele szemben.

  A Belmondo együttes dobosa klipforgatásról érkezett otthonukba, és gondolta, jó móka lesz, ha feketének álcázva köszönti Rékát.

 • Négyfülû macska Nagy-Britanniában

  Két éve fogadta be egy brit házaspár Chicagóban járva a négyfülû macskát, amit egy bártulajdonos próbált rátukmálni vendégeire. Egy chicagói bárban találtak rá a négyfülû cicára a gazdái. A bár tulajdonosa a betérõ vendégeknek kínálta a nemrég született kismacskákat.

  A 66 éves Valerie és férje Ted elõször nem akartak újabb háziállatot, miután nemrég vesztették el kedvencüket, de amikor a négyfülû teremtmény felkapaszkodott Ted vállára és elszunyókált, nem tudták otthagyni a nyolchónapos kölyökmacskát, akit végül Yodának neveztek el a Csillagok háborúja szereplõje után.

 • Salma Hayek nem megy férjhez, felbontották az eljegyzést!

  Salma Hayek szakított võlegényével, Francois-Henri Pinault francia üzletemberrel.

  Cari Ross, a világhírû mexikó színésznõ szóvivõje pénteken New Yorkban jelentette be, hogy felbontották az eljegyzést. A szakítás okáról semmit nem közölt.

  Hayek júniusban maga is tagadta, hogy küszöbön állna a régóta tervezett menyegzõ. "Nem biztos, hogy idén nyáron férjhez megyek Franciaországban" - mondta újságíróknak.

 • Golf a magasban: egy igazi elitsport - képpel

  A versenyt 2500 és 2800 méteres tengerszint feletti magasságban játszották Svájcban.

 • Nem hamvasztanak el egy túlsúlyos holttesteket Franciaországban

  Több francia krematórium is elutasította egy túlsúlyos nõ elhamvasztását. Marie-Pierre Pelaberre több intézményt is felhívott, miután 120 kilogrammos anyja elhunyt.

 • Elhunyt a világ legidõsebb férfija

  138 éves korában meghalt a világ legidõsebb férfija - jelentette be szerdán az aggastyán családja az India nyugati részén lévõ Dzsaipurban.

  Habib Miyan, aki hétfõn hunyt el, bekerült az indiai Limca címû rekordok könyvébe is. Bár soha nem tudott bemutatni hivatalos születési bizonyítványt, ami tanúsíthatta volna idõs korát, de saját bevallása szerint 138 éves volt.

  Nyugdíjra jogosító okmányai szerint viszont 1879 május 20-án született: eszerint idén lett 129 éves.

 • Tûz ütött ki a Mátrai Erõmûben!

  Személyi sérülés nem történt, de a berendezésekben 500-700 millió forintos kár keletkezett, miután tûz ütött ki hétfõ hajnalban Visontán, a Mátrai Erõmûben.

  A lángokat a fél egy után érkezett riasztást követõen reggel hat órára fékezték meg gyöngyösi, az egri, a hatvani és a hevesi tûzoltók, valamint a cég saját tûzoltósága - közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivõje.

 • A Grand Canyonba zuhant autójával egy férfi

  A Grand Canyonba zuhant autójával egy férfi hétfõn a Grand Canyonnál.

  A rendõrség nem zárta ki az öngyilkosságot a férfi halála ügyében, aki összesen 185 métert esett, mielõtt meghalt.

 • Neglizsé Nap - Fehérnemûben dolgoztatták a nõi alkalmazottakat

  A vártnál nagyobb sikere lett a tajvani Audrey fehérnemûgyár felhívásának, amelyben arra biztotta nõi alkalmazottait, hogy november 21-én egész nap neglizsében dolgozzanak. Az üzem ki is kiáltotta a dátumot Neglizsé Napnak, abból az alkalomból, hogy ezen a napon sikerült legtöbbet eladni a gyár új termékeibõl. A felhívásra a nõi irodisták 90 százaléka pozitívan reagált, azaz lenge alsóruhában koptatta aznap a számítógép billentyûzetét.

 • Keshát kiûzik a szellemek a házából!

  A fiatal énekesnõ, Kesha, meg van róla gyõzõdve, hogy egy kísértet követi. Állítása szerint, a szellem minden éjszaka megjelenik neki álmában. A popcsillag azt is elmondta, hogy épp a kísértetek miatt nem mer saját lakást vásárolni. Attól fél, hogy olyan lakást választana, ahol egész éjjel zaklatják a szellemek.

 • Két évvel a halála után lett anya

  Közel két évvel halála után lett anya egy izraeli nõ, akinek lefagyasztott embrióját béranya hordta ki az özvegy férj kívánságára.

 • Két siketnéma nem házasodhatott össze Peruban

  Nem adott össze egy siketnéma párt egy anyakönyvvezetõ Peruban, mert azok nem tudták kimondani a boldogító igent.

  Az América nevû tévé jelentése szerint a hivatal embere, Carlos Montalvo azzal érvelt a házasság megkötése ellen, hogy a hatályos jogszabályok tiltják ilyen fogyatékkal élõk egymással házasodását.

 • Egy ötéves kislányt akartak összeházasítani Pakisztánban

  Két pakisztáni család évtizedek óta húzódó vitáját próbálták lezárni azzal, hogy összeadják a mindössze ötéves kislányt és a hétéves fiút. Mohammad Waseem (7) és Nishain Karachi (5) már esküvõi ruhában várta a százfõs násznép elõtt a szertartás kezdetét, amikor rendõrök jelentek meg és leállították az esküvõt: Pakisztánban csak 18 éves kor után lehet házasodni.

 • Clooney Puerto Ricóban forgatja iraki filmjét

  San Juan, 2008. október 9., csütörtök (MTI/AP) - Irak októbertõl átmenetileg Puerto Ricóba költözik, ugyanis George Clooney a szigeten kezdi meg háborús filmjének forgatását.

  A Men Who Stare at Goats (A kecskéket bámuló emberek) címû produkciót a sziget szívében fekvõ Comerióban veszik fel.

  A Puerto Ricó-i filmvállalat marketingigazgatója azzal magyarázta a helyszínválasztást, hogy a sziget kormánya elõnyös feltételeket ajánlott az amerikai producereknek.

 • Hét év alatt nem romlott a teste állapota, ezért szentté avathatják

  Könnyen lehet, hogy szentté avatnak egy hét éve elhunyt napszámost, akinek a teste eddig egy kolostor földjében nyugodott, de állapota semmit nem romlott az eltelt idõ alatt.

 • Egy meztelen nõ miatt okozott közúti balesetet

  Egy nõ áthajtott a piroson, és 5 autóval karambolózott. A balesetet azonban egy nem mindennapi dolog okozta: egy meztelen nõ vonta el a figyelmét, a hátsó ülésen.

  A 22 éves Teah Limitone a megszokott módon hajtott Floridában, a háta mögött egy meztelen nõvel. Egyszer csak furcsa hangot hallott hátulról, ezért a mögötte ülõ barátnõjéhez, Ayla Gabrielhez fordult, hogy megnézzen, minden rendben van-e vele.

 • Meg Ryan élvezi, hogy szabad lehet

  "Mióta nem vagyok a filmek 15 millió dolláros dívája, sokkal boldogabbnak érzem magam" - árulta el az új filmmel jelentkezõ Meg Ryan egy olasz hetilapnak.

  A 47 éves hollywoodi színésznõ, akinek a napokban mutatják be The Women címû vígjátékát Olaszországban, a Grazia magazin kedden megjelenõ számában mesélte el, hogy saját döntése volt színészi munkájának háttérbe szorítása, mert más dolgokkal akart foglalkozni, például anyaként.

 • Eltörölte a drága dedikálást gitárjáról

  Véletlenül lesikálta Brian May dedikálását gitárjáról egy férfi Nagy-Britanniában, ám úgy tûnik, kap újat.

 • Lehetséges az idõutazás

  A világ egyik legismertebb mûszaki egyeteme, az amerikai Massachusetts Institute of Technology kvantumfizikusai bejelentették, hogy megoldották az idõutazás elvi lehetõségét kizáró idõparadoxont.

 • Egyszerre 527 sakktáblán játszott, ebbõl csak 17 partit bukott el

  "Besakkozta" magát a Guinness-rekordok Könyvébe az izraeli Alik Gershon, aki egyszerre 527 táblán adott szimultánt, s a partik közül 454-et meg is nyert.

 • Sandra Bullock elhízott?

  Sandrát Oscar díjra jelölték, de kijelentette a márciusi díjátadó elõtt mindenképpen zsírleszívásra kell mennie. Persze nem gondolta teljesen komolyan a dolgot a 45 éves színésznõ, azt is mondta, hogy meg tanul addigra külföldi akcentussal beszélni.