rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Pénz hullott a templom látogatói nyakába

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Pénz hullott a templom látogatói nyakábaVáratlanul több tízezer rúpia hullott egy indiai templom látogatóinak és koldusainak a nyakába. A pénzt egy majom szórta a magasból a hívőkre. Az állat előzőleg elcsente egy nő tárcáját, amelynek tartalmát Vrindavan város egy templomának párkányán ülve zúdította az emberekre, a kiszórt pénz nagyjából 650 ezer forint értékű volt. Az égből hulló bankók láttán hirtelen rengetegen csődültek össze, hogy felmarkoljanak maguknak valamennyit. A tárca tulajdonosának az eredeti összeg töredékét sikerült visszaszereznie. Hasonló eset egyébként már máskor is történt Indiában.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A sport- és a szexmûsorok csábíthatják 3D-s tévézésre a franciákat

  A háromdimenziós sport- és szexmûsorok ösztönözhetik leginkább a franciákat a 3D-s tévékészülékek beszerzésére, szakértõk szerint azonban az új tévék iránt csak akkor lesz tömeges az érdeklõdés, ha kényelmesebben nézhetõvé teszik, és reálisabb áron kínálják azokat.

 • Britney Spears újra szingli!

  Britney Spears újra szingli! Véget ért a sztár hosszú - egy éven át tartó - románca Jason Trawickkal, aki hosszú ideig nem csak a társa, hanem a menedzsere is volt. A pár állítólag rengeteget veszekedett.

 • Kocsmába autóztatta magát 12 éves lányával

  Dallas - 12 éves lányával fuvaroztatta magát autón a kocsmába egy anya az Egyesült Államokban.

  Az eset azért derült ki, mert a 35 éves asszony az ivóból hazaküldte lányát, aki feltûnõen lassan hajtott és nem indexelt egy kanyarban, ami feltûnt a rendõrségnek.

 • Heidi Klum erotikus képei

  A szépséges német modell képeivel van tele a sajtó, ugyanis volt sztárfotósa eladta õket.

 • Király Linda öccse a Megasztárban szerepel

  Király Viktor olyan dalokat is elõadott a Megasztár 4. zsûrije elõtt , amelyekkel a már befutott testvére, Linda sikert aratott. A megmérettetés elõtt Viktor kikérte nõvére tanácsát is, aki csak biztatni tudta az indulással kapcsolatban.

  — Linda egy ilyen jellegû mûsorban biztosan nem indulna, hiszen õ nálam sokkal visszahúzódóbb — árulta el az énekesnõ testvére.

  — Több dallal is készültem, elõször Eric Benét-dalokat énekeltem, mert õ a példaképem.

 • Nicole Kidman túlzásba viszi a botox kezelést

  Sztárok tömkelege él a fiatalság illúzióját keltõ ránctalanító injekciókkal, és ez alól állítólag nem kivétel Nicole Kidman sem, aki - több plasztikai sebész véleménye szerint is - túlzásba viszi a botox-kezeléseket.

  Bár Kidman vehemensen tagadja a botoxolást, és állítja, hogy kisimult szépségét annak köszönheti, hogy mindentõl - még a naptól is - óvja arcbõrét, alig hihetõ, hogy valakinek 41 évesen ennyire tökéletesen legyen a bõre.

  Kár érte, mert Nicole mindig is nagyon dekoratív nõ volt, de a természetessége már rég odavan.

 • Fekvõtámaszoztatás miatt függesztettek fel

  Fekvõtámaszoztatás miatt függesztettek fel egy tanárt Nagy-Britanniában az állásából: tornával büntette az elkésõ diákokat. A pedagógusok szakszervezete tiltakozik a tanár büntetése ellen, túl szigorúnak tartja.

 • Kilencvennégy éves korában szerzett diplomát

  Kilencvennégy éves korában szerzett fõiskolai diplomát egy amerikai nõ, Hazel Soares. A hétvégi ünnepélyes ceremónián Nancy Palosi, az amerikai képviselõház elnöke személyesen gratulált az örökifjú végzõsnek.

 • Cigiszagú ruhája miatt rúgták ki a recepcióst

  Ne gyújtson rá otthon sem, mert büdös a ruhája! Ezzel az indokkal rúgtak ki egy recepcióst egy kórházból.

 • Dakota Johnsonnak felfelé ível a karrierje

  Dakota Johnsonnak felfelé ível a karrierjeMelanie Griffith nagyon büszke lányára, Dakota Johnsonra, akit kiválasztottak Anastasia Steele szerepére A szürke ötven árnyalata című filmben. Dakota EL James regényének filmadaptációjában Charlie Hunnam mellett fog játszani, aki Christian Greyt alakítja majd. Griffith az interneten osztotta meg, mennyire örül lánya sikerének. „Az én gyönyörű gyermekem, Dakota lesz Ana Steele A szürke ötven árnyalatában! Vigyázat, itt jön a jövő szupersztárja! Nagyon büszke vagyok!”Griffith és Don Johnson lánya eddig olyan filmekben játszott, mint a 21 Jump Street – A kopasz osztag és az Ötéves jegyesség.

 • Jelentés Jacko haláláról

  Újabb szomorú történet végére tehetünk pontot. Brittany Murphy és Casey Johnson halának okáról készült jelentés után most elkészült a tavaly nyáron elhunyt Michael Jacksonról is a halottkém hivatalos nyilatkozata. Az irat megerõsít néhány gyanút, például, hogy a pop király halála elõtt már csont sovány és kopasz volt.

 • Szicíliában a családorvosok a halottakat is kezelik

  Szicíliában a családorvosok a halottakat is kezelik: ezt egy rendõrségi vizsgálat derítette fel, bebizonyítva, hogy 51 ezer elhunyt szerepelt az orvosok által benyújtott beteglistákon - amelyek alapján térítést kapnak a biztosítótól.

  A pénzügyi rendõrség nem kevesebb, mint 51 287 elhunyt páciensre lelt a kimutatásokban - ezek közül egyesek már 20 éve nyugszanak a temetõben.

 • Kamiont mostak és sátrat állítottak a sztárok - Fergeteges hangulat Jack bácsi rezidenciáján

  Tóth Gabi, Lola és a Fresh lányok a délutáni nagy melegben vödröt, slagot és szivacsot ragadtak, hogy kamiont mossanak a Szigeten. Tették ezt Jack bácsi rezindenciáján Bebe, a kiscsillag Horváth Tamás és a Bad Boyz-os Alexis figyelõ szemei elõtt. A fiúk zsûrizték a lányok teljesítményét, majd megmutatták, mennyire ügyesek, ha sátorállításról van szó.

 • A második gyermekét várja Elton John és David Furnish

  Sir Elton John és David Furnish immáron második gyermeküknek örülhetnek.

 • Hugh Grant egy divattervezõbe szerelmes?

  Több mint egy év telt el azóta, hogy Hugh Grant szakított korábbi barátnõjével, Jemina Khan-nal. A színész most úgy döndött, itt az ideje, hogy új partner után nézzen.

  Egy hétvégi partin lelkesen flörtölt egy 27 éves amerikai divattervezõvel, Catherine Fulmerral. "Nagyon édesek voltak együtt" - mondta az egyik résztvevõ. "Catherinnel és néhány tequilával múlatta át az éjszakát."

  A hírek szerint a sztár ott lesz New York-ban, Catherine szeptember 11-ei divatbemutatóján.

 • Apa lett Matthew McConaughey

  Los Angeles - Matthew McConaughey hollywoodi filmsztár brazil barátnõje egészséges kisfiúnak adott életet hétfõn este.

 • Prófétaként tér vissza a Megasztáros

  A Megasztárban feltûnt Balogh Imi hosszú ideje nem hallatott magáról, legalábbis hazánkban nem. Hónapokon át turnézott külföldön a Ben Hur Live megaprodukcióval. Most visszatért, és bízik benne, hogy próféta lehet saját hazájában is és kamatoztathatja a nemzetközi porondon felszedett tudást.

 • Visszafordult egy gép Ferihegyre

  A mûszerek füstöt jeleztek a poggyásztérben.

 • Paris Hilton a MotoGp-be fekteti pénzét

  Az örökösnõ a gyorsaságimotoros-világbajnokság 15 köbcentiméteres géposztályában indít csapatot.

 • Jakupcsek Gabriella otthagyja a reggeli mûsort

  Jakupcsek Gabriella szakít az eddig általa vezetett reggeli tévémûsorral: a nézõk augusztus 19-én láthatják õt eddig jól megszokott szerepében.

  Az állapotos mûsorvezetõ nem tervezi, hogy visszatér a képernyõre. Megújulna, és új kihívást keres. Tíz évet töltött jelenlegi csatornájánál, aminek meghatározó arcává vált. Most új feladatokra készül.

  A televíziót nem érte váratlanul Jakupcsek bejelentése. Közösen döntöttek így, és már keresik az utódját, akit valószínûleg jövõ héten választanak ki.

 • Kisó vezeti Görög zita helyett a Fashion Awards Hungary díjátadó gálát!

  A meghívón szereplõ Görög Zita helyett a VIVA televízió egykori mûsorvezetõje, Kiss Orsi vezeti majd jövõ szerdán a Fashion Awards Hungary díjátadó gálát.

  A háziasszony cseréjére azért volt szükség, mert a szervezõk bizonyos feltételekben nem tudtak megegyezni a volt sztármodellel.

 • 101 év után ma kapja meg az amerikai állampolgárságot

  Napra pontosan 101 esztendei egyesült államokbeli tartózkodás végre átveheti a hõn áhított amerikai állampolgárságot Eulalia Garcia Maturey a texasi Brownswille-ben.

 • Hogyan lett kacsa egy vaddisznóból?

  Egy román lap bebizonyította, hogyan lesz kacsa egy vaddisznóból.

  Az Adevarul címû napilap nem tett mást, csak megkérdezte a szakértõk véleményét az egyik nagy román hírügynökség elõzõ napi hírének valóságtartalmáról. A hírügynökségi történet szerint a délkelet-romániai Brailában egy vaddisznó megszökött az erdõbõl, kitartóan átúszta a Dunát, és mindezt azért, hogy erõszakkal betörjön a helyi önkormányzat és prefektúra épületébe. Hogy milyen szándékkal tette ezt, arról nem szól a fáma, de a hír az sugallja, mintha a vadkan elõre megfontolt szándékkal akarta volna kiönteni dühét az állami hivatalon.

 • Isten parancsára terelte le az útról

  "Az Úr parancsolta, hogy tereljem le az útról, mert nem halad helyesen" - magyarázta a rendõröknek egy teherautósofõr, miután 160 kilométeres óránkénti sebességgel belehajtott egy nõ autójába az Egyesült Államokban.


 • Esküvõje napján vették õrizetbe a részegen vezetõ mennyasszonyt

  Alig néhány órával az esküvõje elõtt vettek õrizetbe az Egyesült Államokban egy ittasan vezetõ mennyasszonyt, aki éppen a lánybúcsúztatójáról kacsázott hazafele az autópályán, mikor szemet szúrt egy járõrnek.

 • Stewardess-ek a Playboyban

  Furcsa ám hatásos módját választották a mexikói stewardess-ek, hogy megbosszulják munkahelyük elvesztését és egyben megkeressék a villanyszámlára valót. Egy naptár elkészítése után, levetkõztek a nyuszis magazinnak.

 • Fegyveres rablás áldozata lett Pelé

  Pelét kirabolták!!!- jelentette vasárnap a brazil média.

  Késekkel és pisztolyokkal felfegyverzett fiatal férfiak feltartóztatták a háromszoros világbajnok futballsztár gépkocsiját a Sao Paulo állam déli részén fekvõ Santos város térségében, egy szegénynegyed közelében.
  Fegyvert fogtak a 67 éves Pelére, s elrabolták arany nyakláncát, mobiltelefonját és karóráját.

  Brazíliában gyakoriak az ehhez hasonló országúti fegyveres rablások, túlnyomó részük a nyomornegyedek közelében történik.

 • Szexellenes erdõirtás

  Hatazer fát vágtak ki Nagy-Britanniában, hogy ne szolgálhassanak alkalmi szexhelyül egy autóút mentén.

 • Aszfalton is bizonyít az olimpiai bajnok hódeszkás

  Az olimpiai aranyéremmel jutalmazott lesiklásai után az aszfalton is megcsillogtatja tudását a hódeszkás Shaun White, aki a francia Ubisoft játékkiadóval dolgozik együtt egy új gördeszkás videojátékon.

 • Három hónapig kegyelemszendvicsen a senki folyosóján

  Kilencvenkét napot töltött a senki folyosóján Tokió nemzetközi repülõterén egy kínai férfi a turisták kegyelemszendvicsein.