rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Milliókat talált új lakásában a szerencsés férfi, de nem tartotta meg a pénz

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Milliókat talált új lakásában a szerencsés férfi, de nem tartotta meg a pénzBecsületességéért ünneplik a norvég ingatlanbrókert, aki csaknem 350 ezer koronát (12 millió forintot) talált a kandalló alá rejtve új lakásában, és ahelyett, hogy megtartotta volna, jótékony célra ajánlotta fel. Vemund Thorkildsen két hete találta meg az eldugott pénzt, amikor épp egy barátjának mutatta meg új oslói lakását. Szerették volna kipróbálni, hogy vajon át lehet-e rakni a kandallót egy másik szobába, ezért elmozdították egyik kövét. A kő alá dugva egy borítékot találtak, amelyben majdnem 350 ezer korona volt norvég bankjegyekben.

  “Először úgy örültünk, mint a lottónyertesek, de aztán arra gondoltam, hogy ez nem az én pénzem” – emlékezett a 27 éves Thorkildsen.

  A férfi a lakást egy norvég rákalapítványtól vette, amely egy hagyaték révén jutott hozzá. Ezért Thorkildsen elhatározta, ennek az alapítványnak kell megkapnia a pénzt. “Jó lett volna elmenni belőle egy vakációra, de ez a pénz nem volt az enyém, és úgy éreztem, szép lenne valami olyan jó dologra fordítani, mint ez a rákalapítvány” – mondta. Az Alapítvány megerősítette, hogy a férfi átadta nekik a pénzt. Miután a történetet a norvég napilap megírta, Thorkildsenhez özönleni kezdtek a telefonhívások és sms-ek, valamint a közösségi oldalak kommentjei: a barátai és ismeretlenek is ünnepelték becsületességéért.”Rengetegen mondták, hogy ők is így cselekedtek volna. Nagyon jó volt ezt hallani. Megerősíti az emberiességbe vetett hitet” – fogalmazott Thorkildsen.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Na ez már sok, Tóth Vera modellnek áll!

  A Megasztár címû tehetségkutató mûsor elsõ gyõztese a mikrofont a kifutóra cseréli. Tóth Vera csütörtökön modellként is kipróbálja magát!

 • Révész Sándor újra válik

  Révész Sándor újra válik. Amikor három évvel ezelõtt összejött jelenlegi feleségével, barátainak és ismerõseinek megesküdött, hogy Márti személyében megtalálta a lelki társat. Ezek szerint mégsem.

  A Piramis együttes frontembere többször mondta ki az igent, amelyek közül eddig egyik sem bizonyult hosszú távon boldogítónak.

  Elõször Zalatnay Cininek, majd Raduciner Ágnesnek, akit egy Sabina nevû francia hölgy követett.

 • Gyereket szeretne Steiner Kristóf

  Sokat változott az elmúlt idõszakban Steiner Kristóf, aki sok szempontból bácsinak érzi magát, a külseje is sokat változott. Ennek oka az lehet, hogy megváltozott az életében a fontossági sorrend, hiszen régen hajvasaló nélkül el se indult otthonról.

 • Menet közben esett szét egy Dacia

  A DN1-es országúton, két kilométerre Szebentõl az autó rakterét borító tetõszerkezet a széllökések miatt leszakadt, és röptében megsebzett egy, az út szélén gyalogosan közlekedõ nõt.

 • Fluor Tomi reagált az õt ért alkoholista vádakra

  Fluor Tomi az elmúlt héten azzal került a média kereszttüzébe, hogy mostanában sokat iszik. Akkor azt írták az újságok, hogy a rapper alkoholista lett. Tomi a Facebookon reagált a vádakra.

 • 86 éves néni a szextelefonon lóg!

  Ezer dolláros - 240 ezer forintos - szextelefonszámlát kapott egy 86 éves néni az Egyesült Államokban.

  A nebraskai hölgy váltig tagadta családjának, hogy kéjvonalat hívogatott volna, famíliája meg hitt neki. Már csak azért is, mert hamarosan kapott a néni egy bankkártyát is férje nevére, aki már húsz éve halott, és soha nem volt bankkártyája se neki, se nejének.

 • Michael Jackson a Cirque du Soleil mûsorán

  A Beatles és Elvis után 2011-re Michael Jackson számain alapuló turnét szervez a világhírû kanadai Cirque du Soleil társulata.

 • Ingyenszexszel várta a tiniket a családanya

  Ági – így becézték a környékbeli suhancok azt a 32 éves nõt, aki tinédzserek hadát fogadta egyszobás lakásán, ha azoknak szexhez támadt kedvük. Az anya orgiáit két gyermeke is gyakran végignézte.

 • Hatalmával visszaélve szexelt Dominique Strauss-Khan

  Hatalmi visszaélés gyanúja miatt vizsgálat indult az IMF vezetõje ellen

  Washington - Vizsgálat indult Dominique Strauss-Khan, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetõje ellen, aki a gyanú szerint hatalmával visszaélve szexuális kapcsolatba bonyolódott egy magyar származású munkatársával - írta szombati számában a The Wall Street Journal.

  Az amerikai gazdasági napilap szerint az IMF vezérigazgatója a szervezet afrikai részlegének egykori magas beosztású tisztviselõjével kezdett viszonyt.

 • Parmezános chilifagylalt

  Parmezános chilifagylalttal nyerte meg egy étterem versenyét egy nõ Nagy-Britanniában.

 • Extrém magas UV-B sugárzásra kell számítani a héten!

  Extrém magas, akár a 8,3-es értéket is meghaladó UV-B sugárzásra kell számítani a héten az ország területén, ezért riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

  Akár már hétfõn kora délutántól, de keddtõl biztosan extrém értékû, 8,3 körüli UV-B sugárzás várható, amely az egész országra érvényes lesz.

 • Nem okozott halláskárosodást Justin Bieber

  Nem okozott halláskárosodást Bieber.

 • Kirakati babát néztek fuldoklónak

  Vízben vergõdõ kirakati babához riasztották a tûzoltókat az Egyesült Államokban a Los Angeles folyóhoz, mert embernek nézték a bábút.

 • Új kocsikkal nyomulnak a rend õrei

  Hazánk egyik vezetõ flotta- és gépjármûkezelõje, a LeasePlan Hungária Zrt. nyerte el az Országos Rendõr Fõkapitányság 250 darab új gépjármûjének kezelésére és finanszírozására kiírt közbeszerzési pályázatot.

 • Felrobbant a Karácsonyi Ajándék

  Meghalt egy Fülöp-szigeteki nõ szerdán, amikor otthonában felnyitott egy karácsonyi ajándéknak becsomagolt dobozt.

 • Lánya helyett hordta ki a magzatot az amerikai nõ

  Cindy Reutzel csodaszép kislányt szült. Az ötvenhárom esztendõs, ezüsthajú asszony boldogan tartotta karjaiban a csöppséget, gyöngéden megsimogatta a fejecskéjét, aztán még boldogabban adta oda leánya, Emily kezébe. Hiszen a baba Emily vér szerinti gyermeke volt.

 • A hosszú élet titka - papíron

  271 nagyon idõs ember tûnt el a múlt hét óta Japánban, és közülük 25 változatlanul felvette a nyugdíját. A szigetország Egészségügyi, Munkaügyi és Jóléti Minisztériumának közlése szerint 59 olyan emberrõl tudnak, aki 110 éves vagy idõsebb, de közülük öt már meghalt, egyet pedig nem találnak.

 • A VDSZSZ elhalasztja a sztrájkot!

  A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) az április 30-ra meghirdetett sztrájkját május 8-ra, péntekre helyezi át - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ Szolidaritás elnöke. Az elnök indoklása szerint azért döntöttek a sztrájk áthelyezése mellett, hogy április 30-án a középiskolai ballagási ünnepségeket zavartalanul meg lehessen tartani.

 • Limuzin helyett metróval ment a koncertjére Jay-Z

  Valószínûleg Rihanna februári akciója – metrón érkezett saját koncertjére – ihlette meg Jay-Z-t, amikor úgy döntött, õ is földalattin utazik New York-i fellépésére.

 • Kábítószer-csmpészek elleni bevetésen vett részt Vilmos herceg

  Kábítószer-csempészek elleni bevetésen vett részt a katonai kiképzésének aktuális szakaszát a Karib-tengeren töltõ Vilmos herceg - közölte a londoni védelmi minisztérium.

  A 26 éves herceg - aki a második a brit trónöröklési sorban - az Iron Duke nevû vízi járõr fregatton teljesít szolgálatot két hónapon keresztül.

  A herceg a bevetés idején egy Lynx helikopteren tartózkodott, amely egy, a feltételezések szerint kokaint szállító hajót üldözött.

 • Zimány Linda letette utolsó vizsgáját is

  Zimány Linda hat éve koptatja az egyetem padjait. A modell hamarosan lediplomázik a jogi egyetemen. Ahogyan õ fogalmaz, hat év szenvedés, és sok-sok álmatlan éjszaka után letette az utolsó vizsgáját is.

 • Esõben is sikeres volt a Talmácsi nap

  Hatalmas esõ zúdult a kecskeméti Gokart Stadionra ma reggelre, ami keresztbe húzta a szervezõk számításait, de a zord idõjárás ellenére úgy döntöttek, hogy megtartják a rendezvényt.
  A nõi és férfi sztárok versenyét törölni kellett, mert a pálya a számukra felkészített gokartokkal veszélyes volt.

 • Meztelenül akart hódítani a kínai nõ

  A 29 éves Li Csinget meztelenül akarta meghódítani egy nõismerõse.

  Csing tiensani lakásába kopogtatás nélkül lépett be a hölgy, Csang Jing, aki átugorva az udvariassági formulákat, vetkõzni kezdett.

  A férfi úgy megriadt, hogy kiszaladt az ajtón és meg sem állt barátja házáig, ahol a díványon töltötte az éjszakát.

 • Ûresküvõ 342 millióért

  Az ûrben szervez esküvõt egy japán cég. A szerelmesek a fellegek felett, az ûrben mondhatják ki a boldogító igent. A súlytalanságban kötött házasság 240 millió jenbe (342 millió forintba) kerül.

  A ceremóniákat egy kis ûrkabinban tartják majd, amelyet 100 kilométeres magasságba lõnek fel.

  Az egy órás utazásra a pár legfeljebb három vendéget vihet magával. A házasságkötés legnagyobb része még kilövés elõtt lezajlana, így a pár körül is nézhet az ûrben.

 • Lady Gaga rosszul lett a színpadon

  Lady Gaga kis híján összeesett a színpadon turnéjának új-zélandi állomásán. A YouTube videomegosztó portálon látható felvétel tanúsága szerint az extravagáns énekesnõ az utolsó szám, a Bad Romance elõadása közben elgyengült, és az ájulás környékezte.

 • Harry Potter az oka a bagolyfogyatkozásnak Indiában?

  Harry Potter miatt fogyatkozott meg a bagolyállomány Indiában - legalábbis a regényhõst hibáztatja az ország környezetvédelmi minisztere.

 • Guillermo del Toro otthagyta A hobbitot

  Guillermo del Toro hétfõn bejelentette, hogy A hobbit címû film forgatásának csúszása miatt kénytelen lemondani a produkció megrendezésérõl.

 • Meghalt a fallosznövesztõ asszony

  Elhunyt Indonézia leghíresebb "szexológusa", a varázserejével hímtaghosszításra képes matróna, Mak Erot.

  Korát csak becsülni lehet, de legalább 100 éves volt. A hölgy természetfölötti képességei mellett hagyományos gyógynövényeket vegyített imákkal, hogy a fohászok jobban hassanak és a kliensek péniszei megnagyobbodhassanak. Alakja, mely romantikus filmvígjátékokban is felbukkant, már életében legendássá vált.

  Sokan gyászolják, fõként férfiak. Egy indonéz internetes honlapon többen is keseregnek, hogy immár sohasem részesülhetnek az asszony kezelésében.

 • Meghalt a legendás western utolsó sztárja

  Elhunyt Pernell Roberts, a hatvanas évek nagysikerû Bonanza tévés westernsorozatának utolsó sztárja. A legendás sorozat révén világszerte ismertté vált színészt 81 éves korában érte a halál vasárnap malibui otthonában - tájékoztatta a Los Angeles Timest felesége, Eleanor Criswell. Az 1959-tõl 1974-ig futó westernszéria utolsó életben lévõ sztárja rákbetegségben szenvedett.

 • Elhunyt a világ legidõsebb embere, 124 éves volt

  Ha valódi az útlevél, amivel egy fotón látható, akkor a 124 éves asszony volt a világ legidõsebb embere. Tíz gyereket és 300 unokát hagyott maga után.