2024.05.14. - Bonifác

A Fábry-show felvételén indult meg a szülés!

A Fábry-show felvételén indult meg a szülés!
A Fábry-show felvételén indult meg a szülés egy kismamánál a poéngyáros szövegelésére.

Viktória és férje Norbert kilenc éve ismerik egymást. Örök hûséget csak két éve esküdtek, de a fogantatás szinte rögtön összejött.

A fiatal pár már régebben megvette a jegyet Fábry Sándor showmûsorának élõ felvételére, így még annak ellenére sem akarták elszalasztani a mûsort, hogy tudták a szülés bármikor beindulhat.

A kilencedik hónapban lévõ kismama és férje még az showra érkezvén is azon nevetgélt az autóban, milyen vicces lenne, ha éppen a felvételen indulna meg a szülés.

A büszke apuka elmondta, nem gondolta volna, hogy kislányuk, Lilla – merthogy egy hölgyike a friss állampolgár – komolyan veszi a viccelõdésüket.

A mûsor minden valószínûség szerint jó lesz, merthogy Viktória annyira jókat nevetett Fábry humorbonbonjain, hogy az egyik igencsak nagy rekeszizommegterhelés után a nevetés fájásokba fordult.

A kismama rögtön jelzett párjának, hogy itt most tényleg indulás van, mert ez a gyerkõc Fábry poénjai miatt most már igazán ki akar jönni. Nem volt mit tenni, a pár nyomban elindult a kórházba, ahol Lilla épen és egészségesen kibújt anyukája pocakjából, ma már mindketten jól vannak. Igaz, Lilla kissé besárgult, persze nem az irigység miatt, hogy õ nem hallhatta végig a showt.

Viktória a kórházban humorosan megjegyezte, „kislányom most már elmondhatja magáról, hogy õ a legfiatalabb Fábry-show rajongó.” Hozzátette, alig várja, hogy elmesélhesse Lillának, Fábry Sándor poénjaitól indult meg a szülés. „Pár év múlva Lillát is elvisszük a felvételre” – ígérte Viktória.