2024.04.26. - Ervin

Ozzy Osbourne-nak a tizenkilencedik alkalommal végre sikerült a jármûvezetõi vizsgája!

Ozzy Osbourne-nak a tizenkilencedik alkalommal végre sikerült a jármûvezetõi vizsgája!
Tizenkilencedik alkalommal végre sikerült a jármûvezetõi vizsga Ozzy Osbourne-nak, a brit kemény rock 60 éves fenegyerekének.

Osbourne, a Black Sabbath egykori frontembere a The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfõi beszámolója szerint elismerte: most is csak azért tudott átmenni a vizsgán, mert végre kijózanodott.

Korábban többször is úgy érkezett a vizsga helyszínére, hogy vodkásüveg lógott ki a zsebébõl, és a vizsgabiztos a kocsiba sem volt hajlandó beülni vele.

A veterán rocker figyelmeztette a többi jármûvezetõt, hogy nem lesz "vasárnapi autós", úgyhogy "mindenki jól vigyázzon".

Osbourne már bizonyította, hogy nem árt az óvatosság, ha õ motoros jármû közelébe kerül. Hat éve súlyosat bukott négykerekû terepmotorjával az angliai Buckinghamshire grófságban lévõ birtokán; hat bordája és a kulcscsontja tört el, egy nyakcsigolyáján pedig repedés támadt, és napokig lélegeztetõgépen tartották.

Életét a birtok egyik biztonsági õre mentette meg, aki a baleset után kétszer is újjáélesztette az énekest. Osbourne már nem lélegzett és nem volt pulzusa, amikor az õr odaért hozzá.