2024.05.12. - Pongrác

Zalatnay Sarolta magánya

Zalatnay Sarolta magánya
"Az emberek vajon még hisznek neki?!"

Zalatnay Sarolta a legnagyobb csendben, nyugalomban, szeretteivel töltötte születésnapját, illetve az év végi ünnepeket. Mint mondja, kicsit sajnálja, hogy hajdani, legendás hírû bulijai számát nem növelhette újabbal, de tudja, hogy ez az idõszak az életében most nem errõl kell szóljon. "Az én szülinapi bulim mindig igazi társadalmi eseménynek számított".
"Az én szülinapi bulim mindig igazi társadalmi eseménynek számított. Attól fogva, hogy nyílt az Andrássy úton egy kínai étterem, ott rendeztem meg a bulijaimat, méghozzá kismillió meghívottal. Egymást taposták a zenészek, színészek, újságírók, és ha éppen Budapesten járt egy nemzetközi híresség, neki is ott volt a helye: ha éppen Cicciolina, akkor õ, ha éppen a Queen együttes, akkor õk" - meséli Cini, akinek nagyon fontosak az ünnepek.

"Tõlük lesz szebb az élet, jobb az ember hangulata, mosolygósabb minden. Tudomásul kell venni, hogy sajnos az évek múlásával mindig elveszítünk valakit, de anyukám szokta mondogatni, miszerint a szép emlékeket tovább lehet vinni akkor is, amikor már nincs velünk az, akivel átéltük egykor."