2024.05.13. - Szervác, Imola

Puskás Peti és SP leitattak egy színészt!

Puskás Peti és SP leitattak egy színészt!
A két fiatal híresség egy színésszel több liternyi alkoholt próbáltak megitatni. Persze nem egy elõrehozott áprilisi tréfáról volt szó, hanem egy nagyon fontos kreatív feladatról: Puskás Peti és SP ugyanis egy reklámfilmet forgattak. A fiatalok egyenlõre ingyen vállalják az ilyen jellegû felkéréseket, de mivel pénzt költenek rá, idõvel azt szeretnék, ha visszajönne a hasznuk. És hogy mi lett az ivó fiú sorsa? A videóból kiderül! Puskás Peti és SP órákon keresztül alkoholmámorban tartottak egy fiatal színészt, Tóth Olivért.
A fiú valószínûleg elõre nem tudta, hogy mire vállalkozik, hiszen 69 koktélkülönlegességet kellett volna elfogyasztania egy könyv olvasása közben. A készítõk arra voltak kíváncsiak, hogy meddig bírja józanul!

"Épp egy reklámfilmet készítünk. Éder Krisztián az operatõr, a kreatív team tagja. A fõszereplõ Tóth Olivér, aki egy színész, sok reklámfilmben szerepel. Az emberek az alkohol hatására általában illuminált állapotba kerülnek, valószínûleg Õ is így fog viselkedni öt-hat koktél után" - meséli Puskás Peti, aki a reklámfilm rendezõje volt.

"Kreatív dolgokban segítek Petinek, illetve a világításban, a felvételben és az utómunkában. Tulajdonképpen azt csinálom, amit tanulok. Amit használunk, az egy új technika. HD minõségben tud rögzíteni a fényképezõ, és így fotóoptikákat is tudunk használni" - osztotta meg SP, akinek nem volt újdonság a sztárral való közös forgatás. A fõszereplõ pedig rendesen elázott a videó végére.