2024.05.15. - Zsófia, Szonja

Kegyetlenek a tehetségkutatók Kovács Kati szerint!

Kegyetlenek a tehetségkutatók Kovács Kati szerint!
Lépten-nyomon indulnak tehetségkutató mûsorok a különféle kereskedelmi csatornákon, ahol minden alkalommal több tíz fiatal tehetséget ismerhet meg az ország. Azonban, mint mindennek, ennek is vannak árnyoldalai. Kovács Kati már ikonnak számít a zenei világban, így joggal mondhatja, hogy szerinte mindez kegyetlenség a fiatalokkal szemben, hiszen késõbb egymással kell majd véres harcokat folytatniuk. Az énekesnõ azt is elárulta, hogy amikor legelõször egy ilyen mûsorban meghallotta a saját dalát más szájából, akkor teljesen megrémült, és nagyon rosszul esett neki!
Kovács Kati a NévShowR forgatásán a tabutv.hu-nak elárulta, hogy Õ nem teljesen pozitívan áll a sorra induló tévés tehetségkutatókhoz, sõt! "Amikor elõször meghallottam, hogy elénekli más a dalomat, akkor megrémültem és rosszul esett. Ez körülbelül olyan, mintha elvennék a szellemi kincseidet! Ha azt mondanám, hogy boldog voltam, akkor hazudnék!" - meséli az énekesnõ, aki annak viszont örül, hogy a fiatalokon keresztül tovább él a szerzeménye.

"Gondolkodtam azon, hogy nagyon jó azoknak, akik elindulhatnak ezeken a versenyeken. Egészen addig jó, amíg feltûnnek, és esetleg sikert érnek el. Utána ugyanúgy meg kell nekik küzdeni minden másodpercért, sõt sokkal jobban kell küzdeniük. Most ért véget decemberben egy tehetségkutató verseny, és már hirdetik a következõt. Nagyon-nagyon nehéz dolguk lesz nekik, hiszen az azonos korosztályú énekeseknek mindig meg kell küzdeniük egymással, akár tudtukon kívül is! Miután ilyen sûrûn vannak ezek a versenyek, rendkívül nehéz helyzetbe hozza õket a televízió" - mondta el a Kovács Kati, aki szerint a csatornák részérõl kegyetlenség, amit csinálnak!