2024.04.26. - Ervin

Ismét csillog a sexis Pamela!

Ismét csillog a sexis Pamela!
Ismét egy újra tündöklõ már majdnem a feledés homályába merült sztár mutatta meg, hogy a modern orvos tudomány mire képes!

Pamela Anderson a légzsákkirálynõ még mindig összekapja magát, és ledobja a rucit. Bár ne tenné. Ezúttal Ritchie Rich divatervezõ 2010 A*Muse 2010-es õszi/téli kollekcióját népszerûsítette a New Yorkban a fashion weeken. Igazából az egész kollekciót Pamela és általában a szilikon testrészek ihlették, így nem volt meglepõ, hogy a 42 éves szõkeség is feltûnt a kifutón.
Kicsit ijesztõ volt, vagy inkább nagyon, de a rövid fellépés megérte, rögtön heves vita alakult ki arról, hogy volna-e Pamelának helye egyáltalán bármilyen divatbemutatón. Nemhogy olyanon, ahol akkora ruhákban jelennek meg, amibõl mg egy ruhazsebkendõt is nehéz lenne kihozni normál körülmények között. Ritchie Rich szívesen megy le a trash mélységeibe, hogy elõrángasson valamit, és átértelmezze, de most nem értjük. Átverte Andersont, hogy hírverést kapjon egyébként nem valami szenzációs kollekciója vagy az „életet az éveknek” szellemében azt akarja megmutatni az öregedõ Amerikának, hogy a szexi fehérnemû nem csak a tiniken áll jól? Mindenestre Pam már nem egy szép arcú lány.