2024.04.26. - Ervin

Beckhamné katonát nevel fiából

Beckhamné katonát nevel fiából
Victoria Beckham legkisebb fiacskája, Cruz a napokban ünnepelte 5. szülinapját, és a Beckham-klán különleges módját választotta az ünneplésnek.

A família az észak-hollywoodi extrém harcmûvészetek központjába, az Xtreme Martial Arts World Headquarters zarándokolt, ahol a gyerekek alaposan kitombolhatták magukat. aztán mindent van lehetõség kipróbálni, ami egy 5 éves fiúcska álma: márpedig az 5 éves fiúcskák köztudomásúan mindenhez vonzódnak, ami nagy csúnya, ijesztõ, hangos és pukkan.
Érthetõ tehát, hogy Cruz is örömmel vett gépfegyvert a kezébe az ágyú és a tank tetején, miközben anyja alig tudta tartani a tempót tûsarkú topánjában. Ugyanitt „bulizott” aznap Gwen Stefani kisfia, 2 éves Zuma és a 4 éves Kingston, bár a harcból inkább csak Kingston vette ki a részét.

Az eset után többen azzal vádolták Beckhamnét, hogy túl durván neveli a kisfiát: azzal ugyanis, hogy minden harceszközt megvesz neki és drága játékfegyverekkel bombázza, tulajdonképpen agresszív minikatonát nevel belõle, aki késõbb aztán társait is terrorizálhatja. Szerintünk ennyire nem súlyos a helyzet, de azért a szülõknek nem árt nyitva tartani a szemeiket.