2024.04.26. - Ervin

Hihetetlen! Nagymama és unokája egy párt alkotnak

Hihetetlen! Nagymama és unokája egy párt alkotnak
Saját unokájával folytat vérfertõzõ viszonyt egy 72 éves amerikai nagymama. A különös pár most béranya segítségével gyermeket is vállal. Valósággal sokkolta családját és barátait a 72 éves Pearl Carter, amikor bejelentette, hogy viszonya van 26 éves unokájával, Phil Bailey-vel. Bár az amerikai közvéleményt is megbotránkoztatta a történet, a pár nem zárkózott el a nyilvánosság elõl, és bátran felvállalják szerelmüket.

Sõt, a nyugdíjas asszony 54 ezer dollárt (10 millió forintot) fizetett egy béranyának, hogy kihordja unokájával közös gyermekét.
Pearl Carter 18 éves volt, amikor teherbe esett. Mivel a konzervatív Indiana államban nem nézték jó szemmel a fiatal, egyedülálló anyákat, az örökbefogadás mellett döntött. A törvények szerint nem ismerhette meg az örökbefogadó szülõket, így késõbb hiába próbálta megtalálni a lányát – egészen mostanáig.

Mikor Pearl lánya az ország másik felén meghalt rákban, unokája, Phil is elkezdte keresni soha nem látott, vérszerinti nagymamáját. Ami viszont ezután következett, azt egyikük sem gondolta volna.

„Már az elsõ pillanatban, amikor megláttam, tudtam, hogy soha nem lesz köztünk normális unoka-nagymama kapcsolat" – emlékezett vissza az elsõ találkozásukra az idõs asszony. „Évek óta elõször szexuálisan aktívnak éreztem magam."

Megismerkedésük utáni elsõ héten a pár rengeteg idõt töltött együtt. Eljártak vásárolni, ebédelni, bowlingozni, a második héten azonban ennél sokkal több történt: Pearl elhatározta, hogy nem titkolja tovább az érzelmeit. „Behívtam Philt a hálószobámba, leültettem az ágyamra, és megcsókoltam. Azt hittem, elutasít, ehelyett visszacsókolt" – emlékezett vissza a nõ. Phil akkorra ugyanis szintén gyengéd érzelmeket táplált nagyanyja iránt.

„Ellenállhatatlan vágyat éreztem rá, hogy megcsókoljam. Teljes szívvel szeretem Pearlt. Mindig az idõsebb nõk vonzottak, õt pedig egyszerûen fantasztikusnak találom. Igen, sokan kinevetnek bennünket és inzultálnak, amikor az utcán megcsókoljuk egymást, de nem érdekel" – mondta Phil, aki alig várja, hogy édesapa legyen.A szerelmesek egy 30 éves nõt kértek fel a béranyaságra, akinek 10 millió forintot fizetnek.

„Végre édesanya lehetek, és nem kell lemondanom a gyermekemrõl. Phil nagyszerû apa lesz" – lelkendezett Pearl. Arra a kérdésre, hogy nem tartja-e helytelennek a vérfertõzõ kapcsolatot, a nõ határozott nemmel felelt. Egy barátja ugyanis kiderítette, hogy létezik egy úgynevezett „genetikán alapuló szexuális vonzerõ" nevû szindróma, mely mindent megmagyaráz. Orvosok már több olyan esetrõl is beszámoltak, amikor közeli rokonok örökbefogadás után felnõttként újra találkoznak, és egymásba szeretnek. Németországban két évvel ezelõtt egy gyerekkorában elválasztott testvérpár fordult a bírósághoz, hogy engedélyezzék a házasságukat. A pár felnõttként találkozott, egymásba szerettek és négy gyermekük született.

„Senkinek nem érdekel a véleménye. Szerelmes vagyok Philbe, és õ viszontszeret. Nemsokára a közös gyermekünket is a karomban tarthatom, és Phil lesz a büszke édesapa" – zárta le a vitát a boldog nagymama.