2024.04.27. - Zita

Madonna fiatal férfival flörtöl

Madonna fiatal férfival flörtöl
Madonna egy 22 évvel fiatalabb fiút szemelt ki magának W.E. címû filmje forgatásán.Oscar Isaacot pedig egyáltalán nem zavarja, hogy a díva Jesussal sem szakított. Madonna még javában forgatja filmjét, ám a hírek szerint egy Oscart már biztosan magáénak tudhat. Persze a teljes igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy Oscar ezúttal nem egy arany szobrocska, hanem egy húsvér férfi.

A harminc esztendõs guatemalai származású színész Madonna saját elsõ rendezésû mozifilmjében, a W.E.-ben szerepel. Így került az ötvenkét éves popdíva látókörébe.
Madonna egyszerûen rányomult Oscarra, õ soha nem titkolja, ha valaki tetszik neki, márpedig a latin fiatalemberek mindig is a gyengéi voltak. Oscar pedig természetesen nem tiltakozik, sõt, kifejezetten élvezi a helyzetet.

Állandóan flörtölnek, rengeteg bennük a közös és jól tudja, hogy a világsztárral ez a viszony csak elõnyére válhat – mondta egy stábtag a Daily Mirror címû lapnak.

Bennfentesek szerint Madonna Jesus Luzzal sem szakított végleg, csak az elfoglaltságaik miatt ritkán tudnak talákozni. Madonna viszont nehezen viseli a magányt, így természetes számára, hogy másokkal is kikezd.

blikk.hu