2024.04.26. - Ervin

Orosz Barbi régebben kórboncnok akart lenni

Orosz Barbi régebben kórboncnok akart lenni
A vörös démon az internetes sztártévének beszélt arról, hogy gyermekkorában kórboncnok akart lenni. Ez a cél olyannyira a szenvedélyévé vált, hogy éveken át készült a boncasztal mögé, de végül a fizika közbeszólt és mûsorvezetõ lett belõle. Barbitól egyébként nem idegen az orvosok világa, hiszen édesapja is ezzel foglalkozik: háziorvos és nõgyógyász.

A színészbõl lett mûsorvezetõvel a nemrég Budapestre érkezett CIS kiállításon találkoztunk, ahol a nyomozati titkok mellett Orosz Barbi régi titkos álmára is fény derült. "Volt gyerekkoromban egy olyan szenvedélyem, hogy én kórboncnok akartam lenni. Édesapám orvos.
Nem sebész, hanem szülész nõgyógyász, de ez nagyon-nagyon tetszett és nagyon intenzíven készültem rá" - meséli a Cool Tv mûsorvezetõje, aki végül fizika tudása miatt nem lehetett kórboncnok.

"Teljes mértékben tehetségtelen voltam a fizikához, ehhez pedig akkor és most is feltétele volt az ilyen tudás is" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Orosz Barbara, akinek természetes a vér látványa. Barbi egyébként sohasem volt ijedõs típus. "Az iskolában is mindig engem szúrtak meg elsõnek, amikor oltást kaptunk" - osztotta meg a gyönyörû mûsorvezetõ.