2024.04.27. - Zita

Angelina Jolie partnert keres?

Vajon léteznek tökéletes álompárok? Akik a világ ellen dacolva is kitartanak egymás mellett? És vajon ebbe a kategóriába tartozik Jolie és Pitt? Vagy a többi hollywoodi szerelem?
Vannak örök párok, akikrõl szóljon bármilyen pletyka, életmódjukkal cáfolják meg azt. Ilyen lehet (?) Angelina Jolie és Brad Pitt is. Végtelennek tetszõ szappanoperájukban átlagosan kéthavonta merül fel a válás téma, háromhetente tér vissza Pitt korábbi feleségéhez, Anistonhoz. Jolie leszbikus, illetve házasságon kívüli kapcsolatai ritkábban képeznek ugyan hírt, bár igaz, akkor annál nagyobbat ütnek!

Hasonlóan botrányos kapcsolatban él – és többnyire virul – Katie Holes és Tom Cruise is. Az álomból rémálom párrá avanzsált celebkettõs szintén hálás téma, akár a szakítás, akár a gyermeknevelés, akár a szcientológia áll a középpontban.

A hollywoodi álompárok sora szinte végtelen, csak egy-egy párcsere, szakítás szakítja meg a sort. Meg persze az elsõre meglepõ választások. Nehezen emésztjük meg például, hogy sok-sok éve az örök macsó Banderas, az alkoholista és már akkor kicsit túlkoros Melanie Griffith mellett tette le a voksát. Ahogy azt is, hogy Demi Moore képes volt egy nála 14 évvel fiatalabb feltörekvõ ifjút, Ashton Kutchert választani párjául. Pláne, Bruce Willis után.

Nem értettük, miért kell, kellhet Jennifer Lopeznek Marc Anthony, és Heidi Klumnak Seal. Bár ez utóbbiak édesek, kedvesek és csodaszépek együtt.