2024.04.26. - Ervin

Maradona vetkõzik, ha vb-t nyernek

Maradona vállalta, hogy ha Argentína megnyeri a labdarúgó-világbajnokságot, akkor meztelenül fut körbe Buenos Aires központjában. A kapitány élõ adásban közölte ígéretét.
Lassan már megszokjuk, hogy Diego Maradona körül mindig történik valami. Az argentinok legendás labdarúgója a pályafutása után kábítószerezett, majd csodával határos módon meggyógyult, és szövetségi kapitány lett a hazájában, de kinevezése óta is folyton gondot okoz a szövetség vezetõinek, mert nem a posztjához méltó módon viselkedik. Most éppen azt találta mondani, hogy ha megnyeri a csapata a világbajnokságot, akkor levetkõzik.

"Ha gyõzünk a vb-n, akkor ígérem, meztelenül körbefutom az El Obeliscót Buenos Aires központjában" - hangzott el az ígéret az FM Metro rádió élõ adásában. Az újságírók persze azonnal rákaptak a témára, de biztosak benne, hogy Maradona megteszi ezt, ahogy annak idején az el Grafico magazinban is meztelenül pózolt. A szakemberek egyébként egyáltalán nem tartják alkalmasnak a kapitányi posztra Maradonát, így szinte csoda lenne, ha valóban gyõznének, ez tehát sokak szerint egyáltalán nem volt felelõtlen ígéret. Diego persze biztosan máshogy gondolja.