2024.05.13. - Szervác, Imola

140 milliót bukott Lady Gaga

Lady Gaga a bécsi koncertje elõestéjén mocskosul lerészegedve ment le kártyázni egy kaszinóba, és elképesztõen sokat veszített a Black Jacken.
Mióta kijött Lady Gaga egyik legismertebb száma, a Pokerface, nincs olyan pókeres összejövetel, ahol ne dübörögne teljes hangerõvel. Tény és való, valóban fülbemászó a dallam, s egy teljesen új dallamvilágot hozott a popéletbe, ám a pókerhez vajmi kevés köze van a számnak.

Mondjuk pontosan annyi, amennyi az énekesnõnek a kártyajátékhoz. Merthogy a minap kiderült: amikor néhány hete Bécsben koncertezett, a fellépés elõtti este elment egy kaszinóba, ahol nem kevesebb, mint 500.000 eurót, vagyis csaknem 140 millió forintot veszített pár óra leforgása alatt. A hírek szerint elõször a pókerasztalnál akart szerencsét próbálni - ha már egyszer Pokerface -, ám végül meggondolta magát, és áttelepült a Black Jackhez. Hiba volt.

Néhány szemtanú elbeszélése szerint Lady Gaga ekkor már mocskosul részeg volt, nagyjából azt sem tudta, mi történik körülötte. Semmi logikát nem lehetett felfedezni a játékában - pedig igen, a Black Jacknek is van játékstílusa -, csak két kézzel szórta a pénzt. Már hajnalodott, amikor bizonytalan léptekkel, és félmillió euró mínuszban elhagyta a kaszinót a testõrei kíséretében.

A koncerten persze semmit sem lehetett észrevenni abból, mit mûvelt elõzõ éjjel, hatalmas közönségsikeret aratott. És állítólag még pénz is maradt a bankszámláján.