rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Betörtek Klapka Györgyhöz, az üzletember kára több tízmillió forint

  Kirabolták Klapka Györgyöt és feleségét, Kiss Marit. A Damjanich utcai lakást a pár nem lakta, inkább hozzájuk érkezõ vendégeknek tartották fenn.

 • Egyetemi tananyag lett Miley Cyrus

  Egyetemi tananyag lett Miley CyrusA mostanában merész ruháiról, őrült viselkedéséről és szinte már ikonikus nyelvnyújtogatásáról elhíresült énekesnő már nyári kurzusként is felvehető az egyik amerikai egyetemen. Az egyetem gondolt egy nagyot és a tananyagába illesztette fakultatív tantárgyként Miley Cyrust. A hivatalosan Miley Cyrus: Faj, Osztály, Nem, Média névre keresztelt képzést egyébként Carolyn Chernoff szociológus-professzor tartja a New York közeli egyetemen, ahol egyébként elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha ilyen és hasonló kurzusokon szeretnénk részt venni.

 • Demi Moore nem vesztegeti az idõt, újabb fiatal hódolóra lelt

  Demi Moore nem bánkódott sokáig, amiért egy szakítást valamint válási papírokat kapott karácsonyra, és már szerzett magának egy ifjú pasit.

 • Britney vagyonával továbbra is édesapja rendelkezik

  A legújabb bírósági döntés értelmében továbbra is édesapja rendelkezik Britney Spears vagyona felett.

  Amint arról korábban beszámoltunk, még februárban a bíróság úgy döntött, hogy az énekesnõ állapotára való tekintettel ideiglenesen a sztár édesapjára, James Spears-re bízta Britney minden vagyonát.

  Az elsõ ítélet hatálya március 10-én lejárt, késõbb kitolták július 31-ig.

 • Melegek nélküli város

  A kelet-ukrajnai Krasznoarmijszk polgármestere hivatalos nyilatkozatot adott ki arról, hogy az általa irányított városban nem élnek homoszexuális férfiak.

  A Donyeck megyei iparváros elsõ emberét, Andrij Ljasenkót a Donbasz-Szocprojekt nevû társadalmi szervezet kereste meg azzal a kéréssel, hogy ismertesse, milyen felvilágosító tevékenységet folytat a polgármesteri hivatal a homoszexuálisok körében az AIDS terjedésének megelõzése végett.

 • 22 kilótól szabadult meg Chistina Aguilera

  22 kilótól szabadult meg Chistina AguileraSokat próbálkozott, volt, hogy felvállalta, máskor kikérte magának - ez Christina Aguilera hízásának és fogyásának története. Most úgy tűnik, ő győzött a kilók felett. Rengeteg próbálkozás után végre úgy tűnik, hogy sikerült lefogynia Christina Aguilerának. Az éttermek helyett házi kosztot fogyasztó sztár lefogyott és visszanyerte korábbi alakját. Egy barátja szerint három hónapja nem jár étterembe, ennek köszönheti, hogy sikerült 22 kilótól megszabadulnia. A házi koszt mellett természetesen betartotta az orvosok által előírt szigorú diétát is, így bátran ülhet vissza a Voice zsűrijébe.

 • Levágott nõi fejjel dicsekedett egy bangladesi férfi

  Megöltem a feleségem! - kiáltozta büszkén lépdelve egy levágott nõi fejjel Dakka utcáin egy bangladesi férfi, mielõtt a rendõrök õrizetbe vették - írta az MTI.

  Késõbb kiderült, hogy nem is a férfi felesége volt az áldozat. A 34 éves Amin korábban összeveszett a nejével, elrohant otthonról és csak három nappal késõbb tért haza. Amikor csütörtökön belépett lakásába, nejét nem találta, így berontott a 22 éves albérlõjük szobájába, és egy konyhakéssel levágta a nõ fejét.

 • Kullancsok miatti hatórás repülõkésés

  Des Moines - Három kullancs miatt hat órával késõbb tudott csak felszállni egy utasszállító repülõgép az Egyesült Államokban.

 • Gesztesi újra a volt feleségével van!

  A színész közös házba költözött volt nejével és más rokonokkal. Ismét gyerekzsivajtól hangos a budakalászi Gesztesi-rezidencia. A színész eladta a házat, amelyben eddig volt felesége, Nikolett élt két közös gyermekükkel és lassan másfél éves gyermekével. Gesztesi meglepõ döntést hozott, ugyanis volt neje és a gyerekek a házába költöztek, sõt az asszony szülei is bebútoroztak az egyik szobába.

 • Késsel kergette négy kiskorú gyermekét egy részeg férfi Mohácson

  Késsel kergette négy kiskorú gyermekét és feleségét egy részeg férfi Mohácson - közölte a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje csütörtökön az MTI-vel.

  "Mindenki meg fog halni" - üvöltötte kezében egy késsel szerda este mohácsi lakásában a részég férfi.

 • Katie Price öngyilkos akart lenni

  Katie Price boldog házasságban él a ketrec harcos Alex Reid-del, ám nemrég még öngyilkos akart lenni.

 • Kivel sexelne Lady Gaga?

  Lady Gaga újabb pletykákra adott okot szexuális identitásával és magánéletével kapcsolatban: bevallotta, bele tudna szeretni egy másik lányba.

 • Hetvennégy évesen legboldogabb az ember

  Hetvennégy éves korban a legboldogabb az ember, legalábbis brit és német kutatók szerint, akik különbözõ korosztályok képviselõit faggatták arról, mennyire elégedettek az életükkel.

 • Viktória királynõ harisnyája drágább, mint a bugyija

  A királyi címerrel ellátott ruhadarabot horribilis összegért a nottinghami kötõgép-múzeum vette meg.

  A bugyijánál is drágábban kelt el Viktória királynõ harisnyája egy nagy-britanniai árverésen: 8 ezer fontot - 2,4 millió forintot - adtak érte.

 • Az olimpia miatt korábban megcsászározták a sportoló kedvesét

  Tegnap világra hozta babáját Judy Ann-Melchior, a német díjugrató Christian Ahlmann belga barátnõje.

 • Penélope Cruz hivatalosan is bejelentette, hogy gyermeket vár

  Hivatalosan is bejelentette terhességét a gyönyörû színésznõ, Penélope Cruz.

 • Új feladatkörben a Fábry-show énekesnõje

  Luanda Bird, a Fábry-show-ból ismert énekesnõ bevallotta: leginkább az utcán tanulja a magyar nyelvet.

 • Tömegverekedés Pécsen egy 15 éves lány miatt

  Tömegverekedés volt pénteken este Pécsett, az egyik uránvárosi nagyáruház parkolójában. A csetepatéban összesen tizenegyen vettek részt, az egyik csoport nyolc, míg a másik három fõbõl állt.

  A rendõrség közlése szerint a konfliktus egy tizenöt éves leány miatt robbant ki, pontosabban õ szította a verekedést.

 • Illatanyaggal töltött mikrokapszulás ruhanemû

  Egy portugál kutatócsoport találmánya az illatosított ruha, amely a kellemetlen testszagot hosszú idõre elfedi.

  A ruhaanyag attól illatozik, hogy illatanyaggal töltött mikorkapszulákat szõnek bele. Ezek egy és száz mikrométer nagyságúak. Száz mikrométer alig több mint egy hajszál vastagsága.

  Ezekbe a parányi kapszulákba természetes olajat juttatnak, melyet citrusfélékbõl, narancsból és citromból vonnak ki.

 • Apáca-szépségverseny

  Nápoly - Egy délolasz pap szeptemberben készül elindítani a Miss Apáca 2008 olaszországi szépségversenyt - olvasható a Corriere della Sera címû napilap vasárnapi számában.

  Antonio Rungi már széles körben ismert újító ötleteirõl - legutóbb például a rózsafüzért a tengerparti strandolókkal imádkozta el, két öltözõkabint átalakítva szentéllyé. "Azt hiszik, hogy az apácák mind öregek, rusnyák és savanyúak?

 • Nem adta szívét a donorjelölt csecsemõ

  Toronto - Egy halálos beteg két hónapos kislány, akinek szívét átültetésre szánták egy másik beteg újszülöttbe, önállóan kezdett lélegezni, miután levették a lélegeztetõgéprõl, így az orvosok szerdán úgy döntöttek: õ már nem potenciális donor.

 • Megette exneje útlevelét

  Egy orosz férfi miszlikbe tépte exneje útlevelét, majd az egészet megette, ám tettéért felelnie kell.

  A pár ugyan elvált, de egy lakásban volt kénytelen maradni. Veszekedés robbant ki, és a férj úgy gondolta, meg kell semmisítenie az egyetlen hivatalos iratot, amely volt feleségét arra jogosítja, hogy a lakásban éljen. Ezért teljes egészében megette a nõ útlevelét, egyetlen apró darabkát sem hagyott meg belõle.

 • Nem lopták el a homokot Sziktivkar strandjáról

  Sziktivkar strandjáról nem lopták el a homokot - állapította meg egy hivatalos vizsgálóbizottság.

  Eredetileg az Oroszországhoz tartozó Komiföld székhelyének polgármestere kongatta meg a vészharangot június 9-én. A melegebb idõ beálltával fürdõzni akarók ugyanis konstatálták, hogy a szép, homokos strand helyett afféle magaspart fogadja õket, s rögtön arra gondoltak, hogy ellopták a fövenyt.

 • 25 millió forint értékû heroinra bukkantak Tompánál!

  Négy és fél kilogrammnyi heroinra bukkant a vámosok kábítószer-keresõ kutyája a tompai határátkelõhelyen egy férfi autójában hétvégén.

  Az átkelõnél egy szerb állampolgárságú férfi az általa vezetett osztrák rendszámú autóval próbált bejönni az országba, de a pénzügyõrök kockázatelemzés alapján úgy döntöttek, kábítószer-keresõ kutya közremûködésével tételes vámvizsgálatot tartanak.

 • Janet Jackson újabb szexbotránya

  Négy évvel azután, hogy az emlékezetes mellbimbó villantásra sor került a Super Bowl döntõjén, újabb pikáns sztorival hallat magáról Janet Jackson, akinek felékszerezett mellérõl pólót is készítettek a balhé idején.

  A keddi akcióra Michigan államban került sor, amikor egy fellépés során egy rajongót hívott a színpadra. A férfit leültette, miközben a táncosok szexet és önkielégítést imitáltak mellette.

  Az állami törvények szerint ez kimeríti a szexuális aktus bemutatását nyilvános helyen.

 • McDonald’s-ban füvet is lehet kapni?!

  Amerikában az egyik McDonald’s dolgozója teljesen újraértelmezte a Happy Meal kifejezést.

  A 27 éves úriember - akit egyébként Donaldnak hívnak - füvet árult a drive through-n keresztül. A kis móka valószínûleg igencsak fellendítette az étterem forgalmát, ám a pasit lekapcsolták, így most a kábítószer terjesztésének igen csúnya vádjával kerül a kispadra.

 • Véradásért tüntetnek a kínai homoszexuálisok

  Online aláírásgyûjtésbe kezdtek a kínai homoszexuálisok, amellyel a melegek véradási tilalmának feloldását akarják elérni.

  Eddig mindössze 540-en írták alá azt az internetes petíciót, amelyben a kormányt arra kérik, hogy helyezze hatályon kívül a homoszexuális közösség tagjainak véradását tiltó, 1998-ban hozott határozatot.

 • Nem akarják többé a Last Christmast Bulgáriában

  A bolgárok többsége nem bírja már elviselni a brit popduó, a Wham karácsonyi slágerét, a Last Christmast: egy internetes közvélemény-kutatás során a szavazók a legidegesítõbb karácsonyi dalnak választották.

 • Dévényi Tibi bácsi dolgozni megy az EFOTT-ra

  Dévényi Tibi bácsi idén harmadszorra látogatja meg az egyetemisták buliját.

  Az EFOTT-ra azonban nem szórakozni megy, hanem szigorúan dolgozni.

  "Idén a fiam is csatlakozik hozzám, hiszen õ a lemezlovas. Egymást sajnos nem tudjuk meghallgatni, mivel egy idõben lépünk fel. Õ is nagyon jól zenél, és mint mondta, könnyíti a dolgát az, hogy a Dévényi név jól cseng a szakmában" - áradozott a dj.

 • Elkapták a sztárok fosztogatóit

  A hatóságok egy Rachel Lee nevû nõt gyanúsítanak azzal, hogy számtalan sztár otthonát törette fel betörõbandájával, többek között Megan Foxét, Orlando Bloomét, Paris Hiltonét és Lindsay Lohanét. A zsákmányolt javakat nagy valószínûséggel eladták, illetve elrejtették, a helyi rendõrség nagy erõkkel próbálja felkutatni a sztárok személyes tulajdonait. Az okozott kár mintegy 2 millió dollárra rúg.

loading...