rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A farkasüvöltés enyhíti a derékfájást?

  Naponta rendszeresen farkasüvöltést hallat egy kínai nõ, mert egyszerûen jól esik neki, vagy mert ettõl elmúlik a derékfájása.

  Immár 26 éve rendszeresen farkasüvöltést hallat egy kínai nõ, aminek egyszerûen az az oka, hogy nem tudja megállni, jól esik neki, de elõfordul, hogy a derékfájása ettõl múlik el. A hölgy ezzel vezeti le a stresszt, és az ösztönösen kifejlesztett módszer nála tökéletesen mûködik.

 • Segélyen él Beckham testvére

  Miközben David Beckham (35) vagyona 43 milliárd forintnyira rúg, nõvére, Lynne állami segélyt kért. A sztárfutballista közel 43 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik, így kicsit meglepõ lehet, hogy testvére csak segélybõl tudja állni a mindennapi költségeket.

 • 43 millió forint a világ legdrágább karácsonyi menüje

  A világ legdrágább karácsonyi menüje 125 ezer fontba, azaz 43 millió forintba kerül, igaz nem csupán egy, hanem négy fõre.

 • Beperelte a rendõrséget, hogy visszakapja a lábát

  Be kellett perelnie az ügyészséget egy férfinak, hogy visszakaphassa tõlük a lábát.Az eset az Egyesült Államokban történt és mûlábról van szó. Tulajdonosát egy pénteki utcai lövöldözés során öt találat érte, ebbõl egyet kapott a mesterséges végtag.


 • Sajtos sör immár a briteknél is

  Sajtos sört kreált egy brit fõzde - csaknem egy évvel azután, hogy egy osztrák cég elõrukkolt ilyen itallal.

 • 46 gyermeke van Európa legszorgosabb spermadonorjának

  Európa legszorgosabb spermadonorja alighanem az a holland férfi, aki összesen 46 gyermek megfoganásához járult hozzá anélkül, hogy az anyákhoz bármi köze volna.

  Ed Houben, aki sokáig agglegényként élt, ám nemrég komoly kapcsolatba kezdett, semmiféle ellenszolgáltatást nem kért a spermaadásokért. Néhány éve kezdett spermát adományozni egy mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó klinikának, ám kihasználta az engedélyezett 25 alkalmat, s ezután az interneten adott fel hirdetést.

 • Szétfújta a szél a pénzt

  Egy manchesteri lakos, Barry Eastwood húszfontos bankjegyek százaival a kezében lépett ki a minap egy pénzintézetbõl, amikor egy erõsebb szél kifújta a kezébõl az összes bankjegyet.

 • Megviselték a forgatások Kiss Ramónát

  Bartha Zsolt a Barátok közt története szerint fizikai és lelki terrorban tartja feleségét. A Zsoltot játszó Rékasi Károly a forgatás alatt többször „színpadi" ütéseket mért Kiss Ramónára, ami nagyon megviselte a színésznõt.

 • Busszal vitt rendõrautót az ukrán miniszterelnök-helyettes

  Levizsgázott autóbusz-vezetésbõl Borisz Kolesznyikov ukrán miniszterelnök-helyettes: nemcsak nekiment egy rendõrautónak, hanem húsz méteren át még magával is vonszolta, ráadásul nemigen észlelte, hogy mit mûvel.

 • Táncolj Amcsi!

  Megtáncoltatott amerikai

  Jeruzsálem - Az izraeli repülõtéri biztonsági õrök megtáncoltattak egy amerikait, mert nem hitték el neki a neve miatt, hogy az Alvin Ailey tánccsoport tagja.

 • Fejjel lefelé néz televíziót az alpesi sí-világbajnokság tinisztárja

  Fejjel lefelé néz televíziót Lara Gut, a franciaországi Val d,Isere-ben zajló alpesi sí-világbajnokság tinisztárja.

  A 17 éves svájci tehetség családjában szokás így nézni a mûsorokat: lábak fenn a kanapé háttámláján, a fej pedig lóg lefelé.

  A sportoktató szülõk, Pauli és Gabriela hiszik úgy, hogy ez a módszer fejleszti az egyensúlyérzéket.

 • A Másnaposok sztárját 15 évesen letartóztatták

  Bradley Cooper nem volt mintagyerek – amíg a színész Jenkintownban élt a családjával, sokszor tett rossz fát a tûzre.

 • Egy másik nõ megtermékenyített petesejtjét ültették be tévedésbõl egy japán asszonyba

  Valószínûleg egy másik nõ megtermékenyített petesejtjét ültették be tévedésbõl egy japán asszonyba tavaly - jelentették be csütörtökön kórházi illetékesek.

  A húszas éveiben járó nõ megszakíttatta a terhességet, amikor beszámoltak neki a tévedésrõl a Kagava prefektúrában fekvõ állami kórházban. Most pedig 20 millió jenes (50,7 millió forint) kártérítésért perli a hely önkormányzatot.

 • Agytumort okoz a mobil

  Egy friss kutatás eredménye szerint azoknál, akik több mint tíz éve használnak mobiltelefont, igen nagy a kockázata az agydaganatnak. Az évek óta vitatott kérdésre tehát, miszerint valóban veszélyt jelentenek-e egészségünkre a mobilok, az Interphone-tanulmány 13 országból kapott adatai alapján igennel válaszoltak a kutatók.

 • Rablás helyett szexeltek a betörõk!

  Meghökkentõ dolgot tapasztalt egy nyugdíjas nõ az amerikai Conway városban, mikor hazaérkezve tágra nyitva találta a bejárati ajtót. Egy szeretkezõ pár látványa fogadta, akik eredetileg ki akarták õt rabolni.

  A 70 éves néni épp a reggeli bevásárlókörútjáról tért haza, amikor meglátta, hogy az ajtaját felfeszítették. Ám még jobban megdöbbent, amikor látta, hogy a két betörõ a rablás helyett inkább egymással volt elfoglalva a nappaliban. Az ismeretlen nõ és férfi elszelelt, miután látták, hogy lebuktak.

 • Nemi szerveiknél voltak összenõve az ikrek

  Egyiptomi orvosok sikeresen szétválasztottak egy sziámi ikerpárt. A nyolc hónapos fiúgyerekek gerincüknél és nemi szerveiknél voltak összenõve. A kisfiúknak egy péniszük és három heréjük volt.

 • Majdnem minden vagyonát elvesztette Rihanna

  Majdnem minden vagyonát elvesztette RihannaRiRi ugyan a világ egyik legmenőbb sztárja és milliókat keres, de így is majdnem minden vagyonát elvesztette. Bár nehéz elképzelni, hogy az énekesnő egész nap a számlák felett görnyed, azért az még tőle is durva, hogy hagyta elúszni minden pénzét! Pedig így történt, ugyanis egy olyan könyvelővel dolgozott együtt, aki totál felelőtlenül kezelte a pénzügyeit. Az énekesnő azt állítja, hogy majdnem csődbe jutott miatta 2009-ben. Az év elején még 11 millió volt a számláján, ám év végén csupán 2 milliót mutatott a mérleg.

 • Bezerédi Zoltán sérülten játszik a My Fair Ladyben

  Bezerédi Zoltán sérülten is fergeteges alakítást nyújtott a tegnap esti fõpróbán. A Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatóhelyettese Herczeg Tamás elmondta: a mûvész a szerdai próbán sérült meg, de a baleset a Novák Eszter rendezte produkciót nem veszélyezteti.

 • Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség

  Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség két vezetõje egy kínai városban - de csak gyakorlatozás végett.

  A rablás mûvi voltát csak Csencsu (Zhenzhou) város rendõrfõnöke és a helyettese tudta, meg a négy színész. Utóbbiak egy postabankot támadtak meg, lefegyverezték a biztonsági személyzetet, mindenkit a padlóra parancsoltak és elrabolták egy ügyfél táskáját, benne 4 millió frontnyi összeggel.

 • Ámor Szexakadémia nyílt Berlinben!

  Új interaktív kiállítás nyílt „Ámor Szexakadémia” címmel Berlinben, amelynek látogatói tanácsokat kapnak szexuális életük jobbá tételéhez.

  A „Végül – egy kiállítás azok számára, akiknek mindent meg kell érinteniük” mottójú bemutatón ötven interaktív vitrin, tárgy és filmrészlet vezeti végig a látogatókat a férfi és a nõi test intim területein, s ad megszívlelendõ tanácsokat a sztriptíztõl, a tökéletes orgazmus eléréséig.

 • Államellenség lett a Rammstein zenekar Fehéroroszországban

  Az állam ellenségévé nyilvánították Fehéroroszországban a Rammstein német rock együttest.

  A hard rockot, a metált és az elektronikus zenét ötvözõ zenészek "ártalmasak az állam rendjére" - derült ki az Aljakszandr Lukasenka elnök támogatását bíró társadalmi tanács hétfõi állásfoglalásából, amelyet az együttes március 7-re, Minszkbe tervezett fellépése elõtt tettek közzé.

 • Lusta postás: tele volt a lakása mások postájával

  Több mint másfélezer levelet és csomagot nem kézbesített egy postás Skóciában, mert - mint mondta - belefáradt, hogy állandóan változtatják útvonalát.

 • A CNN-hez szegõdött a szexbotrányba belebukott amerikai kormányzó

  A CNN hírtelevízió egy új mûsorának társvezetõje lesz Eliot Spitzer New York állam 2006-ban megválasztott nagyreményû kormányzója, aki két évvel ezelõtt prostituáltak szolgáltatásainak igénybevétele miatt volt kénytelen megválni tisztségétõl.

 • A férfiak hipergyorsak a párválasztásban

  A férfiak a korábban véltnél is sokkal gyorsabbak a párválasztásban, ezredmásodpercek alatt képesek eldönteni, hogy egy nõ vonzó-e számukra vagy sem - állítják holland és brit kutatók.

 • A Facebook miatt jutott börtönbe

  Egy brit bíróság 18 hétig tartó börtönbüntetésre ítélt egy 36 éves férfit, amiért "gonoszan rosszindulatú" üzeneteket hagyott Facebook oldalakon.

 • Az elsõ szerelmük után nyomoztatnak a japánok

  Rég nem látott elsõ szerelmük felkutatásához nyújt segítséget ügyfeleinek egy japán magánnyomozó iroda.

 • Rendõrökre támadtak!

  Az eset még vasárnap történt. A járõrpáros igazoltatni akarta a család egyik tagját, mert autójával a mozgáskorlátozottak részére fenntartott parkolóhelyre állt. A család feldühödött, és nekitámadt a rendõröknek. Négy felnõtt és két gyermekkorú rúgdosta, karmolta és ütötte a két járõrt.

  Az egyenruhások könnyebben sérültek meg. A bántalmazók közül a négy férfi ellen hivatalos személy elleni erõszak miatt indult eljárás.

 • Sharon Stone idõsebb fia marad az apjánál

  San Francisco - Idõsebb fia gyermekelhelyezési perének újabb fordulójában maradt alul Sharon Stone hollywoodi színésznõ, aki négy évvel ezelõtt vált el férjétõl.

  Egy San Franciscó-i bíróság a minap megerõsítette az egy évvel ezelõtti határozatot, amely kizárólag az apára, Phil Bronsteinre bízta a most már nyolcéves Roan nevelését, és Stone-nak csak a láthatás jogát adta meg. Bronstein, a San Francisco Chronicle címû napilap alelnöke, az indoklás szerint megfelelõbb (stabilabb és jobban szervezett) otthont biztosít a gyermek számára, mint az anya.

 • Egy szexjelenet forgatása közben sérült meg Nicole Kidman

  Egy durva szexjelenet forgatásakor sérült meg Nicole Kidman. A rendezõ le is állította a felvételt. Másnap, a sebeket rejtõ vastagabb sminkkel, a filmsztár vállalta a folytatás.

 • 9/11 hatása még ma is érzõdik

  A Világkereskedelmi Központ ellen 2001. szeptember 11-én elkövetett terrortámadás rombolásából származó por és füst még hosszú évekkel késõbb is okozhat fejfájást.
  "Tudjuk, hogy sok embernek fájt a feje, akik közvetlenül 9/11 után a Világkereskedelmi Központ körül dolgoztak vagy laktak, de ez az elsõ olyan tanulmány, amely több évvel az esemény után vizsgálja a fejfájásokat" - nyilatkozta a tanulmány szerzõje, Sara Crystal, a New York-i Orvostudományi Egyetem kutatója.