rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megválasztották Miss World 2010-et

  Az amerikai versenyzõ, Alexandria Mills nyerte a Miss World 2010 döntõjét, amelyet szombaton tartottak a dél-kínai Hajnan-szigeten (Hainan) lévõ Szanja (Sanya) tengerparti üdülõhelyen.

 • Mégsem tartják meg az esküvõt Király Lindáék

  Király Linda és võlegénye, Huszka Zsombor úgy döntöttek, hogy bizonytalan idõre elhalasztják az esküvõt. A szerelmesek élete most kezd egyenesbe jönni.

 • Megvalósul da Vinci álma?

  Megvalósulni látszik Leonardo da Vinci egy terve: a pusztán emberi szárnyverdeséssel hajtott repülõgép.

 • Barátok közt 3D-ben?

  A háromdimenziós technológia úgy tûnik hamarosan beszivárog a mozikból a nappalinkba. Köszönhetõen a média legnagyobb vállalatainak és azoknak a cégeknek, akik a technológiát le is tudják gyártani.

  Ezen a héten tartják Las Vegas-ban az év legnagyobb elektronikai vásárát (CES), ahol az elõzetes hírek szerint számos újítás is elõtérbe kerül majd. A cégek egyébként is abban bíznak, hogy itt tudnak elsõként a vásárlóikhoz szólni, és olyan technológiát bemutatni nekik, amelyek megváltoztathatják a mindennapjaikat. A nehézséget az jelenti a 3D átültetésében a nappaliba, hogy a hollywoodi stúdióknak meg kell egyezniük a szabványban.

 • Sarah Jessica Parker-t megcsalta a barátja

  Az amerikai Star magazin vezércikke szerint Matthew Broderick izgalmas elfoglaltságot talált magának, míg felesége, Sarah Jessica Parker azon dolgozott, hogy Carrie Bradshaw és Mr. Big végre az oltár elõtt is egymásra találjanak.

  Broderick állítólag egy 25 éves hölgyikével múlatta az idõt, míg Parker gõzerõvel forgatott. A Star úgy tudja, hogy a színész és az ifjúságvédelmisként dolgozó nõ egy manhattani bárban ismerkedtek meg, még tavaly novemberben.

 • Nõ helyett fiú volt az aukciós modell

  Gyönyörû nõ helyett nem gyönyörû ifjú fogadta azt a férfit Németországban, aki internetes árverésen megnyerte egy "varázslatos éj" ígéretét.


 • Kincsvadászok fulladtak meg a Fülöp-szigeteken

  Aranyrudak után kutatva fulladt meg öt kincsvadász a Fülöp-szigeteken.

 • Megszületett Nicole Kidman gyermeke

  Nashville - Nicole Kidman hétfõn reggel háromkilós, egészséges kislánynak adott életet a Tennessee állambeli Nashville-ben.

  Sunday Rose Kidman Urban születésének hírét Keith Urban countryénekesnek, az ausztrál filmcsillag férjének a szóvivõje hozta nyilvánosságra - jelentette hétfõn az AP hírügynökség.

 • Rubik-kockát Kínából

  A Vám- és Pénzügyõrség Központi Járõrszolgálat munkatársai tegnap délután, Rajka térségében közúti ellenõrzés céljából megállítottak egy cseh kamiont, amely egy kínai feliratú konténert szállított Olaszországba.

 • Újabb ufo észlelés - videóval

  Újabb ufo észlelés - videóvalA vadászpilóta bevetés közben egy furcsa - azonosítatlan - repülőt látott. Elsőre a repülő előtt lebegett, majd néhány pillanat múlva a repülő mögé került. Olyan gyorsan történt mindez, hogy az egészről csupán néhány másodpercnyi felvétel készült a vadászrepülő fedélzeti kamerájával. A rendszeresen felbukkanó UFO -k kapcsán az országok védelmi szolgálatai, a honvédelmi szervek, a titkosszolgálatok sem adnak ki semmilyen közleményt sem. Vajon hogyan és mi történik egy - egy ilyen ufo észleléskor?

 • Gyilkosokat véd Johnny Depp

  Újabb különc kijelentésével sokkolta rajongóit Johnny Depp (46); a sztár azt állította három sátánista gyilkosról, hogy ártatlanok.

 • Top 5 botrány 2007: A tragikus örökség

  2007 legsokkolóbb és legtragikusabb története Anna Nicole Smith-é: a szõke playmate fia elvesztése után õrült ütemben haladt a teljes összeomlás felé. Drogoktól kiütve játszott kislányával, mély depresszióba esett, és nem állt meg a szakadék elõtt: február 8-án holtan találták szállodai szobájában. Altatóval adagolta túl magát. Halála után ocsmány jogi csata kezdõdött milliárdos örökségéért: hat férfi is bejelentkezett a bíróságnál, kislánya apjának tartva magát.

 • Hasizomedzés a metrón

  Hasizomedzésre kényszerítettek nõk férfiakat a metrón Indiában, mert kizárólag nõknek fenntartott kocsiba szálltak fel.

 • Jennifer Aniston ledobta ruháit

  Meztelenre vetkõzött Jennifer Aniston, hogy így népszerûsítse új parfümjét. A szép színésznõ heteken át dolgozott új parfümje koncepcióján. A sztár ragaszkodott hozzá, hogy a kampány minden egyes fázisában jelen legyen, és részt vegyen a munkában. Jen régi álma vált volt, hogy saját illatszermárkát hozzon létre.

 • Klónozott bõrt ültettek vissza a kislányra

  Egy kerti sütögetés közben robbant fel Pippie kezében a gyújtóolaj, a kislány testének nyolcvan százaléka megégett. Most egy forradalmi technikát alkalmazva, klónozott bõrét ültették vissza rá az orvosok.

 • 'Már nem csupán sci-fi az emlékezet célzott kitörlése'

  Washington - Amerikai kutatóknak sikerült kitörölniük kísérleti állatok egyes meghatározott emlékeit. "Az emlékezet célzott kitörlése már nem csupán a sci-fi történetek része" - olvasható a georgiai (USA) orvosi fõiskola kutatóinak tanulmányában, amely a Neuron címû szaklapban jelent meg. Joe Tsien és kollégáinak reményei szerint az eljárással a jövõben segíteni lehet majd olyan embereken, akiket traumás emlékek kínoznak.

 • Julius Meinlt letartóztatták!

  A bécsi ügyészség utasítására letartóztatták Bécsben V. Julius Meinlt, a Magyarországon is ismert osztrák kereskedõcsalád sarját, a Meinl Bank felügyelõ bizottságának elnökét.

  A 49 éves, fényûzõ életmódot folytató – a nyilvánosság elõtt ötödik Julius Meinlként szereplõ – bankár ellen két éve vizsgálódnak sikkasztás miatt az 1923-ban alapított a kereskedelmi és befektetési bank érdekeltségébe tartozó, a Meinl European Land nevû ingatlankezelõ vállalat zavaros ügyletei miatt.

 • Mickey Rourke a sexrekorder

  Az amerikai színész állítása szerint volt, hogy egyetlen éjszaka során 14 különbözõ nõvel szeretkezett. Az 57 éves Rourke azt is elárulta, hogy mindez egy londoni, hétvégi kiruccanás alkalmával történt. Igaz, azt nem volt hajlandó megmondani, mikor is zajlott le ez a Rekordok könyvébe illõ szex váltó.

 • Megbüntették a rendõrök Michael Schumachert

  Nem volt szerencsés hétvégéje Michael Schumachernek, a német szupersztárt gyorshajtásért meszelték el Németországban.

  Michael Schumacherrõl mostanában sokszor hallunk balesetei miatt, de amíg a pályán bukik motorral, nincs nagy gond. Nemrég azonban már sikerült elütnie egy embert, most pedig gyorshajtás miatt kapták el.

  Schumit kerpeni otthonához közel mérték be, a hétszeres F1-bajnok körülbelül 140-nel hajtott Audijával egy 100 km/órás szakaszon.

 • Holtan találták a világbajnok boxolót!

  Holtan találták Porto de Galinhas-i bérelt apartmanjában a Brazíliában nyaraló Arturo Gatti volt világbajnok bokszolót. Egyelõre nem világos, hogyan vesztette életét a 37 éves sportoló.

  Egyes források úgy tudják, hogy brazil felesége bukkant rá Gattira, aki alsónemûben, fején és nyakán sérülésekkel hevert a padlón, más hírek szerint az olasz születésû kanadai öklözõn se lövés, se késszúrás nyomai nem voltak, viszont vérfoltokat találtak a szobához vezetõ emeleti folyosón.

 • Kétmilliárd forint a kár a mátészalkai autótükörgyár tûzben!

  Kétmilliárd forint körülire becsülik a kárt a mátészalkai autótükörgyárban, ahol vasárnap pusztítottak a lángok egy 3.600 négyzetméter alapterületû csarnokban.

  Az elsõdleges adatok szerint a tûz kívülrõl terjedhetett az épületre, amit a szemtanúk vélekedése is erõsít.

 • Puskás Peti lúzert játszik a Made in Hungária-ban

  Egy igazi lúzert játszik a Made in Hungária címû filmben Puskás Peti. A volt megasztáros énekes viccesen csak annyit mondott: megtalálta a szerepét.

  "Én alakítom Sampont, aki egy tipikus vesztes. Mindig mindenki megveri és kötözködik vele, miközben a kommunista apja arra kényszeríti, hogy énekes legyen.

  Õ azonban eminens lévén matematikus vagy valami hasonló lenne szíve szerint."

 • Gyorshajtás egy 86 éves autómatuzsálemmel

  86 éves autómatuzsálemmel értek gyorshajtáson egy férfit Nagy-Britanniában. Nem autópályán történt, de azért így is elég jól tartja magát a szóban forgó T Ford, amellyel a maximálisan engedélyezett 30 mérföld/óra (48 km/óra) helyett 56-tal hajtott vezetõje, és amelyet egy éber sebességkamera lencsevégre kapott.

  "Nem hittem volna, hogy 30-cal tudna menni, bár újkorában 46 (73 km/óra) volt a csúcssebessége, de hát már majdnem 90 éves. Nem hittem a szememnek, amikor megkaptam az levelet a bírságról" - idézte a kocsi 67 esztendõs gazdáját a The Daily Telegraph brit lap.

 • Huszadik gyermekét szülte meg a 45 éves nõ

  Megdöbbentõ rekord született a napokban Bihar megyében: egy 45 éves nõ huszadik gyermekét hozta a világra. A nagyváradi szülészet orvosai elmondták, még soha nem hallottak hasonló esetrõl a környéken.

 • Autós gyorsesküvõk

  Stockholm - Autós gyorsesketést tervez a svéd egyház a drive-in éttermi kiszolgálás mintájára, ám nem azért, mert hagyományos tempóban már nem gyõzi összeadni a párokat, hanem, hogy népszerûsítse és egyszerûsítse a házasságkötést.

 • Meghalt az a nõ, akit Szerencsen elütött az IC!

  A helyszínen meghalt az a nõ, akit elgázolt egy vonat délelõtt Szerencsen egy vasúti átjáróban. A nõ a Szerencsrõl Miskolc felé közlekedõ InterCity vonat elé lépett.

  A szerelvény már nem tudott megállni, a nõ a helyszínen életét vesztette.

 • Hetvenkét éves korában hunyt el a Beatles elsõ frontembere

  Hetvenkét éves korában, egy szívmûtét következtében életét veszítette a Beatles elsõ frontembere, Tony Sheridan.

 • Merész kijelentést tett Balotelli

  Az olasz csatár merész kijelentést tett: ha a Real Madrid bejut a Bajnokok Ligája döntőjébe, úgy a játékosok lefeküdhetnek a barátnőjével.

 • Nem mehet Brad Pitt édesanyja az esküvõre

  Brad Pitt annyira összeveszett édesanyjával, hogy kijelentette: a mama nem jöhet az esküvõre. Angelina és az anyuka közötti ellentét van a háttérben.

 • Tályog nõtt Majka fenekére!

  Kellemetlen seb keletkezett a hazai rapperen, de egy hölgy átsegítette a fájdalmakon. A hazai híresség egy meglehetõsen vicces, bár annál fájdalmasabb probléma miatt szakított meg egy forgatást, hogy ellátogasson az ügyeletre. Majka fenekére, joban mondva a keresztcsontjára egy tályog nõtt, így a fájdalmak közepette már forgatni sem tudott.