rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fejest ugrott a 80 centis vízbe!

  Súlyos sérülésekkel kellett mentõhelikopterrel kórházba szállítani egy fiatalembert Balatonvilágos közelében, a férfi feltehetõen nyaki gerincsérülést szenvedett.

  A parttól 150 méterre egy stégen találták meg a 26 éves férfit, akirõl hozzátartozói elmondták, hogy akkor sérült meg, amikor fejest ugrott a nem egészen 80 centiméteres vízbe. A stégre már õk emelték ki, így találtak rá a vízimentõk.

 • Nem ismerkedhet meg VV Annamari választottjával

  Csalódottan értesült VV Annamari az RTL Klub döntésérõl, miszerint mégsem ismerheti meg a produkció keretein belül Bence gazdát, akibe a képernyõn keresztül beleszeretett.

 • Gyermeket szeretne Sandra Bullock

  Eddig csak a szakmai sikerek és karrierjének egyengetése állt a gyönyörû színésznõ figyelmének középpontjában, amióta három évvel ezelõtt hozzáment a hírhedt Jesse Jameshez, azóta egyenesen kicserélték Sandra Bullockot.

  Immár ugyanis nem a filmvilág a mindene, hanem arra törekszik, hogy valóban hosszú távú, kiegyensúlyozott kapcsolatban élhessen választottjával. Most már olyannyira foglalkoztatja a gyermekvállalás gondolata, hogy hajlandó nemet is mondani egy-egy munkára, és igyekszik minél egészségesebb életmódot folytatni.

 • Nem pisiszex, hanem fogyókúra pisivel

  Egyesek nemcsak szépségápolásra, de fogyókúrához is használják a vizeletüket.

 • A világ legnagyobb pljeskavicáját sütötték meg Dél-Szerbiában

  Nem hivatalos világrekordnak számító, több mint félmázsás pljeskavicát sütött két szerb specialista Leskovacon.

 • Az angol hercegnél is gazdagabb Harry Potter

  A Harry Potter filmek utolsó két epizódjának forgatása után, Daniel Radcliffe vagyona 28.5 millió fontra rúg.

 • Posztumusz életműdíjjal tüntették ki Cipőt

  A Republic örök énekese az Artisjus szerzői jogvédő hivatal legrangosabb elismerését kapta meg. Az együttes egykori énekesét, Bódi László \"Cipőt\" posztumusz életműdíjjal tüntették ki.

 • Különleges elvonón a botrányos sorozatsztár

  Nem hagyományos elvonón van Charlie Sheen, aki megkezdte a leszoktató kúrát a drogokról és az alkoholról. Ahelyett, hogy intézetbe vonult volna, inkább egy szakértõ csapatot toborzott maga köré, akik segítenek majd neki megszabadulni káros szenvedélyeitõl.

 • Majka lesz a valóságshow arca

  Mint azt a Viasat3 több fórumon is közzétette, õsszel újraindítja Bár címû nagy sikerû valóságshowját. A mûsor 2001-ben úttörõ vállalkozás volt, az elsõ hazai valóságshow-ként került be a köztudatba. A visszatérés arca Majoros Péter, azaz Majka lesz.

  "A mûsorvezetõ személye csak a napokban dõl majd el egy casting során, de Majka neve valóban szerepel a lehetséges jelöltek között, csakúgy mint a modell Kustánczi Liáé, és a rádiós mûsorvezetõ Rákóczi Ferencé" - Viasat PR-vezetõje, Varró Balázs.

 • Gyónás telefongombnyomásra

  Telefongombnyomásra is lehet gyónni Franciaországban, ami nem tetszik a francia katolikus püspöki karnak.

 • 25 házasság után megtalált boldogság

  Újdelhi - 25 házasság után végre megtalálta a boldogságot a 49 éves nepáli Ramcsandra Katuval: elhatározta, hogy többször már nem nõsül, hûséges marad a 25-ös számú asszonyhoz, akivel hét éve harmóniában él, és akitõl már két gyermeke született.

 • Walt Disney csatorna Magyarországon!

  A Walt Disney Company szeptember 19-én indítja el a Disney csatornát Magyarországon – írja a mai Napi Gazdaság.

  A csatorna két megkülönböztetett korcsoportot céloz meg: a 2-5 éveseket, illetve a 6-14 éveseket és szüleiket.

 • Kutyája mentette meg Paudits Bélát a haláltól

  Kicsit ivott, aztán beszedte az összes gyógyszert, ami volt otthon.

 • Bemutatták a németek legnagyobb fekete gyémántját

  Németország legnagyobb fekete gyémántját állították ki a bochumi bányamúzeumban.

 • Teljes sötétségbe borult Albánia

  Egy villámcsapás miatt egész Albánia, félórára sötétségbe borult, hiszen megszûnt az áramszolgáltatás kedden este.

 • Vaginát növesztett egy férfi

  Legalábbis ezt állítja egy Malawi Köztársaságban élõ férfi. A 25 éves Jali Mateyu elmondása szerint 2008-ben vette észre elõször, hogy kinövés van a feneke környékén, írja a Click! napilap a nyasatimes.com-ra hivatkozva. A duzzanat egyre nagyobbra nõtt, a heréi és a pénisze pedig zsugorodni kezdtek. A férfi felesége szerint férjének nõi nemi szerve lett.

 • Vírus fertõzte meg Harry -és Vilmos herceget?

  Vírus fertõzte Harry -és Vilmos herceget, hánynak és hasmenésük van a kadétoknak azon a brit katonai akadémián, ahol kiképzik õket.

  Azt nem tudni, hogy õk köztük vannak-e, csupán annyit, hogy eddig 120 bentlakót kezelnek súlyos tünetekkel.
  Nem kizárt azonban, hogy akár 750 kadét is elkapta a kórt, ugyanis a karantén alá helyezték az egész laktanyát.

 • Kocsmába autóztatta magát 12 éves lányával

  Dallas - 12 éves lányával fuvaroztatta magát autón a kocsmába egy anya az Egyesült Államokban.

  Az eset azért derült ki, mert a 35 éves asszony az ivóból hazaküldte lányát, aki feltûnõen lassan hajtott és nem indexelt egy kanyarban, ami feltûnt a rendõrségnek.

 • Szexparti közben maradt kéz nélkül

  Bizarr balesetben maradt kéz nélkül egy új zélandi nõ, aki éppen egy brit férfi karjaiban ízlelgette a testi örömöket. A szexpartiért bal felsõ végtagjával és rengeteg vérrel fizetett.

 • Megszületett Halle Berry második gyermeke

  Megszületett Halle Berry második gyermekeNem árult el semmilyen részletet a szombaton Los Angelesben megszületett fiúról Halle Berry és Olivier Martinez képviselője. Azt sem lehet tudni, hogy Berry második gyermekét hogy hívják vagy hol született. A 47 éves színésznő és férje azután keltek egybe a nyáron Franciaországban, hogy áprilisban Berry bejelentette terhességét. Kapcsolata Martinezzel tavaly kezdődött a Sötét hullám című film forgatásán, aki azóta is támogatja korábbi barátjával vívott harcában, aki Berry első, öt éves gyermekének apja. Segítségével sikerült megállapodni Gabriel Aubry-vel a tavalyi hálaadásnapi verekedés után is.

 • Durva játék az USA-ban

  Jobban teszik, ha éberen figyelnek az USA-beli St Louis járókelõi és kerékpárosai. Könnyen áldozatául eshetnek ugyanis a helyi kamaszok legújabb õrült passziójának, a Knockout Kingnek, melynek lényege, hogy egy szembe jövõ vadidegen embert egy ütéssel padlóra küldi a játékos. 2011 elején egy ember belehalt a támadásba.

 • Az elsõ törzsfõnöknõ

  Nõt választottak a törzs élére a Connecticut államban élõ mohegán indiánok az Egyesült Államokban.

 • Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett, egyszer csak hirtelen

  Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett, egyszer csak hirtelenEgy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett, egyszer csak hirtelen megkérdezte: - Nagyapa, hány éves is vagy? A nagyapa így válaszolt: - Hadd gondolkozzam egy kicsit! A televízió, a gyermekbénulás elleni védőoltás, a fénymásoló gép, a kontaktlencse és a fogamzásgátló tabletta előtt születtem. Nem volt még radar, hitelkártya, lézersugár és pengekorcsolya. Még nem találták fel a légkondicionálót, a mosogatógépet, a szárítógépet (a ruhát egyszerűen kitették száradni a friss levegőre). Az ember még nem lépett a Holdra, és nem léteztek sugárhajtású utasszállító repülőgépek. Nagyanyád és én összeházasodtunk és azután együtt éltünk, és minden családban volt apuka és anyuka.

 • Feltörték Liptai Claudia terepjáróját

  A mûsorvezetõ csak pár percre ugrott be kislányáért a bébiszitterhez, a tolvajoknak azonban ennyi idõ is elég volt ahhoz, hogy elvigyék a mobilját, iPadjét és iPhone-ját.

 • Kétbelû banán

  "Duplabelû" banán hökkentett meg sokakat Nagy-Britanniában épp egy vidám banánfutamon.

 • Obama: az apaság fontosabb feladat, mint az elnökség

  Az amerikai elnöki posztot csak másodlagosnak tartja Barack Obama a legfontosabb kötelezettsége, az apaság mellett.

 • Négyszáz kecskét öltek meg szélturbinák Tajvanon!

  Négyszáz kecskét öltek meg szélturbinák Tajvanon - az utóbbi három évben. A szélerõmûvek nem feldarabolták az állatokat lapátjaikkal, hanem zajukkal végeztek velük.

  Azután, hogy nyolc szélturbinát állítottak fel egy tajvani félszigeten, a közelben élõ pásztor kecskéi sorra megdöglöttek. Bár az erõmûvek nem hangosak, mégis keltenek annyi zajt, hogy éjszaka a kecskék nem tudnak aludni tõle és a krónikus kialvatlanság végzett velük.

 • Eladja Kristen Stewarttal közös otthonukat Robert Pattinson

  Robert Pattinsont olyan sok közös emlék fûzi a házhoz, ahol kedvesével, Kristen Stewarttal laktak, hogy úgy döntött, eladja az ingatlant.

 • A legpörgősebb vízparti buli: Balaton Sound 2015

  A legpörgősebb vízparti buli: Balaton Sound 2015Nem kérdés, a MasterCard Balaton Sound a legizgalmasabb nyári bulisorozatnak ígérkezik idén is. A recept egyszerű: vízpart, napsütés, holdvilágos éjszakák, koncertek, partyk, számos hazai- és idén minden eddiginél több világsztár. A legújabb nevek közt bejelentettek egy impozáns hiphop/r’n’b sort és végre megérkeztek a Terasz house/techhouse húzónevei is. A most napvilágot látott fellépők közül többen is a Sound “nulladik napját” erősítik, amire már nagyon fogynak a jegyek.

 • 30 évvel ezelõtti rablásból származó pénzt fizetett vissza egy amerikai férfi

  Kirabolt egy üzletet 30 évvel ezelõtt – de nem bírt a bûntudattal, és három évtizeddel késõbb kamatostul visszafizette a pénzt egy amerikai férfi.