rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Imádta Klapka a csoportszexet!

  A most nyolcvankét éves Klapka György elárulta, hogy igen szabados szexuális életet élt. Kiderült, hogy a sikeres vállalkozó Mary Zsuzsival folytatott házassága alatt nem csupán az énekesnõ volt erotikusan túlfûtött.

 • Befalazta magát pincéjébe véletlenül, aztán a szomszédból jött ki

  Véletlenül befalazta magát a pincéjébe egy nyugdíjas férfi Németországban. A 64 éves illetõ a fal rossz - belsõ - oldalán állt, és csak akkor észlelte, hogy nem tud kimenni, amikor kész lett mûvével.

 • Megitta a lakását egy görög férfi

  Megitta a lakását egy férfi Görögországban, bár csak részben, az ivászatnak meg egy kocsmáros "itta meg a levét". Az alkoholista illetõ évekkel ezelõtt megállapodott törzskocsmárosával, hogy élete végéig ihat nála, cserében a kocsmárosé lesz a lakása, miután meghal, õ viszont addig ingyen lakhat benne.

 • Szörfösre támadt egy cápa Hawaii-on

  Egy férfi épp a szörfdeszkáján ücsörgött a vízben Hawaii partjainál, amikor egy cápa ráharapott jobb combjára - írja az MTI.

  A férfi a kezével próbálta szétfeszíteni az állat állkapcsát, ami nem valószínû, hogy sikerült volna, ha a cápa magától nem segít: elengedte a combot és tovaúszott.

  A 40 éves férfi szerint a ragadozó csupán megkóstolta, aztán békén hagyta.

 • Lapátratették Caramelt!

  Schneider Lilla, a Miss Balaton egyik versenyzõje szakított az Caramellel.

  A lány részben azért döntött úgy, hogy elköltözik párjától, mert Molnár Ferenc Caramel túl féltékeny volt.

  "De ha minden igaz, döntésében nagy szerepet játszott, hogy ismét közelebbi kapcsolatba került volt kedvesével, vagyis azzal az úriemberrel, akivel Caramel elõtt hosszú éveken keresztül együtt jártak" - tette hozzá a lap forrása.

  Az énekes nem nyilatkozott.

 • Hamarabb örült a kelleténél az olasz motoros, óriási bakit vétett

  Az olasz bajnokság mugellói futamán Riccardo Russo áthaladt a célvonalon, ünnepelni kezdett, csakhogy egy kör még volt hátra.

 • Egy 16 éves fiú fulladt bele a Hármas-Körösbe!

  Egy csépai lakosú fiatal és két társa a Hármas-Körösön lévõ szabad strandra ment csütörtökön délután fürödni.

  A 16 éves kamasz a mólóról a vízbe ugrott, egy darabig kapálózott, majd elmerült a három méter mély vízben. A holttestre a speciális mentõk találtak rá néhány óra múlva, eltûnési helyétõl pár méterre.

 • A dél-afrikai elnök mindegyik feleségét egyformán szereti

  Az üzleti és politikai elit tömege elõtt vette védelmébe a többnejûség gyakorlatát Jacob Zuma, a Dél-afrikai Köztársaság elnöke, aki a zulu kultúra elfogadására szólított fel. Mint mondta, õ mindegyik feleségét egyformán szereti.

 • Forradalom a borotválkozásban: a gyémántpenge

  Egy német kutatócsapat olyan borotvapengét fejlesztett ki, amely jóval élesebb és hosszabb életû minden eddigi pengénél - a borotválkozásban ezáltal minõségi ugrás következhet be.

 • Levéltják a NATO-csapatok fõparancsnokát

  Az amerikai védelmi minisztérium leváltja David McKiernan tábornokot, az Afganisztánban állomásozó amerikai és NATO-csapatok fõparancsnokát.

  McKiernant kevesebb mint egy éve nevezte ki a posztra az elõzõ amerikai elnök, George Bush.

 • Öt gyermeke van az apjától egy lengyel nõnek

  Varsó - Legalább kilenc éve tartott fenn szexuális viszonyt a saját felnõtt lányával egy lengyel férfi, akinek letartóztatását pénteken rendelte el a szczeczini ügyészség.

  A kapcsolatból öt gyermek is született - jelentette a PAP lengyel hírügynökség.

 • Nagy Feró kipakolt

  Kisebb botrányt kavart az utóbbi napokban, hogy Nagy Feró zenekarának két tagjától megvált. Feró azt állítja, egyszerûen már nem úgy mentek a dolgok, ahogy szerette volna, ezért úgy döntött fiatalításra van szükség. Az azonban nem igaz, hogy fia miatt rúgta ki a másik két tagot - mondta a rocker.

 • Többet kell fizetni Budapesten a kéményseprésért!

  Júliustól az áfakulcs emelkedése miatt többet kell fizetni Budapesten a kéményseprésért - errõl az MSZP, az SZDSZ és egy KDNP-képviselõ szavazatával döntött a Fõvárosi Közgyûlés.

  Wertán Zsolt (KDNP) a szavazást követõen jelezte, hogy tévedésbõl támogatta a díjemelést.

 • Összeomlott Lady Gaga, amiért le kellett fújnia a turnéját

  Komolyabb az ízületi gyulladása mint hitte, és most már lábra sem bír állni.

 • Pornós pap Svédországban

  Egy svéd lelkész olyan sok pornóoldalt nézegetett éjszakánként, hogy egy robosztus vírus került a gépére, amely a svéd református egyház egész hálózatát megbénította.

  A szégyenletes eset után Gunnar Svensson atya felhagyott a papi szolgálattal. Az egyház vezetõit megdöbbentette az eset, de még nem tudtak dönteni arról, hogy az atyát formálisan is kizárják-e a papi rendbõl.

 • Tabáni kitálal! Miért nincs nõje?

  Sokáig elfogadta a sorsát, azt, hogy nem lesz elismert mûvész. Már majdnem beletörõdött, amikor megtörtént a csoda, amiben már nem is hitt Tabáni István. A nagy szerelem azonban még várat magára. Vajon milyen az a nõ, aki meg tudná hódítani a tehetségkutató verseny gyõztesének a szívét?

 • Eltûntek a párizsi szerelmes lakatok

  Egyetlen éjszaka alatt tûnt el Párizsban kétezer szerelmes lakat, amelyeket az évek során párok erõsítettek a Pont Des Arts híd rácsára érzelmeik bizonyítására.

 • Saját fiával szexelt az anya

  A 32 éves nõ négy év börtönt kapott, de változatlanul nem érti, hogy miért.

 • Hajléktalanok támadtak Zac Erfonra

  Hajléktalanok támadtak Zac ErfonraA legfrissebb hírek szerint Zac Efront megtámadta egy csoport férfi Los Angeles belvárosában. A hírek szerint a rendőrség a Harbor Freeway-nél látta meg Efront és a testőrét, akiket három másik ember, vélhetően hajléktalanok támadtak meg. A rendőrök közbeavatkozásával sikerült szétszedni a verekedőket, és kikérdezték Efront az incidenstől, aki azt állította, hogy kifogyott a benzin a kocsijából, ezért az autóban ültek. Miközben a vontatóra várt a testőrrel, egy csoport pasas üveget vágott a kocsi ablakához.

 • Az olimpia miatt korábban megcsászározták a sportoló kedvesét

  Tegnap világra hozta babáját Judy Ann-Melchior, a német díjugrató Christian Ahlmann belga barátnõje.

 • Egy csók - egy hónap börtön

  A Nagy-Britanniában hetek óta feszült figyelemmel kísért per fellebbviteli tárgyalásán - a brit sajtó nagy terjedelmû hétfõi beszámolói szerint - az eljáró dubaji bíró 55 másodperc alatt hajította ki a 25 éves Charlotte Adams és 24 éves barátja, Ayman Najafi fellebbezését, helyben hagyva az elsõ fokú ítéletet.

 • Többszöri öngyilkosságért ötven ostorcsapásra ítéltek!

  Ötven ostorcsapásra és kéthavi börtönre ítéltek egy indiai férfit Szaúd-Arábiában, mert többször öngyilkosságot kísérelt meg.

  Az ítélet ellen fellebbezni nem lehet. "A férfinek elõször is pszichiátriai segítséget kellett volna nyújtani, hogy megoldhassa a problémáit. Ha ehelyett bíróság elé rángatjuk és bedugjuk egy börtönbe, azzal csak tovább rontunk a helyzetén" - idéz a Saudi Gazette címû szaúdi lap egy az ítéletet élesen bíráló helyi jogtanácsost. A szaúd-arábiai igazságszolgáltatás az iszlám törvénykezésen alapul.

 • Inkább halottat választottak polgármesternek egy amerikai településen

  Élõ és halott versenyzett egymással a polgármesteri tisztségért egy amerikai kisvárosban, és az összecsapást a halott nyerte.

 • Feloszlik a No Thanx?

  Felröppent a hír, hogy a No Thanx feloszlik. A rajongók hisztériában törtek ki, miközben a fiúknak eszük ágában sincs elválni egymástól.

  Nem igaz a hír, miszerint a feloszláson gondolkozik a No Thanx. A fiatal zenészek között nincs kibékíthetetlen ellentét, mint ahogy arról napok óta hallani lehet. Persze nem zörög a haraszt? Így végül kiderült a fiúknak nem egymással, hanem a menedzsmenttel van problémájuk. - Véleményük szerint, nem fér bele az imázsunkba, hogy mindnyájunknak van barátnõje- mesélte Erik.

 • Clooney újra együtt a régivel?

  Újra együtt látták egykori szerelmével George Clooneyt. A színész, bár megkaphatna, aki csak akar, mégis újra Sarah-val randizik.

  Az egykori pincérnõ még tavaly ismerte meg a macsó színészt, idén májusban szakítottak, de arról konkrétan senki nem tud semmit, hogy miért.

  "Sarah szerelmes volt George-ba. A mai napig imádja. Barátok maradtak a szakítás után, tehát még semmi sincs lejátszva köztük. "

 • Akaraterejének köszönhetõen felállt a kerekesszékbõl és újra jár az 5 éves kislány

  Megdöbbentõ a bátorsága és akaratereje annak az ötéves gyereknek, aki felülkerekedett súlyos gerincbetegségén és elkezdett egyedül járni.

 • Charlie Sheen a legjobban fizetett tévésorozatsztár

  Már megint mások zsebeiben túrtunk!

  London - Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi címû vígjátéksorozat sztárja a legjobban fizetett tévészínész - állította egy amerikai televíziós programmagazin, amely az idei bevételi toplistát közölte.

  A TV Guide adatai szerint Seen epizódonként 825 ezer dollárt (125 millió forint) vág zsebre - igaz ebben már az a részesedés is szerepel, ami a sorozat jogai után jár neki.

 • Biciklis fenyõfafutárok

  Biciklis karácsonyfafutárok is szállítanak fenyõket egy amerikai nagyvárosban. Az oregoni Portlandban lehet külön igényelni ezt a szolgáltatást a zöld szemlélet - mármint a környezetbarát szállítási eszköz - jegyében.

 • Történelmi híd eladó

  Hidat árul az Egyesült Államokban Maryland állam közlekedési hivatala.

 • A Holland-alagútban szülte meg gyermekét egy nõ

  A New Yorkot New Jerseyvel összekötõ Holland-alagútban szülte meg gyerekét egy nõ férje és a kikötõi hatóság két munkatársának segítségével.

loading...