rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Újra összejött võlegényével Jaime Winstone

  Jaime Winstone megerõsítette a hírt, miszerint újra összejött volt võlegényével, a Trónok harca sztárjával, Alfie Allennel.

 • Táncolj Amcsi!

  Megtáncoltatott amerikai

  Jeruzsálem - Az izraeli repülõtéri biztonsági õrök megtáncoltattak egy amerikait, mert nem hitték el neki a neve miatt, hogy az Alvin Ailey tánccsoport tagja.

 • Megszületett Palotás Petra kislánya!

  Örömteli eseményrõl számolt be a mai Reggeliben a telefonos játék mûsorvezetõje. Valkó Eszter ugyanis a képernyõn keresztül élõ adásban gratulált kolléganõjének, az Ötletház mûsorvezetõjének. Palotás Petrának ugyanis a tegnapi napon megszületett elsõ gyermeke. A 4200 grammal és 53 centivel a világra jövõ kislány a Bora nevet kapta szüleitõl.

  A pici egy hamburgi kórházban látta meg a napvilágot, a szülés közben pedig semmilyen komplikáció nem lépett fel annak ellenére sem, hogy a kicsi több mint egy héttel a kiírtaknál született.

 • Öt év házasság után válik a sztárpár

  Bejelentették! Öt év házasság után elválik Tom Cruise és Katie Holmes.

 • Egy ötéves indiai kislány 74 kiló és 105 centi magas.

  Halálra eszi magát egy ötéves indiai kislány: már 74 kiló, pedig csak 105 centi magas.

  Heti étekadagja 10 kiló rizs - legalább -, 24 tojás, 6 liter tej, 5 kiló krumpli. Szülei alig 2 ezer forintnyi összeget keresnek hetente, így valósággal a szájuktól és másik két gyereküktõl kell megvonni a falatot, hogy falánk lányuk nyugton maradjon. Ha ugyanis nem kap enni, bõg, ordít, sikoltozik és még kövekkel is megdobálja szüleit.

 • Hosszú ideje mérgezték a szexi sorozatsztárt

  Gyilkossági kísérlet alapos gyanújával tartóztatta le a rendõrség Gabriela Spanic asszisztensét, miután kiderült, hogy a nõ már négy hónapja mérgezi a népszerû, mexikói szappanopera színésznõt és annak családját.

 • Kanadában is már öten haltak meg az új vírus miatt!

  Elhunyt egy férfi a kanadai Québec tartományban az új influenzában - közölték szombaton az egészségügyi hatóságok.

  A negyvenes éveiben járó férfi krónikus betegségben szenvedett, amely legyengítette az immunrendszerét. A hatóságok közelebbit nem árultak el a betegségérõl.

 • Átúszta a Gibraltári-szorost a mezõkövesdi vasember

  Átúszta az Atlanti-óceánt a Földközi-tengerrel összekötõ tengerszorost (Gibraltári-szoros) Bajzáth László, a mezõkövesdi vasemberként ismert tûzoltó.

 • Vizsgálják a TV2 és az RTL SMS-szavazásait

  Egyeztetési eljárást kezdeményezett dr. Bodonovich Jenõ média- és hírközlési biztos a televíziós mûsorok szavazási rendjét kifogásoló panaszok ügyében az érintett médiaszolgáltatókkal.

 • Letartóztatták, amiért állítólag megölte virtuális férjét

  Letartóztattak egy nõt Japánban, amiért állítólag megölte virtuális férjét egy népszerû videojátékban. A jelentések szerint a 43 éves nõ tajtékzott a dühtõl, amikor megtudta, hogy digitális férje elvált tõle a Maplestory elnevezésû internetes játékban.

 • Vége a Született feleségek-nek?

  A Lila Akác köz hölgyeinek már nem sok idejük maradt, hogy megoldják ügyes-bajos dolgaikat - jelentette be a Született feleségek szellemi atyja és egyben producere, Marc Cherry.

  Cherry a Televízió Kritikusok Szövetsége ülésén közölte, hogy a hetedik évaddal egyben pontot akar tenni a sorozat végére.

  "Addig szállunk ki belõle, míg szeretnek minket." - mondta. Vagy mégsem?

 • A szennyezett vizek évente gyermekek millióinak okozzák a halálát

  A szennyezett vizek évente több millió gyermek halálát okozzák - hangsúlyozza az ENSZ Környezetvédelmi Programjának (UNEP) jelentése, amelyet hétfõn hoztak nyilvánosságra a víz világnapja alkalmából.

 • Kovi elkészíti a világ elsõ nõknek szóló pornófilmjét

  Kovi és a Heffner Media különleges vállalkozásba kezdett a világ legelsõ, kifejezetten nõknek szóló pornófilmjét. Pályázatot hirdetnek a film forgatókönyvének megírására is, melyre kizárólag nõi pályázók jelentkezését várják! S hogy mirõl szól majd a nõknek készülõ pornó? El se hinnék! A romantikáról!

  Koviék már hónapok óta készülnek összehozni egy kimondottan nõknek szóló pornófilmet. Ezért pedig 4000 nõvel töltették ki azt a kérdõívet, amelyet a Corvinus Egyetem néhány hete kielemzett, s melybõl kiderült, hogy a nõk mit is élveznének leginkább egy pornófilmben.

 • Könnyítésül meztelenül töltheti le büntetését

  Könnyítésül meztelenül töltheti le büntetését egy meztelenségért börtönbe került rab Németországban, mert a börtön vezetése elfogadta, hogy az illetõt nyomasztja a rabruha.

  A férfi pucéran túrázott csaknem végig Németországon, ám Nürnbergben elakadt: nem tudta kifizetni a bírságot, amit meztelen sétálás miatt kapott és ezért 10 hét börtönre ítélték.

 • Kincsvadászok fulladtak meg a Fülöp-szigeteken

  Aranyrudak után kutatva fulladt meg öt kincsvadász a Fülöp-szigeteken.

 • Megszületett Theodora Rose Williams, Robbie Williams kislánya

  Megszületett Robbie Wiliams kislánya. Az énekes az interneten jelentette be a hírt.

 • Élõ adásban lépett ki egy rádiós hírolvasó

  Élõ adásban elõször a munkáját szidta, majd közölte, hogy nem olvassa fel a híreket, mivel "ma nem történt semmi érdekes", majd felmondott egy norvég rádiós újságíró.

 • Hat feleség okozta a férfi halálát

  Uroka Onoja gazdag nigériai férfi volt és a gyakorlatilag a pénze vitte a sírba. Megengedhette magának, hogy hat felesége legyen, de a kielégítésükhöz már nem volt energiája.

 • Sztriptíztáncosnõ volt Miss USA 2010!

  Pár éve még rúdtáncával hódított a vasárnap megválasztott szépségkirálynõ.

 • 52 óra alatt biciklizte keresztül Németországot egy 61 éves biciklis

  Nem egészen 52 óra alatt kerekezte keresztül Németországot észak-déli irányban egy extrém biciklis. A 61 éves Achim Huekemes saját közlése szerint 51 óra 30 perc alatt tette meg az 1100 kilométeres utat.

 • Sztárkátyúk Bulgáriában

  Kátyúfotózási és névadási vidám pályázatot hirdetett meg Bulgáriában a legnézettebb tévécsatorna.

 • 23 év után vált el feleségétől Mr. Bean

  23 év után vált el feleségétől Mr. BeanRowan Atkinson filmbéli karaktere szerint az a magányos pasas, aki, történhet bármi, örökké saját szerencséje útjában áll. A színész valódi egyénisége nagyon messze van ettől a típustól. Olyannyira, hogy 23 évi látszólag boldog házasság után Atkinson úgy döntött, elválik feleségétől, és új életet kezd. Az oknak neve is van, foglalkozása is, életkora pedig csaknem feleannyi, mint Atkinsoné. Miss Louise Ford 31 éves színésznőről van ugyanis szó. Atkinson és Miss Ford kereken egy évvel ezelőtt találkoztak egymással a West End színház egyik előadásában.

 • Pénz borította be az úttestett

  Pénz borította be az úttestettTöbb ezer dollárnyi készpénzt repült le egy pénzszállító autóról az egyesült államokbeli Baltimore-ban. A rendőrség udvariasan megkérte a lakosságot, hogy aki talált az utcán heverő zöldhasúakból, szolgáltassa őket vissza. A rendőrség szerint a kocsi ajtaját vezérlő rendszer meghibásodott, az ajtó ezért kinyílt, a menetszél pedig sok bankjegyet kisodort az úttestre. Mindez nyolc órányi forgalmi dugót okozott, mert az arra közlekedő sofőrök megálltak, kiszálltak az autóból, és elkezdték összeszedni a pénzt.

 • Elfelejtett megborotválkozni egy nõnek öltözött bankrabló! Lebukott!

  Elfelejtett megborotválkozni egy nõnek öltözött ausztráliai bankrabló: így hiába volt sikeres a keddi rablás, hamar felismerték és elkapták.

  "Csak egy személy volt a gyanúsított, nõi ruhát viselt, de jól látható volt, hogy voltaképpen férfiról van szó" - mondta el a sajtónak Hans Rupp rendõrfelügyelõ.

 • Pénzt osztottak a titokzatos Mikulások!

  Két "titkos Mikulás" jelent meg Detroit munkásnegyedében, hogy boldogabbá tegye ismeretlenek karácsonyát: összesen 11 ezer dollárt (több mint kétmillió forint) osztogattak el.

  A jótét lelkek - egy házaspár - a mosodákban, buszmegállókban és turkálóknál osztogattak százdolláros bankjegyeket egy helyi hírügynökség szerint. Azt mondták, azért adakoznak, hogy ezzel segítsenek az autóipar válságától szenvedõ szegény detroiti munkásokon.

 • Túltette magát a váláson Tom Cruise

  Minden jel arra mutat, hogy Tom Cruise végleg túltette magát Katie Holmestól történõ válásán, és mint ahogy ez általában lenni szokott, azonnal be is újított magának egy szõke bombázót.

 • Luxus irodaházba költözik hamarosan a MÁV központja!

  Luxus irodaházba költözik hamarosan a MÁV központja. A 27 ezer négyzetméter alapterületû épület bérleti díja évi 4,77 millió euró plusz áfa.

  Ez 300 forintos árfolyamon számolva, valamint az egyéb költségeket is hozzávéve évente 1,77 milliárd forint. Mivel az árfolyam nem fix, akár a 2 milliárd forintot is elérheti – olvasható a Magyar Hírlap cikkében.

 • Gigafogkefe

  Egy méter húsz centi hosszú a világ legnagyobb fogkeféje, amelyet rendszeresen használnak.

 • Több milliót tartalmazó táskát talált két fiatal

  18,5 millió forintnak megfelelõ koronával teli táskát talált két fiatal egy norvég vonaton.

 • Végre igent mondott Nicole Scherzinger

  Végre igent mondott Nicole ScherzingerA Forma 1 versenyzőnek nem ez volt az első próbálkozása, de az egykori Pussycat Dolls énekesnő most először mondott igent. A páros már a sokadik szakításon, és három \"nemmel végződő\" lánykérésen van túl, de úgy tűnik, hogy legutóbbi kibékülésük után végre tényleg révbe értek. A 29 éves Lewis a jelek szerint mindent megtesz, hogy 35 éves barátnője úgy érezze, felnőtt a feladathoz. Az X Factor műsorvezetőjeként a tévéshow-k világában is komoly karriert befutó Nicole öt évnyi zűrös kapcsolat után boldogan mondta ki az igent a lánykérésre

loading...