rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Interneten árverezte el szüzességét

  Interneten árverezte el szüzességét egy 19 éves új-zélandi lány, hogy a befolyó pénzbõl fizesse egyetemi tanulmányait.

 • Homoszexuális gyereket akar Robbie Williams

  A brit énekes vágya, hogy minél elõbb apa lehessen; akármilyen áron.

 • Óvszert talált a sörben!

  Van, aki a levesében hajszálat, esetleg a bevásárlóközpont kivijében skorpiót talál. Olyanra viszont, hogy valaki a dobozos sörben használt óvszert találjon, még nem volt példa.

  Pontosan ez történt viszont a 48 éves brit Derek Halliday-jel, aki besétált az Asda nevû hipermarketbe és gyanútlanul leemelt a polcról egy doboz sört. Az Asda természetesen elnézést kért a vásárlótól és megígérték, kiderítik, hogyan történhetett ilyen "gyalázatos dolog".

 • Jutalom-vacsora Talmácsi Gáborral

  Hatalmas érdeklõdés mellett zajlott 2010. augusztus és 2011. január között a Dreher Sörgyárak Önismereti játéka.

 • Szomszédai állataival szexelt

  Az 50 éves férfit szomszédja vette észre, amint egy kancával közösül a román Konstanca megyei Potârnichea faluban.

 • Terrorista 16 évesen?

  Bûnösnek mondta ki ma az esküdtszék Londonban Nagy-Britannia legfiatalabb terroristáját, aki csak 16 éves volt, amikor elfogták, és gyilkosságra uszító részletes útmutatókat találtak nála és idõsebb társainál.

  A most 18 éves Hammaad Munshi ítéletét szeptemberben hirdetik ki, de az biztos, hogy õ a legfiatalabb, aki a terrorizmus elleni törvény alapján bûnösnek találtak.

 • Egy Madonna rajongó meg akarta ölni Guy Ritchie-t

  Egy fanatikus Madonna-rajongó zavarta meg a minap Guy Ritchie új filmje, a Sherlock Holmes forgatását Manchesterben. A tinédzser beviharzott a díszletek közé és azzal fenyegõzött, hogy megöli Guyt.

  A popdívától éppen váló rendezõ csupán néhány méterre volt a kamasztól, amikor az betört a díszletek közé és egy késsel hadonászva õrjöngeni kezdett.

  "Hol van Guy? Megölöm" - üvöltötte, mire egy biztonsági ember azonnal a földre teperte.

 • Éhezik az egykori milliárdos

  Nem is fordulhatott volna nagyobbat a világ Ruth Madoff-fal (67), az 50 milliárd dolláros – 11 129 milliárd forintos – svindler, az évezred piramisjáték-csalása kitervelõjének feleségével. Bernie Madoff (72) hitvese két éve még 26 ingatlan tulajdonosa volt, mára a nõvére floridai albérletében húzza meg magát, és egy 14 éves furgonnal hordja ki az ingyenkonyháról az ételt a hajléktalanoknak.

 • Megehetik Darth Vadert

  Darth Vadert ehetnek a vendégek fiastul, mármint Luke Skywalkerestül Japánban egy étteremben, amelynek szakácsa mintázza meg George Lucas Csillagok háborúja címû mozifilmsorozatának hõseit.

 • Brad Pitt letiltatta a lesifotókat a webrõl

  Los Angeles - Brad Pitt ügyvédei perrel fenyegették meg azokat, aki felhasználják a sztár jelenleg Franciaországban élõ családjáról készült lesifotókat.

  A nagy távolságról különleges fényképezõgéppel "alattomban" készített fényképeket egy ismeretlen vásárlónak adta el az egyik paparazzo, s hamarosan több internetes honlapon is megjelentek.

 • Kibukkant a szégyenlõs cici

  Azóta, hogy véletlenül szétnyílt rajta a blúza és kibuggyant a cicije a kifutón, az édesanyja kísérgeti munkáira a horvát modellt.

 • Megszületett Király L. Norbi kisfia

  Szerda este született meg az X-Faktoros Király L. Norbi kisfia, és a büszke apuka már most imádja új szerepét.

 • Ágyús temetés

  Ágyúból "temettek" egy férfit Új-Zélandon: kilõtték a hamvait. A szokatlan mód oka, hogy a férfi rajongott a régi ágyúkért, tagja volt a Wellingtoni Ágyútársaságnak is.

 • Részegen ült a volán mögé a sorozatsztár

  Részegen ült a volán mögé a sorozatsztárIsmét lecsapott a törvény az Azok a 70-es évek - show sztárjára. Lisa Robin Kelly-t, aki Laurie Foremant alakította a népszerű sorozatban, a hétvégén tartóztatták le ittas vezetés miatt. Kelly-t szombat éjfél felé igazoltatta a Kaliforniai Autópálya-rendőrség egyik tisztje, akit korábban telefonon értesítettek egy autóról, amely akadályozta a közlekedést. Miután a rendőr észrevette a részegség jeleit, józansági teszt alá vetette a színésznőt, amin persze a sztárocska elhasalt. Kelly-t ezt követően őrizetbe vették, majd az 5 ezer dolláros óvadék kifizetését követően elengedték.

 • Sandra Bullock aratott az Arany Málna-gálán

  Több Arany Málnával is gazdagodott Sandra Bullock amerikai filmszínésznõ a vasárnapra virradóra Los Angelesben megrendezett díjkiosztó gálán, amelyen az elmúlt év legrosszabb filmalkotásait és alakításait díjazzák.

 • Rottweiler ölte meg a valóságshow-sztár 4 éves kislányát!

  Borzalmas tragédia rázta meg Oregon állam ezen a hétvégén: a History csatornán nálunk is nagy sikerrel futó Ax-Men valóságshow ismert arcának, Jesse Browningnak négyéves kislányát szétmarcangolta a család rottweilere! Az Ax-Men négy fakitermelõ csapat mindennapjait mutatja be, Jesse Browning igen képzett oregoni favágó, aki családjával az erdõ szélén tengeti mindennapjait.

 • 30 évvel ezelõtti rablásból származó pénzt fizetett vissza egy amerikai férfi

  Kirabolt egy üzletet 30 évvel ezelõtt – de nem bírt a bûntudattal, és három évtizeddel késõbb kamatostul visszafizette a pénzt egy amerikai férfi.

 • Holtan találták a világbajnok boxolót!

  Holtan találták Porto de Galinhas-i bérelt apartmanjában a Brazíliában nyaraló Arturo Gatti volt világbajnok bokszolót. Egyelõre nem világos, hogyan vesztette életét a 37 éves sportoló.

  Egyes források úgy tudják, hogy brazil felesége bukkant rá Gattira, aki alsónemûben, fején és nyakán sérülésekkel hevert a padlón, más hírek szerint az olasz születésû kanadai öklözõn se lövés, se késszúrás nyomai nem voltak, viszont vérfoltokat találtak a szobához vezetõ emeleti folyosón.

 • Túl nagy volt a feneke buktatotta le egy kábítószercsempészt

  Túl nagy volt a feneke buktatotta le egy kábítószercsempészt Spanyolországban.

  A hatóságnak hamar szemet szúrt a méretes hátsó, ezért leellenõrizték, és hamar kiderült, hogy nem természetes a far, hanem kokainzacskóktól nagyobbodott meg.

 • Meghalt a világ legidõsebb embere!

  Meghalt a világ legidõsebb férfijaként számon tartott 113 éves japán Tanabe Tomodzsi pénteken.

  A Jiji Press hírügynökség jelentése szerint Tanabe halálát szívelégtelenség okozta. Az idõs férfi otthonában hunyt el a Japán déli részén fekvõ Kjúsú szigeten.

 • Horváth Ágnes exminiszter hagyta el Afrikát

  Kucsera Gábor és Horváth Ágnes közül kellett kiválasztania Virágnak, kivel küzd meg a játékban maradásért. A playmate az egészségügyi miniszterrel mérkõzött meg.

  Skorpiókkal küzdött a két nõ A Sztárok a fejükre estek kalandshowban. Egymással versenyezve kellett farkasszemet nézniük a hatalmas élõ rovarokkal, ám a próbatétel részeként néhányat meg is kellett enniük megsütve. Mindketten jól állták a sarat, ám Virág volt a gyorsabb, így õ nyerte a versengést.

  Lakatos Márk után Ágnesnek kell elhagynia a tábort, és visszatérnie Magyarországra.

 • Majd ötven év után kereste meg egykori megmentőjét

  Eady Rothstein ötéves volt, amikor 1964-ben egy New York-i strandon belepottyant a mélyvízű medencébe, és ha nincs ott, vagy nem cselekszik megfelelően az akkor 21 éves úszómester, a lányka megfulladt volna. A férfi ismerte az újraélesztési technikát - a mesterséges lélegeztetéssel párosított szívmasszázst -, amely tudás akkoriban még ritkaság számba ment.

 • Három és félmillió forint egy martinispohárért

  Három és fél millió forintnyi euróért kelt el egy ékköves martinispohár egy árverésen Olaszországban.

 • Az Arsenal játékosainak énekel majd Keresztes Ildikó

  Sosem gondolta volna Keresztes Ildikó, hogy egyszer rajta is úrrá lesz a fociláz.

  Mindezen legjobban férje, Kicska László csodálkozik, akinek eddig egyszer sem sikerült focimeccsre csábítani feleségét. Ildikó egybõl az Arsenal meccsén kezd.

  "Felhívott a menedzserem, hogy lenne-e kedvem énekelni a szombathelyi stadionban, amikor itt játszik az Arsenal."

 • Két lavinát is túlélt egy szlovák pár

  Alig mentette ki társát a hó alól egy szlovák férfi, õt magát is lavina söpörte el a Magas-Tátrában.

 • Forradalom a borotválkozásban: a gyémántpenge

  Egy német kutatócsapat olyan borotvapengét fejlesztett ki, amely jóval élesebb és hosszabb életû minden eddigi pengénél - a borotválkozásban ezáltal minõségi ugrás következhet be.

 • Az egyetlen roma hagyomány, amit betart Radics Gigi

  A Megasztár énekesnõje elutasítja a testi szerelmet, mégpedig egészen a nászéjszakáig. A 16 éves tehetség ugyanis tiszteletre méltónak tartja a roma hagyományt.

 • Láblelet a folyóparton

  Mûlábat találtak cipõstül szemétszedõ aktivisták egy folyó partján az Egyesült Államokban.

 • Életének 96. évében elhunyt Illés Sándor!

  Életének 96. évében szerdára virradóra elhunyt Illés Sándor, Táncsics Mihály-díjjal és Aranytoll elismeréssel kitüntetett újságíró, író - tudatta a család az MTI-vel.

  Illés Sándor munkássága elismeréseként megkapta a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) Aranytoll elismerését, a Magyar Újságírók Közösségének (MÚK) Petõfi Sándor Sajtószabadság Díját, a Vajdasági Irodalmi Díjat, a Táncsics Mihály-díjat, a Magyar Örökség Díjat, 2005-ben a Prima Díjat és a Mikszáth Kálmán-díjat.

 • Szaeed Ahmed al-Mahtum az olimpia legtehetõsebb versenyzõje

  Sok milliomos fordult meg az olimpián, a jelentõs sportágak nagyságai dollárban és euróban is nyolc számjegyû összegeket keresnek. Mégis egy sportlövõ a krõzus közöttük.

loading...