rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Vesztegetni próbált egy szabálytalankodó autós!

  A zalai autópálya-rendõrség járõre az M70-es autóúton, Letenye közelében állította meg a román férfit, mert a tiltó tábla ellenére elõzött.

  Az ellenõrzés során kiderült, hogy a sofõr külföldi rendszámú autójának mûszaki érvényessége lejárt, ezért a járõr bevonta a kocsi rendszámát és forgalmi engedélyét.

 • Sztárportré - Mága Zoltán:

  „Magyar nótát kétszer ugyanúgy nem lehet elhegedülni, mint egy Mendelson, vagy Beethoven hegedûversenyt. Azokat le kell játszani - ahogy a kottában meg vannak írva -, de Magyar nótát kétszer ugyanúgy nem lehet. Legalábbis én nem lennék rá képes.

  A muzsikusoknak dalból van a lelkük. Sokszor amit érez az ember, nehéz elmondani szavakban. Ha királyoknak játszom, nincs lámpalázam, de amikor itthon felmegyek a színpadra - és látom, hogy ott vannak az emberek, és milyen szívélyesen fogadnak -, elõttük van lámpalázam.

 • Metrókocsikat indítanak nõknek!

  Szexuális zaklatás és a túlzsúfoltság elkerülése érdekében nõknek fenntartott kocsikkal indítanák el a csúcsidõben közlekedõ pekingi metrószerelvényeket.

  "Csúcsforgalom idején annyira zsúfolt a pekingi metróhálózat, hogy a hölgyek erejükbõl és termetükbõl adódóan sem képesek megharcolni a maradék állóhelyekért" - mondta Vang Csuo pekingi önkormányzati képviselõ.

 • Pénisz alakú tojást tojt a tyúk - fotóval

  Húsz éve nevel tyúkokat, egy horvát gazda, de ilyet még õ sem látott: pénisz formájú tojást hagyott hátra az egyik szárnyasa.

 • Megdõlt az egyfolytában beszélés világrekordja

  Negyed óra híján 34 órán keresztül tartotta beszédét egy indiai férfi, amivel megdöntötte az egyfolytában beszélés eddigi világrekordját.

 • Karon lõtte magát, mert barátnõje nem akart szexelni

  Szex helyett karon lõtte magát egy férfi az Egyesült Államokban, de nem azért, mert az utóbbit ugyanannyira szereti csinálni, hanem dühbõl, amiért barátnõje elzárkózott a szeretkezéstõl.

  A pár kora reggelig mulatozott egy bárban, és amikor hazaért, a nõnek már csak aludni volt kedve. A barátnõ elvonult külön hálószobájába, a 29 éves férfi meg efölötti csalódásában karon lõtte magát, ráadásul kétszer, majd berontott a hölgyhöz, megfenyegette, utána kitámolygott a konyhába, ahol teljesen kiütötte magát a tûzhellyel: nekiesett és úgy bevágta a fejét, hogy elájult.

 • Paris Hilton duettezne Britney Spears-szel

  A modellkedés és a pornó után a botrányhõsnõ úgy gondolja, énekelni is tud.

  Paris elsõ albuma 2006-ban jelent meg, de a várva várt siker érdeklõdés hiányában elmaradt. A híresség azóta tervezi visszatérését.

  A Hilton-lány reméli, hogy Britney - aki szintén legújabb albumán dolgozik - ráér majd egy duett erejéig. Paris azt nyilatkozta az egyik angol bulvárlapnak, hogy az új lemeze hamarosan megjelenik.

 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

 • Az égig érő lépcső

  Az égig érő lépcsőA végtelenbe vezető lépcső sok mindent szimbolizál, az élettől egészen a mennyországba vezető útig. David McCracken ausztrál szobrász készítette ezt a tengerparti szobrot, amely becsapja a szemet. A páratlan alkotás az ausztrál tengerparton áll, és bizonyos szögből nagyon élethű. Szemből is megtévesztő David McCracken lépcsője: mintha tényleg végtelen lenne. Egy bizonyos területről úgy néz ki, mintha az égbe vezető lépcsőt látnánk. Nagyon csalókás a látvány, vajon mekkora valójában a lépcső, valóban az égig ér?!

 • Talma látogatást tett egy makói óvodában

  Világbajnok motorosunkról köztudott, hogy ahogy tud, segít és szívesen vesz részt jótékonysági akciókban. Érkezett a közelmúltban egy édesapától egy felkérés, melyben árverés céljából személyes tárgyakat kért a versenyzõtõl, aki a jó ügy érdekében hezitálás nélkül ajánlotta fel a tavalyi szezon során a brnoi versenyen viselt csizmáját és kesztyûjét, valamint még néhány dedikált pólót.

 • Meghalt Tarzan fia

  Elhunyt Johnny Sheffield, aki a harmincas-negyvenes években Tarzan fiát alakította a filmvásznon.

 • Nem hamvasztanak el egy túlsúlyos holttesteket Franciaországban

  Több francia krematórium is elutasította egy túlsúlyos nõ elhamvasztását. Marie-Pierre Pelaberre több intézményt is felhívott, miután 120 kilogrammos anyja elhunyt.

 • Kerti igluvilla

  Négyszobás luxusiglut épített unalmában családja házának kertjébe egy 25 éves férfi az Egyesült Államokban.

 • Ruhásszekrényében akasztotta fel magát Alexander McQueen

  A boncolás megerõsítette, hogy a lakásán holtan talált Alexander McQueen világhírû divattervezõ felakasztotta magát.

 • Csak a borzak dugtak :D

  Párzó borzok rendõrriadója

  Linz - Éjjellátó eszközöket és helikoptereket is bevetett a rendõrség, amikor egy szexuális támadás vélt áldozatához riasztották az ügyeletet a minap az ausztriai Linzben.

 • Berobbantak a szinglik

  Egyetlen hely sem maradt szabadon Sas Tamás legújabb filmje, a Szinglik éjszakája díszbemutatóján. Több mint ezerháromszáz meghívott ült be a romantikus akció-vígjátékra, köztük a film valamennyi alkotója, a filmes szakma kiválóságai, a TV2 sztárjai, hírességek, barátok, a sajtó képviselõi.

 • Családalapításra készül Katy Perry?!

  Az egyszer már elvált énekesnõ jelenleg a hetedik mennyországban érzi magát, amit John Mayernek köszönhet, akivel a kezdeti nehézségek után, most úgy tûnik, hogy nemsokára családot alapít.

 • Felrobbant a Karácsonyi Ajándék

  Meghalt egy Fülöp-szigeteki nõ szerdán, amikor otthonában felnyitott egy karácsonyi ajándéknak becsomagolt dobozt.

 • Vizsgálják a TV2 és az RTL SMS-szavazásait

  Egyeztetési eljárást kezdeményezett dr. Bodonovich Jenõ média- és hírközlési biztos a televíziós mûsorok szavazási rendjét kifogásoló panaszok ügyében az érintett médiaszolgáltatókkal.

 • 114 méter mélyen egy levegõvel!

  Megdõlt a szabadtüdõs uszonyos mélységi merülés világrekordja elõzõ héten, a Bahamákon az osztrák Herbert Nitsch 114 méter mélyre jutott egy levegõvel.

  Herbert Nitsch már korábban beírta magát a sportág történetébe, ez már a 23. világcsúcsa volt. A „konstans súly” versenyszámában merülõknek saját erejükbõl kell lejutniuk az elõre meghatározott mélységbe, és saját erõbõl is kell feljönniük.

 • Megszületett a Jóban Rosszban Fehér Rolandjának első gyermeke

  A Fehér Rolandot alakító Seres Dánielnek és párjának megszületett első gyermeke.

 • Szaeed Ahmed al-Mahtum az olimpia legtehetõsebb versenyzõje

  Sok milliomos fordult meg az olimpián, a jelentõs sportágak nagyságai dollárban és euróban is nyolc számjegyû összegeket keresnek. Mégis egy sportlövõ a krõzus közöttük.

 • Hat évet kapott pedofiliáért!

  Többrendbeli megrontásért, tiltott pornográf felvételekkel való visszaélésért, 18 év alatti személy sérelmére felbujtóként elkövetett többrendbeli kerítés bûntettéért és annak kísérletéért elsõ fokon 6 év börtönbüntetésre ítélte csütörtökön a Székesfehérvári Városi Bíróság S.Tibort.

  Az ítélet szerint a férfi 14-18 év közötti fiúknak fizetett alkalmanként 5-15 ezer forintot a szexért.

 • Kisgyermekes anyuka tette helyre az ordibáló Justin Biebert

  Csúnyán kiosztotta egy kisgyermekes anyuka Justin Biebert. A kanadai tinibálvány hatalmas kíséretével egy menetrend szerinti járatra szállt fel Új-Zélandon, ahol elképesztõ ramazurit csapott.

 • Elsõ gyermekét várja Heather Morris

  Várandós a Glee címû sorozat 26 éves színésznõje, az örömhírt Heather egyik közeli barátja árulta el a médiának.

 • Gyorsan túltette magát a szakításon Miley Cyrus pasija

  Gyorsan túltette magát a szakításon Miley Cyrus pasijaNéhány nappal azután, hogy Liam Hemsworth és Miley Cyrus hivatalosan is szakított egymással, a színészt egy másik nővel látták csókolózni. Az éhezők viadala, a Paranoia, és Az utolsó dal filmek sztárjáról az a hír járja, hogy együtt jár Eiza González énekesnő-színésznővel. A párost a napokban Los Angelesben látták, s egyes értesülések szerint együtt töltötték a hétvégét Las Vegasban. Cyrus és Hemsworth szeptember 16-án tudatták a világgal, hogy kapcsolatukat végérvényesen befejezték. Az egykori sztárpár szóvivőkön keresztül megerősítette, hogy a több mint három éves kapcsolat véget ért.

 • Családi ház 1 dollárért

  Detroit - Egyetlen dollárért - 160 forintért - kínáltak megvételre egy családi házat az Egyesült Államokban, de még ilyen olcsón is csak a 19. napon akadt rá vevõ.

  A házat két éve még 65 ezer dollárért - bõ 10 millió forintért - vette korábbi tulajdonosa. Az épület Detroitban van, és 1 dolláros vételára jól mutatja, hogy szinte "agyonnyomottak" az ingatlanárak az Egyesült Államok egyik legszegényebb nagyvárosában.

 • Nõi alakformáló harisnyát hord Brad Pitt

  Nemcsak Angelina Jolie-nak vannak fura szokásai, hanem leendõ urának is, aki nõi alakformáló harisnyát hord.

 • Cher lánya hivatalosan is férfivá válna

  Cher lánya bírósági úton kérelmezte, hogy hivatalosan is változtassák meg nemét és nevét.

 • Azt hitték öngyilkos akar lenni, pedig csak a leckéjét csinálta meg

  Pánik tört arra az anyára, akinek egy este kisiskolás gyermeke egy búcsúlevelet nyomott a kezébe: megköszönt minden jót neki, amit kapott tõle az életben, mondván: hamarosan már nem lesz az élõk között.