rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

  loading...


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Burgess Benji tengerentúlon épít karriert

  Radics Gigi után Burgess Benji is a tengerentúlon építi a karrierjét. A fiatal énekes már szerepet is kapott egy musicalben.

 • 94 évesen hunyt el New York legidősebb taxisofőrje

  94 évesen hunyt el New York legidősebb taxisofőrjeKilencvennégy évesen elhunyt Johnnie Footman, New York városának legidősebb aktív taxisofőrje, aki több mint hat évtizedes pályafutása során olyan hírességeket fuvarozott, mint Rock Hudson vagy John Wayne filmszínészek. Footman februárig érvényes taxiengedéllyel rendelkezett, de kora előrehaladtával egyre ritkábban és lassabban taxizott. Az utóbbi években már csak a hét néhány napján, a legutolsó hónapokban pedig már egyáltalán nem vezetett, bár az őt foglalkoztató taxitársaság központjába rendszeresen bejárt, még a halála előtti napon is ott volt.

 • Nyolcmillió dollárra perli Michael Jordant egy kínai cég

  Michael Jordant beperelte az a kínai cég, amelyet eredetileg a világhírû kosárlabdázó perel nevének jogtalan használata miatt.

 • Végzetes szeretkezés - a kirakatban

  London - Azt hitték, senki sem látja õket, pedig legalább húsz járókelõ szórakozott azon a spontán szexshow-n, amelyet két dolgozó a kávészünet értelmes kihasználása címén rendezett.

  Az észak-angliai Oldham városában a szerelmesek egy üres irodába vonultak, ahol mezítelenül adták át magukat a test örömeinek.

 • Elfogták a telefonfülkék perselyeit fosztogatókat Miskolcon!

  Rendõrkézre került az a csapat, amely utcai telefonfülkék perselyeit fosztogatta Miskolcon és a város környékén.

  A huszonéves fiatalok autójában több ezer forintnyi fémpénzt találtak, illetve speciális szerszámokat, amelyekrõl nem tudtak elszámolni.

 • Kylie Minogue nem zsűrizik többet a Voice-ban

  Kylie Minogue nem zsűrizik többet a Voice-banEgy évad után otthagyja az angol tehetségkutató zsűrijét az ausztrál énekesnő, és a turnéjára koncentrál. Kylie egy évad után nem vállal több zsűrizést. Bár támogatottjának nem sikerült megnyernie a sorozatot, az elválás mégis békés, az énekesnő és a sorozat producere is megköszönték egymásnak a lehetőséget és sok sikert kívántak a másiknak jövőbeli pályafutásukhoz, ugyanakkor nem zárták ki a folytatás lehetőségét. Minogue közelgő világkörüli turnéjával magyarázta, hogy nem lép fel többet a műsorban, de mint mondta, nincs ideje részt venni a produkcióban.

 • Öt évet kapott Michael Douglas kábítószerkereskedõ fia

  Öt évi börtönbüntetést szabott ki egy New York-i bíróság Cameron Douglasra, az Oscar-díjas Michael Douglas fiára, akit kábítószer-kereskedelem miatt tartóztattak le tavaly nyáron.

 • Divatikon kutya

  Tudjuk, szokás a kistestû kutyákat mindenféle designer holmikba öltöztetni, de azért vannak esetek, ahol már lehet, hogy indokolt volna az állatrendõrség.

 • Mézmintákat hamisítottak

  Ismeretlen tettes ellen tett ügyészségi feljelentést az Aranynektár Kft. hivatali visszaélés miatt, mert feltételezésük szerint meghamisították az általuk leadott mézminták hatósági vizsgálati eredményeit.

  Az élelmiszerellenõrzõ hatóság az elmúlt évben 500 mintából végzett vizsgálatot és csupán a minták egy százalékánál merült fel minõségi kifogás.

 • 20 millióra perlik a világhírû sorozat íróját

  Húszmillió dollárra perli Nicollette Sheridan a Született feleségek egyik íróját, Marc Cherryt. A szõkeség állítja: Cherry megütötte, majd kirúgatta a sorozatból.

 • Szicíliai gyermeket szeretne Lady Gaga

  Kevesen tudják, hogy Lady GaGa édesapja szicíliai származású, így talán nem is meglepõ, hogy az énekes világsztár szeretne visszatérni a gyökerekhez.

 • Halálos Barcelona szurkolás!

  Elhunyt egy Barcelona-szurkoló, miután a gárda szerdán 4-1-re legyõzte az Athletic Bilbaót a spanyol Király Kupa valenciai fináléjában.

  A Barcelonához közeli Gironában az utcai fieszta során egy 35 éves férfi belezuhant egy öt méter mély folyómederbe, és a kórházban belehalt sérüléseibe.

 • Betiltották a szappanoperát

  Egy kolumbiai szappanopera miatt tiltakozik a venezuelai kormány. A sorozatban ugyanis egy „Kis Hugo” elnevezésû kutya szerepel, amely szerintük sérti az ország nemzeti büszkeségét, hiszen utalásként értelmezik Hugo Chavez elnök személyére.

 • Pete Dohertynek koncert közben szakadt ki a nadrágja a hátsóján

  Nemcsak a nõi sztárok kiváltsága a villantás, férfiakkal is megeshet egy rossz mozdulat, így Pete Doherty is csatlakozott az intim testrészeiket mutogató sztárokhoz, skóciai koncertjén ugyanis szétrepedt a gatyája.

  Pete Dohertynek szégyenteljes pillanatokat kellett átélnie legutóbbi koncertjén. A Loch Lomond Fesztiválon a koncert kellõs közepén a Babyshambles frontembere annyira szenvedélyesen belelendült a gitározásba, hogy lelkes gitárjátéka közben szeszétrepedt a gatyája, és kivillant a meztelen hátsó része.

 • Édsanya lett Jennifer Love Hewitt

  Édsanya lett Jennifer Love HewittÉletet adott első gyermekének Jennifer Love Hewitt, de előtte még gyorsan férjhez ment. Jennifer Love Hewitt nem szereti túlfoglalkoztatni a sajtósát, így mostanság minden nagy dolgot párosával jelent be. Júniusban azt közölték egyszerre a világgal, hogy eljegyezte Brian Hallisay és első gyereküket várják, ma pedig eme két szép ténynek a következő állomásait. Vagyis, hogy titokban összeházasodtak valamikor, és hogy megszületett a babájuk. A pici egy egészséges kislány, aki az Autumn James nevet kapta a szüleitől, ha már úgyis ősz van.

 • A világ legöregebb fái

  Nehéz elhinni, hogy vannak olyan fák, melyekre a természet körforgása egyáltalán nem hatott ki és bármi történt a történelem során, õk mindent túléltek.

 • Szívinfarktust kapott Koós Réka

  Egy gyengébb szívinfarktust hordott ki lábon Koós Réka, amikor saját házában, a fürdõszobájában rányitotta az ajtót egy színesbõrû férfi.

  A színésznõ pár percig csak levegõért kapkodott, mire rájött, hogy szerelme, Reggel Ferenc áll vele szemben.

  A Belmondo együttes dobosa klipforgatásról érkezett otthonukba, és gondolta, jó móka lesz, ha feketének álcázva köszönti Rékát.

 • 31 milliós kincs egy családi kredencen

  Értékét nem is sejtve évtizedeken át dísztárgyként tekintett egy brit család egy a polcon porosodó több száz éves tálra. Egy becsüs a mûkincs értékét 31 millió forintra becsülte.
  Wendy Jones, a tál tulajdonosa elvitte az Antiques Roadshow (Régiségek Roadshow-ja) címû BBC-mûsor becsüseihez az értékesnek vélt díszt, akik százezer fontra (31 millió forintra) becsülték értékét.

 • Belefulladt egy horgász a Hernádba!

  Belefulladt egy horgász a Hernádba, feltehetõen ittasan. A holttestét vasárnap találták meg a folyóban.

  Felsõdobsza térségében, a Hernádon három férfi horgászott. Ketten közülük hazamentek, a harmadik azonban tovább maradt. Feltehetõen ittas volt és belecsúszott a folyóba. Holttestét az encsi tûzoltók emelték ki a folyóból Felsõdobsza és Hernádkércs között.

 • Biztosíttatni szeretné melleit Jennifer Love Hewitt

  Jennifer Love Hewitt biztosíttatni szeretné legkedvesebb testrészeit. Míg az Ügyféllista címû sorozatának második évadát reklámozta, a színésznõ elmondta, azon gondolkodik, hogy biztosítást köt a melleire.

 • Megérkezett az elsõ kínai ûrhajósnõ az ûrállomásra

  Három kínai ûrhajóssal a fedélzetén indított Sencsou-9 ûrhajó kapcsolódását a Tienkung-1- ûrállomásmodulhoz élõben közvetítette a kínai tévé. Elõször a két férfi lebegett át, majd az elsõ kínai hölgy is átment az ûrállomásra.

 • 1,6 millió forint a világ legnagyobb és legdrágább tojása!

  Áruba bocsátották csütörtökön a világ alighanem legnagyobb tojását, amelyet egy mára már kihalt madár tojt a 17. század elején.

  Mára már kihalt a madagaszkári elefántmadár, amely a 17. század elején tojta tojását, s e kuriózumot csütörtökön Londonban bocsátották eladásra. Az emberi fejnél nagyobb tojás ára átszámítva 1,6 millió forint, és a Chelsea-i régiségvásáron árulják.

 • Alföldi Róbert a közös költség miatt áll a bíróság elé

  A Nemzeti Színház igazgatója állítólag nem fizeti lakása után a közös költséget, és a házban lakók közös helyisége után a bérleti díj rá esõ részét sem. Eddig közel egymilliós tartozást halmozott fel.

 • Susan Boyle a pápának énekelt

  A pápának már énekelt, legközelebb pedig Károly trónörökös hercegnek mutathatja meg, mit tud.

 • Kirabolták Rob Stewartot, de a rabló nem tudta beindítani a Porschéját

  Rod Stewart kénytelen volt segíteni a Porschéját tõle fegyverrel elraboló férfinek az autó beindításában, mivel a bûnözõnek ez magától nem sikerült.

 • Magyar férfi Szlovákia egyik legjobb nõvérkéje

  Kovács János, a szlovákiai Lekéri Pszichiátriai Kórház fõápolója lett az Év egészségügyi nõvére 2009 verseny ezüstérmese, tehát szakmájában az ország egyik legjobbja.

 • Katonák lõttek le öngyilkos merénylõket

  Pakisztáni katonák kedden lelõttek három öngyilkos merénylõt, amint azok egy lõtérre akartak behatolni az ország északnyugati részén Mardan városában.

 • 25 milliárdos új szponzor a Liverpool-nál!

  A Liverpool labdarúgóklub történetének legjövedelmezõbb mezhirdetési szerzõdését kötötte meg a Standard Chartered Bankkal.

  A jövõ júliusban életbe lépõ megállapodás négy évre szól. Az összeget a felek nem hozták nyilvánosságra, sajtóértesülések szerint eléri a 80 millió fontot, azaz közel 25 milliárd (!) forintot.

 • Interneten árverezte el szüzességét

  Interneten árverezte el szüzességét egy 19 éves új-zélandi lány, hogy a befolyó pénzbõl fizesse egyetemi tanulmányait.

 • Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspár

  Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspárA Beckham házaspár megengedhetné magának, hogy bébiszitterek vegyék körbe gyerekeiket. Ők mégis a nagyikat választják. Amióta David Beckham nyugdíjas futballista és családja az Egyesült Államokból visszaköltözött a jó öreg Angliába - a nagyszülőkkel madarat lehet fogatni. Természetesen Victoria és David szülei egyaránt igyekeznek kivenni részüket a feladatokból, elsősorban a gyerekekre vigyáznak. Victoria ugyanis soha nem szeretett volna bébiszittereket, nevelőket felvenni, mindig is igyekezett egyedül helyt állni családja mellett.

loading...