rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  loading...

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Faképnél hagyta felesége VV Fecót

  Faképnél hagyta felesége VV Fecót, azaz Balogh Ferencet. A volt valóságshow-hõst nagyon megviselhette a szakítás, ugyanis nem reagál a megkeresésekre, nem tudni, mi van vele. Angélának elege lett a kilátástalanságból és Fecó hitegetéseibõl. Kezdte úgy érezni, férje nem lesz képes anyagilag talpra állítani a családot.

 • Kaliforniában népszavazás döntött a melegházasságról

  Kaliforniában népszavazás döntött az azonos nemûek házasságának tilalmáról - közölte szerdán a Los Angeles Times.

  Az azonos nemûek házasságának betiltásáról a keddi elnökválasztás napján mondtak véleményt a legnagyobb amerikai szövetségi állam lakói.

 • Inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja - mondta Terry Black

  Terry Black, aki a múlt héten Szorcsik Vikibe kötött bele a Hal a tortánban, most a Hajdú-Sarka házaspárt vette össztûz alá. Százszor inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja, Hajdú Pötyi - összegezte véleményét Terry Black az ismert házaspárról.

  A transzvesztita elõadómûvész szerint számukra minden a szereplésrõl szól. Katát nem érti, amiért veszélyeztetett terhesként is részt vett egy fõzõmûsorban, Hajdú pedig szerinte szükségtelenül bukkant fel minden alkalommal neje mellett a vacsorák végén.

 • Betilthatják a "genetikai rulettet": tilos elvenni az unokatesót!

  Lassan az Egyesült Államok felében betiltják az elsõfokú unokatestvérek közti házasságkötést. Jelenleg 24 tagállamban tiltja törvény az ilyen frigyet, Maryland lehet a 25., ha törvényhozása elfogadja Henry Heller demokrata párti küldött javaslatát.

 • A plegykák szerint összejött Salma Hayek és Colin Farrell!

  Úgy tûnik, négy év után ismét egymásra talált a szexi színésznõ és az ír machó.

  A legfrissebb hollywoodi pletykák szerint összejött Salma Hayek és Colin Farrell.

  A szexi latin dívát és az ír származású machót csókolózáson kapták a Golden Globe-on - tudta meg az amerikai Star magazin.

  A két hírességet 2004-ben már összehozták egyszer, amikor az Ask The Dust címû mozi szerelmes jeleneteit forgatták együtt.

 • Perverz és durva hivatal - Nem adták össze siketnéma párt, mert nem mondtak igent

  Lima - Nem adott össze egy siketnéma párt egy anyakönyvvezetõ Peruban, mert azok nem tudták kimondani a boldogító igent.

  Az América nevû tévé jelentése szerint a hivatal embere, Carlos Montalvo azzal érvelt a házasság megkötése ellen, hogy a hatályos jogszabályok tiltják ilyen fogyatékkal élõk egymással házasodását.

 • Miniszteri macska szolgálati autóval

  Zágráb - Gazdája szolgálati limuzinjával utazott éveken keresztül a horvát hadügyminiszter kandúrmacskája.

  Beriszlav Roncsevics nem akart lemondani kedvencérõl, ezért 2003 és 2007 között minden hétvégén elhozatta zágrábi szolgálati lakásába a szolgálati limuzinnal. A miniszteri fióktigris a fõvárostól 260 kilométerre fekvõ Eszékrõl (Osijek) kocsikázott gazdájához, oda-vissza tehát 520 kilométert tett meg hetente a közpénzbõl fenntartott limuzinon, amelyet a miniszter állami alkalmazott sofõrje vezetett. Errõl a tárcavezetõ védelmérõl gondoskodó katonai rendõrszakasz egykori tagjai számoltak be a Globus címû horvát politikai hetilapnak.

 • Egy kilométeres a világ legnagyobb kolbásza

  A világ legnagyobb grillkolbászát készítették el a hét végén a spanyolországi Huesca melletti Graus városka lakói.

  A Guinness-rekordvárományos kolbász egy kilométer hosszú, és 1,1 tonna disznóhúst használtak fel hozzá készítõi. 25 négyzetméteres grillrácson sütötték meg 600 kilónyi faszén felhasználásával - jelentették a spanyol televíziók.

 • Megkérték Pataki Zita kezét

  Vasárnap hajnalban, a Liszt Ferenc Repülõtéren kérte meg párja Pataki Zita kezét, az RTL Klub idõjósa azóta nem talál szavakat a boldogságára.

 • Kiadták Györgyit

  Kiadták az olasz hatóságoknak Keleti Györgyit. Az egykori honvédelmi miniszter lányát magyar lapértesülések szerint Münchenbõl szállították olasz börtönbe.

 • Pákó is feleséget keres? Kitálalt a sztár!

  Delhusa Gjon és Lapite Oludayo (közismertebben: Fekete Pákó) nevétõl volt hangos a bulvármédia, amikor a két sztár azt kezdte el híresztelni, hogy az saját valóságshow-t indíthatnak Gyõzike, vagy épp Benkõ Dániel feleségkeresõ produkciójának mintájára. Pákó szerint mindez hazugság.

 • Charlie Sheen a legjobban fizetett tévésorozatsztár

  Már megint mások zsebeiben túrtunk!

  London - Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi címû vígjátéksorozat sztárja a legjobban fizetett tévészínész - állította egy amerikai televíziós programmagazin, amely az idei bevételi toplistát közölte.

  A TV Guide adatai szerint Seen epizódonként 825 ezer dollárt (125 millió forint) vág zsebre - igaz ebben már az a részesedés is szerepel, ami a sorozat jogai után jár neki.

 • Bekábítószerezve fogtak el egy körözött személyt Nyíregyházán!

  Kábítószeres állapotban fogtak el egy körözött férfit Nyíregyházán a rendõrök, a 39 éves helyi lakost jogerõs szabadságvesztésének letöltése miatt.

  Az elfogásakor zavartan viselkedõ férfi szervezetében az alkalmazott gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

 • Ruhásszekrényében akasztotta fel magát Alexander McQueen

  A boncolás megerõsítette, hogy a lakásán holtan talált Alexander McQueen világhírû divattervezõ felakasztotta magát.

 • Kóbor János titokban megnõsült

  A legnagyobb titokban vette feleségül a hét végén az Omega énekese, Kóbor János kislánya édesanyját. Deme Zsóka és az õsz hajú sztár a balatonaligai kikötõben mondta ki az igent.

  Az esküvõt olyannyira sikerült titokban tartani, hogy még a zenésztársak sem tudtak semmit az eseményrõl, kizárólag a szûk családi kör lehetett jelen.

  A legendás színész 2005 júliusában ismerkedett meg egy születésnapi bulin a nála 23 évvel fiatalabb sikeres üzletasszonnyal, Zsókával.

 • Megvan az elsõ magyar aranyérem Pekingben!

  Vajda Attila remekül versenyezve megszerezte a magyar olimpiai csapat elsõ aranyérmét. A magyar kenus több mint egy hajóhosszal nyert a férfiak 1000 méteres versenyében.

  A futam elején nyolc kenus együtt haladt, az elsõ 250 méter után azonban az üzbég Vagyim Menkov nagyon meglépett a mezõnytõl.

  Szerencsére azonban Menkov 750-nél teljesen lemerevedett. A spanyol David Cal érkezett meg a magyar mellé.

 • Templomot építettek illegálisan!

  Õrizetbe vettek Vietnamban 14 embert abból a több mint kétszázból, aki összecsapott rendõrökkel egy katolikus templom engedély nélküli újjáépítése miatti konfliktusban.

  Az ázsiai ország középsõ vidékén fekvõ Dong Hoi városban egykoron állt Tam Toa templom körüli helyzet még hétfõn mérgesedett el, amikor a hatóságok felszólították az 1963-tól 1975-ig tartó háborúban csaknem porig rombolt templom újjáépítésén dolgozó hívõket, hogy bontsák le, amit fölépítettek, majd hagyjanak fel az engedély nélküli tevékenységgel.

 • Húszmilliót keres a legjobban fizetett metróvezetõ

  Több mint 60 ezer fontos - 20 millió forintos - az éves jövedelme a legjobban fizetett londoni metrószerelvény-vezetõnek a túlórapénzek, a béren kívüli juttatások és a kedvezmények beszámításával.

 • Kiss Ramóna megmûtette melleit

  A Barátok közt sztárja (Zsófi) Kiss Ramóna megmûttette melleit, mert nem érezte magát elég nõiesnek, így egy plasztikai sebész segítségét kérte.

  Az utóbbi idõben a jó idõnek köszönhetõen egyre gyakrabban látni a színésznõt kivágott felsõben, amelyben büszkén mutogatja mindenkinek: jól sikerült a mûtét. Akármennyire is jól sikerült a mûtét Ramóna nem szeret róla nyilatkozni.

  "Nem szeretnék errõl beszélni" - zárta rövidre Ramóna

 • Inkább halottat választottak polgármesternek egy amerikai településen

  Élõ és halott versenyzett egymással a polgármesteri tisztségért egy amerikai kisvárosban, és az összecsapást a halott nyerte.

 • Washington is felvette a harcot a nejlonszatyrok ellen

  Az amerikai fõvárosban idén január 1-tõl rendelet írja elõ, hogy az élelmiszerboltokban fizetni kell a nejlonszatyorért. A jogszabály megosztja a közvéleményt.

 • Ő a világ legmagasabb ötévese

  Ő a világ legmagasabb ötéveseEz a fotó az Indiában élő Karan Singh-ről szeptember 18-án készült, ahol egy tornasorban áll vele egykorú barátaival. Elhinné, hogy még csak öt éves? Pedig így igaz. Az indiai kisfiú a világ legmagasabb ötéves gyereke, már most 154 centiméter magas. Csecsemőként is hatalmas méretekkel büszkélkedhetett, amikor megszületett 63 cm volt és 7 kiló volt, ezzel már akkor bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Azt tudják honnan örökölte: Karen édesanyja ugyanis még nála is magasabb, 213 centi! Ki tudja mit hoz a jövő és felnőttként mekkora lesz Karen!

 • Egy németjuhász kutya fogadta örökbe a talált csecsemõt

  Akárcsak Kipling meséjében, csodával határos módon menekült meg Argentínában egy magára hagyott újszülött. Egy németjuhász kutya találta meg a csecsemõt, fogával megragadta és saját kicsinyei mellé vitte be a kutyaólba melegedni.

  A történet Abastosban esett meg - írja az Il Giornale - ötven kilométerre az argentin fõvárostól. Az ismeretlen anya, miután megszülte gyermekét, otthagyta egy szántóföldön, õ pedig elmenekült a helyszínrõl.

 • Charlie Hunnam visszamondta A szürke ötven árnyalata főszerepét

  Charlie Hunnam visszamondta A szürke ötven árnyalata főszerepétMégsincs férfi főszereplője A szürke ötven árnyalata filmváltozatának, mert a kiszemelt színész, Charlie Hunnam kiszáll a produkcióból. S bár hivatalosan nem erősítették meg, a rajongók máris lázas találgatásokba fogtak, ki lehetne az utódja. Hunnam állítólag éppen azért dobta be a törölközőt, mert a regény rajongótábora szerint bárki sokkal alkalmasabb lenne a szerepre. Hetvenezer aláírás gyűlt össze annak érdekében, hogy Matt Bomer sorozatszínész játssza Christain Greyt,, mások viszont Ian Somerhaldert, Robert Pattinsont vagy Christian Bale-t látnák szívesen.

 • Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban

  Kecskék gyújthattak fel egy házat az Egyesült Államokban, de szerencsére egy macska jelezte a tüzet a gazdának - aztán eltûnt.

  A macska az éj közepén ébresztette fel a ház tulajdonosát, aki füstöt érzett és még idejében kimenekítette beteg anyját meg annak élettársát a házból. A kecskéket is sikerült biztonságba terelnie, a család kutyája is "megúszta" a tüzet, az életmentõ macska viszont eltûnt.

 • Bikákkal ûzik el a szexet?

  Bikákkal tervezik elûzni a pásztorórázó párokat egy mezõrõl Nagy-Britanniában. Surrey megyei önkormányzatának vezetõségében merült fel az ötlet, miután 300 puttenhami lakos panaszlevéllel fordult a hatósághoz.

 • Táskarablás közben elhagyta a mellét!

  Elhagyta a mellét egy férfi az Egyesült Államokban, miközben elrabolta egy idõs nõ táskáját. A kebel házi gyártmány: gumióvszer, benne vízzel.

  A férfinak azért volt szüksége rá, mert nõnek öltözött, elég csábosnak: miniszoknyában feszített. Hogy csak a rabláshoz vagy egyébként is nõi ruhákban jár, nem tudni.

 • Emma Watson szívesen tanulna Amerikában

  A Harry Potter sztárja úgy tûnik, jobban kedveli az amerikai egyetemeket. Miss Watson nem csak a filmvászonon tartja fontosnak a tudást. Szerinte segítené karrierjét egy diploma.

  Az ifjú színésznõ Franciaországban született, Angliában lett sztár és most a hírek szerint Amerikában tanul tovább.

  "Több egyetemre is jelentkeztem, köztük amerikaiakra is. Ha ott tanulok majd, akkor mûvészeti szakra megyek, ha pedig Angliában maradok, akkor angol irodalmat hallgatok." - mondta a Harry Potterben Hermione Grangert játszó sztár.

 • Feladta magát a Facebookon támadó "Spamkirály"

  Feladta megát a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) a Spamkirály néven elhíresült Sanford Wallace, aki 27 millió nem kívánt üzenetet küldött szét a Facebook szervereirõl.

 • Síró betörõ

  Norwalk - Elsírta magát egy betörõ az Egyesült Államokban, miután elcsípte betörésének áldozata.

loading...