rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  loading...

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tüntettek a terézvárosi csendrendelet ellen!

  Mintegy háromszáz ember gyûlt össze Budapesten, a VI. kerületi önkormányzat Eötvös utcai épülete elõtt hétfõ délután, hogy a helyi csendrendelet ellen tiltakozzon.

 • Gregor Bernadett egykori párja kitálal

  Egyesek szerint Gregor Bernadett nem búslakodott sokáig tönkrement házasságán. A színésznõ, miután kirúgta a férjét, rövid románcba bonyolódott. A hírt nem erõsítették meg, így nem tudni, hogy igaz-e a szóbeszéd vagy mindössze rosszindulatú pletykáról van szó.

  "Nem kell érte aggódni" - mondta Erdélyi László zenész, Bernadett egykori párja, aki mára igaz barátja lett a színésznõnek. "Megtalálta önmagát, és már nem arról szól az élete, hogy egyik kapcsolatból a másikba rohan.

 • Gyermeket vár Evan Rachel Wood

  A szépséges Evan Rachel Wood végre megmutatta domborodó pocakját.

 • Buddha 14 figyelmeztetése

  Buddha 14 figyelmeztetéseHa az elme, amely egy hatalmas erő, a szellemi fejlődésre, a belső utazásra irányul, akkor egyre finomabb és tisztább erőket ismer meg, míg végül az ember elérheti a legmagasabbat, azaz megvilágosodhat, és képes lehet létrehozni a megvilágosult társadalmat, amely teljes összhangban van a külső és belső természettel. Ha viszont az elme, nem törődve a következményekkel, erejét gátlástalanul az anyagi szintre összpontosítja, amely a világban működő erőknek pusztán csak a legdurvább szintje, akkor létrejön az anyagi világban újabban tapasztalható példátlan burjánzás.

 • Anyuka a hûtõben, pénz a zsebben!

  Otthonuk fagyasztóládájába dugta 98 évesen elhunyt anyját egy férfi az Egyesült Államokban, hogy felvehesse az asszony nyugdíját.

  A rendõrség lakossági tipp nyomán tartott házkutatást és bukkant a tetemre.

 • Rendõr mellett gyújtott rá egy fûvescigire

  Rendõr mellett gyújtott rá kábítószeres cigarettára egy nõ az Egyesült Államokban.Tüzet azonban nem kért.

  A hölgy utasként ült egy autóban, melynek vezetõje szabályt sértett, ezért megállította egy járõr.

  Miközben folyt a megbeszélés a vezetõvel, a nõ még meg is kérdezte a rendõrt, hogy rágyújthat-e.

 • Gáspár Laci kisfia is szerepel a népszerû énekes új klipjében!

  A kétszeres apuka, Gáspár Laci decemberben megjelent, ötödik, „Nélküled semmi nem vagyok” címû nagylemezén már dedikált egy dalt a nemsokára világra jövõ kisfiának. Laci az album stúdiómunkái alatt tudta meg, hogy egy új taggal bõvül a család. Így természetes, hogy szinte varázsütésre megszületett egy újabb dal is a készülõ lemezre, amit az érkezõ csöppséghez írt.

 • Kéri Kitty megváltoztatta külsejét egy szerep kedvéért

  Van, aki meghízik vagy akár megválik hajkoronájától egy izgalmas szerep kedvéért.

  Kéri Kitty is bátor volt: gyönyörû barna tincseit szõkére festette, sõt még meg is hosszabbította haját a Pillangók címû film nõi fõszerepéért. A megújulást családja vegyes érzelmekkel fogadta.

  "A kisfiam kiborult, mikor meglátott szõkén. A férjem nyugtatgatta, hogy csak egy hónapig lesz ilyen anya haja, mire Dani közölte, hogy akkor õ egy hónapig nem jön ki a szobájából."

 • Gyurcsány Ferenc ajándékot osztott utolsó kormányülésén!

  Utoljára ült össze a jelenlegi összetételben, Gyurcsány Ferenc vezetésével a kormány szerda délelõtt. Gyurcsány Ferenc személyes ajándékkal búcsúzott a kormánytagoktól: a nõk egy tollat, a férfiak - köztük Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt is - ezüst mandzsettagombot kaptak, amelyen a Magyar Köztársaság felirat látható, és egy stilizált liliom.

 • Levizelte hölgy utastársát egy férfi egy repülõn!

  Levizelte hölgy utastársát egy férfi Los Angelesbõl Honolulu felé tartva egy repülõn, amiért 3 hét börtönt kapott.

  A 28 éves férfi iszogatott a gépen, aztán egyszercsak felállt és a mellette ülõ 66 éves asszonyra irányozva könnyített hólyagja feszülésén.

 • Vivienne Westwood nem adna el több ruhát

  Vivienne Westwood szolgáltatta a londoni divathét egyik legnagyobb szenzációját, azzal, hogy miután bemutatta következõ õszi/téli kollekcióját, arra szólította fel az embereket, hogy ne vegyenek több ruhát.

 • Michael Douglas elégedett fia büntetésével

  Életmentõnek nevezte a fiára kábítószervádak miatt kirótt ötéves börtönbüntetést Michael Douglas, aki a 2010 április 20-i ítélethirdetés óta elõször szólalt meg.

 • A legtöbbet keresi Dany Boon?!

  Francia színész a legjobban keresõ európai sztár

  Párizs - Minden idõk legsikeresebb francia filmjének rendezõ-színésze, Dany Boon az európai filmtörténet legjobban fizetett sztárja.

  Boon 26 millió eurót (7,8 milliárd forint) keresett a Bienvenue Chez Les Ch'its (Isten hozott a Ch'itiknél) címû vígjátékkal - derült ki a Le Figaro címû napilapból, amelynek cikke filmipari forrásokra hivatkozott.

 • Meztelen modellek vonultak fel Londonban

  A szexi lányok pirosra festett melleikkel tiltakoztak a kanadai medvék legyilkolása ellen.

 • 2292 kilométert gyalogolt egy nyugdíjas házaspár

  Mike és Janet Higgins szívesen túrázik, fõleg mióta lépésszámlálót kaptak a lányuktól.

 • A pénz elégedetté tesz, de nem boldoggá

  A pénz boldogít, de csak egy bizonyos összeghatárig - derítették ki Daniel Kahneman Nobel-díjas tudós vezetésével kutatók egy amerikai felmérés eredményeit értékelve.

 • 23 ezer forint egy vécétakarításért

  Egy amerikai üzletember annyira felháborodott a mocskos vécé miatt, hogy saját kezûleg takarította ki az illemhelyiséget - majd benyújtotta a számlát

  Annyira felháborodott egy nyilvános vécében a mocsok láttán egy amerikai üzletember, hogy saját kezûleg kitakarította az illemhelyiséget, viszont utána benyújtotta munkadíjának számláját az illetékes önkormányzatnak.

 • Oprah a legbõkezûbb stár

  Oprah Winfrey nemcsak a legjobban keresõ televíziós személyiség Amerikában, hanem õ költ a legtöbbet jótékony célokra is.

 • 66 millió forintnyi aranyat találtak a padló alatt

  Egy szerelõ bukkant a nem mindennapi zsákmányra, amikor egy ház fûtésrendszerét javította. Becsületes volt, a tulajdonosnak adta.

 • Nyolcvanöt évesen javítótanfolyamon fázásért

  85 évesen kényszerült javítótanfolyamra menni egy férfi az Egyesült Államokban, mert megcsonkíttatott két fát, hogy jobb kilátása legyen házából.

 • Kevin Spacey egyetemen oktat

  Kevin Spacey, a két Oscar-díjjal büszkélkedõ világhírû színész-rendezõ hétfõtõl még egy szakmával bõvíti repertoárját: óraadó professzorként oktat az oxfordi egyetem modern mûvészeti és színházi fakultásán, a St Catherine's College-ben.

  Mint a 49 éves Spacey elmondta, megtiszteltetésnek tartja a kinevezést és nagyon várja már, hogy diákokkal dolgozhasson.

  A sztár hozzátette, "anglofil édesanyja nagyon büszke lenne rá, ha megérte volna ezt a pillanatot."

 • Bankba tette 91 kilónyi pénzét a koldus

  Kalkutta - Bankszámlát nyitott az indiai Kalkuttában egy koldus, és mindjárt 91 kilogrammnyi pénzt helyezett el rajta.

  Laksmí Dász elmondta csütörtökön a BBC brit hírszolgálati rádiónak, hogy ez az élete megtakarítása; negyven éve kéreget, azóta, hogy kiskorában megbetegedett gyermekbénulásban.

 • Péniszként jelent meg az érettségi ünnepségen

  "Hímtagbaszakadtan" jelent meg bizonyítványának átvételi ünnepségén egy érettségizõ fiú New York államban: pénisz jellmezbe öltözött..

  A sikamlós tréfa nem igazán tetszett mindenkinek: bíróság elé vitték az ügyet.

  A 19 éves bûnös fiúnak a bírói ítélet szerint bocsánatot kell kérnie viselkedéséért írásban egy helyi - Saratoga Springs-i - lapban, meg kell fizetnie a perköltségeket és 24 órányi közmunkát kell végeznie.

 • Külföldre költözik az Összeesküvõk játékosa

  Külföldre költözik Összeesküvõ Mása, mert nem jöttek be a számításai idehaza.

 • Nem bírja már az ágyban a Playboy-vezér

  Talán ha két másodpercig bírja az ágyban Hugh Hefner - legalábbis ezt állítja az exmennyasszony, Crystal Harris. A modell most elmesélte szerelmük kínos részleteit is.

 • Washingtonban is egybekelhetnek már az azonos nemû párok

  Már Washingtonban is egybekelhetnek a keddi naptól az azonos nemû párok egy múlt héten megváltoztatott törvénynek köszönhetõen.

 • Egy szék ejti teherbe egy hotel dolgozóit?

  Alig másfél év leforgása alatt mindaz a hét nõ teherbe esett, aki ugyanazon a széken ült a Milton Keynes-i Best Western Moore Place hotel recepcióján.

 • Rendõrt harapott meg egy lisszaboni polgármester tanácsadója

  Rendõrt harapott meg az egyik lisszaboni kerület polgármesterének tanácsadója, mert elvontatták lánya autóját.

 • Az Avatar itthon is a legsikeresebb film

  Még a Jégkorszak 3-at is beelõzte James Cameron filmje itthon eddigi, közel nyolcszázmillió forintos bevételével.

 • Kylie Minogue meztelenül kampányol

  Claudia Schiffer, Kylie Minogue és Seinna Miller kendõvel takarta el meztelen testét egy jótékonysági kampányban.

loading...