rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  loading...

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Saját temetését nyerte meg egy férfi Amerikában

  Megnyerte saját temetését egy amerikai férfi. A 6000 dollár értékû nyereményt – mely magában foglalja a koporsót és minden más kiadást – a helyi baseball csapat és egy temetkezési vállalat közös játékán lehetett megnyerni.

  „Vegyes érzelmeim voltak, amikor megtudtam, hogy én vagyok a nyertes, hiszen furcsa úgy 6000 dollárt nyerni, hogy nem élvezhetem ki” – nyilatkozta. (cnn)

 • Shakira aláírt a Live Nation-nél

  Shakira 10 éves szerzõdést írt alá a Live Nation céggel. A szerzõdés magában foglalja a lemezkiadást, turnék szervezését, merchandise jogokat és a szponzorációs ügyleteket.

  A 31 éves kolumbiai énekesnõnek még 3 lemezre van szerzõdése az Epic kiadóval, egy angol és egy spanyol nyelvû albumra, illetve egy válogatásra. Természetesen a lemezkiadási jog csak ezután száll át a Live Nation-re.

  A szerzõdés többi része azonnal érvénybe lépett, a Live Nation már el is kezdte szervezni az énekesnõ új turnéját.

 • Õrizetbe vették Amy Winehouse-t

  Amy Winehouse brit soulénekesnõt õrizetbe vette, majd óvadék ellenében elengedte a rendõrség. A zûrös ügyeirõl is ismert és drogokat fogyasztó énekesnõt az igazságszolgáltatás akadályozásának ügyében vették õrizetbe - bár önszántából és megbeszélt idõpontban ment kedden a rendõrségre -, és március elején kell újra jelentkeznie.

 • Külön utakon folytatja tovább Rita Ora és Calvin Harris

  Külön utakon folytatja tovább Rita Ora és Calvin HarrisRita Ora és Calvin Harris külön utakon járnak. A világhírű dj a Twitteren osztotta meg, hogy már nem alkotnak egy párt az énekesnővel. A szemfüles fotósok az utóbbi időben nem látták a párt együtt mutatkozni, így pedig gyorsan elindultak a találgatások. „A spekulációk rövidre zárása miatt elmondom, hogy Rita és én néhány hete szakítottunk. Ő egy csodálatos, gyönyörű és tehetséges nő, minden jót kívánok neki.” Korábban az énekesnő egy interjú során elmondta, sok gondot okot nekik a távkapcsolat.

 • Megmentették a mellékhelyiségben hagyott csecsemõt

  George Francisnak nevezték el azt a kisfiút, akit az édesanyja a Bahrainbõl Manilába tartó gépen szült meg, majd a vécében, egy szemeteszsákban rejtette el.

  Arra ugyan felfigyeltek a légikísérõk, hogy egy asszony túlságosan is sietõsen hagyja el a repülõgépet, azt azonban senki nem vette észre, hogy mi történt a levegõben a Bahrainbõl indult járat vécéjében.

 • Négyezredáron adott el egy van Gogh-mûvet

  Ötvenötezer forintnyi dollárért adott el egy 220 millió forintot érõ van Gogh-vázlatot egy betörõ az Egyesült Államokban.

 • Álrendõr lopott Rákóczifalván!

  Rendõrnek adta ki magát egy férfi Rákóczifalván és egy nõtõl azzal az ürüggyel vitte el a nála lévõ összeget, hogy pénzhamisítási ügyben nyomoz.

 • 69 éves gólya az orvosi egyetemen

  Moszkva - Jurij Kuprijanov 69 éves tomszki nyugdíjas beiratkozott a Szibériai Állami Orvostudományi Egyetemre.

  Mint elmondta, felvételiznie nem kellett, mivel már rendelkezik egy mûszaki diplomával, és a második felsõ fokú képzésért fizetni kell, így csupán elbeszélgettek vele az egyetemen.

 • Vaj a betörõk ellen!

  Vajjal küzdenek a betörõk ellen a gondnokok egy lakótelepen Kínában: csúszósra kenik be vele a gázcsöveket, hogy ne lehessen rajtuk felmászni.

  Eddig már egy mázsa vajat használtak el, de a csúszássegítõ módszer még így is sokkal olcsóbb, mintha a széttört térfigyelõ kamerarendszert javítanák ki és tartanák karban.

 • 170-nel száguldozott a nagymami!

  Az idõs angol hölgy 107. születésnapja alkalmából azt kérte, hogy egy sportautóval száguldhasson, s ehhez kapott egy sofõrt meg egy belépési engedélyt a kenti versenypályára.

  Dulcibella King-Hall négy kört tett meg 170 kilométer per órás sebességgel a kenti versenypályán, s miután segítettek neki kikászálódni a BMW M3-asból, és átültették tolókocsijába, kijelentette, hogy igazán mehetett volna gyorsabban is a sofõr.

 • Sztárportré - Mága Zoltán:

  „Magyar nótát kétszer ugyanúgy nem lehet elhegedülni, mint egy Mendelson, vagy Beethoven hegedûversenyt. Azokat le kell játszani - ahogy a kottában meg vannak írva -, de Magyar nótát kétszer ugyanúgy nem lehet. Legalábbis én nem lennék rá képes.

  A muzsikusoknak dalból van a lelkük. Sokszor amit érez az ember, nehéz elmondani szavakban. Ha királyoknak játszom, nincs lámpalázam, de amikor itthon felmegyek a színpadra - és látom, hogy ott vannak az emberek, és milyen szívélyesen fogadnak -, elõttük van lámpalázam.

 • Kozsó még három-négy gyermeket szeretne!

  Nem mindennapi bejelentést tett Kozsó: az énekes hosszas gondolkodást követõen elhatározta, hogy ismét kispapa szeretne lenni.

  "Susie és én sokáig gondolkoztunk azon, hogy valóban akarjuk-e, hiszen egy gyermek hatalmas felelõsség" - mesélte az énekes, akirõl köztudott, hogy már van egy tizennyolc éves lánya, akivel mindössze két éve élnek igazi apa-lánya kapcsolatban.

  "Amikor az ember már túlvan egy váláson, tudja, miben hibázott, és a következõ alkalommal megpróbálja ezeket korrigálni. Így van ez a gyermekneveléssel is."

 • Mikró a zsebben - fotóval

  Meleg ebéd az erdõ közepén? Megoldható!

 • Nudisták számára szerveznek tengeri hajóutat

  Huszonkét bátor nyaralót keres egy londoni turisztikai iroda nudista tengeri útjára.

 • Magyar rezidencián lakik Michael Douglas

  Magyar rezidencián lakik Michael DouglasA házassága megmentésén fáradozó Michael Douglas Soros György rezidenciáján lakik, amióta elköltözött otthonról. Eddig úgy tudta a világ, hogy Michael Douglas családja közelében bérelt egy házat, amikor elköltözött a Catherine Zeta-Jonesszal közös manhattani otthonából. Ám most kiderült, hogy az Oscar-díjas színész-producer Soros György westchesteri birtokán húzta meg magát. Douglas régi jó barátja a magyar milliárdosnak, így amikor el akart rejtőzni a sajtó elől, Soros otthonára esett a választás, hiszen ott nem igazán tudja senki zargatni, maximum helikopterről.

 • J.Lo-t kirúgta a kiadója!

  Annyira gyenge volt a latin díva új dalának fogadtatása, hogy a kiadója úgy döntött, ideje megválniuk tõle!

 • Gyújtogatót fogtak el a rendõrök Újpesten!

  Gyújtogatót fogtak el a rendõrök Újpesten, a férfi megalapozottan gyanúsítható több, a kerület területén elkövetett rongálás, vagy annak kísérlete elkövetésével.

  Újpesti járõrök vasárnap hajnalban egy férfira lettek figyelmesek, aki öngyújtóval egy letakart személygépkocsi ponyváját gyújtogatja. A férfi a rendõröket észlelve menekülni próbált, azonban a közelben elfogták és elõállították.

 • Levéltják a NATO-csapatok fõparancsnokát

  Az amerikai védelmi minisztérium leváltja David McKiernan tábornokot, az Afganisztánban állomásozó amerikai és NATO-csapatok fõparancsnokát.

  McKiernant kevesebb mint egy éve nevezte ki a posztra az elõzõ amerikai elnök, George Bush.

 • A szennyezett vizek évente gyermekek millióinak okozzák a halálát

  A szennyezett vizek évente több millió gyermek halálát okozzák - hangsúlyozza az ENSZ Környezetvédelmi Programjának (UNEP) jelentése, amelyet hétfõn hoztak nyilvánosságra a víz világnapja alkalmából.

 • Shakira a legszebb fejõstehén

  A Shakira névû hároméves fejõstehén lett a gyõztes a Legjobbak szemléjén (Miss Schau der Besten) a németországi Verdenben a hét végén.

 • Több hazai pornó

  Ottawa - Örvendezhetnek a kanadai pornószínészek: nagyobb teret kapnak a tévéképernyõkön egy új, fizetõs csatornának köszönhetõen.

  A kanadai "ORTT" csupán 15 százalékos minimumot szab a hazai gyártású pornófilmeknek az összadásban, ám a csatorna vállalta, hogy legalább 50 százalékra tornássza fel a kanadai arányt.

 • Saját tehene támadta meg

  Az állatra többször rálõttek, és még egy traktorral is áthajtottak rajta – a tehén mégsem akarta elengedni a gazdáját.

 • Sophia Lorent sír a nápolyi szeméthegyek miatt

  Róma - Könnyekre fakasztja Sophia Lorent a Nápolyban és környékén hegyekben álló szemét a színésznõ pénteken megjelent nyilatkozata szerint.
  "Kezemet imára kulcsolva kérlelem Önöket, sokszorozzák meg erejüket, és vessenek véget ennek a szörnyûségnek" - üzente a nápolyiaknak az olasz filmdíva Genfbõl a La Repubblica címû olasz lapnak nyilatkozva. Az Oscar-díjas színésznõ - aki gyerekkorában évekig a Nápoly tõszomszédságában lévõ Pozzuoliban lakott, majd szülei a II. világháború idején a kis Sophiával együtt beköltöztek a dél-olasz városba - az interjúban azt mondta, fáj a szíve, hogy ezt kell látnia.

 • Hajdú Péter azt üzeni: ne mutogassa a punciját se a lányom, se a feleségem!

  Óriási botrányt robbantott ki nemrég, hogy Sarka Kata kirohant a CKM-fotózásról. Hajdú Péter szerint Pantl Péter be szeretett volna látni felesége lába közé, míg a férfimagazin fõszerkesztõje szerint Hajdú a túl hisztis. Az internetes sztártévé riportere ezúttal annak járt utána, hogy mi is történt az ominózus fotózáson és hogy milyen következményei lesznek a történteknek.

 • Kártérítést követel egy nõ, mert férfinak nézték

  London - Kártérítést követel egy nõ a brit rendõrségtõl, amiért férfinak nézték egy gyorshajtásos fotón.

  A 59 éves, rövidhajú asszony 84-gyel ment egy 60 km/órás maximumsebességû útszakaszon. Az automata kamera lencsevégre kapta, a rendõrök pedig a fotó láttán férfinak nézték a vezetõt. Levelüket az autó tulajdonosának címezték, a hölgy 65 éves barátjának, megjegyezve, hogy a csatolt fotón alapján úgy tûnik, autóját egy férfi vezette.

 • Elton John szerint Jézus meleg volt!

  Elton John legújabb kijelentései legjobb esetben megosztók, legrosszabb esetben botrányosak. Bár elképzelhetõ, hogy egy kis hírverésre szeretne szert tenni, ugyanis már rég hallatott magáról a bulvársajtóban. A legutóbbi interjúban nem csak szokatlan vallási nézeteit tette közre, de beszámolt szerelmi csalódásairól, és kábítószer fogyasztásáról.

 • Vivienne Westwood nem adna el több ruhát

  Vivienne Westwood szolgáltatta a londoni divathét egyik legnagyobb szenzációját, azzal, hogy miután bemutatta következõ õszi/téli kollekcióját, arra szólította fel az embereket, hogy ne vegyenek több ruhát.

 • Hargitai Bea tüntetõk közt

  Hargitai Beával mindig történik valami, nem csoda, hogy családja nem akarta õt kiengedni Kolumbiába.

  A Senorita Szöszi felvételein a playmate most egy nagyszabású tüntetés kellõs közepébe csöppent.

  "Próbáltuk megtudni, mi történik, amikor elénk került a fiatalember, akivel szóba elegyedtem.

  Kiderült, hogy õ a lázadás vezetõje" - mesélte Bea, aki a forgatást követõen egy helyi televíziós csatornának is interjút adott.

 • Golyóálló melltartó német rendõrnõknek

  Németországban megszületett a golyóálló melltartó, amely a rendõrnõk ezreinek a testi épségét hivatott szavatolni.

  Az új fehérnemû humorosnak tûnhet, ám a rendõrnõk, akik felvetették az ötletet, meggyõzõdéssel állítják, hogy a "normális" melltartó a golyóálló mellénnyel párosítva veszélyes viselet lehet - olvasható a BBC hírei között.

 • Eszenyi Enikõ lesz a Vígszínház új igazgatója?

  Szinte biztos, hogy Eszenyi Enikõ lesz a Vígszínház új igazgatója.

  A távozó Marton László helyére csak a Kossuth-díjas színésznõ pályázott. A fõvárosi önkormányzat kulturális bizottsága hétfõn dönt a kinevezésrõl, amely 2014-ig szól.

  A színház társulata is támogatja Eszenyi pályázatát, amelyet sokan aláírtak.

  Megérdemelné, hogy elnyerje a posztot, hiszen egész élete a színházról szól - nyilatkozta Reviczky Gábor, a színház mûvésze.

loading...