rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  loading...

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Az õsember is tudott diót törni!

  A legfrissebb antropológiai kutatások szerint (valószínûsíthetõ) õseink egyikének, az Australopithecus africanusnak már 2,6 millió évvel ezelõtt ment a diótörés, ezzel az ínséges idõkben való túlélés esélye növekedett.

  A Bécsi Egyetem antropológusai egy (csak Mrs. Plesként emlegetett) nõi Australopithecus africanus koponyáját rekonstruálva, majd azt egy három dimenziós modellbe átültetve jutottak a felfedezésre - amelyet az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) ismertettek.

 • Hatan sérültek meg a Topmodell leszek mûsor válogatásán kialakult tolongásban

  New York - Hat nõ szorult orvosi ellátásra és három embert elõállítottak a rendõrök szombaton, amikor káosz tört ki New Yorkban a Topmodell leszek címû televíziós valóságshow újabb sorozatának válogatására érkezett óriási tömegben.

 • Alföldi Róbert a közös költség miatt áll a bíróság elé

  A Nemzeti Színház igazgatója állítólag nem fizeti lakása után a közös költséget, és a házban lakók közös helyisége után a bérleti díj rá esõ részét sem. Eddig közel egymilliós tartozást halmozott fel.

 • Birkavásárlás 54 ezer forintos bankóval

  Két bankjeggyel fizette ki 108 ezer forintos tartozását egy 17 éves csaló. A birkaárusnak nem tûnt fel, hogy 54 ezreseket kapott.

  A 108 ezer forintos vételárat két 54 ezer forintos bankjeggyel egyenlítette ki egy birkákat vásárló csaló a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kétpón.

 • Elmarasztalták Törökországot egy erotikus regény betiltása miatt

  Törökország megsértette a szólásszabadságot és megakadályozta, hogy a közönség hozzáférjen az európai irodalmi örökség egyik mûvéhez, amikor betiltott egy klasszikus erotikus regényt - állapította meg keddi ítéletében az európai emberi jogi bíróság.

 • Államnak tartozó állami alkalmazottak

  Több mint 50 ezer közalkalmazott - köztük 400 adóellenõr - tartozik az államnak közlekedési bírsága, adója megfizetésével Bulgáriában - derítette ki egy kampányszerû ellenõrzés.

 • 82 éves férfi csikart ki szexet hölgyektõl kábítószeres receptekkel

  82 éves férfi csikart ki szexet hölgyektõl az Egyesült Államokban kábítószeres receptekkel.Az illetõ maga ellen hívta ki a sorsot, amikor kihívta a rendõröket, panaszkodván, hogy meglopták.

  A nyomozók ennek köszönhetõen fedezték fel, hogy mit mûvel, és tartóztatták le. Az öregúr óvadék fejében szabadlábon védekezik.

 • Stohl András a Playboynak pózolt

  Buciról az újságnak adott interjújához készítették a képeket, melyeken kicsit James Bond-ként, kicsit Bruce Willis-ként ábrázolták õt.

  Az akcióhõs imidzs egyáltalán nem véletlen, hiszen az RTL Klub mûsorvezetõje már több filmben alakított félelmet nem ismerõ férfit, ráadásul az új James Bond filmekben õ adja a hangját a 007-es ügynöknek.

  - James Bond különösen a szívem csücske, már csak azért is, mert nagyon bírom Daniel Craiget!

 • A KDNP színeiben indul az ismert híradós

  Várhatóan március 12-én derül ki, hogy Pálffy István televíziós mûsorvezetõ a KDNP melyik listáján indul az országgyûlési választásokon - közölte kedden a Kereszténydemokrata Néppárt szóvivõje. Halász Zsuzsa megerõsítette az egyik bulvárlap értesülését, miszerint Pálffy István képviselõjelöltként indul a tavaszi parlamenti választásokon.

 • Osztálykiránduláson szült a 12 éves lány

  A fiatalról senki sem tudta, hogy terhes, még õ maga sem. A kirándulás közben született kislány és a fiatal anya is egészséges.

 • Hamis bankkártyások Gyõrben!

  Hamisított bankkártyákkal több millió forinthoz jutott az OTP bankautomatáiból két román állampolgár egy nap alatt Gyõrött, az elkövetõk már elõzetes letartóztatásban vannak.

  Az OTP biztonsági ügyelete gyanús tranzakciót észlelt, és nyomban értesítette a rendõrséget. Az érintett bankfióknál elfogták a gyanúsítottakat, ruházatuk és jármûvük átvizsgálásakor 108 plasztikkártyát találtak.

 • David Beckham lányával ment focimeccsre

  David Beckham a lányát is elvitte egy focimeccsre a hétvégén.

 • Harmadik gyermekét várja Szekeres Nóra

  A csinos műsorvezető harmadik gyermekét várja, a negyedik hónapban jár, ám már most nagy a pocakja, így nem is tudta tovább titkolni, hogy áldott állapotban van. A TV2 kamerái előtt elárulta: gyermekei már nagyon várják kistestvérüket, az ultrahangvizsgálatokra is rendszeresen elkísérik.

 • Nem fért be a hamvasztóba a közel 500 kilós férfi

  Csaknem féltonnás férfi életéért küzdöttek a mentõk, egyebek közt falbontással Mexikóban - hiába.

  A 450 kilós férfit a szíve vitte el 47 évesen, kórházba szállítása közben. Amikor rosszul lett, mentõt hívtak hozzá, amely még életben találta. Ki kellett bontani hálószobája falát, hogy kiemelhessék egy barátja teherautójára, de a kórházba érkezve már nem élt.

 • Anyai örömök elé néz Palotás Petra

  Anyai örömök elé néz Palotás Petra. Az RTL Klub Ötletház címû mûsorának háziasszonyán egyre jobban látszódik, hogy kerekedik a pocakja.

  A nyolc hónappal ezelõtti tragédia után a mûsorvezetõ nagyon boldog, hogy újra áldott állapotban van.

  "Csodaként élem meg, hogy a kisfiunk elvesztése után három hónappal azonnal megfogant a kisbabánk."

 • Laura Prepon Tom Cruise új választottja

  Laura Prepon Tom Cruise új választottjaTom Cruise megoldotta (egy)házon belülről az asszonyszerzést, és szorosabbra fűzte a kapcsolatát Laura Prepon színésznővel. Az elmúlt bő egy évben kisebb-nagyobb lelkesedéssel próbált új párt találni maga mellé Tom Cruise, de senkivel nem volt komolyabb románca. Most viszont úgy tűnik, hogy megtalálta azt a hölgyet, akiből talán a negyedik Mrs. Cruise lehet. A szerencsés az Azok a 70-es évek show-ból ismert Laura Prepon, akivel már évek óta ismerik egymást. A színésznő ugyanis szintén a Szcientológiai egyház hű tagja.

 • Klónozott bõrt ültettek vissza a kislányra

  Egy kerti sütögetés közben robbant fel Pippie kezében a gyújtóolaj, a kislány testének nyolcvan százaléka megégett. Most egy forradalmi technikát alkalmazva, klónozott bõrét ültették vissza rá az orvosok.

 • Keshát kiûzik a szellemek a házából!

  A fiatal énekesnõ, Kesha, meg van róla gyõzõdve, hogy egy kísértet követi. Állítása szerint, a szellem minden éjszaka megjelenik neki álmában. A popcsillag azt is elmondta, hogy épp a kísértetek miatt nem mer saját lakást vásárolni. Attól fél, hogy olyan lakást választana, ahol egész éjjel zaklatják a szellemek.

 • Vége az átverésnek a kibeszélõshow-kban

  Az adatvédelmi ombudsman szerint a felvétel után is letilthatják a róluk készült felvételeket a Joshi Bharat és a Mónika Show szereplõi. Az ajánlásnak nincs jogi következménye, a Tv2 valószínûleg mégis betartja az ombudsman szabályait. Az RTL Klub szerint õk eddig is így jártak el.

 • Felakasztotta magát Lady Gaga dizájnere!

  Csütörtök reggel holtan találták otthonában Alexander McQueen világhírû tervezõt. A sztár önkezével vetett véget életének.

 • Letörték Hitler fejét a berlini Tussaud-panoptikumban

  Berlin - Rendkívüli incidens zavarta meg a berlini Tussaud-panoptikum hivatalos megnyitóját szombaton. Az egyik legelsõ látogató ugyanis letépte Hitler fejét.

  A náci vezér panoptikumi elhelyezése már elõzetesen óriási vitát váltott ki a német fõvárosban. Elsõsorban politikusok, továbbá a Németországi Zsidók Központi Tanácsa tiltakoztak az ellen, hogy Hitler viaszfiguráját is kiállítsák a panoptikumban, a tulajdonos Merlin Entertainments Group azonban ragaszkodott az eredeti elgondoláshoz.

 • Újra mászott a francia 'Pókember'

  Hongkong - Újra mászott Alain Robert, a francia "Pókember": ezúttal Hongkongban kapaszkodott fel egy felhõkarcolóra, szokása szerint biztosítókötél nélkül.

  A 46 éves férfinak mindössze 40 percre volt szüksége a 270 méter magas, 62 emeletes Cheung Kong felhõkarcoló, a város egyik legmagasabb épületének megmászásához, akciójával a klímaváltozásra akarta felhívni a figyelmet - számolt be a hongkongi média. Hogy miként kapcsolódik össze a házmászás a felmelegedéssel, azt feltehetõen még a Pókember sem tudja, tény viszont, hogy sûrû köd volt, ami nehezítette dolgát.

 • Nyolcasikrek születtek Kaliforniában

  Nyolcasikrek születtek hétfõn Kaliforniában; a világon másodszor fordult elõ, hogy egy anyától egyszerre ennyi gyerek élve szülessen meg.

  A hat lányt és két fiút császármetszéssel segítették világra a Los Angeles melletti Bellflowerben. Összesen negyvenhat orvos és más segítõ bábáskodott, s igencsak elcsodálkoztak a nyolcadik csecsemõn, mert csak hét újszülöttet vártak.

 • Hetedszerre is kimondja az igent Esztergályos Cecília

  Idei ezüstlakodalmán hetedszerre is kimondja a boldogító igent az örökifjú színésznõ, Esztergályos Cecília, aki házasságaival igazi csúcstartó a hazai hírességek között.

 • Nem vehetett lejárt szavatosságú tulipánt

  Lejárt szavatosság miatt nem vehetett meg egy csokor virágot egy férfi Nagy-Britanniában.

 • Álbombát hagyott fogorvosánál

  Álbombát hagyott fogorvosánál egy 84 éves brit férfi bosszúból, mert úgy érezte, túl magas árat fizettettek vele.

 • Vadlesõ kamera rögzített a politikus szerelmi életét

  Az osztrák politikus azt gondolta, tökéletes rejtekhelyet választott a légyottra, de az erdõben mozgásérzékelõs kamerát rejtett el a helyi vadásztársaság, ami mindent rögzített.

 • Gyorsabbak a kövér madarak

  Kutatók megállapították, hogy a vonuló kerti poszáták közül a kövérebbek rövidebb szünetet tartanak repülés közben, mint soványabb társaik. A tudósok egy olaszországi szigeten tanulmányozták, hogy menyit idõznek ott vonulás közben a madarak.

 • Meztelenül hõzöngött a repülõn, kényszerleszállás lett a vége

  Az American Airlines egyik utasa a mellékhelyiségben pucérra vetkõzött, majd a gép vészkijárata felé vette az irányt...

  A tervezett úticél helyett máshol kellett leszállnia az American Airlines egyik utasszállító gépének az Egyesült Államokban.

  Miután az egyik utas meztelenre vetkõzött és a levegõben ki akarta nyitni a repülõgép egyik vészkijáratának ajtaját - számolt be róla az egyik amerikai tévéállomás.

 • Az internetes közösség fel van háborodva ByeAlex gyõzelmén

  Szombaton ért véget a Dal döntõje, a nézõk pedig úgy döntöttek, hogy ByeAlex képviselheti Magyarországot a nemzetközi dalversenyen. Az internetes közösség pedig fel van háborodva.

loading...