rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A nõk háromnegyede nem tud ellenállni a csokoládé illatának!

  A nõk háromnegyede nem tud ellenállni a csokoládé illatának – derült ki az egyik illatszergyártó által elvégzett kutatásból.

  Az interneten elvégzett felmérésbõl az is kiderült, hogy a nõk több mint fele (61 százaléka) könnyen „hangulatba jön” egy kis csokoládétól.

 • Rottweiler ölte meg a valóságshow-sztár 4 éves kislányát!

  Borzalmas tragédia rázta meg Oregon állam ezen a hétvégén: a History csatornán nálunk is nagy sikerrel futó Ax-Men valóságshow ismert arcának, Jesse Browningnak négyéves kislányát szétmarcangolta a család rottweilere! Az Ax-Men négy fakitermelõ csapat mindennapjait mutatja be, Jesse Browning igen képzett oregoni favágó, aki családjával az erdõ szélén tengeti mindennapjait.

 • Mosómedvék harapdáltak véresre egy idõs nõt Floridában!

  Egy csapat mosómedve támadt Floridában egy idõs nõre, aki megpróbálta elkergetni õket a földjérõl.

  Az asszonyt az öt mosómedve körülvette és fellökte, majd harapdálni kezdték. A nõ nyakától a lábáig nagy felületû sebeket kapott.

 • A mosógépben kapott kiképzést a macska

  A világ legtisztább macskáját mondhatja magáénak az a brit nõ, aki véletlenül kimosta cicakölykét.

 • Földrengésbiztos ágyat fejlesztettek ki Kínában

  Földrengésbiztos ágyat fejlesztett ki egy kínai nyugdíjas feltaláló. Egy férfi egy olyan óvóhelyet alakított ki, amelyben víz, konzervek, megafon és egy kalapács is helyet kapott, csakúgy mint egy rendkívüli teherbírású ágy.

 • Fellépés közbe kapták el a zsaruk

  Kis híján nevetséges fogócskázás lett a vége amikor a Bone Thugs-N-Harmony egyik tagját a koncertjén kaptál el a rendõrök.

 • Halottidézõ szeánszokat tartott szexuális szolgáltatásokért cserébe

  Meztelenre vetkõztette nõi klienseit az a pszichiáter, aki privát rendelõjében halott idézõ szeánszokat tartott Nagy-Britanniában.

 • Vadszamarak növelik a kínai nõk szexéhségét?

  A Northern Territory News c. ausztrál lap beszámolója szerint egy Hong Kong-i vállalat minden évben megpróbál közel egymillió szamárbõrt beszerezni, hogy ezt hagyományos gyógyszerek gyártásához tudják felhasználni.

  A cég leginkább Dél-Amerikából szerzi be a bõröket, de mostanában Ausztráliára is odafigyel - írja a MediPress.

  A Sydneyben élõ exportõr, John Fleming máris az északi vidéken élõ vadszamarakra akar vadászni, azért, hogy el tudja azokat adni.

 • "Sírba vitt a dohányzás" - áll sírján

  A dohányzás életveszélyére figyelmeztette utolsó útján egy 85 évesen elhunyt férfi az embereket Nagy-Britanniában, halottaskocsijának oldalára ráíratta: "A dohányzás ölt meg".

 • Fekete Laci elérte a 167 kiló

  Fekete Laci nemcsak az erõemelésben rekorder, de a csülökevésben is. Egyszerre 32 csülköt is be tud vágni a bendõjébe.

 • Esküvõt és családalapítást tervez az egykori VV szereplõ

  Az egykori valóságshow-szereplõ elérkezettnek látta az idõt, hogy még szorosabbra fûzze kapcsolatát barátnõjével, ezért egy gyûrûvel pecsételte meg szerelmüket.

 • Megszületett elsõ gyermeke a Twilight filmek szereplõjének

  Kisfia született a Twilight-filmek szereplõjének. Jackson Rathbone színésznek ez az elsõ gyermeke.

 • A KDNP színeiben indul az ismert híradós

  Várhatóan március 12-én derül ki, hogy Pálffy István televíziós mûsorvezetõ a KDNP melyik listáján indul az országgyûlési választásokon - közölte kedden a Kereszténydemokrata Néppárt szóvivõje. Halász Zsuzsa megerõsítette az egyik bulvárlap értesülését, miszerint Pálffy István képviselõjelöltként indul a tavaszi parlamenti választásokon.

 • 2,8 millió emberrel létesítünk szexuális kapcsolatot életünk során!

  Egy átlagos brit férfi vagy nõ "közvetett módon" összesen 2,8 millió emberrel létesít nemi kapcsolatot életében - derítette ki egy felmérés. Mindezt úgy számolták ki, hogy míg egy átlagos brit férfinak nagyjából kilenc, addig egy honfitársnõjének körülbelül 6,3 szexuális partnere van életében, kettejük átlaga együtt pedig 7,65.

 • Vezetés közben kiesett a kocsijából egy amerikai

  Vezetés közben kiesett autójából egy férfi az Egyesült Államokban, kocsija pedig "cserbenhagyta": megállás nélkül továbbrobogott.

 • Megitta a lakását egy görög férfi

  Megitta a lakását egy férfi Görögországban, bár csak részben, az ivászatnak meg egy kocsmáros "itta meg a levét". Az alkoholista illetõ évekkel ezelõtt megállapodott törzskocsmárosával, hogy élete végéig ihat nála, cserében a kocsmárosé lesz a lakása, miután meghal, õ viszont addig ingyen lakhat benne.

 • Õsi városra bukkantak Peruban

  Régészek az Andok hegyoldalába vájt eltûnt városra bukkantak, amelyet a titokzatos Chachapoya perui törzsnek tulajdonítanak.

  Peru északi részén, az õserdõben 12 hektáros területre bukkantak, amelyen a feltételezések szerint a Chachapoya nevû õsi perui törzs élt.

 • Súlyos autóbalesetett szenvedett Palcsó Tamás

  Palcsó Tamás, a korábbi Megasztár zenei tehetségkutató mûsor egyik szereplõje a súlyos sérültje annak a közlekedési balesetnek, ami vasárnap hajnalban történt Budapesten, a XXIII. kerületben - értesült az MTI; a hírt a TV2 szóvivõje megerõsítette.

  Az Ócsai úton a személygépkocsi - amely Dabas irányába ment - ismeretlen okból mintegy 50 métert sodródott, majd egy benzinkút melletti útjelzõ oszlopnak ütközött, ami az autó közepéig befúródott - tudta meg az MTI tudósítója a helyszínen.

 • A volt amerikai elnök üzent a magyar áldozatok hozzátartozóinak

  „Nagyon sajnáljuk, ami történt” – üzente Bill Clinton a philadelphiai hajóbaleset áldozatait gyászolóknak. Az USA exelnöke a diákokat képviselõ ügyvéden keresztül fejezte ki együttérzését.

 • Puskás Peti lúzert játszik a Made in Hungária-ban

  Egy igazi lúzert játszik a Made in Hungária címû filmben Puskás Peti. A volt megasztáros énekes viccesen csak annyit mondott: megtalálta a szerepét.

  "Én alakítom Sampont, aki egy tipikus vesztes. Mindig mindenki megveri és kötözködik vele, miközben a kommunista apja arra kényszeríti, hogy énekes legyen.

  Õ azonban eminens lévén matematikus vagy valami hasonló lenne szíve szerint."

 • A Balaton-felvidéken ürgéket telepítettek át!

  A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság területén 352 ürgét fogtak be és telepítettek a napokban más helyszínre a fennmaradásuk és szaporodásuk érdekében.

  Az akcióra azért volt szükség, mert az igazgatóság mûködési területén él a hazai ürgeállomány egyik meghatározó része, amelynek megóvása fontos feladat.

 • Elkobozzák és elaltatják Kelemen Anna kutyáját

  A II. Kerületi Önkormányzat elrendelte Kelemen Anna kutyájának elkobzását és elaltatását, tudta meg a Velvet. A kynológiai szakvélemény szerint Zeusz veszélyes ebnek minõsül, Kelemen Anna pedig nem elég erõskezû gazdi ahhoz, hogy egy ilyen domináns, agresszív magatartású kutyát megfelelõen tudjon kezelni.

  „Miután Zeusszal nem foglalkozott kutyakiképzõ vagy hozzáértõ kynológus szakember, egyértelmûen megjósolható, hogy a támadások egyre több alkalommal ismétlõdnek”, áll Soós Attila kynológus szakvéleményében.

 • Olga Kurylenko szexfilmekben szerepel

  Az ukrán szépség A Gyûrûsujjban mindent megmutatott magából és gátlástalanul szexelt a vásznon. Ráadásul nem ez az egyetlen pikáns filmje...

  Olga Kurylenko három évvel ezelõtt vállalta el a laboros lány szerepét, aki szenvedélyes viszonyba kerül professzorával A Gyûrûsujj címû filmben.

  A zaftos szexjelenetekben idomai mindenkit elkápráztattak és állítólag a Bond film készítõi is nagyon tetszetõsnek találták Olga belevalóságát.

 • Marc Anthonyt kitüntette a Obama!

  Barack Obama amerikai elnök a washingtoni Fehér Házban ünnepélyesen kitüntette Marc Anthonyt. Az énekest, akit feleségével, Jennifer Lopezzel együtt invitáltak meg, a latin-amerikai közösségért végzett munkájáért tüntették ki.

 • Alföldi Róbert nem tud megbékélni saját döntésével

  Alföldi Róbert nem tud megbékélni saját döntésévelNem tud megbékélni döntésével az X-Faktor mentora, aki egyik tanítványát kellett, hogy hazaküldje vasárnap. Úgy szereti mentoráltjait, mintha a lányai lennének, mégis választania kellett közülük Alföldi Róbertnek. Vasárnap Batánovics Lili és Eckert Anikó párbajozott, és a mentor azóta is viaskodik a lelkiismeretével. – Az ember szembe köpné magát akkor is, ha máshogy döntene. Azt gondolom, hogy gyáva vagyok, mert így döntöttem, ha pedig fordítva voksolok, akkor szakmaiatlanul döntöttem volna.

 • Transzszexuális wc-t a tanintéményekbe!

  Thaiföld többek között arról is híres, hogy sok transzszexuális él az országban. A tolerancia olyan magas fokú, hogy az egyik középiskolában a lányok és a fiúk illemhelye között egy transzszexuális vécét is létrehoztak.

  A Kampang középiskola Thaiföld északkeleti részén található, és fõként farmerek gyermekei járnak oda. Mintegy 10-20 százalékuk vallja magát meglehetõsen öntudatosan transzszexuálisnak.

 • Vb-2010 - Jövedelemcsökkentés meccs miatt késõknek

  Jövedelemcsökkentéssel fenyegeti az indonéz fõváros polgármesteri hivatala a városi alkalmazottakat, hogy ne késsenek a labdarúgó vb miatt a munkából.

 • Pénisz alakú tojást tojt a tyúk - fotóval

  Húsz éve nevel tyúkokat, egy horvát gazda, de ilyet még õ sem látott: pénisz formájú tojást hagyott hátra az egyik szárnyasa.

 • Kábítószer-csmpészek elleni bevetésen vett részt Vilmos herceg

  Kábítószer-csempészek elleni bevetésen vett részt a katonai kiképzésének aktuális szakaszát a Karib-tengeren töltõ Vilmos herceg - közölte a londoni védelmi minisztérium.

  A 26 éves herceg - aki a második a brit trónöröklési sorban - az Iron Duke nevû vízi járõr fregatton teljesít szolgálatot két hónapon keresztül.

  A herceg a bevetés idején egy Lynx helikopteren tartózkodott, amely egy, a feltételezések szerint kokaint szállító hajót üldözött.

 • 59 újságírót gyilkoltak meg eddig ebben az évben

  59 újságírót öltek meg a világon az idei év elsõ felében, hivatása gyakorlása közben - jelentette be a Press Embleme Campagne nevû civil szervezet.