rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lopással gyanusították meg Kate Hudsont

  Lopással vádolja egy kozmetikai termékeket gyártó cég Kate Hudsont.

  A cég a bíróságra azt állítja, hogy a színésznõ és fodrász üzlettársa lenyúlták az ötletüket, miszerint vulkáni hamuval teszik még jobbá hajápoló termékeiket.

  A cég állítja, hogy Hudson és Babaii azután dobták piacra saját, szintén ezzel az összetevõvel dicsekvõ produktumaikat, miután megmutatták nekik mintáikat.

 • Elhunyt Rodney King

  Holtan találták egy úszómedencében Rodney Kinget. A férfi megveretése miatt 1991-ben az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb faji jellegû zavargásai törtek ki Los Angelesben.

 • A dolgozóasztal mellett ünnepel Jáksó László

  A dolgozóasztal mellett ünnepel és még karácsonyfát sem vesz Jáksó László. Az ajándékvásárlás sem erõssége a népszerû rádiósnak, aki újdonsült szingliként idén a munkának szenteli az év utolsó napjait is.

 • Révbe ért Kelly Clarkson magánélete

  Hosszú évek magányosságát követõen végre a magánéletben is révbe ért Kelly Clarkson. A világsztárt menedzserének fia jegyezte el.

 • Késõn vesztette el a szüzességét Leonardo DiCaprio

  Legalábbis ezt osztotta meg a nézõkkel Russel Crowe egy interjú során, miközben a füle hegyéig vörös DiCaprio dadogott vele szemben.

  Crowe váltig állítja, hogy az apaságra áhítozó DiCapriot még nem avatták be a testi örömökbe, amikor együtt forgatták a Gyorsabb a halálnál c. filmet 1995-ben.

  Arra a kérdésre, hogy miben változott meg a Titanic színésze azóta, Crowe így válaszolt: "Két dologba: elvesztette a szüzességét és már legálisan is ihat" - nyilatkozta a Gladiátor fõszereplõje.

 • Jackie Chan nagylelkûen kezdte az újévet

  Jackie Chan harcmûvész és színész nagylelkûen kezdte az újévet. Január 3-án 480.000 dollár értékben adományozott ruhákat, gyógyszereket és ételt egy szükséget szenvedõ falunak.

 • Eltiltották a mozgólépcsõfutástól a nyolcvanéves olimpikont

  London - Eltiltották a mozgólépcsõn való futástól a 80 éves Peter Hildreth brit gátfutót, aki háromszor képviselte hazáját az ötkarikás játékokon.

  A sportoló felelevenítette az 1950-es években alkalmazott edzési módszerét, amikor visszafelé futott a mozgólépcsõn.

 • Cigarettacsempészek buktak le Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

  Cigarettacsempészek buktak le Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, összesen több, mint 35 millió forint értékû dohányárut foglaltak le tõlük a pénzügyõrök.

  A vámnyomozók Sonkádon tetten értek három férfit, amikor 30 ezer doboz, 16 millió forint értékû, ukrán zárjeggyel ellátott cigarettát akartak elrejteni egy kertben. Az elkövetõk menekülni próbáltak, de nem sikerült elfutniuk, elfogták õket.

 • Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka után!

  Férje helyett egy rekesz vodka mellett ébredt a nászéjszaka utáni délelõttön egy újdonsült feleség Németországban egy kocsi hátsó ülésén, továbbá arra, hogy rendõrök rázzák.

  A rendõrök csak fel akarták ébreszteni a menyecskét, mert mélyen aludt Kölnben a kocsiban, amely a tûzõ napon állt, a rendõrök pedig hiába ébresztgették kopogtatással, majd dörömböléssel.

 • Ez áll Angelina Jolie és Brad Pitt házassági szerződésében

  Ez áll Angelina Jolie és Brad Pitt házassági szerződésébenAugusztus 23-án több éves együttélés után Angelina Jolie és Brad Pitt egy romantikus ceremónia keretein belül kimondta a boldogító igent. Most azonban kiderült, hogy előtte egy kőkemény vagyonjogi szerződést írtak alá. Ügyvédek javaslatára döntöttek egy házassági szerződés aláírási mellett, miután kettejük vagyona kb. 425 millió dollárt tesz ki, amiből 240 milliót Brad hozott a konyhára, 185 milliót pedig Angelina. Elvileg nem a pénz a szerződés központi kérdése, ugyanis egy esetleges válásnál annyi pénzt kapnak, amennyivel az esküvő idején rendelkeztek.

 • Kocsifogó horgászok

  Autót "fogott" egy horgászó házaspár az Egyesült Államokban, méghozzá nem is egyet.

 • Alakul Madonna és 22 éves barátja közötti kapcsolat

  Kicsit nem figyelünk oda, és máris kezd komolyra fordulni a dolog a nyáron hazánkba látogató Madonna és 22 éves modell fiúja, Jesus Luz között.

  Arról már hallottunk kósza híreket, hogy a srác magáévá tette a Kabbalah vallás nézeteit, ám a minap meg is látogatta Madonna kedvenc templomát.

 • 11 év után vitte vissza az ellopott pénzt a rabló

  11 év után vitte vissza az ellopott pénzt a rablóVisszafizette a zsákmányolt pénzt és bocsánatot kért áldozatától egy rabló 11 év elteltével az Egyesült Államokban. Az illető egy boltból rabolt 300 dollárt még 2002-ben, most viszont egy borítékban 400 dollárt adott át a bolt tulajdonosának bocsánatkérő vallomáslevelet mellékelve. A férfi leírta, hogy annak idején kábítószerfüggő volt, de immár nem az, és kötelességének érzi helyrehozni a károkat, amelyeket embereknek okozott. A férfi Anonymusként írta alá levelét, és névtelenségét megőrizte a boltban is, ahova személyesen vitte el levelét.

 • Térden csúsznak 800 kilométert

  Térden csúszik 800 kilométert két buddhista szerzetes Kínában vezeklõ zarándoklatként.

 • Katy Perry több millió dolláros villát vásárolt

  Kilenc hónappal indiai esküvõje után az amerikai énekesnõ és férje, Russell Brand brit komikus 6,5 millió dollárért luxusvillát vásárolt Kaliforniában.

 • Bronzba öntötték a kebelcsodát!

  Marc Quinn szobrász, aki korábban 18 karátos aranyba öntötte Kate Moss medencéjét most bronzból formálta meg Pamela Andersont. Kétszer is. Marc Quinn szobrász, aki korábban 18 karátos aranyba öntötte Kate Moss medencéjét most bronzból formálta meg Pamela Andersont. Kétszer is.

 • Elszakadt David Beckham Achilles-ína

  Elszakadt David Beckham Achilles-ína az AC Milan vasárnapi meccsén: a focistát hordágyra kellett tenni és sírva hagyta el a pályát.

 • Fabiola belga királynét hipnózis alatt operálták

  Hipnózis alatt operálták meg a nyolcvanéves Fabiola belga királynét. I. Baldvin király özvegye a múlt héten pajzsmirigyproblémákkal került az általa választott liege-i kórházba, amely erre a módszerre specializálódott.

  Azért választotta ezt az eljárást, mert idõsebb emberek számára kevesebb kockázattal jár, mint a hagyományos altatás - írta a Het Laatse Nieuws címû napilap.

 • Darálóba dobják rossz emlékeiket New York lakói

  Óriási papírzúzdát állítottak fel a Time Square-en, hogy az idei év legrosszabb emlékeit "ledarálva" kezdhessék az új évet a lakosok.

 • Vuvuzelával szexelt egy magyar pár (képpel!)

  Egy pornóoldalra feltöltött videóból az is kiderült, a vuvuzela hatékony eszköz lehet a szurkolásnál, az intim együttlétnél viszont nem felel meg maradéktalanul az elvárásoknak.

 • Az amerikaiak negyede a mobilján olvas híreket

  Az amerikaiak negyede manapság a mobilján értesül a hírekrõl - derült ki egy közvélemény-kutatásból.

 • Britney az új Tarantino filmben egy leszbi sztriptíztáncosnõt alakít

  Nemrégiben felröppentek hírek, melyek szerint Britney Spears egy Tarantino-filmben fog szerepelni.

  A brit pletykalapok szerint viszont ez nyilvánvalóan nem igaz. Jóllehet Britney késõbb szeretné kipróbálni magát színésznõként, de mostanában kizárólag a következõ albumára koncentrál - közölte a 26 éves énekesnõ menedzsere.

  Tarantino környezete azt állítja, hogy a Britney filmszerepével kapcsolatos hír valószínûleg csak pletyka, semmi valóságalapja nincs.

 • 138 év alatt ért célba a feladott levél

  138 év alatt ért célba a feladott levélEgy 1877-ben feladott levelet kapott kézhez egy Trélon nevű francia kisvárosban élő idős nő. A küldeményt 1877. január 22-én adták fel a tíz kilométerrel arrébb található Sains-du-Nord településen, de csak nemrég, 138 évvel később ért célba. A levelet eredetileg a 80 éves Thérèse Pailla dédapjának, Amand-nak címezték aki 1897-ben hunyt el. A férfinak fonodája volt és a levél is ezzel kapcsolatos információkat és feladatokat tartalmaz. Nemcsak a hölgy, de a postások is nagyon meglepődtek a dátumot látva.

 • Öngyilkos lett egy kecske az állatkertben

  Öngyilkos lett egy kecske egy kanadai állatkertben, bár nem szándékosan: felakasztotta magát.

  A kecske egy kötélre kötözött labdával játszott, amelyet a nyakára gabalyított, majd pedig lelépett a farönkrõl, amelyen addig ugrabugrált. Élettelenül himbálózó tetemére hamar felfigyeltek a Calgaryban lévõ állatkert emberei, és megpróbálták mesterséges lélegeztetéssel életre kelteni a kecskét, ám hiába.

 • Melegházasságot kötött George Takei, a Star Trek egykori fõszereplõje

  Megházasodott George Takei, a Star Trek címû sorozat egykori fõszereplõje. A hetvenegy éves, homoszexualitását nyíltan vállaló színész huszonegy éve él együtt partnerével, Brad Altman (54) üzletemberrel.

  A pár Los Angelesben mondta ki a boldogító igent, buddhista ceremónián, barátai és számos Star Trek szereplõ elõtt.

  Kalifornia állam június óta engedélyezi az egynemûek házasságát, a döntés után rengeteg meleg pár élt ezzel a lehetõséggel.

 • A burgonyafõnök krumplidiétája

  Megdühödött Washington állam burgonya bizottságának elnöke, amiért a krumplit állandón az értéktelen, hulladék ennivalók közé sorolják, ezért bejelentette, hogy két hónapig csak burgonyát eszik.

 • A Twitter hasznos a vészhelyzetekben

  Az online közösségi oldalak sok problémát megoldhatnak katasztrófahelyzetben, állítják amerikai kutatók egy közleményben, mely az International Journal of Emergency Management legutóbbi kiadásában kapott helyet.

 • Lenyûgözõ orvosi csoda a szigeten /képekkel/

  Igéznek a szingapúri szemek. Hogy milyen lelkek tükrözõdnek a szemek mögött azt csak találgathatjuk, bár csupa híres emberrõl van szó.

 • Horváth Ágnes exegészségügyi miniszter 111 méter magasból ugrott le

  Elkezdõdtek a Sztárok a fejükre estek szereplõinek megmértettetései Afrikában. Frei Tamás hazai közéleti személyiségekbõl verbuvált csapata elkezdte a kalandmûsor forgatását, melynek során máris akadtak veszélyes és izgalmas feladatok.

  Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszternek és néhány csapattársának például 111 méter magasból kellett leugrani bumgee jumpinggal. A kalandoroknak a festõi szépségû Viktória-vízesés fölött húzódó, a világ második legmagasabb bumgee jumping-helyeként számontartott hídról kellett a szédítõ mélységbe vetni magukat.

 • Aranyfogat tetetett kutyája szájába

  Aranyfogat tetetett kutyája szájába hálája jeléül egy tehetõs ukrán férfi a közép-ukrajnai Vinnyicában, amiért házi kedvence megvédte egy utcai rablótámadásban.

  Az illetõ a kutyáját sétáltatatta a háza környékén, amikor rablók támadtak rá. A banditák a földre teperték, és el akarták venni a pénztárcáját, valamint mobiltelefonját.