rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pamela Andersont pénzért kukkolhatod

  Pamela Anderson beköltözött az ausztráliai Big Brother házba. A bögyös szõkeség nem ok nélkül vállalta a szereplést, hanem saját bevallása szerint milliókért engedi, hogy meglessék mindennapjait. A mûsor készítõi csúcsnézettségre számítanak.

  A 41 éves szõke bombázó nagy meglepetést okozott, amint vörös miniruhában belépett az ausztráliai BB ház étkezõjébe.

  A lakók három napig élvezhetik a szexszimbólum társaságát.A férfi résztvevõk szemmel láthatólag nagyon örültek az új beköltözõnek.

 • Vallási okból tagadta meg a munkát egy keresztény buszsofõr

  Vallási okból tagadta meg a munkát egy keresztény buszsofõr Nagy-Britanniában: olyan "ateista" buszt kellett volna vezetnie, amelyen öles felirat hirdeti, hogy "Valószínûleg nincs Isten. Ezért aztán hagyd abba az aggodalmaskodást és élvezd az életed!"

  A feliratok január elején tûntek fel elõször egy istentagadó, illetve -megkérdõjelezõ reklámkampány részeként.

 • Hallal ütközött egy nõ az Egyesült Államokban!

  Hallal karambolozott autójával egy nõ az Egyesült Államokban, a hal betörte a kocsi szélvédõjét.

  Az állat az Eire-tóban élt, aztán vadászzsákmányként elejtette egy halászsas, majd ráejtette, 12 méter magasból egyenesen a nõ autójának elsõ ablakára.

 • Zimány Lindáért helikoptert küldtek barátai

  Nem hagyták a barátai, hogy egy munka miatt lemondja a wellness pihenést - Zimány Lindának nagy meglepetést okoztak...

  A Cool Tv szexi mûsorvezetõjének, Zimány Lindának egy szusszanásnyi ideje sincs.

  Nem hogy családjára, de még saját magára sincs ideje, éppen ezért megbeszélte barátaival, hogy néhány napra Hévízre utaznak. Azzal az apró lehetõséggel azonban egyikük sem számolt, hogy Lindát bármikor behívhatják dolgozni, és pechükre ez meg is történt.

 • Golden Globe-díjra jelölték Ben Afflecket

  Ben Affleck nagyon boldog, hogy Golden Globe-díjra jelölték az Az Argo-akció címû filmért. Afflecket legjobb rendezõ kategóriában jelölték az amerikai túszok iráni kiszabadításának történetét feldolgozó filmért.

 • A holland nõvérek nem tekintik munkájuk részének a szexet

  Országos ellenkampányt indít a holland ápolónõket képviselõ szakszervezet, betegeknek arra a kezdeményezésre reagálva, amely szerint a szexuális szolgáltatásoknak az alapellátás részévé kellene válniuk.

 • Börtönben kötött ki Reese Witherspoon

  A színésznő és férje csúnyán megjárta a rendőrökkel. Rossz sávban vezettek, ráadásul feleseltek is. A börtönben kötöttek ki. Reese Witherspoon és férje, Jim Toth rossz sávban haladtak autójukkal, mikor megállították őket a rendőrök.

 • Évekig nem láthatja fiát Michael Douglas

  Évekig nem láthatja fiát Michael DouglasCameron Douglas a rácsok mögött is drogozik, ezért magánzárkába tették, ahol még a szülei sem látogathatják. Nem elég Michael Douglasnek, hogy válságban van a házassága, még apaként is súlyos csapás érte. Börtönben ülő legidősebb fiát nem láthatta január óta, és nemrég közölték vele, hogy ez az állapot így marad még körülbelül két évig. Cameron ugyanis magánzárkában ül, amiért folyamatosan megbukik a börtön drogtesztjein. Más módja pedig nincs annak, hogy távol tartsák az illegális szerektől, csak az, ha mindenkitől messze elzárják.

 • Testõrével vigasztalódik Heidi Klum

  Hét hónap telt el azóta, hogy Heidi Klum bejelentette: elhagyja férjét, Sealt, aki állítólag igencsak agresszív. Úgy tûnik, a modell a testõrével vigasztalódik.

 • Hímvesszõ a háztetõn!

  Húsz méter hosszú hímvesszõt festett fel családja házának tetejére viccbõl egy brit ifjú. A 18 éves Rory McInnes nem tette ki magát nagy veszélynek, mert a tetõ lapos.

  Mûvével a tetõcserét akarta betetõzni, és jellegzetessé tenni családja házát mûholdról. A tagbaszakadt hímtagot fél óra alatt alkotta meg, de egy éven át nem vette észre senki. Õ nem szólt róla még három testvérének sem, pláne szüleinek.

 • Hatvannyolc fõs orvosi csapat a szülésen

  London - Hatvannyolc fõs orvosi csapat segítette császármetszéssel a világra a világ legkövérebb asszonyának hármas ikreit.

  A 254 kilogramm súlyú brit Leanne Salt a Coventryi Egyetem kórházában hozta világra két kislányát és kisfiát. A gyerekek 1840-2350 gramm közötti súllyal jöttek a világra - jelentette a News of the World brit vasárnapi bulvárlap.

 • Élõ mûsorban mondott fel a hírolvasó

  Élõ adásban mondott fel az NRK norvég közrádió egyik regionális stúdiójának hírolvasója.

 • Mindenki felfigyelt a Fair vezetõ programot népszerûsítõ hírességekre

  Budapest egyik legforgalmasabb keresztezõdésében több tucatnyi Fair vezetõ matricával kezében állt az autósok elé Dammak Jázmin, Terecskei Rita, Fresh Viki és Komonyi Zsuzsi. A négy híresség a piros lámpánál kampányolt a körültekintõbb, biztonságosabb vezetésért.

 • Becsületes megtaláló: visszakerült a milliárdos lottószelvény az eredeti tulajdonosához

  Becsületes megtaláló: visszakerült a milliárdos lottószelvény az eredeti tulajdonosáhozÖtvenmillió kanadai dollár (mintegy 10,3 milliárd forint) értékű, elveszett nyertes lottószelvényt juttatott vissza tulajdonosának egy kanadai nő. A szelvény egy templomi mise alatt csúszott ki a nyertes tárcájából, és az egyik odajáró hölgy találta meg. A becsületes megtaláló megkereste a szelvény tulajdonosait, a kanadai Bramptonban élő házaspárt, Hakeem és Abiola Nosirut, akik azóta már fel is vették nyereményüket. Közben azonban hetek teltek el: „napokig nem tudtam aludni, teljesen tönkrementem” – idézte fel Abiola Nosiru.

 • A gazdájával kezdett a kanos bika

  Wies Dlugie - Tehénnek nézte gazdáját egy kanos bika, és olyan heves ostromba fogott, hogy az idõs ember alig tudott elõle elmenekülni.

  A kéjsóvár állat bizonyára megérezte rajta a tehenek szagát, és azonmód rárontott a 68 éves férfira. "Letépte a ruháit, és körbekergette, taszigálta a mezõn" - mesélte a lengyel tejfarm tulajdonosának lánya.

 • Futószalagon készítik az új szeretõket - fotóval

  A legmodernebb filmes effekt technológiáját használják a RealDoll nevû guminõk gyártásánál. A cég üzemében futószalagon készítik a szexjátékokat.

 • Top 5 botrány 2007: Az önkopasztó Britney

  Britney Spears 2007-es évének akár jelképe is lehetne a február 17-i eset: ekkor az énekesnõ egy fodrászhoz hajtott, majd saját kezûleg nyírta magát kopaszra. A pop-roncsot testõrei és tanácsadói döbbenten figyelték, miközben megszabadította magát hajkoronájától – még az üzlet tulajdonosa is hiába próbálta lebeszélni.

 • Szudáni modell szült Brad Pittnek!

  Hétpecsétes titokra derült fény: egy Párizsban élõ szudáni modell tavaly szeptemberben gyermeket szült Brad Pittnek. A szépségnek hónapokon keresztül volt viszonya a világsztárral, aki Angelina Jolie-val él.

 • Megtalálták a rák valódi okát

  Megtalálták a rák valódi okátLenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai klinikavezető orvosa volt, ahol többi kollégájával együtt a daganatos betegeket a hagyományos módon kezelte, mely többé-kevésbé eredményesnek bizonyult. 1978-ban dr. Hamer élete radikálisan megváltozott, mikor tudomást szerzett 19 éves fia haláláról (meglőtték). Nem sokkal fia halála után felesége is távozott az élők sorából. És mindezen szörnyű eseményeket tetézte a felfedezése, miszerint heredaganata van.

 • 25 milliárdos új szponzor a Liverpool-nál!

  A Liverpool labdarúgóklub történetének legjövedelmezõbb mezhirdetési szerzõdését kötötte meg a Standard Chartered Bankkal.

  A jövõ júliusban életbe lépõ megállapodás négy évre szól. Az összeget a felek nem hozták nyilvánosságra, sajtóértesülések szerint eléri a 80 millió fontot, azaz közel 25 milliárd (!) forintot.

 • Leendõ férje segít kiválasztani az esküvõi ruhát Jennifer Anistonnak

  Jennifer Aniston olyan dolgot tett, amit a menyasszonyok egyáltalán nem szoktak. A híresség saját võlegényét tette meg divattanácsadójának, a hírek szerint õt kérte meg, hogy segítsen megtervezni az esküvõi ruháját.

 • Barátok közt baba született

  A Barátok közt Illés Júliájának elsõ gyermeke szombat éjszaka, 23.50-kor jött világra, 2880 grammal és 55 centiméterrel.

  A színésznõ másfél éve tagja a sorozat nagy családjának, ám ekkor még nem tudta, hogy élete ekkora fordulatot vesz.

  Mérai Katalin ugyanis év elején szakított operaénekes kedvesével, majd újra szerelmes lett. Alig kezdte élvezni az új szerelmét, amikor kiderült: babát hord a szíve alatt.

  Mérai Katalin terhességét egyébként beleszõtték a sorozatba is.

 • Fiatalító elixírt rendelt az idõsödõ kazah elnök

  Az öregedés folyamatát visszafordító kutatásokra ösztönözte Nurszultan Nazarbajev kazah elnök egy minap megnyílt új tudományos központ tudósait.

 • Tûzoltóval szállítottak kórházba egy 300 kg-os férfit - elhunyt

  Nem sokkal kórházba szállítása után meghalt egy 300 kilós férfi a guatemalai fõvárosban, a szíve felmondta a szolgálatot.

  Marco Antonio Robles Herrera pénteki kórházba szállítása nem volt egyszerû dolog: tûzoltók egy teljes csapata hidraulikus emelõvel tudta csak kihozni otthonából a túlsúlyos embert.

 • Végleg külön utakon jár Kristen Stewart és Robert Pattinson

  Végleg külön utakon jár Kristen Stewart és Robert PattinsonAz egykori szerelmespár Kristen Stewart és Robert Pattinson immáron semmilyen szinten nem tartja a kapcsolatot egymással. Ha még van olyan, aki abban reménykedik, valaha újra egy párt alkot Kristen Stewart és Robert Pattinson, van egy rossz hírünk: erre egyre kevesebb az esély. Ugyanis az Alkonyat két sztárja, noha találkozott szakítása óta, immáron teljes mértékben külön utakon járnak. Olyannyira, hogy állítólag már szóba sem állnak egymással. Kristen Stewart a legfrissebb sztárpletykák szerint Zac Efront szemelte ki exe utódjaként.

 • Nõnek öltöztek a román zsaruk a zsebesek miatt

  Zsebtolvajok miatt "nõs" rendõrök

  Bukarest - Zsebtolvajok miatt lettek "nõsek" rendõrök Romániában, mármint öltöztek nõnek.

  Parókákkal és sminkkel tovább javítottak külcsínük hitelességén, aztán utazgatni kezdtek a temesvári villamosokon.

 • Fekete Pákó hozza a formáját - gazdagabb lett egy patkányharapással

  Ahogy sejteni lehetett, Pákó kitûnõen produkálja magát, minden bizonnyal szárnyakat adva ezzel a "Celeb vagyok..." második szériájának. És hogy miért gondoljuk ezt? Már az elsõ, bevezetõnek szánt feladat során sikerült annyi bénázást elkövetnie, mint a többi celebnek eddig összesen.

  Szinte kabaréba illõ módon, a bátorságpróba elsõ momentumaként úgy markolt meg egy ártatlan fehér patkányt, hogy az ijedtében és végsõ elkeseredettségében jókorát harapott a diszkók fekete gyémántjának remegõ kezébe.

 • Gyermeket vár Leona Valera

  Kisbabát vár az új Dallas egyik központi szereplõje, így máris azon kell agyalnia a sorozat készítõinek, hogyan pótolják a színésznõt.

 • Egy Rothschild hulladékjachton

  Pillepalackokból készült "hulladékhajócskával" kel át Amerikából Ausztráliába egy Rothschild, hogy tudatosítsa, mennyire szennyezett a világtenger.

 • Szalonnaillat-tilalom

  Le kellett állítania egy szellõzõ ventillátort egy brit büfésnek, mert a sült szalonnájának illata sértett néhány arra járó muzulmánt.