rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  loading...

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Az autóval együtt ellopták a csecsemõt is!

  Négyhónapos gyereket is ellopott véletlenül egy autótolvaj a kocsival együtt az Egyesült Államokban, de félóra múlva már vissza is szolgáltatta - a gyereket.

  A kocsit összetörte egy karambolban. Aztán egy másik kocsit egy másikban.

  Az autótolvaj rendõrnek adta ki magát, és közölte a kocsit vezetõ nõvel, hogy sürgõs szüksége van munkájához az autóra. Az asszony engedelmesen kiszállt, kivette a kocsiból 2 éves fiát, ám mielõtt a 4 hónapost is magához emelte volna, a férfi elhajtott.

 • Ximena Navarret lesz az egyik zsûritag a szépségversenyen

  Már javában zajlanak az elõkészületek az idei Miss Universe szépségkirálynõ-választásra, ugyanis december 19-én eldõl, kinek a fejére kerül a korona. A napokban hozták nyilvánosságra a hírt, miszerint az idei verseny egyik zsûritagja nem más, mint a 2010-es gyõztes, Ximena Navarrete.

 • A Disznók kocsmabartere: krumpliért, halért sör, whiskey

  London - Közvetlen árucserébe fogott egy brit kocsma: krumpliért, halért, kopasztott csirkéért, vadnyúlért is ad sört, whiskyt és egyéb italt.

  Persze pénzért is lehet inni a Disznókban - ez a neve: Pigs, az edgfieldi pubnak. Akármivel azonban nem lehet fizetni, csakis olyan élelmiszer-alapanyaggal, amely használható a kocsma étlapján szereplõ fogások elkészítéséhez.

 • David Prowse, a legendás Darth Vader prosztatarákban szenved!

  A Csillagok háborúja legendás gonoszának megtestesítõje, a 73 éves David Prowse egy rádiómûsorban önként vallotta be: prosztatarákban szenved, de már túl van a nehezén.

  "Két hónapja kezelnek sugárterápiával, nagyon hálás vagyok az orvosaimnak, nélkülük már nem lennék itt" - tudatta az Absolut Rádió hallgatóival Darth Vader megformálója.

  "A terápia részeként kihullott sok hajam, a mell- és a lábszõrzetem is kevesebb, de nem bánkódom, mert úgyis divat a szõrtelen férfitest és a kopasz fej."

 • Britney 37 milliót fizet a láthatásért

  Egyre jobban fokozódik a botrány Britney-ék háza tájékán is. Hosszú civakodás és sok-sok bírósági tárgyalás úgy látszik meghozta eredményét, végre kimondták kinél lehet a gyerek, és kinek kell gyerektartási díjat fizetnie.

  Britney, hogy egyet ért e a törvényszék által hozott határozattal, a közeljövõben úgyis kiderül, hiszen nem hinnénk azt, hogy Britney-t egy határozat megállít vagy be is tartja a benne foglaltakat. Britney Spears és volt férje Kevin Federline négy évvel ezelõtt mondták ki a boldogító igent, de kapcsolatuk hamar tönkre is ment, mégis éltek egymás mellett.

 • Cindy Crawford házassága is a végét járja

  Egyre több sztárházasság megy tönkre mostanában, mely alól úgy tûnik a híres szupermodell, Cindy Crawford sem kivétel. Bár korábban is szó esett férje esetleges félrelépésérõl, mégis boldognak tûntek.

 • Nem kér az ingyen ruhákból Nicole Kidman

  Gálák, díjátadók, díszvacsorák. A filmsztárok élete csupa csillogás, de ügyelniük kell, nehogy ugyanazt vegyék fel rövid idõn belül kétszer egymás után. Kidman azonban nem kér az ingyen ruhákból.

 • Idegen akcentussal ébredt

  Állítólag idegen akcentussal ébredt egy nõ Új-Zélandon: a helyi nyelvi sajátosságok helyett walesi, skót és észak-londoni tájszólásban kezdett beszélni.

 • Ötszörös német gyõzelem az Empire State Building sprintjén

  A 25 éves Thomas Dold ötödszörre is megnyerte a New York-i Empire State Building felfutási versenyét.

 • Az állam neveli fel Jackson gyerekeit

  Rövid idõn belül állami gondozásba kerülhetnek Michael Jackson (†50) gyerekei, mert az elhunyt sztár anyja, Katherine (79) képtelen megbirkózni nyolc unokája nevelésével. Az énekes tavaly júniusi halála után Prince (12), Paris (11) és Blanket (7) is az idõs, betegeskedõ asszony gyámsága alá került, de igazából másik két fia, Randy (48) és Jermaine (55) öt gyermeke miatt vehetik el tõle a popkirály két fiát és lányát.

 • Beyoncé kifakult!

  Az amerikai R&B énekes Beyoncé Knowles egy reklámban szokatlanul világos bõrrel jelenik meg.

  Állítólag megtartotta eredeti bõrszínét Beyoncé, annak ellenére, hogy egy hajfesték reklámban fehér bõrszínnel ragyog.

  A kozmetikai cég visszautasította, sõt nevetségesnek tartotta a vádakat, miszerint egy reklámjukban kifehérítették az énekesnõt.

 • Gisele Bündchen anya lett?

  Gisele Bündchen anya lett anélkül, hogy szült vagy örökbe fogadott volna: a kép tanúsága szerint a szupermodell úgy gondoskodik barátja, Tom Brady kisfiáról, Edward Thomasról, mintha a sajátja lenne.

  Kérdés, hogy mit szól ehhez a gyermek édesanyja, a színésznõ Bridget Monayan, aki minden bizonnyal eddig nem tudott róla, hogy mikor exe elviszi közös gyermeküket, a kicsi végül Gisele Bündchen karjaiban landol. Tom és Bridget ugyanis nem éppen szépen váltak el egymástól, úgyhogy valószínûleg a színésznõnek nem nagyon fognak tetszeni azok a képek, amik nekünk nagyon is!

 • Meztelen esküvõi fotózás Kínában

  Egyre több ifjú pár készíttet magáról meztelen esküvõi fotókat is Kínában, ám erõsödik a divat betiltását szorgalmazók hangja.

 • Szudáni modell szült Brad Pittnek!

  Hétpecsétes titokra derült fény: egy Párizsban élõ szudáni modell tavaly szeptemberben gyermeket szült Brad Pittnek. A szépségnek hónapokon keresztül volt viszonya a világsztárral, aki Angelina Jolie-val él.

 • Megnõsül az Unisex együttes frontembere

  Nõsülésre adta a fejét Erdélyi László, az Unisex együttes frontembere. Laci két éve ismerte meg a nála húsz évvel fiatalabb Annát, akivel most összekötné életét.

  "Anna huszonötödik születésnapját ünnepeltük, amikor úgy döntöttem, hogy ajándék helyett egy gyûrût veszek neki.

  Persze megkérdeztem, mit szólna ahhoz, ha elmennénk egy ékszerüzletbe, és közösen kiválasztanánk valami szép darabot" - mesélte Laci, aki a hivatalos eljegyzést november elejére tervezi.

 • Kihúzták a Dunába zuhant autót

  A Dunába csúszott egy személyautó a Horányi rév dunakeszi oldalán kedden késõ este, a sofõrnek sikerült kijutnia a jármûbõl.

 • Beadta a válókeresetet Ashton Kutcher

  Körülbelül egy évvel a szakítás után, a Bérgyilkosék sztárja benyújtotta végre a válókeresetet, éppen karácsony elõtt.

 • Saját prostija hívta meg az esküvõjére Hugh Grantet

  A színésznek 1995-ben volt viszonya Divine Johnson örömlánnyal. Az 50 éves Grantnek az egykori orális örömkaland nagyon sokba került: több, mint ezer dolláros rendõrségi büntetést kellett fizetnie, elhagyta Elizabeth Hurley, illetve éppen beindulni készülõ amerikai karrierje derékba tört.

 • A sport- és a szexmûsorok csábíthatják 3D-s tévézésre a franciákat

  A háromdimenziós sport- és szexmûsorok ösztönözhetik leginkább a franciákat a 3D-s tévékészülékek beszerzésére, szakértõk szerint azonban az új tévék iránt csak akkor lesz tömeges az érdeklõdés, ha kényelmesebben nézhetõvé teszik, és reálisabb áron kínálják azokat.

 • Kaiser 16 évet kapott

  Tizenhat év szabadságvesztésre ítélte a Fõvárosi Ítélõtábla másodfokon Kaiser Edét rablások és más bûncselekmények miatt.

 • Különbözõ évben születettek az egypetéjû ikrek!

  Különbözõ évben, hónapban és napon született egy ikerpár az Egyesült Államokban: a "fürgébb" még tavaly, a lustább csak az idén.

  Nagy életkorkülönbség azonban nincs köztük, mindössze 26 perc. A két fiúcska Rochesterben látta meg a napvilágot, pontosabban az "éjvilágot", mivel egyikük az óesztendõ utolsó napján éjfél elõtt 9 perccel született, másikuk pedig az újév elsõ napján, éjfél után 17 perccel.

  A gyerekek egypetéjû ikrek, apjuk szintén iker.

 • 914,44 millió euró a szlovák költségvetés hiánya

  A szlovák költségvetés hiánya az elsõ hét hónapban 914,44 millió euró volt, majdnem 45-ször nagyobb az egy évvel korábbi, euróra átszámított 20,39 milliónál, jelentették a szlovák pénzügyminisztériumban hétfõn. Az egész évi hiányterv 1,009 milliárd euró.

  Éves összehasonlításban a bevétel 6,4 százalékkal 5,799 milliárd euróra csökkent, a kiadás viszont 8 százalékkal 6,714 milliárd euróra nõtt.

 • Pálinkaerejû sör

  Beleerõsített egy skót italgyár: ismét a freserburgh-i BrewDog a világ legerõsebb sörének gyártója.

 • Altatót szedett a megfagyott alvajáró

  Hayward (Wisconsin állam) - Megfagyott egy alvajáró az Egyesült Államokban, aki ráadásul altatót szedett.

  A holdkóros férfi egy hideg államban, Wisconsinban élt, és mezítláb vágott neki a mínusz 26 Celsius-fokos éjszakának. Ruházata alsónadrágból és pólóból állt.

 • Gyûlölet forródrótot indítottak Németországban

  Gyûlölet forródrótot létesítettek Németországban, amelyet bárki felhívhat, és kiabálhat, szitkozódhat a vonalban.

 • Egy jó erős rúgással mentette meg édesapja életét a 9 éves kislány

  Egy jó erős rúgással mentette meg édesapja életét a 9 éves kislányA 9 éves Izzy McCarron édesapja Colm, egy rejtélyes allergiás reakció után összeesett. A lány természetesen meg próbálta újraéleszteni, ám amikor rátette a kezeit apja mellkasára rögtön rájött, hogy nem lesz elég erős hozzá. \" Miután rájöttem, hogy a kezeim túl gyengék lesznek, belerúgtam egy nagyot! Anyukám már megmutatta, hogy hogyan kell újraéleszteni valakit, azonban én túl gyenge vagyok még. Eleinte nagyon megijedtem, de aztán eszembe jutott ez az ötlet. A mentősök azt mondták, hogy akár orvos, vagy nővér is lehet majd belőlem.

 • Színésznõi robot

  "Robotolnak" egy dél-koreai színházban: robotszínésznõ a társulat sztárja.

 • Iszapömlés - Az FTC pénzadománya a károsultaknak

  Pénzadománnyal támogatja a Ferencvárosi Torna Club (FTC) a vörösiszap sújtotta területeken élõ lakosságot.

 • Esküvõre készül Adele

  A brit zenei világ üdvöskéje minden nagy dobásán túl van. Egyet kivéve. Olyasmirõl van szó, amit persze már régóta lehet sejteni.

 • Élete legboldogabb időszakát éli Liptai Claudia

  Élete legboldogabb időszakát éli Liptai ClaudiaClaudia közvetlen környezete szerint a csinos műsorvezető élete talán legboldogabb korszakát éli. A barátok szerint megfiatalította őt párja, aki nagyon jó hatással van rá. Az ismerősök bíznak abban, hogy végre beteljesülhet a nagy családról szőtt álom. Claudia kislánya, Panka is találkozott már Benivel, és megtalálták a közös hangot. Így nem csoda, hogy a tévés környezetének egyik prominens tagja már odáig merészkedett, hogy Claudia az együtt töltött viszonylag rövid idő ellenére akár szülni is hajlandó a 26 éves Benjáminnak.

loading...