rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ehetõ Mona Lisa

  Peking - Ehetõ remekmûveket készít egy kínai mûvész, többek közt Leonardo Mona Lisáját zöldségekbõl, gyümölcsökbõl, tésztából.

  Csü To-csi (Ju Duoqi) a világ leghíresebb festményeit mintázza meg a maga módján. A 35 éves hölgy elõször a tartósabb élelmiszereket építi kompozícióiba, a legvégére hagyja a gyorsan romlandókat, fonnyadókat, rothadókat. Hogy megfelelõ színárnyalatokat kapjon, gyakran fõzi vagy elõaszalja a zöldségeket, gyümölcsöket. A cérnametéltnél is vékonykább tésztából általában hajat remekel.

 • Pákó is feleséget keres? Kitálalt a sztár!

  Delhusa Gjon és Lapite Oludayo (közismertebben: Fekete Pákó) nevétõl volt hangos a bulvármédia, amikor a két sztár azt kezdte el híresztelni, hogy az saját valóságshow-t indíthatnak Gyõzike, vagy épp Benkõ Dániel feleségkeresõ produkciójának mintájára. Pákó szerint mindez hazugság.

 • Rekorder hóember Lengyelországban

  Lengyelország legnagyobb, 9,5 méter magas hóemberét építette meg helyi lakosok egy csoportja az ország délnyugati részén fekvõ Trzebnica városban.

 • Marilyn Manson belehabarodott Lady Gagába!

  Egy közös munka után teljesen belehabarodott Marilyn Manson a Poker Face énekesnõjébe, Lady Gagába. A rocker nemrég szakított Evan Rachel Wood színésznõvel, egyik interjújában pedig már arról ábrándozott, hogyan végezne méhnyakvizsgálatot kedvencén.

 • Nem tudta feldolgozni Alexander McQueen anyja halálát

  Amikor édesanyja megkérdezte Alexandertõl, hogy mitõl fél legjobban, azt felelte, hogy attól, hogy elõbb hal, meg mint szeretett anyja. Ez a félelem Alexander McQueen számára nem vált valóra, de egy másik rémálom azonban igen. Mély gyászában, 10 nappal anyja halála után, a divattervezõ is saját kezûleg vetett véget életének.

 • Vanessa Redgrave-et a színház segítette át a gyászon

  Színházi munkája segítette át Vanessa Redgrave angol színésznõt a gyászon, amivel lányának, a szintén szakmabeli Natasha Richardsonnak a halála után kellett megbirkóznia - errõl maga Redgrave beszélt a BBC brit közszolgálati adónak.

 • A nõk háromnegyede nem tud ellenállni a csokoládé illatának!

  A nõk háromnegyede nem tud ellenállni a csokoládé illatának – derült ki az egyik illatszergyártó által elvégzett kutatásból.

  Az interneten elvégzett felmérésbõl az is kiderült, hogy a nõk több mint fele (61 százaléka) könnyen „hangulatba jön” egy kis csokoládétól.

 • Hírességek a Twitter ellen

  Az elmúlt napokban számost világhírû zenész, színész és tévés személyiség hirdette meg saját digitális halálát és bojkottálják a Twittert.

 • Lánya helyett hordta ki a magzatot az amerikai nõ

  Cindy Reutzel csodaszép kislányt szült. Az ötvenhárom esztendõs, ezüsthajú asszony boldogan tartotta karjaiban a csöppséget, gyöngéden megsimogatta a fejecskéjét, aztán még boldogabban adta oda leánya, Emily kezébe. Hiszen a baba Emily vér szerinti gyermeke volt.

 • Gumi-bugyibosszú: 'kiinternezte' férje szeretõjének szennyesét

  Sydney - "Gumi-bugyis" bosszút állt egy megcsalt feleség Ausztráliában: kiteregette férje szeretõjének szennyesét az internetre: a hölgy bugyiját, férjének meg a gumiját, pontosabban annak csomagolását.

  A férj duplán pironkodhat: míg szeretõje bugyija hatalmas, a hozzá mellékelt üres óvszercsomagolás a legkisebb méretû gumiról tanúskodik.

 • Marihuánás sütit evett egy hároméves kisfiú

  A nagyszülõ a garázsba tette a marihuánás sütit, a gyerek megtalálta, és felfalta. Kicsit sokat aludt, és nehezen lehetett felkelteni.

 • Utolsó kívánsága Bajor Imrének

  A színészlegenda egyre rosszabbul érzi magát, már az utolsó kívánságáról és a halála elõtti teendõirõl is mesélt. Úgy tûnik, hogy Bajor Imre életében is igaz, hogy a baj csõstül jön: sorozatos egészségügyi problémái vannak, kórházban volt és ráadásul nemrég a tetemes adósságai miatt még az éttermét is be kellett zárnia. "Nem vagyok jól! Ha az ember három rákot túllép, akkor egy teknõsbékát már nehezebb... egyébként nincs semmi probléma sincsen... majd lassan befekszem az elfekvõbe és elleszek!" - nézi a plafont a színész, aki a beszélgetés közben többször, hosszú percekre megállította a felvételt.

 • Sok kis Obama született Kenyában

  Sok szülõ adta szerdán újszölöttjének a Barack, az Obama vagy a Michelle nevet Kenyában, ahonnét Barack Obama megválasztott amerikai elnök õsei származnak apai részrõl.

  Kisumuban, annak a New Nyanza tartománynak a fõvárosában, ahonnét az Egyesült Államok elsõ afroamerikai elnökének megboldogult apja származott, egy anyának még az is sikerült, hogy az Obama-házaspárról Obamának, illetve Michelle-nek nevezze el gyermekeit, minthogy különnemû ikreket szült.

 • 16 motivációs lecke Bruce Lee-től Neked, csak úgy, szeretetből!

  16 motivációs lecke Bruce Lee-től Neked, csak úgy, szeretetből!Ha egy valódi, hiteles életű harcművésztől szeretnél tanulni bölcsességet, akkor azt hiszem, Bruce Lee igazán alkalmas személy lesz erre. Bár mindössze 33 éves volt, amikor meghalt, mégis a mai napig az egyik legnagyobb hatású harcművésznek számít. Rövidnek tűnő élete mégis teljes élet volt, és olyan hatalmas célokat ért el, amikre mások talán 10 élet alatt sem lettek volna képesek elérni. Bruce Lee valami olyan megfejthetetlen élettapasztalattal és bölcsesség birtokában volt, amely normál emberi mércével megmérhetetlen.

 • Négyszáz kecskét öltek meg szélturbinák Tajvanon!

  Négyszáz kecskét öltek meg szélturbinák Tajvanon - az utóbbi három évben. A szélerõmûvek nem feldarabolták az állatokat lapátjaikkal, hanem zajukkal végeztek velük.

  Azután, hogy nyolc szélturbinát állítottak fel egy tajvani félszigeten, a közelben élõ pásztor kecskéi sorra megdöglöttek. Bár az erõmûvek nem hangosak, mégis keltenek annyi zajt, hogy éjszaka a kecskék nem tudnak aludni tõle és a krónikus kialvatlanság végzett velük.

 • A pap elment tolvajt fogni!

  A vasárnapi mise elõtt még akadt egy kis dolga egy washingtoni papnak: a szegényeknek gyûjtött pénzzel menekülõ tolvaj nyomába eredt. "Halló! Elmentem tolvajt fogni" - fordult ki a Capitol Hill-i Szent Péter-templom ajtaján a papi civilt viselõ Bill Hegedusich.

 • Metzker Vikit akarja a Playboy király Hefner

  Szentiványi Dundika után Metzker Viki lesz a következõ magyar playmate, aki személyesen találkozhat Hugh Hefnerrel.

  A magyar Playmate-verseny tavalyi gyõztese két hetet tölt majd a Hefner-villában, míg az amerikai Playboynak fotózzák.

  Metzker természetesen nagyon izgul már, egyébként pedig imád repülõn utazni és "elegáns, külföldi márkaüzletekben vásárolgatni" - tudhattuk meg még a járulékos információkat a projektrõl.

 • Egy olasz pornószínésznõ pucéran tiltakozott a pénzügyi-gazdasági világválság ellen

  Levetkõzött a milánói tõzsdén egy olasz pornószínésznõ tiltakozásul a pénzügyi-gazdasági világválság ellen.

  A 22 éves Laura Perego nem vált meg minden ruhadarabjától, alsó alsónemûjét magán hagyta, de feltehetõen nem ezért nem múlt el már szerdára a válság. Akcióját egy asztalra felszökkenve hajtotta végre kedden. Testére elõzõleg az olasz zászló színeit festette.

 • "Családbarát" filmeket részesítenének elõnyben Floridában

  Háttérbe szorítanák a homoszexuális karaktereket felvonultató filmeket, tévésorozatokat, és inkább a "családbarát" alkotásokat támogatnák a floridai törvényhozók.

 • Sörösdobozból fizetik az esküvõt

  Gyõzött az egymás iránt érzett szerelem és a környezettudatosság: összegyûjtötte a megfelelõ mennyiségû fémdobozt az az amerikai jegyespár, amely a visszaváltásból akarta fedezni az esküvõ költségeinek egy részét.

 • Malajziában meggyilkolták a Part Fesztivál szervezõjét

  Kuala Lumpurtól nem messze, egy lövöldözésben meghalt a Part Fesztivál szervezõje Malajziában. Kocsispéter Gergely halálát megerõsítette a tartományi rendõrfõnök is.

 • Az egész arcát szõr borítja a kislánynak /fotóval/

  Supatra Sasuphan nemrégiben került be a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a legszõrösebb lány a világon – az élete pedig gyökeresen megváltozott az elismeréstõl.

 • Robbie Williams UFO barát

  Robbie Williams imádja a kis zöld lényeket. A mostani bejelentésére azonban senki sem számított: az énekes felfüggeszti zenei karrierjét, és ufológusnak áll. Robbie vices fiú, de most nem egy tréfás pillanatában nyilatkozta ezt.
  A The Sun címû angol napilap számolt be elsõként a hírrõl, mely szerint Robbie állítólag megszállottan kutat a Földön kívüli élet után.A sztár rendszeres látogatója a városon kívül esõ, eldugott pusztaságoknak, ahol éjjelente arra vár, hogy fura zöld lényekkel találkozzon.

 • A legtöbb ember nem tudja hol van a szíve!

  Az emberei test anatómiája a legtöbb ember számára továbbra is rejtély, egy kutatásban a megkérdezetteknek csak a fele tudta megmutatni, hol helyezkedik el a szíve.

  Annak ellenére, hogy az internet segítségével bármilyen információhoz sokkal könnyebb hozzáférni, az emberek nagy része nem tudja, fõbb szervei hol találhatók a testében - olvasható a brit BMC Family Practice címû orvosi folyóiratban megjelent tanulmányban.

 • Mauin mondta ki a boldogító igent Malek Miklós és kedvese

  Mauin mondta ki a boldogító igent Malek Miklós és kedveseAz X-Faktor egykori mentora Mauin, a tengerparton mondta ki a boldogító igent. Malek Miklós hat év után feleségül vette lengyel kedvesét, Kasiát. Az egykori mentor tavaly kérte meg a barátnője kezét, nemrég pedig paradicsomi körülmények között a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén, Mauin örök hűséget fogadott. Kasia ötlete volt, hogy ezen a helyen tartsák meg az esküvőt, a szigeten még működő vulkán is található. Miklósnak sem volt kifogása az esküvő helyszíne ellen, ugyanis neki is ez az egyik kedvenc helye.

 • Legyõzte egyik legnagyobb félelmét Demcsák Zsuzsa

  Élõ adásban pánikolt be Demcsák Zsuzsa.

 • Halálra fagyott villanyszámla-tartozása miatt a milliomos

  Halálra fagyott egy 93 éves bácsi az Egyesült Államokban, mert kikapcsolták nála az áramot.

  Az nyugdíjas nagyjából ezer dollárral - 200 ezer forinttal - maradt el befizetéseiben, miközben végrendeletébõl kiderült, hogy igencsak tehetõs volt, mert 600 ezer dollárt - 120 millió forintot - hagyott egy kórházra, igaz, ez volt nagyjából mindene.

 • Játékautomatán elverte nagyanyja dugipénzét egy kamasz fiú!

  Játékautomatán elverte nagyanyja padláson rejtegetett 16 ezer euróját (4,2 millió forint) egy kamasz fiú a nyugat-ukrajnai Ternopil megyében.

  A Zalezci nevû kisvárosban élõ idõs nõ a padláson elrejtve, befõttes üvegben tartotta a külföldön dolgozó lányától kapott pénzt. Tizenkilenc éves unokájának feltûnt, hogy nagyanyja mindig pénzzel jön le a tetõtérbõl, ezért megkereste a rejtekhelyet, elvett pár száz eurót és elköltötte - jelentette az UNIAN hírügynökség.

 • 41 milliót hozott az Alice Csodaországban az elsõ napon

  Az amerikai közönség igen nagy lelkesedéssel fogadta Tim Burton Alice Csodaországban-adaptációját: a bemutató napján már 41 millió dolláros jegybevételt könyvelhetett el a produkció.

 • Túl sok salátát evett, kiderült, hogy rákos

  Csillapíthatatlan salátaéhség jelezte egy brit nõ rákbetegségét, ezáltal sikerült a kórt korai stádiumban felismerni, a beteget pedig meggyógyítani.