2024.03.19. - József, Bánk

Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie
Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.
A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.