rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Más kontójára szívatta zsírját

  Más kontójára szívatta zsírját és nagyobbíttatta melleit egy nõ az Egyesült Államokban, amiért fél év börtönt kapott.

 • Lindsay Lohan nem ússza meg a bírósági tárgyalást

  A Liz & Dick és a Machete színésznõje nem ússza meg bírósági tárgyalást, ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem. Lindsay Lohan most már biztosan meg kell, hogy jelenjen a bíróság elõtt, miután ügyvédje minden próbálkozása ellenére sem sikerült vádalkut kötnie.

 • Kisó vezeti Görög zita helyett a Fashion Awards Hungary díjátadó gálát!

  A meghívón szereplõ Görög Zita helyett a VIVA televízió egykori mûsorvezetõje, Kiss Orsi vezeti majd jövõ szerdán a Fashion Awards Hungary díjátadó gálát.

  A háziasszony cseréjére azért volt szükség, mert a szervezõk bizonyos feltételekben nem tudtak megegyezni a volt sztármodellel.

 • Keményen fogalmazta meg véleményét Kanye West

  Az énekes nem fogta magát vissza londoni koncertjén. Beyoncét sem kímélte.

 • Egyik bankból a másikba ment rabolni

  Egyik bankból a másikba ment rabolni egy férfi az Egyesült Államokban, a másodikban azonban már elfogták a rendõrök.

  Viszont az elsõben sem sikerült a rablása. Feltehetõen ezért is próbálkozott rögtön egy másik fiókkal. Fegyverzete csupán légpisztolyból állt, a pénztárosokkal papírcetlivel tudatta, hogy rabolni érkezett.

 • Feszültséget keltett a nyugtató pucérséta

  Teljesen ellentétes eredményt hozott egy férfi meztelen sétája Németországban: az illetõ azért mászkál pucéran, mert ettõl megnyugszik, ám legutóbbi portyája pánikba ejtette.

 • Az idei mobil-hajító világbajnokságot egy kutya nyerte

  Észtországban rendezték az idei évi mobil-hajító világbajnokságot, amelyben a házigazdák domináltak.

  A férfiak és a nõk között egyaránt egy-egy észt versenyzõ gyõzött, elõbbiben 85 méterrel, utóbbiban pedig 41 méterrel. A gyermekek között viszont már 12 éves finn diadalmaskodott, aki 55 méter messzire tudta eldobni mobiltelefonját.

 • Hopkins nem is hisztizik

  Egy szó sem igaz azokból a pletykákból, hogy Sir Anthony Hopkins hisztizik a Thor címû képregény-adaptáció forgatásán, kioktatja a fiatalabb színészeket, és amiatt panaszkodik, hogy túl sokat forgatnak stúdióban, miközben õ szabad levegõre vágyik.

 • A kipusztulás veszélye fenyegeti a Kárpátalja bivalyállományát

  A kipusztulás veszélye fenyegeti Kárpátalja erõsen megcsappant bivalyállományát, amelynek az eltûnése esetén Ukrajnából teljesen kivesznek ezek a haszonállatok.

  Az ukrajnai megyék közül már csak Kárpátalján fellelhetõ bivalyok egyedszáma a korábbi 400-ról mostanra mindössze 15-re apadt.

  Az állomány jelenleg 14 üszõt és egy bikát számlál - közölte pénteken a nyugat-ukrajnai zik.com.ua regionális hírportál.

 • Ebédidõben Sinatra dalokat énekel a metróépítés mûvezetõje

  Dalra fakadt az utcán Gary Russo építõmunkás, aki egy manhattani új metróállomás megépítésén munkálkodik.

 • Amerika leggazdagabb kutyája 12 milliót dollárt örökölt

  Egy amerikai ingatlan milliárdos vagyonát a kutyák segítésére és jólétük biztosítására hagyta. Halála elõtt Leona Hemsley, aki 2007 augusztusában hunyt el 87 évesen, azt az utasítást adta, hogy a mintegy 8 milliárd dolláros ingatlanvagyonából befolyó pénzt a kutya- és más állatmentõ szolgáltatásoknak juttassák- adta hírül csütörtökön a BBC brit médium internetes honlapján.

  Helmsley asszony, akit a "rémek királynõjének" neveztek egy 1989-es adócsalási per alatt, 12 millió dollárt (1,7 milliárd forint) hagyott 9 éves kiskutyájára.

 • Robbie Williams kész visszatérni a Take That együttesbe

  London - Robbie Williams brit popcsillag készen áll a Take That együttesbe való visszatérésre, és rendszeres kapcsolatban áll a kilencvenes évek sikercsapatának tagjaival - írja a Daily Mirror címû napilap pénteki számában.

 • A kórházban akasztják fel magukat a dolgozók

  Sorozatos tragédiák helyszíne lett egy bukaresti egészségügyi intézmény. Az Elias kórház menedzserének halála után egy nappal felakasztotta magát az intézmény adminisztrátora. Az 57 éves Mihai Robut az épület alagsorában találták meg.

 • Abbahagyja a dohányzást Katherine Heigl

  Sokan azt gondolták, bizonyára azért szív ennyit, mert reklámszerzõdést írt alá egy dohánytermékeket forgalmazó cikkel, de tévedtek.

  Katherine ugyanis egyszerûen csak odavan a bagóért, a tüdeje pedig nagy valószínûséggel inkább fekete már, mint rózsaszín.

  T. R. Knight, aki munkatársa és jó barátja a színésznõnek, most azt állítja, hogy barátnõje le akar szokni.

 • Ismét tömeges esküvõt tartottak Dél-Koreában

  Kilencvenedik születésnapja elõtt alig egy héttel szerdán ismét tömeges esküvõt celebrált Dél-Koreában Szun Mjung Mun tiszteletes, a hírhedt Egyesítõ Egyház alapítója és vezére.

 • Harmadik diplomáját szerzi Csisztu Zsuzsa

  Várhatóan jövõre megszerzi harmadik, jogi diplomáját Csisztu Zsuzsa.

  A mûsorvezetõnek már van két felsõfokú végzettsége, Minnesottában szerzett nemzetközi kommunkáció szakos diplomát.

  A budapesti Testnevelési Egyetemen pedig sportmenedzserként végzett. Csisztu Zsuzsa elmondta, a doktori cím megszerzése után is tovább akar majd tanulni.

 • Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot

  Samuel L. Jackson nagyon meghatódott: a színésznek George Lucas nyújtotta át az American Cinematheque Awardot.

  Samuel L. Jackson kapta idén a 23. American Cinematheque Award-ot.

  A díjat a színészi karrier méltó elismeréseképpen, 1986-ban alapították, és adták át elõször.

  A kitüntetésben eddig olyan színészek részesültek, mint a tavalyi gyõztes Julia Roberts, George Clooney, Al Pacino, Tom Cruise és Nicole Kidman.

 • Tengeren kukázó nyugdíjas: kukamentõ mentése

  Kukamentõ öregembert mentett ki a parti õrség a tengerbõl Walesben. A 81 éves férfi nem a saját kukáját mentette, hanem a szomszédjáét.

 • Meleg barátaitól kér szextippeket Christina Aguilera

  Az énekesnõ a Contacmusic.com-nak nyilatkozta, hogy ha szüksége van szexuális tanácsokra, akkor nem a hetero barátaihoz, hanem a melegekhez fordul.

 • Jótékony ügy miatt vágatja kopaszra haját Jessie J

  Jessie J egy jó ügy érdekében válik meg a hosszú hajkoronájától, ám ez még nem minden! Az énekesnõ szeretne a kopasz fejére egy tetoválást is, ami emlékezteti majd õt tettére, és legalább díszíti a fejét, amíg visszanõ a haja.

 • Balogh Imre esett ki a Megasztár 4-bõl!

  A zsûritagoknak nehéz feladata volt a végsõ szavazáson, hiszen olyan két versenyzõ között kellett dönteniük, mint Balogh Imre és Nkuya Sonia.

  A zsûri pedig Soniat választotta be a Megasztárok közé, Imre nem folytathatja tovább a versenyt, de így sem kesereghet, hiszen több mint tízezer jelentkezõ közül a 10. helyen végzett.

  Imre 23 éves, debreceni lakos, s ami a csillagjegyét illeti Vízöntõ. Divatstílus-iskolát végzett, nagyon érdeklik a kreatív dolgok.

 • Hatéves kisfiú lõtte hasba testvérét Nyíregyházán

  A sérültet életveszélyes állapotban vitték kórházba. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint életveszélyes hasi sérüléssel került kórházba csütörtök este egy 12 éves nyíregyházi kislány.

 • Megkérték Lindsay Lohan kezét

  Barátnõje, Samantha Ronson megkérte Lindsay Lohan kezét - értesült a brit Star magazin.

  A lap forrásai szerint Sam egy 50 ezer font, azaz több mint 16 millió forint értékû gyémánt gyûrût vásárolt Lindsay-nek, s két héttel ezelõtti mexikói nyaralásuk alatt fel is húzta azt az ujjára, mégpedig nem is akárhogyan.

  "Sam este 9 óra körül lehozta Lindsay-t a parthoz, ahol már meg volt terítve nekik egy gyönyörû asztal, Sam mindent elõre megszervezett, még mexikói zenészek is voltak."

 • A földrengést túlélõ disznó lett az év állata Kínában

  A májusi szecsuáni (Sichuan) földrengést 36 napon át a romok alatt átvészelõ disznó nyerte az év állata címet Kínában.

  Az összedõlt ól csapdájába esett sertés több mint egy hónapos fogsága alatt faszenet evet és esõvizet ivott. A hízóból fogyó lett: kiszabadításakor csont és bõr volt, egy helyi üzletember vette meg és a Csu Csiencsiang (Zhu Jiangqiang), azaz az "Erõs Disznó" nevet adta neki.

 • VV Attila még mindig nem kapta meg nyereménylakását

  A Való Világ 5. szériájának nyertese a játék vége óta nem kapta meg nyereményének egy részét, a gyõztesnek járó lakást.

 • Drogozik és durván éhezteti magát az extravagáns énekesnõ

  Hiába a gagaizmus és az elszánt rajongók áradata, úgy tûnik az énekesnõ még sincs annyira megelégedve önmagával.

 • Több milliót nyert, mehet a börtönbe

  John Racener egy darabig csak a börtönben költhet a védelmére abból a több millió dollárból, amit 25 éves kora ellenére máris magáénak tudhat. Nagy bajban van az idei World Series of Poker (WSOP) Main Eventjének második helyezettje, John Racener. Könnyen elõfordulhat, hogy börtönbe kell vonulnia.

 • Motoros lelkész 'ugratása'

  Kokomo (Indiana) - Motorozva tartott istentiszteletet egy idõsödõ lelkész az Egyesült Államokban, hogy példázza az egységet ember és jármû egybeforrásával, ám harmadik alkalommal "megbokrosodott" a motor, õ pedig a hallgatóság elsõ sorában kötött ki.

 • Perverz és durva hivatal - Nem adták össze siketnéma párt, mert nem mondtak igent

  Lima - Nem adott össze egy siketnéma párt egy anyakönyvvezetõ Peruban, mert azok nem tudták kimondani a boldogító igent.

  Az América nevû tévé jelentése szerint a hivatal embere, Carlos Montalvo azzal érvelt a házasság megkötése ellen, hogy a hatályos jogszabályok tiltják ilyen fogyatékkal élõk egymással házasodását.

 • Poggyásznak feküdt fel a reptéren egy idõs nõ

  Stockholm - Poggyásza helyett maga feküdt fel a csomagszállító futószalagra egy 78 éves nõ a legnagyobb svéd repülõtéren, mert félreértette az utasításokat.

  A hölgy Németországba készült, de nem futószalaggal, hanem repülõvel. Elõbbi egészen a poggyászválogatóig vitte, ahol a személyzet igencsak elképedt a sok táska után egy eleven ember láttán. Kalandvágyó gyerekek ugyan játékból néha vitetik magukat reptéri poggyászszalagon, de ilyen idõs csintalannal még nem találkoztak.