rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Játékpisztollyal fenyegetõzve rabolták ki a szegedi takarékszövetkezetet

  Játékpisztollyal fenyegetõzve rabolták ki a múlt héten a szegedi takarékszövetkezetet - tájékoztatta szerdán a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

  Szenti Szabolcs elmondta: a pénteken történt rablás után a nyomozók a helyszín közelében megtalálták az elkövetéskor használt maszkot, illetve a játékpisztolyt. Emellett rátaláltak a férfi által valószínûleg viselt sapkára, cipõre és melegítõfelsõre is. Ezek képét a rendõrség a honlapján közzétette.

 • Doyle Bramhall karjai közt vígasztalódik Renee Zellweger

  Renee Zellweger továbblépett a Bradley Cooperrel való sikertelen románcán. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy mostanság már Sheryl Crow volt pasija, Doyle Bramhall karjai közt landol esténként.

 • 82 feleségétõl válik egy nigériai férfi

  A nigériai férfinak ugyanis azt javasolták, hogy a Korán elõírásainak megfelelõen csak négy asszonyt tartson meg

  El kell válnia 82 feleségétõl annak a nigériai férfinak, aki 86 nõt vett el. Mohammed Bello Abubakar beleegyezett a sokszoros válásba, hogy elkerülje a kilakoltatást, ami a vallási szabályok megszegéséért járt volna - jelentette vasárnap az AFP francia hírügynökség a NAN nigériai hírügynökségre hivatkozva.

 • Szétosztotta a talált pénzt az ifjú!

  Egy 16 éves amerikai fiú talált egy táskát az árokban, és kiderült, hogy 18 ezer dollár van benne száz dolláros bankjegyek formájában, de nem tette el a nagy summát, hanem szétosztogatta iskolatársai közt.

  A rendõrség felgöngyölítette az ügyet, és megállapította, hogy egy drogüzér hagyta az árokban a táskát, mivel a közelben marihuanát és egy mérleget is találtak.

 • Mozivitéz: egyedül egy horrorfilmen

  Újdelhi - Megvette az összes jegyet egy moziban egy horrorfilm vetítésére Indiában egy férfi, hogy rácáfoljon a film rendezõjének intelmére, miszerint alkotása annyira rémisztõ, hogy senki sem képes megnézni egyedül.

 • Elevenen megégettek egy fiatal lányt

  Elevenen megégettek egy fiatal lányt Pápua Új-Guineában, ahol gyakran megölik a nõi boszorkányokat, a házasságtörõ vagy AIDS-beteg nõket a fekete mágia rituáléi szerint - adta hírül a helyi sajtó.

  Az eset szemtanúi elmondták, a 16-20 év közötti lányt egy fatörzsekbõl rakott oszlophoz kötözték, kezét hátrakötötték, szemét bekötötték, száját betömték, mielõtt lelocsolták volna benzinnel és meggyújtották a tüzet Mount Hagenben, az ország harmadik legnépesebb városában..

 • Elhunyt a magyar származású Tony Curtis

  A magyar származású 85 esztendõs filmszínész halálhírét lánya, Jamie Lee Curtis erõsítette meg.

 • Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Boros és Bochkor páros

  Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Bumeráng stábja. A népszerû rádiós csapat most elõször nyaral majd együtt, valamint egy héten át a Balaton partjáról sugározzák a mûsorukat. Bochkor Gábor ráadásul még bébiszitterkedni is fog.

  "Kibéreltek nekünk egy siófoki nyaralót, és július 21-tõl onnan jelentkezünk. Kellemes napokat ígér ez a munka, hiszen ameddig mi a Bumerángot vezetjük, asszonyaink elkészítik a reggelit, utána irány a Balaton, a fürdés".

 • 11 éves gyerek vesztette életét a Coca-Cola egyik termékétõl - megmérgezték az italt

  Mérgezés áldozata lett az a kínai gyerek, aki múlt hónapban a Coca-Cola egyik termékébõl, a kínában forgalmazott Pulpy Milky nevû italból ivott és meghalt. A tragédiát nem szennyezõdés okozta, valaki szándékosan juttatta a mérget a palackokba.

 • Egy jó erős rúgással mentette meg édesapja életét a 9 éves kislány

  Egy jó erős rúgással mentette meg édesapja életét a 9 éves kislányA 9 éves Izzy McCarron édesapja Colm, egy rejtélyes allergiás reakció után összeesett. A lány természetesen meg próbálta újraéleszteni, ám amikor rátette a kezeit apja mellkasára rögtön rájött, hogy nem lesz elég erős hozzá. \" Miután rájöttem, hogy a kezeim túl gyengék lesznek, belerúgtam egy nagyot! Anyukám már megmutatta, hogy hogyan kell újraéleszteni valakit, azonban én túl gyenge vagyok még. Eleinte nagyon megijedtem, de aztán eszembe jutott ez az ötlet. A mentősök azt mondták, hogy akár orvos, vagy nővér is lehet majd belőlem.

 • Egy év börtönt kapott Obama megfenyegetéséért!

  Egy év és egy napi börtönbüntetésre ítélték hétfõn Ézsak-Carolina államban azt a férfit, aki halálosan megfenyegette Barack Obamát az elnökválasztási kampány idején.

  A 48 éves Jerry Michael Blanchardnak ezenkívül háromezer dollár pénzbüntetést is fizetnie kell, és szabadulása után még három évig rendõri felügyelet alatt marad.

 • Vigyázz, a pornóellenõr is lehet CSALÓ!

  Ál-pornóellenõr

  Longmont - Ingyen akart pornóvideókhoz jutni egy férfi az Egyesült Államokban, ezért rendõrnyomozónak adta ki magát egy szexboltban és filmeket követelt azt hazudva, hogy ellenõriznie kell, nem szerepelnek-e bennük kiskorúak.

 • Utálják egymást az Olsen ikrek

  Ashley és Mary-Kate Olsen utálják egymást. Saját divatcégükrt a jövõben két különbözõ néven fogják futtatni, és el is költöznek egymás közelébõl, mert nagyon megromlott a viszonyuk.

  A világ szemében õk voltak a tökéletes testvérek, akik együtt lettek sikeresek, de Ashley és Mary-Kate Olsen úgy döntött: 21 év együttélés és közös üzlet után külön utakon indulnak el. A nagykorúvá vált lányok a hírek szerint az utóbbi idõben rengeteget veszekedtek, és konfliktusaikat nem beszélték meg.

 • Guy Ritchie-t isteníti Justin Timberlake-t!

  Madonna exférjét annyira lenyûgözi Justin Timberlake mûvészete, hogy úgy döntött, új filmjének õ lesz a fõszereplõje, a részletekrõl már meg is egyezett a két sztár.

  Guy Ritchie a források szerint a Guys and Dolls musicalt és a Wild Geese címû háborús filmet próbálja majd elegyíteni, saját stílusában.

 • Ölelkezés világcsúcs

  Megdöntötte az ölelkezés világrekordját két brit egyetemista: 24 órán és 17 percen keresztül ölelték egymást.

 • Lopással gyanusították meg Kate Hudsont

  Lopással vádolja egy kozmetikai termékeket gyártó cég Kate Hudsont.

  A cég a bíróságra azt állítja, hogy a színésznõ és fodrász üzlettársa lenyúlták az ötletüket, miszerint vulkáni hamuval teszik még jobbá hajápoló termékeiket.

  A cég állítja, hogy Hudson és Babaii azután dobták piacra saját, szintén ezzel az összetevõvel dicsekvõ produktumaikat, miután megmutatták nekik mintáikat.

 • A banán az urak, az õszibarack a hölgyek jele

  Peking - Egy kínai pizzéria zavarba hozta vendégeit, mivel banán- és õszibarackábrával különböztette meg az urak és a hölgyek számára szánt mellékhelyiségeket.

  A "gyümölcsjelek" ügye eljutott Csengcsou (Zhengzhou) illetékeseihez is, akik épp azt vizsgáltatták, hogy a rájuk bízott városban mennyire világosak az átlagfogyasztók számára a különbözõ megjelölések. Elemzésük alapján arra a következtetésre jutottak, hogy az esetek 60 százalékában az embereknek komoly fejtörést okozhat az eligazodás - olvasható az Ananova angol hírportálon.

 • Összeillik Kustánczi Lia és Majka?

  Kustánczi Lia és Majka egy párt alkotnak. "Románcuk" hamarosan a képernyõn lesz látható, ugyanis együtt vezetik a Viasat3 Bár címû valóságshow-jának második szériáját.

  "A párost több ismert ember közül választottuk ki. A produkció mûfajához Majka és Lia karaktere, stílusa illett a legjobban" - árulta el Varró Balázs, a Viasat3 PR-vezetõje.

  "Életem második castingján vettem részt. Szerencsés vagyok, hiszen már az elsõ ehhez hasonló megmérettetésemkor is sikerrel jártam, amikor is az Ötös csatornánál kaptam lehetõséget."

 • Victoria Beckham maratonra készül

  Az egykori Spice Girl a New York-i maratonra készül. A táv 42 kilométer, erre bizony edzeni kell.

  Victoriát valószínûleg barátnõje, Katie Holmes példája inspirálta, aki tavaly szintén teljesítette ezt a távot.

  A futballistafeleség gõzerõvel edz, sokat futópadozik, hogy formában legyen a jeles esemény napján. Szakácsa szerint az étvágya is megjött (leküzdi az anorexiáját?), ami az étrendjére kínosan ügyelõ híresség esetében egyértelmûen az eltökéltség jele. Jó erõben akar lenni, hogy bírja majd a versenyt.

 • Döbbenetes vallomás: Michael Jackson az apám

  Mocienne Petit Jackson, egy harmincnégy éves, Hollandiában élõ nõ kijelentette, õ az egy éve meghalt Michael Jackson lánya, és ezzel beállt abba a tekintélyes sorba, amely a Michael után jár örökséget követelõ családtagokból áll.

 • Angelina Jolie lassan visszavonul a filmezéstõl és a családjának szenteli majd minden idejét!

  London - Angelina Jolie amerikai filmcsillag azt tervezi, hogy lassanként felhagy színészi karrierjével, hogy több idõt szentelhessen Brad Pitt-tel közösen nevelt hat gyereküknek és karitatív tevékenységének.

  "Már nem sokáig kívánok színészkedni" - mondta a BBC riporterének, aki a Clint Eastwood rendezte Changeling címû filmje New York-i promóciója kapcsán ült le beszélgetni a hollywoodi sztárral. A családjáról, a moziról és jószolgálati munkájáról egyaránt szívesen beszélõ Jolie elárulta: nem aggódik az idõ múlása miatt, ami más színésznõket szorongással tölt el, mert elõbb hagyja ott õ a filmet, mint ahogy az hagyná el õt.

 • Koós János még mindig megnézi a nõket

  Az ikonná vált zenész az internetes sztártévének elmondta, hogy annak ellenére, hogy számára a felesége a nõideál, még a mai napig megnézi a nõket. Koós János örök gyerek! Még 72 évesen is ontja a poénokat, udvarol a riporternek és persze mesél, mesél és mesél. Koós imádja az unokáit és a feleségét, és állítja: 30 év múlva is nekünk ad majd interjút. Így legyen!

 • Pamela Andersont pénzért kukkolhatod

  Pamela Anderson beköltözött az ausztráliai Big Brother házba. A bögyös szõkeség nem ok nélkül vállalta a szereplést, hanem saját bevallása szerint milliókért engedi, hogy meglessék mindennapjait. A mûsor készítõi csúcsnézettségre számítanak.

  A 41 éves szõke bombázó nagy meglepetést okozott, amint vörös miniruhában belépett az ausztráliai BB ház étkezõjébe.

  A lakók három napig élvezhetik a szexszimbólum társaságát.A férfi résztvevõk szemmel láthatólag nagyon örültek az új beköltözõnek.

 • Szigorodhatnak a prostitúció szabályai Amszterdamban

  Az Amszterdamban dolgozó prostituáltaknak a jövõben legalább huszonhárom évesnek kell lenniük, és jól kell beszélniük a holland vagy az angol nyelvet.

 • Gyermeket vár John Travolta és felesége!

  16 éves fiuk, Jett másfél évvel ezelõtti elvesztése után John Travolta és felesége elõször lehet igazán boldog: Kelly Preston ugyanis áldott állapotban van.

 • Négy kisgyerek fulladt a liszes ládába

  Szokatlan tragédia rázott meg egy román hegyi falucskát: négy kisgyerek halt meg egy lisztes ládában, írja a Click! címû napilap. A 3-8 éves gyermekek játék közben másztak bele a kukoricaliszt tárolására alkalmas ládába, a zárszerkezet azonban beragadt. Mivel nem tudták felemelni a láda több kilós födelét, gyakorlatilag megfulladtak.

 • Egy olasz pornószínésznõ pucéran tiltakozott a pénzügyi-gazdasági világválság ellen

  Levetkõzött a milánói tõzsdén egy olasz pornószínésznõ tiltakozásul a pénzügyi-gazdasági világválság ellen.

  A 22 éves Laura Perego nem vált meg minden ruhadarabjától, alsó alsónemûjét magán hagyta, de feltehetõen nem ezért nem múlt el már szerdára a válság. Akcióját egy asztalra felszökkenve hajtotta végre kedden. Testére elõzõleg az olasz zászló színeit festette.

 • Brad Pitt több fegyvert is tart otthon, csak így érzi magát biztonságban

  A hollywoodi színész több pisztolyt is tart otthon. Véleménye szerint a fegyverekkel való korai ismeretség sokat segíthet gyerekeinek abban, hogy felelõsségteljes felnõtté váljanak.

 • Egymillió dollárra pereli Florida kormányzóját az egykori Talking Heads frontembere

  Egymillió dollárra perelte be Charlie Crist floridai kormányzót az egykori Talking Heads együttes frontembere, David Byrne, mert a politikus engedély nélkül használta fel a zenekar egyik számát kampányában.

 • Hívatlanul italozott egy bulin VV Attila és Miló

  Attilát és Milót egy cég karácsonyi rendezvényérõl dobták ki, miután hívatlanul italoztak a cég kontójára. A valóvilágosoknak máshol kellett folytatniuk a bulit.