rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy tajvani whisky kiütött három skótot

  Három skót whiskyt és egy angolt ütött ki tajvani párlat egy brit whiskyversenyen.

 • Meghalt Heath Ledger

  Holtan találták Heath Ledgert kedden manhattani lakásában. Az ausztrál születésû színész 28 éves volt. Halálát valószínûleg gyógyszer-túladagolás okozta, ágya mellett altatótabletták hevertek.

 • Armani egymillió dollárt adakozott mûvészeti oktatásra

  New York - Egymillió dollárt (240 millió forint) adományoz New York-i iskolák számára Giorgio Armani. A világhírû divattervezõ a mûvészeti programok gondozására szánja az iskoláknak adott pénzt.

  Az olasz mester legújabb, zászlóshajónak szánt üzletének New York-i megnyitóján jelentette be az adományt kedd este. Az összeg olyan állami iskolákhoz jut, ahol támogatják a mûvészeti programokat, és ahol több hátrányos helyzetû diák tanul.

 • 16 motivációs lecke Bruce Lee-től Neked, csak úgy, szeretetből!

  16 motivációs lecke Bruce Lee-től Neked, csak úgy, szeretetből!Ha egy valódi, hiteles életű harcművésztől szeretnél tanulni bölcsességet, akkor azt hiszem, Bruce Lee igazán alkalmas személy lesz erre. Bár mindössze 33 éves volt, amikor meghalt, mégis a mai napig az egyik legnagyobb hatású harcművésznek számít. Rövidnek tűnő élete mégis teljes élet volt, és olyan hatalmas célokat ért el, amikre mások talán 10 élet alatt sem lettek volna képesek elérni. Bruce Lee valami olyan megfejthetetlen élettapasztalattal és bölcsesség birtokában volt, amely normál emberi mércével megmérhetetlen.

 • Som Lajos jobb lába lebénult

  Hetek óta kórházban ápolják Som Lajost, a Piramis együttes gitárosának lebénult a jobb lába.

  A zenész - elmondása szerint - egyik pillanatról a másikra nem érezte a lábfejét és a lábszárát, így mentõ vitte be az intézménybe.

  Most csak járókerettel tud menni, leginkább csak fekszik a kórteremben. Naponta félórát gyógytornázik, így már - mint mondja - kicsit tudja mozgatni. Som Lajos az újságnak leszögezte, hogy egy pillanatra sem adja fel, mindenképp meg akar és meg is fog gyógyulni.

 • Pénz a kidobott hûtõben

  Pénzt talált egy ócska hûtõben egy tádzsik vendégmunkás egy jekatyerinburgi szeméttelepen, de a pénz gazdája hamarosan jelentkezett jogos tulajdonáért.

 • Kis híján végzetessé vált egy öngyilkossági jelenet Bécsben

  Kis híján végzetessé vált egy öngyilkossági jelenet a bécsi Burgtheater színpadán, a hamburgi Thalia társulat vendégszereplésén. A drámában - Friedrich Schiller Stuart Máriájában - az egyik szereplõnek önkezével kell véget vetnie az életének -, ami majdnem be is következett.

  A figurát alakító 30 éves színész, Daniel Hoevels az elõadás zárójelenetében begyakorolt mozdulattal metszette el a nyakát, abban a hiszemben, hogy a kés ugyanaz a színházi kellék, amelyet korábban is használt. De nem az volt, hanem egy valódi, éles vágószerszám.

 • Bicegve közlekedik Erdei Zsolt

  Bicegve közlekedik Erdei Zsolt, aki egy fociedzésen sérült le a napokban. A világbajnok bokszolót nemcsak a ringhez köti a mozgás, hiszen szeret síelni is, bár a kedvence a futball.

  "Nagyjából egy éve játszom a barátaimmal kispályás focit. Elég rendszeres a dolog, de az elmúlt négy hónapban itthon voltam, és annyira gyakran sikerült lejárnom edzésekre, hogy még egy-két taktikát is elsajátítottam" - meséli Madár.

  "Egyáltalán nem komoly a sérülésem, egy barátom térde találkozott össze a combommal, ezért sántikálok kicsit. Ez egy egyszerû izomsérülés, pár nap alatt elmúlik."

 • Egyre több ál-vírusvédõ fenyegeti gépünket

  Egyre gyakoribb és elterjedtebb az internetes bûnözõk egyik legtrükkösebb módszere, az ál-vírusvédõk használata, amelyek abba a hitbe ringatják a gyanútlan felhasználót, hogy a gépét megvédik, közben vagy semmit sem tesznek, vagy újabb kártevõt csempésznek a gépére.

 • Gebe lett a szexi manöken

  Alessandra Ambrosio a világ egyik legszebb és legfizetettebb szupermodellje, ám legutóbbi fotózásán kifejezetten gebének tûnt.

 • Paris Hiltont õrizetbe vették marihuána miatt

  Paris Hiltont pénteken vette õrizetbe a korzikai rendõrség, miután egy gramm marihuánát találták kézitáskájában. Rövid õrizetbe vétel után szabadon engedték, és nem emeltek ellene vádat - közölte az AFP.

 • Revolverrel lõtte szét az újját egy szemölcs miatt

  Sean Murphy nem kedveli a szemölcsöket. Amikor szembesült vele, hogy az ujján efféle undokság üti fel a fejét, az összes elképzelhetõ eszközt bevetette – ám mindhiába. Ekkor úgy döntött radikális megoldást választ.

 • A nevetés gyógyít, tudtad?!

  A nevetés gyógyít, tudtad?!Nevetni jó! Egy viccen, a másik emberen, de legfőképp magunkon! Nem csak a hangulatnak tesz jót, hanem az egészségedre is befolyással van! Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: a szívünk a helyén, így fogalmazott Douglas Pagels. Ugye milyen jó, ha valaki mond egy klassz viccet? Vagy amikor már annyira nevetsz, hogy fáj a hasad tőle? Egy jó film, egy jó könyv, vagy akár egy vicces élethelyzet nagyon feldobja az egész napodat. A nevetés azonban nemcsak a hangulatra van hatással.

 • A fatuskos gyilkos életfogytiglant kapott!

  Életfogytiglani börtönre ítélték szerdán Németország egyik legkülönösebb bûnügyének tettesét, aki több mint egy évvel ezelõtt egy autópálya fölötti hídról ledobott fatuskóval követett el gyilkosságot.

  Az illetékes bíróság szándékos emberölés elkövetésének vádjával szabta ki az ítéletet a 31 éves, kazah származású Nicolai H. névre hallgató, kábítószerfüggõ személyre.

 • Megszületett Gálvölgyi János 3. unokája!!!

  Hatalmas az öröm a Gálvölgyi családban: tegnap bekopogott a gólya, és óriási unokát hozott. A harmadik utód 4 kiló negyven dekával látta meg a napvilágot, s az Ádám nevet kapta.

  A háromszoros nagypapa egykor az Amatõr Színjátszó Mozgalomban ismerkedett meg Gács Judittal, akivel ma is boldogságban és egyetértésben élnek.

  Lányaik, Eszter és Dóra igazán nem fukarkodnak a nagyszülõket boldoggá tévõ unokákkal, most jött a harmadik csöppség.

 • Hatan sérültek meg a Topmodell leszek mûsor válogatásán kialakult tolongásban

  New York - Hat nõ szorult orvosi ellátásra és három embert elõállítottak a rendõrök szombaton, amikor káosz tört ki New Yorkban a Topmodell leszek címû televíziós valóságshow újabb sorozatának válogatására érkezett óriási tömegben.

 • Véletlen kapott 18 milliót, de nem boldogság lett a vége

  Véletlen kapott 18 milliót, de nem boldogság lett a végeA gyermekét egyedül nevelő lichfieldi nő számlájára a városi önkormányzattól érkezett tévesen egy szép kis összeg, és ő buzgón neki is látott az 52.000 font (19 millió forint) elköltésének. Michaela Hutchings agyában úgy tűnik, fel sem merült, hogy a jó tündér nem létezik, illetve a Mikulás szezonja is odébb van, így a téves utalást vissza kell majd fizetnie. Pedig így van, az önkormányzat illetékesei kis késéssel ugyan, de észrevették a hibát, ám addigra a nő vad költekezésbe kezdett, nem igazán létfontosságú dolgokra.

 • Nagymama hozta világra az unokáját

  Egy 60 éves asszony hozta világra unokáját Brazíliában: a nagymamába 32 éves lánya mesterségesen megtermékenyített petesejtjét ültették be, mivel a fiatalasszony nem képes kihordani magzatát.

 • Több mint negyedmillió euróért kelt el egy félbélyeg Németországban

  Több mint negyedmillió euróért kelt el egy 1872-bõl származó rendkívül ritka félbélyeg egy németországi árverésen.

 • Szexbotrány a parókián

  21 éves szeretõjét alkalmazta a hívek szerint az a 64 éves, római katolikus pap, aki az Arad megyei Vingán teljesít szolgálatot.

 • Rekordtávot úszott egy ausztrál nõ

  Sikerült átúsznia a Nagy-Kajmán- és a Kis-Kajmán-sziget közötti 112 kilométeres távolságot.

 • 80 milliós Audi A8-sal jár Gyurcsány Ferenc!

  Körülbelül 80 millió forintot ér az a speciális eszközökkel felszerelt Audi A8-as autó, amelyet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök használ.

  A páncélozott autók összesen körülbelül 240 millió forintba kerültek.

  Összesen három kocsit vásároltak, ezekben többnyire a kormányfõ, Sólyom László köztársasági elnök, illetve azok a Magyarországra látogató vezetõk utaznak, akiket fokozottan védeni kell.

 • Cindy Crawford házassága is a végét járja

  Egyre több sztárházasság megy tönkre mostanában, mely alól úgy tûnik a híres szupermodell, Cindy Crawford sem kivétel. Bár korábban is szó esett férje esetleges félrelépésérõl, mégis boldognak tûntek.

 • Baleset érte Florence Welchet koncert közben

  Komolyabb baj nem történt, de igencsak ijesztõ és kellemetlen helyzetben találta magát Florence Welch, a Florence and The Machine énekesnõje egy fellépése kellõs közepén.

 • David Beckham a táncparketten egy semmire kellõ

  David Beckhamet mindenki a legjobb és legtaktikásabb focistának tartja, de ami a lábát illeti, saját bevallása szerint a tánc parketten semmire kellõ.

  Amikor a minap 4 esztendõs fia, Cruz, Spice Girl koncertes fergeteges tánc alakítása kapcsán megkérdezték tõle, hogy a bringázás és break tánc szeretetét vajon tõle örökölte-e.

  David azonnal rávágta: “Azt aztán semmiképp! Ha én tanítottam volna breakelni csúnyán lebõgött volna!

 • Elektronikus italkóstoló Spanyolországból

  Elektronikus italkóstolót fejlesztett ki egy egyetem Spanyolországban.

 • Fapulóverek

  Rejtélyes kötögetõje van egy városnak, West Cape Maynek az Egyesült Államokban: az illetõ az éj leple alatt színes pulóverbe bújtat faágakat és lámpaoszlopokat.

 • Nudisták számára szerveznek tengeri hajóutat

  Huszonkét bátor nyaralót keres egy londoni turisztikai iroda nudista tengeri útjára.

 • Megszülte gyermekét Britney Spears 17 éves húga

  Los Angeles/Jackson - Megszülte gyermekét csütörtökön Britney Spears amerikai popsztár 17 éves húga, Jamie Lynn Spears - jelentette a People amerikai magazin.

  Az újszülött kislánynak Jamie Lynn és võlegénye, a 19 éves Casey Aldridge a Maddie Briann nevet adta.

 • Börtön lett a szerelmi próba vége

  Börtönbe kerüléssel akarta próbára tenni felesége szerelmét egy nagyhalászi férfi, akinek annyira jól sikerült megszerveznie a próbatételt, hogy végül valóban rács mögé került.