rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  loading...

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szentesen megütöttek egy buszsofõrt!

  Nem akart elvinni egy ittas férfit egy buszsofõr Szentesen, ezért az utas bántalmazta a jármû vezetõjét. A férfi a Szentesrõl Szegedre induló menetrend szerinti járatra akart felszállni, hogy hazautazzon.

  Miután a buszsofõr észlelte, hogy a férfi ittas, közölte vele, hogy nem viszi el. A férfi erre szidalmazni kezdte a buszsofõrt, fültövön vágta, majd távozott.

 • David Beckham szexis alsónemût reklámoz

  Kiéhezett csajok tízezrei fogadták a menõ focista szexis alsónemû reklámjának bemutatását.

  David Beckham ismét leszerzõdött az Armani-céggel, hogy a férfiaknak szánt alsónemûket az õ kisportolt testén mutassák be.

  Giorgio Armani, a 73 éves sztárdizájner Kaliforniában barátkozott össze a Beckham házaspárral, többször is járt náluk vacsorára, így aztán nem meglepõ, hogy éppen a sportolóra esett a mester választása, amikor az új kampányt dolgozták ki.

 • Bibliai narkórecept 'visszaesõ' házban

  Elkhart (Indiana állam) - Bibliai kábítószerreceptre bukkantak az Egyesült Államokban: a rendõrség egy Biblia egy lapjának aljára írott drogkészítési leírást talált.

 • Hatvan liter tejet ad egy óriás tehén naponta

  Naponta 60 liter tejet fej óriás tehenétõl egy farmer a kelet-ukrajnai Dokucsajevszk városban. A Marta névre hallgató szarvasmarhát kilenc éve tartja háztáji gazdaságában tulajdonosa, Dmitro Pivovar, aki szerint a korábban féltonnás állat az utóbbi idõben gyors növekedésnek indult, a súlya jelenleg megközelíti a nyolc mázsát.

  Pivovar tehenének a tõgye akkora, mint egy bokszzsák, szinte a földet súrolja.

  Az átlagot két-háromszorosan meghaladó tejhozam annak köszönhetõ - állította a gazdája -, hogy tejjel, mégpedig természetes állapotú tehéntejjel táplálja kedvenc fejõs tehenét.

 • Nem javul Törõcsik Mari állapota

  Szombat este még mindig gépek tartották életben Törõcsik Marit. A 73 éves színésznõt szerda óta a Kútvölgyi Kórház intenzív osztályán kezelik.

  A Nemzet Színésze címmel kitüntetett mûvésznõ egy tüdõvizsgálat során lett rosszul, aminek következtében életmentõ beavatkozásra volt szükség, azóta is a gépek tartják életben.

  – Még mindig folyik a kezelése a betegnek, de ennél többet a család kérésére sajnos nem mondhatok – mondta dr.Iványi Zsolt, Törõcsik Mari orvosa.

 • Hamarosan forgatják a High School Musical 4-et!

  High School Musical-bõl sosem elég!

  Ezért döntöttek úgy a készítõk, hogy bár az elõzõ széria sikeresen leérettségizett, folytatják a sikersorozatot, és 2010-ig leforgatják a HSM4-et.

 • Rúzsa Magdi átalakult!!!

  Az új album elsõ kislemeze, a Rövid Utazás címû dal, amelyhez készült videoklip már látható a zenei csatornán, a dal pedig hallható a rádiókban.

  „A lemez címe Iránytû, hiszen jó, ha tudod, merre tartasz. Két kivétellel, én írtam a dalok szövegét, így még mélyebben meg tudom mutatni magamat.

  A lírai énem és a dübörgõs, pimasz arcom is sokkal erõsebb, kifejezõbb, mint korábban. A zenék egy része a zenekarommal közösen született a stúdióban” - mesélte Magdi.

 • Falusi Mariann új életet kezdett

  Az énekest néhány napja infarktusgyanúval szállították kórházba. Azóta elhatározta, változtat életvitelén.

 • Balogh Edina bepánikolt!

  A Barátok közt Kingájával sok rajongója szeretne randizni, ám õ már foglalt - olyannyira, hogy a legelsõ közös nyaralásra is sor került. Néhány héttel ezelõtt célba vették Mallorcát!

  "Madarat lehetett fogatni velem, az indulás elõtt egy héttel mégis le akartam mondani az utat, mert rám tört a pánik.

  Alex teljesen ledöbbent, és igyekezett eloszlatni a félelmeimet, amelyek úgy elhatalmasodtak rajtam, hogy szó szerint naponta voltak rosszulléteim."

 • Gyalogosok közé hajtott egy részeg Pécsen!

  Felhajtott a járdára, és kis híján elgázolta a gyalogosokat egy részeg autós Pécsett éppen egy sörözõ elõtt.

  Az ötvenhárom éves férfi a rosszul sikerült manõver után annyira elhagyta magát, hogy magatehetetlen állapotában csak hárman tudták kiemelni az autóból.

 • Mobiltelefon birtoklása miatt további 60 évet kapott!

  Mobiltelefon birtoklása miatt további 60 évet kell börtönben töltenie egy 38 éves texasi rabnak.

  Az Egyesült Államok déli szövetségi államában az Anderson megyei esküdtszék bûnösnek találta Derrick Rosst abban, hogy tiltott tárgyat birtokolt.

 • Paris Hilton felfüggesztett büntetést kap

  Megegyezett a hatóságokkal a kokainbirtokláson kapott Paris Hilton, aki az alku értelmében bûnösnek vallja magát, ennek fejében pedig a súlyosabb ítélet kockázatát elkerülve egyéves felfüggesztett büntetést kap.

 • Másfél évesen ismeri a világ összes országát

  Másfél évesen ismeri a világ összes országátMég csak másfél éves egy amerikai fiúcska, de meg tudja mutatni térképen a világ szinte összes országát - amivel korosztályában minden bizonnyal egyedüli a világon. A gyermek neve Aanav Jayakar, szülei orvosok, mindketten Indiából vándoroltak az Egyesült Államokba, Clevelandben élnek. Fiacskájuk rendkívüli memóriájára véletlenül figyeltek fel, azt követően, hogy szülővárosukról, Delhiről beszélgettek, a gyermek pedig megjegyezte a helységnevet. Ezután kezdte anyja országokra és azok fővárosaira tanítgatni, és a csemete megtanult hat hét alatt 53-at, pedig alig múlt egyéves.

 • Pete Doherty heroint vitt a bíróságra

  A zaklatott életû rockert, Pete Dohertyt megbírságolták miután heroint találtak nála, amikor megjelent a bíróságon decemberben. A Babyshambles zenekar énekese akkor bukott le a kábítószerrel, amikor néhány közlekedési szabálysértés miatt hívták be. Éppen távozni készült a tárgyalásról, amikor lebukott a 13 csomaggal.

 • Steven Spielberg szerzõdést kötött az indiai Reliance ADA-val

  Több mint egymilliárd dolláros szerzõdést kötött egy indiai céggel Steven Spielberg, és ezzel véglegessé vált a szakítás a Paramount és Spielberg vezette DreamWorks SKG filmstúdió között. A mumbai központú Reliance ADA befektetési társaság a következõ hat évben összesen 1,5 milliárd dollárral (245 milliárd forinttal) száll be a DreamWorks filmprojektjeibe.

  A két cég között már június óta tartanak a tárgyalások, mostanáig azonban nem volt biztos, hogy a Paramount elengedi-e a DreamWorks háromfõs vezetõségét, az „SKG-t” – a Spielberg, Jeffrey Katzenberg és David Geffen hármast –, amelyet érvényes szerzõdés köt a Viacomhoz tartozó céghez.

 • Szinte kiürítették London belvárosát Tom Cruise miatt

  A sztárt több ezer londoni átkozta tegnap reggel, amikor legújabb forgatása miatt gyakorlatilag kiüríttette a város központját.

 • Méreginjekcióval végeztek ki egy gyilkost texasban

  Kivégeztek méreginjekcióval egy háromszoros gyilkost Texasban szerda hajnalban - közölték a szövetségi állam igazságügyi hatóságai. Az elítélt, a 32 éves Leon Dorsey, egyrendbeli emberölésért kiszabott börtönbüntetésének letöltése alatt vallotta be, hogy egy másik, kettõs gyilkosságot is elkövetett.

 • Kasza Tibi több mint 30 kilót fogyott

  Ma már rá sem ismernénk a 31 kilóval kövérebb Kasza Tiborra, aki egy bántó megjegyzést követõen szabadult meg súlyfeleslegétõl.

  A zenész ma már csak nevet, ha régi fotói elõkerülnek a fiók mélyérõl. Néha maga sem hiszi el, hogy valóban volt olyan korszaka az életének, amikor 116 kilót nyomott.

  "Gyakorlatilag éjjel-nappal ettem, valószínûleg a gyerekkori nélkülözést próbáltam így ellensúlyozni.

 • 'Lelõtte' szomszédja alsónemûjét

  Róma - "Agyonlõtte" szomszédasszonya bugyijait egy 69 éves férfi Olaszországban, mert haragudott a hölgyre.

 • 23 évesen lett nagymama

  A Wikipedia szerint ugyan nem Rifca Stanescu a legfiatalabb nagyi a világon, 23 évesen unokát pelenkázni azonban így sem kis teljesítmény.

 • Végre nõk is szolgálhatnak tengeralattjárón, de már nincs min

  Végre nõk is szolgálhatnak katonai tengeralattjárókon Bulgáriában, csakhogy már nincs szolgálatban egyetlen ilyen jármû sem.

 • Kaliforniában kötik a legtöbb homoszexuális házasságot

  Los Angeles - A homoszexuális házasságkötések számát illetõen Kalifornia három hónap alatt megelõzte Massachusetts államot, ahol 2004-ben elõször engedélyezték az azonos nemûek házasságát az Egyesült Államokban.

  A Kaliforniai Egyetem Williams Intézete által összegyûjtött adatok igazolták az ilyen szertartások számának emelkedését az után, hogy június 17-én a nyugati parti államban is legalizálták a homoszexuálisok házasságkötését.

 • Visszaadta a milliókat a becsületes megtaláló

  Kétmillió forintnak megfelelő összeg volt abban a műanyag zacskóban, ami egy alvó férfi zsebéből esett ki. A többi utas szemétnek hitte, és egy megállóban az utcára rúgták.

 • Harmadik házasságára készül Cher

  Cher egy nála 24 évvel fiatalabb férfihoz megy feleségül augusztus után. A 38 éves Tim Medvetzet és az énekesnõt a korkülönbség érdekli legkevésbé.

  A világsztárnak eddig két házassága futott zátonyra, de bízik benne, hogy Timben egy valódi, holtodiglan-holtomiglan társra talált.

  Az énekesnõ egy korábbi ígéretéhez is tartotta magát, amikor személyi asszisztensét kérte fel koszorúslánynak.

 • Senkinek nem kell az 1 millió mérföldet futott Furgon

  A kutyának se kellett eddig az 1 millió mérföldet - 1,6 millió kilométert futott használt autó, amely éppen (n)agyonhasználtsága okán vált híressé, és amelyet tulajdonosa ezért árverésre bocsátott.

  A kocsi minimáláraként 30 ezer dollárt - 4,2 millió forintot - szabott meg gazdája, Frank Oresnik és az interneten - az eBay-en - hirdette meg.

  Tíz naposra tervezte az árverést, de nem akadt senki, aki ráharapott volna az autóra.

 • 101 év után ma kapja meg az amerikai állampolgárságot

  Napra pontosan 101 esztendei egyesült államokbeli tartózkodás végre átveheti a hõn áhított amerikai állampolgárságot Eulalia Garcia Maturey a texasi Brownswille-ben.

 • Lenyûgözõ orvosi csoda a szigeten /képekkel/

  Igéznek a szingapúri szemek. Hogy milyen lelkek tükrözõdnek a szemek mögött azt csak találgathatjuk, bár csupa híres emberrõl van szó.

 • Szerednyei Béla: Furák ezek a lányok!

  A színésszel egy nagyszabású divatbemutatón találkoztunk, amit Õ finoman szólva sem talált annak. Azt mondta, hogy ilyen ruhákat a színházi büfében szokott látni és a modelleket is furának találta. Szerednyei szerint mindegyik lány érdekesen járt, érdekes volt az arca és csak egy mosolygott mind közül. Az alkalmi kritikus egyébként saját bevallása szerint sem követi a divatot és alsó-közép osztálybélinek tartja az öltözködését.

 • A Holland-alagútban szülte meg gyermekét egy nõ

  A New Yorkot New Jerseyvel összekötõ Holland-alagútban szülte meg gyerekét egy nõ férje és a kikötõi hatóság két munkatársának segítségével.

 • Uma Thurman új filmje is megbukott!

  Valószínûleg igen jót tesz majd Uma Thurman karrierjének az, hogy Robert Pattinsonnal forgathat együtt, mert mostanában nem megy neki túl jól a dolog, a filmjei egymás után buknak meg a mozikban. Majd egy évvel amerikai bemutatója után az Egyesül királyságban is bemutatták Anya a pácban címû filmjét, és a kutya se volt rá kíváncsi!

loading...