rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  loading...

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Michael Schumacher bíróság elõtt

  A hétszeres világbajnok Forma–1-es pilótát, Michael Schuamchert korábbi menedzsere, Willi Weber 350 milliós sikkasztási ügyében idézhetik be tanúnak.

 • Nyolcvan forintért verték meg az idõs nõt

  Nyolcvan forintot rabolt el egy idõs nõtõl két fiatalkorú a Borsod megyei Selyeb községben. A gyanúsítottak meg is verték a 77 éves nyugdíjast.

 • Két egymást követõ napon ugyanazokat a lottószámokat húzták ki!

  Két egymást követõ napon ugyanazokat a lottószámokat húzták ki az egyik Nemraska állambeli szerencsejáték-irodában. Az efféle véletlen esélye: egy a millióhoz.

  Nem történt csalás, a lottószámokat a számítógép szabályosan állapította meg, némi magyarázatot csak az adhat erre a véletlenre, hogy ez nembraskai lottó három számjegyû. Az egyik napon kihúzták az 1-et, a 9-et és 6-ot, aztán másnap ugyanezeket ugyanebben a sorrendben.

 • Vámpírsztár házasság

  Egybekelt a hét végén Anna Paquin és Stephen Moyer. A Tru Blood - Inni és élni hagyni címû vámpírsorozat hozta össze õket.

 • Kivájt belû narancsokban csempészett kokaint

  Kivájt belû narancsokban csempészett kokaint egy 76 éves holland férfi Olaszországban, majd a római repülõtéren lebukott.

  A biztonsági õröknek gyanús lett, hogy miért cipel magával bõröndnyi narancsot, mire a férfi C-vitamin szükségletére hivatkozott.

 • Vin Diesel-ért dobná barátnõje Kasza Tibit

  Van az a férfi, akiért szerelme simán lepattintaná A Nagy Duett zsûritagját.

 • Rio de Janeiro egyik szegénynegyedében forgat Beyonce és Alicia Keys

  Rio de Janeiro egyik szegénynegyedében forgat közös videoklipet Beyonce és Alicia Keys.

 • Új párra talált VV Annamari

  VV Annamari újra szerelmes, pedig csak a közelmúltban szakított. Talán ennek köszönhetõ, hogy jobban néz ki, mint valaha.

 • Az állatszexet akarják betiltani a hollandiai állatvédõk

  Az aktivisták szerint elfogadhatatlan, hogy Hollandia egyike azon kevés országnak, ahol büntetlenséget élvez az állatok elleni szexuális erõszak.

  A De Telegraaf címû holland lap szerint az Alapítvány az Állatok Elleni Erõszak Felszámolására nevû állatvédõ szervezet felszólította a parlamentet, hogy minél elõbb fogadja el az ember és állat közti szex tilalmáról már hónapokkal ezelõtt benyújtott törvényjavaslatot.

 • Elhunyt a világ legidõsebb kutyája! 147 éves volt átszámítva emberi életévre!

  Elhunyt a világ legidõsebb kutyája - a New York-i "illetõségû" drótszõrû tacskó 21 éves volt, vagyis 147, átszámítva emberi életévre.

  A Chanel névre hallgató tacskót hathetes korában vette magához egy állatmenhelyrõl gazdája, aki akkor egy németországi katonai támaszponton szolgált. A kutya kilenc évig "állomásozott" Németországban, majd hazatért az Egyesült Államokba.

 • Esküvõje közben íjpuskázott a pár

  Esküvõje közben sem hagyott fel kedvenc idõtöltésével egy pár az Egyesült Államokban: íjpuskáikból lövöldöztek a szertartás alatt.

 • Állva tapsolták Selena Gomez legújabb filmjét a filmfesztiválon

  A 20 éves színésznõ legújabb filmje, a Spring Breakers bemutatója alkalmából vett részt a rangos olaszországi eseményen. Az alkotás hatalmas sikert aratott, hiszen a közönség állva tapsolt.

 • Metróállomáson szült egy brit nõ

  Közel másfél évszázados fennállása során másodszor fordult elõ, hogy a londoni metróban jött világra egy kisbaba. A brit fõváros földalatti-hálózatának illetékesei pénteken megerõsítették, hogy a közelmúltban egy lengyel nõ adott életet gyermekének a Kingsbury metróállomáson.

  Julia Kowalska lánytestvérével utazott a metrón december 19-én, amikor a nyugat-londoni megállóban rátörtek a fájások, és már csak az állomásfelügyelõ irodájáig jutott el, ahol egészséges kislánya született.

 • Meghalt a legendás western utolsó sztárja

  Elhunyt Pernell Roberts, a hatvanas évek nagysikerû Bonanza tévés westernsorozatának utolsó sztárja. A legendás sorozat révén világszerte ismertté vált színészt 81 éves korában érte a halál vasárnap malibui otthonában - tájékoztatta a Los Angeles Timest felesége, Eleanor Criswell. Az 1959-tõl 1974-ig futó westernszéria utolsó életben lévõ sztárja rákbetegségben szenvedett.

 • Zimány Lindáért helikoptert küldtek barátai

  Nem hagyták a barátai, hogy egy munka miatt lemondja a wellness pihenést - Zimány Lindának nagy meglepetést okoztak...

  A Cool Tv szexi mûsorvezetõjének, Zimány Lindának egy szusszanásnyi ideje sincs.

  Nem hogy családjára, de még saját magára sincs ideje, éppen ezért megbeszélte barátaival, hogy néhány napra Hévízre utaznak. Azzal az apró lehetõséggel azonban egyikük sem számolt, hogy Lindát bármikor behívhatják dolgozni, és pechükre ez meg is történt.

 • Nem tudta szexszel megoldani a feszült helyzetet

  Nem tudta szexszel megoldani a feszült helyzetet, ezért inkább megszökött az állatkerti ketrecbõl egy majomlegény Hollandiában.

  A törpecsimpánzt elválasztották anyjától, és majomkismamák közé helyezték, de õk nem fogadták kitörõ lelkesedéssel az új jövevényt.

 • Veszélyben II. Erzsébet luxusélete

  Egyre olcsóbb a brit monarchia, fenntartása tavaly már alig több mint 60 pennyjébe került minden egyes alattvalónak. A Daily Mail brit lap már arról beszél, hogy az udvarnak vödrökbe kell gyûjteni a mennyezetrõl lefolyó esõvizet.

 • Öngyilkos lett egy kecske az állatkertben

  Öngyilkos lett egy kecske egy kanadai állatkertben, bár nem szándékosan: felakasztotta magát.

  A kecske egy kötélre kötözött labdával játszott, amelyet a nyakára gabalyított, majd pedig lelépett a farönkrõl, amelyen addig ugrabugrált. Élettelenül himbálózó tetemére hamar felfigyeltek a Calgaryban lévõ állatkert emberei, és megpróbálták mesterséges lélegeztetéssel életre kelteni a kecskét, ám hiába.

 • Eddig ismeretlen nyelvet azonosítottak India eldugott részén

  Korábban nem ismert nyelvet azonosítottak a kihalóban lévõ nyelveket kutatva tudósok India egy eldugott részén, a most megismert korót már csak nyolcszázan beszélik.

 • Ötödszörre házasodik össze Gyõzike és Bea asszony

  Gáspár Gyõzõ és felesége, Bea asszony hamarosan ötödszörre is kimondja Isten színe elõtt a boldogító igent. A ceremónián a családtagokon kívül természetesen barátok és ismerõsök is feltûnnek majd, Galambos Lajosból és Vágó Istvánból azonban nem kér a pár.

  "Ezt az esküvõt csak azért tartjuk meg, mert az elmúlt év miatt sok rosszal kellett szembesülnünk. Mostanra annyira jó lett a viszony kettõnk közt, mint még soha" - áradozott Bea asszony.

 • Daniel Craig és kedvese soha nem beszél otthon a munkáról

  Rachel Weisz nem sokszor mesél Daniel Craigrõl, most mégis megtette.

 • Újra kikerekedett Beyoncé, útban a második baba?!

  Az énekesnõ mindössze 8 hónapja adott életet elsõ gyermekének Blue Ivy-nak, és a hírek szerint már a második babát várja.

 • Fegyveres rablás gyanújával tart õrizetben egy kecskét a rendõrség

  Fegyveres rablás gyanújával tart õrizetben egy kecskét a rendõrség Nigériában. Nem rendõrök érték tetten és fogták el az állatot, hanem a polgárõrség, amelynek egy járõrcsapata tanúja voltak az autórablási kísérletnek.

  Elmondásuk szerint a kecske elõször férfi volt, és egy cinkosával együtt próbált elrabolni egy autót. A polgárõrök láttán azonban elfutottak, egyiküknek sikerült meglógnia, a másik viszont átváltoztatta magát kecskévé. Õt elfogták és bevitték a rendõrségre.

 • Leépít a Shell!

  A vezetõ európai olajipari vállalatnál, a brit-holland Royal Dutch Shell társaságnál olyan átalakításokra kerül sor, melyeknek akár 24 ezer állás is áldozatul eshet.

  Errõl a Shell július 1-tõl hivatalába lépõ új vezérigazgatója beszélt szerdán.

 • Virtuálisan pornószereplõk lehetünk!

  A férfiak hamarosan képesek lesznek pornóvideó nézése közben ugyanazt érzékelni, amit a filmben szereplõ férfitársuk. Ezt ígéri a RealTouch elnevezésû berendezés, amelyet a hét végén mutattak be Las Vegasban az éves szexexpón.

  A készülék egy tenyérben elférõ henger, amely szintetikus gumival van bélelve, benne sikosító-befecskendezõ, melegítõ és egyéb berendezésekkel. A gumin megfelelõ rés van egy bizonyos férfitestrész befogadására.

 • Elkelt az atombunker

  Bõ 90 millió forintért kelt el egy atombunker Nagy-Britanniában internetes árverésen. A kikiáltási ár mindössze 500 font - 150 ezer forint - volt. A licit során vagy negyven árajánlat érkezett a honlapra.

 • Megégette magát Szorcsik H. Viki

  Szorcsik H. Viki néhány hete rettenetesen megégett. Forró olaj ömlött a lábaira, amelynek következtében sokáig járni sem tudott. A legdurvább az volt a balesetben, hogy fájdalmait, azóta is fájdalomcsillapítók nélkül kell viselnie, hiszen szoptatja kisfiát, Andrist.

 • Renée Zellwegernél jóindulatú daganatot diagnosztizáltak

  Nagyon megijedt Renée Zellweger, amikor két csomót is kitapintott a mellén. Aggodalmát súlyosbította, hogy nagymamája mellrákban halt meg 1996-ban.

  A színésznõ a riadalom után rögtön orvoshoz fordult. "Legyünk túl rajta, menjünk be, szúrjanak meg vagy amit kell, aztán szedjék ki" - mondta felindultságáról az újságnak Renée.

  A vizsgálatok után jó pár nehéz napot élt át a sztár, amikor végre megcsörrent a telefon.

 • Véget ért egy újabb sztárszerelem! Csányi Sándor és Erdélyi Tímea szakítottak!

  Véget ért egy újabb sztárszerelem. A filmszakmában nyílt titokként kezelik, hogy szakított egymással legfoglalkoztatottabb férfi színészünk, Csányi Sándor és a Barátok közt egykori Tildája, Erdélyi Tímea.

  A két színész románca két évvel ezelõtt kezdõdött a Szabadság, Szerelem címû film forgatásán.

  A szívtipróként számon tartott Csányi mindenkit meglepett, amikor az ezt követõ rendezvényeken kéz a kézben mutatkozott a fiatal kolleginájával.

 • A madárinfluenza H5N1 vírusa fertõzött meg egy négyéves kisfiút Egyiptomban!


  A madárinfluenza H5N1 vírusa fertõzött meg egy négyéves kisfiút Egyiptomban, és ezzel hetvenre nõtt a legnépesebb arab országban elõfordult madárinfluenzás esetek száma.

  A kórházba szállított kisfiú valószínûleg a háztájiban nevelt beteg baromfiktól kapta el a vírust.

loading...