rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt

  Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt, aki a hatvanas és hetvenes évek The FBI címû tévésorozatának legendás nyomozóját alakította.

  A 91 esztendõs mûvész meghatottan vette át hétfõn a tiszteletbeli nyomozójelvényt Robert Mueller FBI-igazgatótól, aki nagy hatásúnak nevezte Zimbalist egykori játékát, amely szerinte FBI-ügynökök nemzedékeinek szolgált például.

 • Felélte minden vagyonát, mert halálos betegnek hitte magát

  Elköltötte minden megtakarítását, az a 69 éves férfi, aki azt hitte csak hónapjai vannak hátra. Amikor felélte minden vagyonát, kiderült mégsem beteg.

 • Mutasd a kalóriát!

  Vége a felelõtlen habzsolásnak: New York városa júliustól könyörtelenül megbírságolja azokat az étteremláncokat, amelyek nem tüntetik fel a fogások kalóriáit az étlapjukon. Az állami Étteremszövetség bíróságon támadta meg a rendelkezést, mondván az elhízás elleni küzdelem támogatására hozott törvény az éttermek, vendéglátóhelyek szólásszabadsághoz való jogát sérti, amelyet az alkotmány elsõ kiegészítése biztosít minden polgár számára.

 • Pákó is feleséget keres? Kitálalt a sztár!

  Delhusa Gjon és Lapite Oludayo (közismertebben: Fekete Pákó) nevétõl volt hangos a bulvármédia, amikor a két sztár azt kezdte el híresztelni, hogy az saját valóságshow-t indíthatnak Gyõzike, vagy épp Benkõ Dániel feleségkeresõ produkciójának mintájára. Pákó szerint mindez hazugság.

 • Méreginjekcióval végeztek ki egy gyilkost texasban

  Kivégeztek méreginjekcióval egy háromszoros gyilkost Texasban szerda hajnalban - közölték a szövetségi állam igazságügyi hatóságai. Az elítélt, a 32 éves Leon Dorsey, egyrendbeli emberölésért kiszabott börtönbüntetésének letöltése alatt vallotta be, hogy egy másik, kettõs gyilkosságot is elkövetett.

 • Nem vitték el a 40 milliárdos lottónyereményt!

  Továbbra sem lelt gazdára az immár 143,9 millió euróra (39,3 milliárd forint) dagadt olasz lottófõnyeremény, miután a kedd esti sorsoláson sem volt telitalálat.

  Az országot „megszállták” a lottóturisták, akik fõleg Németországból és Ausztriából érkeznek, de szerencsét próbálnak a horvátok, szlovének és a franciák is.

 • Holt tõke: több tízezer halott kapott serkentõpénzt

  72 ezer halott kapott fejenként 250 dollár - bõ 50 ezer forint - nemzetgazdasági "serkentõpénzt" az Egyesült Államokban - tévedésbõl.

 • Madonna és fia együtt énekeltek a koncerten

  Az énekesnõ spontán akciója volt, amikor felinvitálta a fiát a színpadra. Szerencsére Rocco nem jött zavarba.

 • Lady Gaga tarolt a parfümpiacon

  A Pokerface énekesnõjének fogyott el idén a legtöbb parfümje az Egyesült Királyságban. A statisztikák alapján a Fame névre hallgató illat a legnépszerûbb a briteknél.

 • Ritkábban küldik vissza a britek az interneten vásárolt termékeket

  A brit vásárlók ritkábban küldik vissza az interneten vásárolt termékeket, mint azokat, amelyeket személyesen az üzletekben választottak ki - derül ki egy friss felmérésbõl.

 • Michael Douglas börtönbe jár a fiához

  A súlyosan rákbeteg színész három órát utazott, hogy láthassa Cameront. Michael Douglas több órás autóutat tett meg Manhattantõl Pennsylvaniáig, hogy átölelhesse a börtönben legnagyobb fiát – írja a perezhilton.com.

 • Még mindig a cigi fogságában Keith Richards!

  Kieth Richards nem hajlandó lemondani a dohányzásról, pedig az alkohol fogyasztását mostanában visszafogta az egészsége érdekében. Az orvosok akkor utasították életmódváltásra a 66 éves rockert, amikor 2006-ban részegen leesett egy fáról, és kisebb agyvérzést szenvedett. Állítólag az is ösztönözte, hogy látta amint zenésztársa Ronnie Wood küzd az alkoholproblémáival.

 • 16 éve halott és most gyilkolt

  Az amerikai Szövetségi Nyomozóiroda emberei egy kislány elrablásával és meggyilkolásával kapcsolatban tartóztatták le a férfit.

 • Osztrák férfi a víz alatti videojátékozás világrekordere

  Új világrekordot állított fel Christian Redl osztrák szabadtüdõs merülõ: a víz alatti videojátékozás rekordját.

 • Megalázó helyzetbe hozták Kembe Sorelt

  Megalázó helyzetbe hozták Kembe SoreltMaga sem érti, miért kerül folyton megalázó helyzetbe a Jóban Rosszban népszerű sorozatának színésze, Kembe Sorel. Pontosabban érti, csak nem akarja elfogadni. Legutóbb közterületen igazoltatta a készenléti rendőrség, és minden magyarázat nélkül azzal gyanúsították, hogy marihuánát fogyaszt. Kembe Sorelt annyira megviselte az incidens, hogy közösségi oldalán fakadt ki, elpanaszolva, hogy állandóan dílernek nézik. \"Ülök a padon, sörözgetek a 12. kerületben a Sportkórháznál. A készenléti rendőrség két egyenruhás kollégája megszólít, hogy adjam a papírjaimat.

 • Másnak adta ki magát aktus közben

  2011 februárában került hadbíróság elé Kenni Dinnell mérnök technikus ügye – a férfit azzal vádolják, hogy 2010 júliusában megerõszakolt egy másik tengerészt.

  A hivatalos bírósági iratok szerint Dinnell egy barátja, Greg Robertson kabinjában töltötte az estét, a késõbbi áldozat és egy másik, meg nem nevezett hölgy társaságában.

  Kicsivel késõbb elhatározták, hogy a bázisról bemennek Portsmouth belvárosába néhány italra – az ismeretlen hölgy idõközben hazament, így már csak hárman maradtak.

 • Mindenki felfigyelt a Fair vezetõ programot népszerûsítõ hírességekre

  Budapest egyik legforgalmasabb keresztezõdésében több tucatnyi Fair vezetõ matricával kezében állt az autósok elé Dammak Jázmin, Terecskei Rita, Fresh Viki és Komonyi Zsuzsi. A négy híresség a piros lámpánál kampányolt a körültekintõbb, biztonságosabb vezetésért.

 • Playboy címlaplány a nyereményautó mellé

  Takács Zoltán volt az a szerencsés ember, aki megnyerte a kulcsos sõrmárka elsõ nyereményautóját. Az autó mellé egy csinos Playboy címlaplány is járt rendõri kisérettel.

  A fiatalember nyári szabadsága közben figyelt fel az akcióra, és szorgalmasan 3 rekesznyi söröskupak kódját küldte el sms-ben.

  A 2007-es playmate Metczker Viki vitte házhoz a szerencsésnek a kisorsolt elsõ álomautót. A Gyõr mellett élõ ügyvédjelölt még nem rendelkezett saját autóval.

 • A vízvezeték-szerelõ talált gyémántot a lefolyóban

  Phoenix - Egy vízvezeték-szerelõ képes volt arra, amire a közüzemi dolgozók nem: elõhalászta a csatornából egy nõ hétkarátos gyémántgyûrûjét, amelyet gazdája szerencsétlenül egy étterem toalettjébe hullatott.

  A 70 ezer dollárt (közel 16 millió forint) érõ ékszer akkor esett le tulajdonosa ujjáról, amikor a vécé öblített, ezért a gyûrût a víz magával vitte a csatornahálózatba.

 • Neglizsé Nap - Fehérnemûben dolgoztatták a nõi alkalmazottakat

  A vártnál nagyobb sikere lett a tajvani Audrey fehérnemûgyár felhívásának, amelyben arra biztotta nõi alkalmazottait, hogy november 21-én egész nap neglizsében dolgozzanak. Az üzem ki is kiáltotta a dátumot Neglizsé Napnak, abból az alkalomból, hogy ezen a napon sikerült legtöbbet eladni a gyár új termékeibõl. A felhívásra a nõi irodisták 90 százaléka pozitívan reagált, azaz lenge alsóruhában koptatta aznap a számítógép billentyûzetét.

 • Müller Attila szívesen állna testõrnek

  Müller Attila több harcmûvészetben is otthonosan mozog, ám soha nem szokott kérkedni ezzel. Szerinte ugyanis nem tesz jót a sportágaknak, ha valaki folyton a tudását fitogtatja.

 • Ábel Anita és családja idén nem megy nyaralni

  Ábel Anita és családja idén nem megy nyaralni. A Szomszédok egykori cserfes Julcsija, aki egy gyermek édesanyja, a magas rezsiköltségek és hitelei miatt mondott le az idei vakációról.

 • Saját temetését nyerte meg egy férfi Amerikában

  Megnyerte saját temetését egy amerikai férfi. A 6000 dollár értékû nyereményt – mely magában foglalja a koporsót és minden más kiadást – a helyi baseball csapat és egy temetkezési vállalat közös játékán lehetett megnyerni.

  „Vegyes érzelmeim voltak, amikor megtudtam, hogy én vagyok a nyertes, hiszen furcsa úgy 6000 dollárt nyerni, hogy nem élvezhetem ki” – nyilatkozta. (cnn)

 • Szextett: elpuskázta a jogosítványát a helikopterpilóta

  Gardena (Kalifornia) - Örökre elpuskázta helikopterjogosítványát egy pilóta azzal, hogy pornófilmben szerepelt vezetés közben a kaliforniai San Diego városa felett.

 • 100 éve hûtötték be a különleges whiskyt

  Több mint száz éven át pihent a Déli-sarkvidék fagyott talajában az a különleges skót whisky, amelyet most új-zélandi régészek olvasztanak fel fokozatosan. Nem megkóstolni, elemezni akarják.

 • Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött meg egy hullámvasúton!

  Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött örök hûséget egymásnak, de nem templomban, hanem hullámvasúton.

  A boldogító igen után a párok nyomban mentek egy kört a nyaktörõ hullámvasúton Minnesota államban, így tették még emlékezetesebbé az esküvõjüket. De az is lehet, hogy már elõre akarták szoktatni magukat ahhoz, hogy a házasság is olyan, mint a hullámvasút. A hullámzó szertartásról video készült, s a felvételt minden pár megkapta emlékbe.

 • Szentesen megütöttek egy buszsofõrt!

  Nem akart elvinni egy ittas férfit egy buszsofõr Szentesen, ezért az utas bántalmazta a jármû vezetõjét. A férfi a Szentesrõl Szegedre induló menetrend szerinti járatra akart felszállni, hogy hazautazzon.

  Miután a buszsofõr észlelte, hogy a férfi ittas, közölte vele, hogy nem viszi el. A férfi erre szidalmazni kezdte a buszsofõrt, fültövön vágta, majd távozott.

 • Ismét szabad fegyverrel belépni négy amerikai állam bárjaiba

  Amerikába visszatért a vadnyugati kocsmák szelleme: egy legfelsõbb bírósági döntés nyomán ismét szabad fegyvert bevinni a bárokba.

 • Beyonce élvezte a Cadillac Girls forgatását

  Az énekesnõ sokkal jobban élvezte a felkészülést új filmjére, a Cadillac Recordsra, mint két évvel ezelõtt a Dreamgirlsre.

  Az 1950-es évek Chicagójában játszódó történethez, melyben Leonard Chess és az általa vezetett lemezkiadó, a Chess Records, valamint a vele dolgozó mûvészek útját követhetjük nyomon, Beyoncenak hízókúrára kellett fognia magát.

  Míg a Cadillac Records - melyben a négyszeres Grammy-díjas Etta Jamest alakítja - hét plusz kilót követelt meg tõle, addig a Dreamgirlshöz fogyóznia kellett.

 • Megérzésének köszönheti lottónyereményét egy amerikai férfi

  Egy furcsa megérzés súgta meg az állástalan férfinek, mit kell tennie. Minden tekintetben bejött.