2024.04.26. - Ervin

Ördög Nóri összeköltözött új barátjával!

Ördög Nóri összeköltözött új barátjával!
Nemcsak fellángolás volt a csinos mûsorvezetõ és a nyuszis magazin fotósa közti szerelem - Ördög Nóra a hírek szerint már össze is költözött a kedvesével. Néhány hete derült ki, hogy válságban Ördög Nóra házassága, a címlapok tele voltak a sztár magánéletével - Mostanra elcsitult a dolog, de íme az újabb meglepõ hír.

Televíziós berkekben már nem titok, hogy a mûsorvezetõ és Nánási Pál, a Playboy fotósa pár hete összeköltözött, noha kezdetben sokan azt hitték: Nóra csak felejteni akar az új kedves oldalán.
Kéz a kézben olykor látni õket a fõvárosban, de hivatalosan egyelõre nem mutatkozik együtt a pár.

Bár az utóbbi idõben Liptai Claudia és Gesztesi Károly állítólagos házassági válsága uralja a címlapokat, jó ideig nem került le a lapok hasábjairól Ördög Nóra.

Két hónapja ugyanis fény derült arra, hogy a Szombat esti láz csinos mûsorvezetõje beleszeretett a Playboy fotósába, aki erotikus képeket készített róla a magazin számára.

A hír nagy döbbenetet keltett, különösen, hogy augusztusban volt Nóra esküvõje a párjával, Kristóffal.

A meghökkenõ hírek azonban egyre sokasodtak, s lassan kiderült, hogy Ördög Nóra félrelépése már valaminek a következménye volt.

A házaspár baráti köre korábban sem értette, minek köti össze életét hivatalosan is a pár, hiszen többen tudtak arról, hogy Kristóf nem egyszer megcsalta a szép televízióst. Sõt, ez Nóra munkahelyén is nyílt titok volt...

Mindez igen meglepõ fordulat annak fényében, hogy a mûsorvezetõ és szintén szakmabeli párja hét évet töltöttek együtt, mielõtt kimondták a boldogító igent.

A mûsorvezetõ mindkét férfit védelmébe vette, amikor legutóbb nyilatkozott a vele történtekrõl. A házasságát azonban, úgy tûnik, már nem menthette meg semmi.

Elköltözött a férjétõl, elõször albérletbe, most pedig, mint kiderült, már új kedvesével bútorozott össze.