2024.05.13. - Szervác, Imola

Geri Halliwell felbontotta jegyességét!

Geri Halliwell felbontotta jegyességét!
Nehéz kiigazodni Geri Halliwellen. Az énekesnõ januárban még boldogságtól sugárzó arccal jelentette be, hogy alig egy hónapos ismeretség után eljegyezték egymást az olasz Fabrizio Politival. Geri egy 200 ezer dolláros jegygyûrût kapott karácsonyra milliárdos kedvesétõl.

Úgy tûnt, hogy minden a legnagyobb rendben van köztük, és az énekesnõ annyi sikertelen kapcsolat után végre a megfelelõ férfival találkozott. Geri lánya, a kétéves Bluebell is megszerette az új pótapukát, így minden a lehetõ legjobban alakult. A sztár azonban már tavaly is pedzegette, hogy nehezen tud elkötelezõdni egy férfi mellett.

– Nagyon ingatag vagyok. Az egyik pillanatban még azt hiszem, hogy megtaláltam életem szerelmét, a másikban pedig már ki is ábrándulok belõle. Félek az elkötelezõdéstõl – mondta akkor Geri.

A félelmei pedig ezúttal is valóra váltak: alig három hónappal az eljegyzés után felbontotta a jegyességet. A barátok szerint rájött arra, hogy senki másra nincs szüksége jelenleg, mint a kislányára.

Fabrizio összetört, de megérti az egykori Spice Girls-tag döntését. Mi mást is tehetne, hiszen könyörgéssel nem sokra meg most…