2024.05.06. - Ivett, Frida

Erõs Antóniát eltiltották a tévés szerepléstõl!

Erõs Antóniát eltiltották a tévés szerepléstõl!
Erõs Antónia torka begyulladt, így az orvosai eltiltották a tévés szerepléstõl, még nem tudni, hogy mikor térhet vissza a képernyõre.

A népszerû mûsorvezetõ hangszálai begyulladtak, így az orvosok még a felkomf elmondást is megtiltották neki. Kedden este elment a hangja és elmondása szerint már másnap elment a gégészetre, hogy kiderítsék mi okozta a galibát.

Az elõvigyázatosság, a suttogás érthetõ, hiszen Antónia öt hónapos terhes, minden kockázati tényezõt ki kell zárni, ami az egészségét veszélyezteti.

A napi rendszeres testedzést is könnyû tornára cserélte és vércukorszintjét is óránként kell ellenõriznie, hiszen az nyílt titok, hogy cukorbetegségben szenved. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy szerencsésnek érezheti magát, mivel szervezetének inzulinfelvétele a terhessége alatt csökkent.

Étrendjét átalakította, rostban gazdag ételeket és sok joghurtot fogyaszt, vigyáz az egészségére, de még kérdéses, hogy mikor megy szülési szabadságra. Elképzelhetõ, hogy ez heteken belül bekövetkezik. Helyét Kumin Viktória veszi majd át, aki szülési szabadságáról Antónia távoztával valamivel elõbb tér vissza a képernyõre