2024.05.14. - Bonifác

Bajor Imre nem bírja tovább

Bajor Imre nem bírja tovább
119 millió forintért árulja Bajor Imre éttermét, a Kicsihuszárt.

A 216 négyzetméteres alagsori helyiségtõl minden berendezésével, gépével együtt szabadulna a színmûvész, pedig szeptemberben még reménykedett, hogy sikerül megmenteni élete nagy vállalkozását, amelybe rengeteg pénzt és energiát ölt. „Szívfájdalom! Valamit elkezd az ember, nem sikerül, és ehhez valóban nem vagyok hozzászokva. Ez egy egész embert kívánó feladatkör, de ebben a formában nem tudtam ott lenni. Nem is értek az üzlethez" - mondta el Bajor...
Úgy tûnik, minden próbálkozás hiábavaló volt, elõbb a vendéglátózáshoz értõ üzlettárs vált ki, majd dobra verték a Dob utcai falatozót. „Kitûnõ helyen, a Nagykörúttól pár lépésre, bejáratott, közismert étterem eladó" - áll az ingatlan internetes hirdetésében.

A leendõ tulajdonos 119 millióért 70 vendég számára elegendõ területet, 44 négyzetméteres, teljeskörûen felszerelt konyhát, tárolókat és öltözõket kap cserébe. Az ingatlan négyzetméterára igencsak borsos, ám a gépekkel és a bútorokkal együtt már nem is tûnik olyan rossz vásárnak a befektetés. Bajor Imre 2008 májusában nyitotta meg az elegéns Kicsihuszárt,amelyet mûvészek találkozóhelyeként , tanyájaként képzelt el, ám számítása nem vált be, a vendégek elmaradtak, így két hónappal a nyitás után kényszerszünetet kellett tartani.

Bajor sokáig küzdött a felszínen maradásért, de belátta, hogy jobb, ha menti a menthetõt, és átadja az üzletet egy új befektetõnek. felújítás után kényszerszünetet kellett tartani. Bajor sokáig küzdött a felszínen maradásért, de belátta, hogy jobb, ha menti a menthetõt, és átadja az üzletet egy új befektetõnek.


Bajor álma szertefoszlik?!?