2024.05.14. - Bonifác

Nagy mellek kicsi aggyal!

Nagy mellek kicsi aggyal!
Heidi Montagot, a Barbie-babává mûtött szõke szörnyedelmet és valóságshow-szereplõt egy rádióadásban faggatták mûtétjeirõl. A hölgyet tíz alkalommal operálták meg egy nap alatt és szinte teljesen átalakult. A beszélgetésbõl kiderült: még a hátát is megmûtötték az amerikai celebnek, de fogalma sincs, mit tettek vele...

Természetesen megnagyobbították a melleit, zsírleszívást végeztek rajta és megemelték a szemöldökét is. Montag kisasszony emellett közölte: "kivésték a hátát" is.
Amikor a mûsorvezetõ rákérdezett, hogy ez pontosan mit is jelentsen, Montag azt válaszolta: - Igazából fogalmam sincs. Valamit izéltek rajta...

Azt is közölte: a csípõjén is szélesítettek mindkét oldalon. Ráadásul az egészet kamerával rögzítették - Egy kicsit bele is néztem... - tette hozzá, majd sejtette: egy másik reallityshow-ban a véres részletek napvilágra kerülnek majd.

A mûtétek után a celeb úgy érzi, hogy "fantasztikus teste van", persze akadnak hátrányok is: - - Rettegek megölelni embereket - a testem nagyon törékeny - mondta a sztár. Ráaádsul, most, hogy ilyen óriási lufik lettek a mellei helyén, a futás és a kocogás is elképzelhetetlen.

A Hills nevû valóságshow fõszereplõje azt is elmesélte, hogy õ szeretne lenni a "szõke Tomb Raider" és éppen a fegyverkezelés alapjait szeretné elsajátítani az eredeti Lara Croft-tól, Angelina Jolie-tól. - Igazából pisztolyokkal és késekkel is gyakorolok, évek óta - tette hozzá.