2024.04.26. - Ervin

Heather Morris pikáns képei

Heather Morris pikáns képei
Korunk Amerikájának egyik legkedveltebb tévésztárja, Heather Morris váratlanul minden ruhát ledobott magáról, pedig szeretne ifjú rajongói példaképévé válni.

Hazánkban egyelõre még nem tûzték mûsorra a Glee címû musical sorozatot, de azért, aki nagyon akarja, az meg tudja nézni. A filmet nemcsak a legnagyobb popslágerek fantasztikus átiratai miatt érdemes figyelmmel követni, hanem Heather Morris miatt is. A huszonhárom esztendõs szõkeségnek ugyan nincs nagy szerepe, de annál viccesebb, és nem utolsó sorban még szép is.
De, hogy mennyire jól is néz ki, azt igazán a legújabb fotóin látni, hiszen egy gyûszûnyi textil sincs rajta. A váratlan vetkõzést azért vállalta be Heather, mert már most szeretné elkerülni a tinikedvenc szerepkörébe való beskatulyázást, neki ugyanis sokkal nagyratörõbb vágyai vannak színmûvésznõként. Persze mindezt úgykívánja megvalósítani, hogy példát mutat a fiatal rajongóinak, akikbõl akad bõven mostanság. Vagyis szerinte a pénzért való pucérkodás a követendõ irányvonal.

Persze, aki jobban ismeri Heathert, az tudja, hogy eddigi pályáját sem a gyerekbarát momentumok szõtték át. A showbizniszbe ugyanis Beyoncé háttértáncosaként került be, ami azt jelenti, hogy férfi vérnyomást növelõ mozdulatokkal járta a világot.