2024.05.07. - Gizella

Farmot alapított Kasuba L. Szilárd

Farmot alapított Kasuba L. Szilárd
Az Ötletház és a Delelõ ex-mûsorvezetõje most a Miss Hungary 2010 szépségverseny mûsorvezetõjeként tér vissza a köztudatba, de azt is elárulja, hogy eddig mivel töltötte az idejét. "Jelenleg kétlaki életet élünk a párommal. Vagyunk Budapesten is, meg vidéken is, mert van egy a szó jó értelmébe vett tanyánk, amit akár a turizmus programba is bekapcsolnánk. Itt vannak állataink, de foglalkozunk földekkel, takarmánynövényekkel, tõkehúsokkal, házi kolbásszal és császárszalonnával is!" - meséli Kasuba L. Szilárd, aki nem akar megállni az egyszeri farmer életformánál.
"Most külföldön óriási sikerrel fut egy olyan sorozat, amiben leköltözik egy ember vidékre, és ott saját készítésû ételekbõl él, ott fõz... szóval lehet, hogy ebbõl még egy mûsor is lesz!" - beszél a hosszú távú terveirõl a mûsorvezetõ, aki nem titkoltan Paris Hilton magyar konkurenciája szeretne lenni. Kasuba L. Szilárd mûsorötlete még igen távoli tervnek tûnik, viszont már mostanság is kezd egyre többet szerepelni a fotósok és operatõrök közegében: vasárnap éppen a legrégebbi magyar nemzeti szépségverseny döntõjén találkozhatnak vele a kíváncsiskodók.

"Körülbelül négy éve vezetem a Miss Hungary döntõit, és azért szeretem a legjobban ezt a versenyt, mert itt nem merül fel a bunda gyanúja. Nálunk nyílt szavazással döntjük el a királynõ kilétét, olyan módon, hogy a zsûritagok egy nekik tetszõ lánynak adnak egy-egy szál rózsát, és aki végül a legtöbb rózsát birtokolja, az lesz a gyõztes!" - mondta Kasuba L. Szilárd, aki szerint Magyarországon egyre nehezebb meghatározni azt, hogy milyen típusú lányok a szépségversenyek befutói.