2024.05.13. - Szervác, Imola

Alekosz az EFOTT 2011

Alekosz az EFOTT 2011
Szolnok - Életében elõször járt fesztiválon Alekosz (32). A ValóVilág egykori okostojása olyannyira nem tudta, mi a módi ilyenkor, hogy ingben és nyakkendõben jelent meg, ezzel keltve hatalmas feltûnést. Habár elképzelhetõ, hogy ez is csupán egy újabb csajozási fortély.

- Még nem igazán volt idõm megnézni, hogy milyen a felhozatal, pedig érdekelne, jelenleg ugyanis nincs párom. Kimondottan fesztiválos csajozási taktikám nincsen, szerintem itt ugyanúgy kell ismerkedni, mint egy buszon, vagy egy villamoson. Csupán annyit kell kiderítenem, mennyire nyitottak a hölgyek - fejtegette Alekosz.
A ValóVilág 5. gyõztesének persze bõven akadtak jóakarói, akik csajozási gyorstalpalót tartottak neki. A szórakozáson kívül komoly feladata is akadt, paprikás krumplit fõzött bográcsban az éhes fesztiválozóknak.

- Szeretek fõzni, fõleg a különféle pörkölteket tudom remekül elkészíteni, de talán megbirkózom ezzel a sok krumplival is - nevetett az okostojás, aki nem is tévedett nagyot, hiszen rengetegen álltak sorba, csak azért, hogy megkóstolhassák a fõztjét.

- Alekosz a példaképem. Nem csak a csajozásban óriási, de fõzni is nagyon tud - kiabálta az egyik fesztiválozó, aki megragadva az alkalmat egybõl fényképezkedett is a nõcsábásszal.