2024.05.13. - Szervác, Imola

Robert Pattinson utálja a vaginákat

Robert Pattinson utálja a vaginákat
A Twilight sztárja allergiás a nõi nemi szervekreA brit "félisten", a nõk legújabb bálványa kicsit besokallt legutóbbi címlapfotózásán.

A 23 éves színész nemrégiben a Details magazin maratoni címlapfotózásán vett részt, ahol féltucat lengén öltözött hölggyel kellett együtt pózolnia, akik az egész munka során meztelenül rohangásztak fel-alá, ez pedig igen kellemetlenül érintette õt. Bevallása szerint korántsem élvezte annyira a dolgot, mint ahogyan azt egyes férfitársai képzelnék. Pattinson annak viszont felettébb örült, hogy nem lettek túl kihívóak a képek, leginkább a klasszikus pornográfiához hasonlította a fotósorozatot.
"Nem mondhatnám, hogy fogalmam sem volt az egészrõl, mivel ez egy 12 órás fotózás volt, szóval nagyjából sejthetõ volt, hogy ezek a nõk már meztelenek maradnak úgy 5-6 óra után. De nem teljesen voltam felkészülve erre az egészre. Fogalmam sem volt, hogy mit mondhatnék ezeknek a lányoknak. Hál'istennek másnapos voltam..." - nyilatkozta a színész a magazinnak.

"Ha az ember megnéz egy nyolcvanas évekbeli pornót, akkor láthatja, hogy abban még volt valami bájos, kedves. Akik készítették és szerepeltek benne, élvezettel tették, és megbecsülték a munkájukat. A mai pornó már teljesen más, most már teljesen eldurvult, minden belefér" - véli a színész.

Forrás: Napiász Online