2024.04.26. - Ervin

Jacko igazi nõcsábász volt!

Jacko igazi nõcsábász volt!
Szexualitásával kapcsolatban számtalan pletyka kapott szárnyra, és valószínûleg rengeteg titkot vitt magával a sírba, ám testõrei most fellebbentik a fátylat! Mike Garcia, Bill Whitfield és Javon „BJ” Beard szerint ugyanis minden a legnagyobb rendben volt Michael Jackson magánéletében, a körülményekhez képest egészen normális viszony fûzte a gyengébbik nemhez.

„Elég sok idõt töltöttünk mellette, hogy ezekrõl a dolgokról is elég infónk legyen, és bizton állíthatjuk, hogy Michael tökéletes úriemberként viselkedett."
"Ugyanolyan vágyai voltak, mint egy átlagos férfinek: voltak szeretõi, akikkel találkozgatott, de sohasem tett olyat, amit szégyellnie kellett volna. A limuzinja elsötétített hátsó ülésén beszélgettek, és nyilvánvaló volt, hogy idõnkét belemelegedtek, olyankor hallottuk, hogy csókolóznak. Semmi kivetnivalót nem találtunk ebben, nem mentek túl messzire.”

- nyilatkozta az egyik testõr.

„Imádta a gyerekeit, és azok is õt. Gyakran elmondták, mennyire szeretik egymást, és ez tényleg így is volt. Olyanok voltak, mint négy jó barát: nem voltak alá- vagy fölérendelt viszonyban!”

- tette hozzá Garcia.