2024.04.26. - Ervin

Friderikusz Bocskort veti be Pállfy ellen

Bochkor Gábor lesz Friderikusz Sándor tanúja abban a perben, ahol Fridinek a könyvében leírtakat kell bizonyítania, miszerint Pálffy István annak idején spiccesen vezette a Jó estét, Magyarország!-ot, valamint Jaguarját a csatorna dolgozói fizetésének terhére vették neki.
Friderikusz Sándor Bochkor Gábort kérte fel tanúként abban a perben, amit Pálffy István indított ellene hitelrontásért. A mûsorvezetõt a híradós még múlt év elején perelte be, amiért az életrajzi ihletésû könyvében tényként állította, hogy Pálffy annak idején több alkalommal spiccesen vezette a Jó estét, Magyarország!-ot, valamint Jaguarját a csatorna dolgozói fizetésének terhére vették neki. A per a jövõ héten folytatódik, és immáron bizonyítási szakaszba ért.

Friderikusz Sándor ügyvédje korábban elmondta: védence többek között éttermi számlákkal és videofelvételekkel szeretné alátámasztani igazát, illetve Bochkor Gáborral, ami fõként azért meglepõ, mert Pálffy már 2002-ben távozott a TV2-tõl, Bochkor pedig csak jóval késõbb, 2004-ben került oda.