rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  loading...

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Angelina Jolie újra rendezõi babérokra tör

  Angelina Jolie továbbra is rendezõi babérokra tör, noha elsõ filmrendezése - a nálunk forgatott filmje, amely a balkáni háború szörnyûségeivel foglalkozott - nem keltett tetszést.

 • Nem kapta meg a fizetésemelést Britney, ezért távozik a mûsorból

  Az amerikai The X Factor mentora a hírek szerint azért köszönt el a tehetségkutatótól, mert a készítõk nem adták meg kért fizetésemelését.

 • Marilyn Monroe szeretõje volt Liz Taylor

  Meglehetõsen bizarr dolgokat terjesztenek a nemrégiben elhunyt Elizabeth Taylorról, a legvadabb, hogy a férfiak mellett a nõk sem hagyták hidegen...

 • Vezetlés közben maszturbált egy nõ - fotóval!

  Elképedtek a nebraskai rendõrök, amikor egy nõi vezetõt igazoltattak Elmwoodban.

  A rutinellenõrzés során ugyanis egy mûködõ vibrátort pillantottak meg az autó sofõrjének lába között, miközben az anyósülésre helyezett laptopon épp egy pornófilm futott.

 • Sharon Stone-nak 24 éves a szeretõje!

  Sharon Stone-ról mindig tudtuk, hogy szívesen választ nála jóval fiatalabb pasikat. Ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

  A színésznõ ezúttal is olyan férfi oldalán mutatkozott, aki a fia is lehetne. Az aktuális kiszemeltje ugyanis mindössze 24 esztendõs.

  Chase Dreyfous keble minden bizonnyal dagad a büszkeségtõl, hogy az 50 évesen is vonzó szupersztárral mutatkozhat.

  A pár még júliusban ismerkedett össze egy jótékonysági rendezvényen.

 • Nem tudta szexszel megoldani a feszült helyzetet

  Nem tudta szexszel megoldani a feszült helyzetet, ezért inkább megszökött az állatkerti ketrecbõl egy majomlegény Hollandiában.

  A törpecsimpánzt elválasztották anyjától, és majomkismamák közé helyezték, de õk nem fogadták kitörõ lelkesedéssel az új jövevényt.

 • Ördögûzést követelt a katolikus paptól egy szlovák asszony

  Prága/Pozsony - Megtámadta és bántalmazta a helyi katolikus papot egy nõ csütörtökön a nyugat-szlovákiai Pozsonybesztercén (Záhorská Bystrica), mert az elutasította kérését, hogy ûzze ki testébõl az ördögöt.

  A pozsonyi rendõrség szerint az incidens a helyi plébánia közelében történt. A 39 éves nõ ott állította meg a 47 éves katolikus papot, s kérte meg az ördögûzésre.

 • Pótanyaként tekint Claudiára Gesztesi Máté

  Pótanyaként tekint Claudiára Gesztesi MátéGesztesi Máté ma is pótanyaként tekint Liptai Claudiára, akit nemegyszer édes mostohaként emleget. Claudia volt az, aki Gesztesi Károly oldalán egykor otthont teremtett Gesztesi Máté számára, amit a fiatal színész soha nem fog elfelejteni. Pont ezért örül, hogy Claudia A Nagy Duett élő adásain műsorvezetőként is jelen van. \"Jó érzés, hogy ő is ott van a műsorban. Érzem, hogy nagyon szeret, és ez doppingol\" - mondta Máté. Állandó csipkelődésük ellenére, látszik, hogy igazán jó a viszonyuk, hizs Claudia és Máté nyolc évig éltek egy háztartásban.

 • Beszakadt az utca - 10 méter mély kráter keletkezett a helyén

  Építkezés helyén szakadt be a föld a szlovén fõvárosban. Szerencsére senki nem sérült meg, de a látvány elképesztõ.

 • Egyre jobban elkényezteti lányát Tom Cruise

  Tom Cruise egy lakást vett New Yorkban csak azért, hogy lánya mellett legyen. Mindent elkövet, hogy Suri kedvében járjon, igaz olykor túlzásokba esik.

 • Egy szerep kedvéért dobott le 13 kilót Ganxsta

  Az újabban színészként is látható Ganxsta egyik álomszerepéért még fogyókúrázni sem volt rest.

 • Balesetet szenvedett Katie Holmes és kislánya

  Katie Holmes és lánya, Suri autóbalesetet szenvedett hétfõn New Yorkban, de mindketten sértetlenül úszták meg az ütközést.

 • Nicole Scherzinger és Will.I.Am lebuktak!

  Egy szemtanú nemrég együtt látta a Pussycat Dolls énekesnõjét, Nicole Scherzingert és a Black Eyed Peas-es Will.I.Am-et, amint szenvedélyesen csókolóznak Hollywoodban.

  Az eset július 21-én történt, a hollywoodi Opera nevet viselõ éjszakai bárban.

  - Nicole úgy kezdett el flörtölni Willel, mint egy õrült és egyben szerelmes lány - mondta a szemtanú az In Touch Weekly magazinnak.

 • Jude Law nem engedi fiának, hogy tetováltasson

  Jude Law megtiltotta tinédzser fiának, hogy 18 éves kora elõtt tetoválást csináltasson magának.

 • Megszületett Shakira és Gerard Pique kisfia

  A 35 éves énekesnõ tegnap este adott életet kisfiának, Milánnak.

 • Elfogták Nicolas Sarkozy fenyegetõjét!

  Beismerte, hogy õ fenyegetett meg halálosan vezetõ francia politikusokat, köztük Nicolas Sarkozy elnököt, az a férfi, akit Dél-Franciaországban vettek õrizetbe.

  A gyanúsított vallomásában azt állította: egyedül írta és küldte el a leveleket, amelyekhez néhány esetben töltényeket is csatolt.

 • Betiltják az ivóversenyeket a brit pubokban

  Betiltanák a versenyszerû ivást és az akciós árakat a brit pubokban.

 • Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata harmadik taggal bõvült

  A reality sztár és zenész kedvese, Kanye West még mindig egy párt alkot, de kapcsolatuk immár háromtagúvá bõvült. A celebhölgy ugyanis beszerzett egy házi kedvencet.

 • Bottal támadt Salgótarján belvárosában a hírlapárusra egy férfi

  Bottal támadt Salgótarján belvárosában a hírlapárusra az a férfi tegnap délután, akit negyedórán belül elfogtak.

  A 35 éves támadó hátulról átfogta a pavilonban egyedül tartózkodó alkalmazott nyakát, és a bevételt követelve a fiatal nõ állát vágta meg egy húsz centiméter hosszú bottal.

 • Eladják a sex.com internetes címet

  Eladják a sex.com internetes címet tizenhárom millió dollárért (2,5 milliárd forintért).

 • Részegen vonult börtönbe az ittasságért elítélt férfi

  Részegen vonult a börtönbe egy ifjú az Egyesült Államokban, hogy leülje korábbi részegsége miatt kiszabott börtönbüntetését. Ami miatt majd ismét ülni fog.

  Most nem fog hosszan raboskodni, mindössze három napra ítélte a bíró. Viszont - nem a nagy siker miatt - sorozat lesz belõle, mert részeg megérkeztével újabb eljárás indul ellene. Az elsõ is közterületi ittasság miatt kezdõdött a 19 éves ifjú ellen.

 • Levágta péniszét, majd felgyútjotta magát

  Belehalt sérüléseibe egy férfi, aki levágta saját péniszét, majd felgyújtotta magát. 24 óra leforgása alatt rajta kívül kilencen akartak öngyilkosok lenni, de sikerült a kórházban megmenteni az életüket.

 • Szûk bikiniben nagy cici

  Kim Kardashiant megválasztották nemrég a világ legjobb testû nõjének, de errõl a bikini alsója nem tudott, és egyfolytában megpróbált elmenekülni méretes hátsójáról.

 • Ismét vétett az alkoholtilalom ellen Lindsay Lohan

  Vétett próbaidõre helyezésének feltételei ellen Lindsay Lohan amerikai színésznõ, emiatt a bíróság újabb kétszázezer dollár fizetésére kötelezte.

 • Átalakul a TV2 Aktív címû mûsora!

  Jövõ hétfõtõl teljes egészében átalakul a TV2 Aktív címû mûsora. A két mûsorvezetõ, Czippán Anett és Somogyi Zoltán pedig elköszön egymástól.

  A TV2 magazinmûsora 16.40-re kerül, Somogyi Zoltán heti váltásban Váczi Gergõvel vezeti majd. A csatorna ígérete szerint társadalmi ügyeket, a hazai közélet napi kérdéseit boncolgatja majd a megújult mûsor.

 • Paris Hiltont õrizetbe vették marihuána miatt

  Paris Hiltont pénteken vette õrizetbe a korzikai rendõrség, miután egy gramm marihuánát találták kézitáskájában. Rövid õrizetbe vétel után szabadon engedték, és nem emeltek ellene vádat - közölte az AFP.

 • Michael Jackson haldoklik!

  A pop egykori királya a legutóbbi fényképek tanúsága szerint borzalmas bõrben van. Bennfentesek szerint ezt azonban nem a számtalan plasztikai mûtét számlájára kell írni.

  A sztárhoz közelálló forrás szerint Michael Jacksont súlyos tüdõbetegséggel, krónikus bél- és gyomorvérzéssel kezelik.

  Az énekes betegsége, az Alpha-1-Antitrypsin-szûkület nem új keletû, de Jackson állapota csak a közelmúltban indult gyors romlásnak. Mára Michael már beszélni is alig tud. Sõt, a bal szemére már 95%-ban megvakult!

 • Huszonkét közép-, illetve felsõfokú végzettsége van egy orosz férfinak

  Legutóbbi diplomáját 70 éves korában szerezte, de még egy egyetemet elvégezne a 82 éves Ilja Oszipov diplomás bányamérnök, geológus, tanár, újságíró, továbbá egyebek között diplomás ápoló, mágus, reflexológus és természetgyógyász - jelentette a Moszkovszkij Komszomolec címû orosz lap.

 • Gyermeket vár Konta Barbara

  Kisbabát hord a szíve alatt Konta Barbara, a Barátok közt egykori sztárja. Barbara a párjával, a focista Németh Norberttel decemberre várják elsõ közös gyermeküket.

  "Már az ötödik hónapban járok, úgyhogy a nagy pocakom miatt le sem tudnám tagadni, hogy valóban kisbabánk lesz.

  Rettentõen boldogok vagyunk a párommal, és nagyon várjuk már, hogy karácsonykor hármasban tölthessük az ünnepeket. Életem legszebb szentestéje lesz" - mesélte Barbara.

 • Gyújtogatót fogtak el a rendõrök Újpesten!

  Gyújtogatót fogtak el a rendõrök Újpesten, a férfi megalapozottan gyanúsítható több, a kerület területén elkövetett rongálás, vagy annak kísérlete elkövetésével.

  Újpesti járõrök vasárnap hajnalban egy férfira lettek figyelmesek, aki öngyújtóval egy letakart személygépkocsi ponyváját gyújtogatja. A férfi a rendõröket észlelve menekülni próbált, azonban a közelben elfogták és elõállították.

loading...