rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  loading...

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pokémon-bajnokság Hawaiin

  Pokémon-világbajnokságot tartanak a héten Hawaii legnagyobb szigetén. A versenyen a világ számos országából érkezõ játékos méri össze a tudását az egyik legrégebbi és legsikeresebb videójátékban, illetve annak kártyajáték-verziójában is.

 • Túl az egy milliárd dolláros bevételen a Transformers 3

  A napokban túllépte az egy milliárd dolláros bevételi álomhatárt a Transformers harmadik része.

 • Amy Winehouse, a madárijesztõ- és viaszsztár

  London - Remek madárijesztõ Amy Winehouse brit popénekesnõ, aki egyúttal a londoni Madame Tussauds panoptikum legújabb viaszsztárja.

  Winehouse-ból egy 36 éves brit gazda csinált madárijesztõsztárt, mert régi, hagyományos figuráitól már nem rettegtek a földjét dézsmáló galambok. A kocsmában ücsörögve, baráti iszogatás közben jött az ötlet, hogy Amy Winehouse láttán biztos hanyatt-homlok elrepül minden "normális" szárnyas. Marlon Brooks el is készítette a popénekesnõ kellõen élethû mását:

 • Szemétbõl jutalompont, jutalompontból nászút

  Három hónapi éjszakai szemétszedésbõl ment nászútra egy brit házaspár, illetve tért onnan vissza.

  Útjuk elsõ felét hajón tették meg az Egyesült Államokba, és arra a szemétszedés elõtt is volt elég pénzük, így csak a visszautat kellett összegyûjtögetniük.

 • Vin Diesel egy tucat gyereket szeretne

  Az akcióhõs Vin Diesel állítása szerint 2005-ös, Gorilla bácsi címû vígjátéka forgatása során kapott kedvet a sok gyerekhez, mert nagyon jól kijött a kicsikkel.

  Tavaly áprilisban be is köszöntött hozzá és párjához a gólya, azonban a színész nem szeretne egynél megállni.

  – 12 gyereket szeretnék! Komolyan, az apaság a legjobb dolog a világon. A gyerek születésével kezdõdik az élet! – lelkendezett Diesel.

 • Feszültséget keltett a nyugtató pucérséta

  Teljesen ellentétes eredményt hozott egy férfi meztelen sétája Németországban: az illetõ azért mászkál pucéran, mert ettõl megnyugszik, ám legutóbbi portyája pánikba ejtette.

 • Silvio Berlusconi számokban: 103 vizsgálat és 2565 kihallgatás

  Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök elemében volt szombaton: pártjának, a Szabadság Népének római ülésén kijelentette, hogy nem távozik az ország élérõl, amíg szükség van rá.

 • Tóth Gabi rosszul lett a dzsungelben!

  Tóth Gabi jelenleg az argentin dzsungelben zajló valóságshow-ban próbálja megálli a helyét, szevezete azonban tiltakozni kezdett a párás levegõ és a rossz körülmények ellen: Gabi rohamot kapott.

  Az énekesnõ már több napja panaszkodott fejfájásra és légszomjra, arra azonban nem számított, hogy pánikbetegsége újra eluralkodik rajta.

  Gabi egyszercsak kapkodni kezdte a levegõt és arra panaszkodott, hogy zsibbad a szája.

 • Négyezredáron adott el egy van Gogh-mûvet

  Ötvenötezer forintnyi dollárért adott el egy 220 millió forintot érõ van Gogh-vázlatot egy betörõ az Egyesült Államokban.

 • Munkaerõhiány van a sírásókból Csehországban

  Prága - Egyre nagyobb hiánycikknek számít a szakképzett sírásó Csehoszágban. A hatályos törvények szerint minden temetõvel rendelkezõ csehországi településnek - ezek száma 6000 körül mozog - kellene hogy legyen egy szakképzett sírásója is. Ilyesmi azonban jelenleg csak papíron létezik. A regionális fejlesztési minisztérium ezért a közelmúltban felajánlotta az érdeklõdõknek, hogy bebiztosítja kiképzésüket és teljes mértékben állja ennek költségeit is.

 • Nem fél az emberbõl lett kísérleti nyúl

  Gyógyszercégeknek ajánlotta fel testét egy olasz munkanélküli. Évente 15-20 napot dolgozik, és a kísérletek jelentõségétõl függõen napi 250-600 eurót keres.

 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

 • Megszületett a 61 éves színész nyolcadik gyermeke

  Stellan Skarsgard 61 évesen ismét apa lett, a svéd színész nyolcadik gyermeke kisfiú.

 • Sose randizna Sandra Bullockkal George Clooney

  Sose randizna Sandra Bullockkal George ClooneyGeorge Clooney életében nem sok olyan nő van, aki tabunak számít. Sandra Bullock viszont közéjük tartozik. George Clooneyt igen szoros szálak fűzik Sandra Bullockhoz, de a hollywoodi szívtipró állítja, sosem randizna a színésznővel. Mint ahogy azt a közös filmjük, a Gravitáció promóciós körútján nyilatkozva elárulta, nagyon közeli kapcsolatban van mind Bullockkal, mind a színésznő adoptált kisfiával, Louis-szal, de barátságon kívül sosem volt közöttük semmi. Úgy gondolja kár lenne elrontani ezt a szép barátságot a rendizgatással.

 • Homoszexuális pingvinpár tojást akart lopni!

  Egy hím pingvinpárt - ami nem ritka ennél a állatfajnál - elkülönítettek a többi pingvintõl az északkelet-kínai Harbinban, mert az egyik hím-nõstény pingvinpártól megpróbálta elcsenni a tojást.

  A lopási kísérletre az egyik állatgondozó figyelt fel, és úgy döntött, máshová zárja a madarakat. A pingvinek szaporodása nem egyszerû folyamat, fogságban pedig még nehezebb.

 • Az utolsó fuvar: postai szállítmányként a temetõbe

  Crystal Lake (Illinois állam) - Jeff Hornagold szeretett a UPS postaszolgálat autós futárja lenni. Így aztán, mikor a múlt héten meghalt, kollégája, Michael McGowan elhatározta, hogy a dobozos csomagszállítón viszi Jeffet utolsó útjára.

 • Prófétaként tér vissza a Megasztáros

  A Megasztárban feltûnt Balogh Imi hosszú ideje nem hallatott magáról, legalábbis hazánkban nem. Hónapokon át turnézott külföldön a Ben Hur Live megaprodukcióval. Most visszatért, és bízik benne, hogy próféta lehet saját hazájában is és kamatoztathatja a nemzetközi porondon felszedett tudást.

 • Megvizsgáltatja génkészletét Ozzy Osbourne

  Ozzy Osbourne évtizedekig tartó drog- és alkoholproblémái ellenére is fiatalos és friss - ennek okát tervezik megvizsgálni az ismert zenész DNS-ének elemzésével St. Louis-i génkutatók.

 • Vajon ki jegyezte el Kiszel Tündét?

  Örömteli eseményrõl kaptunk hírt. Kiszel Tünde ujján egy feltûnõen szép, új gyûrû csillog, amelyet a napokban az Operában is viselt, ahol párjával, Károllyal jelent meg. Ez azt jelenti, hogy Tündét titokban eljegyezték?

 • 11 év után az interneten találta meg ismét a lányát

  Az egyik legnépszerûbb közösségi portálon talált rá 11 éve nem látott lányára egy New York-i hajléktalan.

 • Dennis Rodman elmondása szerint 500 prostituálttal bújt ágyba

  Az NBA egykori botrányhõse elárulta, hogy 2000 nõvel volt dolga eddig, és közülük 500 prostituált volt.

 • 300 ezer eurót kaszált a pornódíva (+18)

  Igencsak megindította egy angol milliárdos szívét és pénztárcáját Michelle Thorne pornószínésznõ. A férfi nem kevesebb, mint 300 ezer eurót fizetett a 26 éves pornódívának azért, hogy együtt tölthessék szilveszter éjszakáját.

 • Nelson Mandela a Twitteren

  Ha nem is személyesen, de a nevét viselõ emlékközpont révén a 92 éves Nelson Mandela is csatlakozott a Twitter közösségi portál használóihoz.

 • 61 évesen szerzett diplomát, 40 évig volt diák

  Werner Kahmann, a kölni egyetem volt hallgatója egyetlen dolgot bán abban, hogy már diplomás: fizetnie kell az állatkertbe, és nem utazhat ingyen.

 • Elárverezik Gandhi hírhedt tárgyait!

  Elvakult szépségkirálynõknek és világbéke aktivistáknak ajánljuk figyelmébe következõ cikkünket.

  Elárverezik ugyanis Mahatma Gandhi már-már védjegyévé váló bõrszandálját, szemüvegét és óráját. A zsebóra már önmagában is érték lehetne, hiszen kora nagyjából 100 évesre tehetõ, ha erre még rádobjuk az eszmei értékét is, minden valószínûség szerint sok-sok nulla fog az elsõ számjegy mögött sorakozni…

 • J. K. Rowling újabb sikere

  Az év szórakoztatójának választotta J. K. Rowlingot az Entertainment Weekly címû amerikai magazin.

 • Hatvanmillió forint kártérítés egy görögnek, akit töröknek tüntettek fel egy svéd joghurton

  Közel 60 millió forintnak megfelelõ kártérítést üti a markát annak a görög nyugdíjasnak, akit egy svéd joghurtgyártó töröknek feltüntetve használt egy terméke reklámarcaként.

 • Pornót szûrõ keresõmotor muszlimoknak!

  A muszlim vallási elõírásoknak nem megfelelõ ("haram") tartalmakat kiszûrõ keresõmotor indult (imhalal.com).

  A keresõ figyelmezteti a felhasználókat, ha olyan kifejezés után kutakodnak a neten, amely nem eléggé erkölcsös egy hívõ számára.

 • Öngyilkos akart lenni egy 103 éves férfi

  Egy 103 éves olasz férfi az Arnoba ugrott Firenzében, hogy így vessen véget hosszúra nyúlt életének. A jelenetet látta egy kisebb csoport, akik kimentették a vízbõl, így az idõs úr ismét megúszta - írja a La Stampa.

 • Zalatnay Cini 80 éves korában is adósságait fogja fizetni

  Célja, hogy a 30 millió forintos adósságát rendezze - állítja Zalatnay Sarolta. Ugyanakkor nem érti, hogy miért nem hajlandóak a károsultak a személyes megegyezésre.

  Cini úgy véli, hogy mindannyian jobban járnának, hiszen hamarabb lenne képes a fizetésre. Eddig másfél millió forintot sikerült visszafizetnie.

  Minden egyes bevételének 33 százaléka egy alapba folyik, a pénzt onnan osztják tovább a jogosultaknak.

loading...