rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Élete leghosszabb kapcsolatának lett vége Osvárt Andreának

  Osvárt Andrea a Fókusznak adott interjújában elmondta, nemrég ért véget élete leghosszabb kapcsolata, így jelenleg egyedülálló.

  A legszebb arcú magyar hírességnek megválasztott színésznõ elmondta, hogy nem szeretne most újabb kapcsolatba bonyolódni és így nem is ad teret azoknak, akik esetleg jobban meg szeretnék ismerni, helyette inkább karrierjére koncentrál.

  A színésznõt munkája jelenleg Olaszországba köti, 5 év kemény munkája után elérte, hogy az olasz újságok foglalkozzanak vele.

 • A világ legnagyobb hamburgere Japánban készült el!

  A világ legnagyobb hamburgere Japánban készült el. A megaburger átmérõje 92 centiméter, 136,2 kilós és elkészítése 1200 dollárt emésztett fel.

  Guiness Rekordok Könyvébe is bekerül. Az üdülõhely, ahol készült, reklámfogásnak szánta az ötletet. A rajta ügyködõ szakácsok tintahallal bolondították meg a hamburgert, amelynek tésztájához keverték a hal tintáját, feketére színezve a kenyeret.

 • Megdõlt a sörcsapolás világcsúcsa

  Brüsszel - Egy elszánt belga csapos fejére kerül eztán a "csapolók koronája": a férfi 84 órán át mérte a pultnál a habos nedût egy antwerpeni kocsmában.

  A Gazet van Antwerpen címû lap - amely fotóriportot közölt a rekordról internetes oldalán - szerint Ivan Stuyts nem kevéssel verte meg a korábbi bajnokot, aki "csak" 24 órán át csapolt.

 • Elõkerült Hitler évekkel ezelõtt ellopott arany könyvjelzõje

  Elõkerült Hitler évekkel ezelõtt ellopott arany könyvjelzõje; az amerikai Bellevue városában 100 ezer dollárért akarta értékesíteni egy férfi - közölte a Time magazin csütörtökön.

  A szövetségi hatóságok letartóztatták a román állampolgárságú Christian Popescut, aki egy álcázott szövetségi titkosügynöknek akarta eladni az ereklyét a Washington állambeli városban, egy Starbucks kávézó elõtt.

  A 18 karátos arany könyvjelzõt állítólag a diktátor szeretõje, Eva Braun ajándékozta Hitlernek vigasztalásul a német csapatok sztálingrádi veresége után.

 • 107 éves és még szûz

  Clara Meadmore nemcsak Angliában, de az egész világon rekorder. Rajta kívül még egyetlenegy nõ sem számolt be arról, hogy életében nem volt kapcsolatban férfival.

 • Szívinfarktust kapott Koós Réka

  Egy gyengébb szívinfarktust hordott ki lábon Koós Réka, amikor saját házában, a fürdõszobájában rányitotta az ajtót egy színesbõrû férfi.

  A színésznõ pár percig csak levegõért kapkodott, mire rájött, hogy szerelme, Reggel Ferenc áll vele szemben.

  A Belmondo együttes dobosa klipforgatásról érkezett otthonukba, és gondolta, jó móka lesz, ha feketének álcázva köszönti Rékát.

 • Eltünt 130 ezer felfújható nõi mell!

  A felfújható nõi kebleket a lap ajándéknak szánta januári számához, ám a szállító konténerbõl eltûntek, pedig Pekingben a szállítmány indulásakor még megvoltak.

  A magazin azonnal riadóztatta a hajózási hatóságokat, de ha nem kerül elõ két napon belül a szállítmány, akkor jó pár ausztrál férfinak nem lesz kínai melle - januárban.

 • Tilos a tánc, a hangos zene és a csók Dubajban

  Dubaj - A hangos zenehallgatást, a táncot, a meztelenkedést, de még a kézenfogva sétálást is helytelen viselkedésnek nyilvánították Dubajban a legújabb irányelvek szerint - adta hírül az el-Imárát el-Jaum címû, arab nyelvû lap.

 • Állva tapsolták Selena Gomez legújabb filmjét a filmfesztiválon

  A 20 éves színésznõ legújabb filmje, a Spring Breakers bemutatója alkalmából vett részt a rangos olaszországi eseményen. Az alkotás hatalmas sikert aratott, hiszen a közönség állva tapsolt.

 • Hat éves kislány lett Nepál új élõ istennõje

  Egy hat éves kislány személyében új élõ istennõt, kumárit választott ki a nepáli maoista kormány, miután elõdje már 11 éves és ezzel hamarosan túl öreggé válik a címre. Az ateista maoista vezetés azzal, hogy maga választotta ki az új élõ istennõt, megfosztotta a megdöntött királyság papjait ettõl a korábbi elõjoguktól.

 • Pokémon-bajnokság Hawaiin

  Pokémon-világbajnokságot tartanak a héten Hawaii legnagyobb szigetén. A versenyen a világ számos országából érkezõ játékos méri össze a tudását az egyik legrégebbi és legsikeresebb videójátékban, illetve annak kártyajáték-verziójában is.

 • Kizárta magát kocsijából a rabló

  Kizárta magát a menekülésre szánt autóból egy rabló az Egyesült Államokban, így aztán hamar elfogták.

 • Milliókat talált új lakásában a szerencsés férfi, de nem tartotta meg a pénz

  Milliókat talált új lakásában a szerencsés férfi, de nem tartotta meg a pénzBecsületességéért ünneplik a norvég ingatlanbrókert, aki csaknem 350 ezer koronát (12 millió forintot) talált a kandalló alá rejtve új lakásában, és ahelyett, hogy megtartotta volna, jótékony célra ajánlotta fel. Vemund Thorkildsen két hete találta meg az eldugott pénzt, amikor épp egy barátjának mutatta meg új oslói lakását. Szerették volna kipróbálni, hogy vajon át lehet-e rakni a kandallót egy másik szobába, ezért elmozdították egyik kövét. A kő alá dugva egy borítékot találtak, amelyben majdnem 350 ezer korona volt norvég bankjegyekben.

 • Duffy énekli a legújabb James Bond fõcímdalát!

  Csupán két év múlva kerül a mozikba James Bond legújabb kalandja, az azonban már most eldõlt, hogy ki énekelheti majd a film betétdalát.

  Nálunk leginkább a kólareklámokból lehet ismerõs a walesi énekesnõ, Duffy arca és hangja, de a lehetõség most óriási számára: Madonna, Tina Turner vagy Shirley Bassey után most õ énekelheti a legújabb 007-es film, a Bond 23 betétdalát.

 • 750 millió forint egy lány szüzességéért!

  Már 750 millió forintnyi dolláron "áll" egy 22 éves amerikai lány szüzessége: árverés hajtotta fel ennyire az értékét.

  A nõ egyetemi tandíját akarja elõteremteni azzal, hogy tavaly õsszel meghirdette: eltölt egy éjszakát a leggálánsabb ajánlattevõvel. A lány egyébként család- és házasságterápista szeretne lenni.

 • Felgyújtották a kismamát

  A 2008-ban, a Tel HaShomer nevû település Sheba kórházában történt mûhibára az izraeli egészségügyi minisztérium vizsgálata során derült fény nemrég.

 • Két autót nyert tíz nap alatt!

  Két autót nyert tíz napon belül egy férfi az Egyesült Államokban két különbözõ tombolán.

  Elõtte viszont még soha.

  A kansasi illetõ gyarapodott még egy gitárral is és aranyozott Bon Jovi-lemezekkel. Az elsõ kocsit megtartja - az egy Mitsubishi Lancer -, a másodiknak - egy Saturnnek - azonban inkább az árát, a 28 ezer 800 dollárt kérte. A pénzbõl ki tudja fizetni a kocsik utáni nyereményadót.

 • Egy norvég képviselõnõ jósokra költötte a közpénzt

  Lemondott arról, hogy induljon a jövõ évben esedékes választásokon mandátuma megújításáért az a norvég képviselõnõ, akirõl kiderült: közpénzen hívogatja tanácsért a jósnõket. Sarah Khaen több millió forintnak megfelelõ norvég koronát költött távközlési keretébõl a jósnõkre, akik feltehetõen nem jósolták meg, hogy ez nem fog jóra vezetni.

 • Klapka György szíve leállt

  Családjának köszönheti a bajt - állítja a mûkereskedõ, aki a napokban szívmûtéten esett át. Altatásban hozták rendbe szívritmuszavarát. Klapka György biztos abban, hogy az aggódás vezetett idáig, amit fia sorsa miatt érez.

 • A híres kormányzó a Playboy-villában lépett félre

  A kormányzóról készült kötet írója szerint Schwarzi elcsábult egy, a Playboy-villában megrendezett partin.

 • Visszatért az életbe a halottnak hitt nõ

  Épp a temetési elõkészületekkor tért vissza az életbe egy halottnak hitt nõ Kolumbiában.

 • 12 éves magyar kislány énekelt svéd hercegnő esküvőjén

  12 éves magyar kislány énekelt svéd hercegnő esküvőjénA 12 éves Burgmann Katának sikerült az, ami még a legnagyobb világsztároknak sem. Énekelhetett a svéd hercegnő, Madeleine hétvégi esküvőjén. Mint ismert, Madeleine hercegnő és párja a brit-amerikai pénzügyi menedzser Christopher O\'Neill hétvégén mondták ki a boldogító igent 500 vendég előtt. Kata egy elismert ének tagozatos iskolába jár. Legutóbb ezren jelentkeztek oda és csak 180 diákot vettek fel. Sokat koncerteznek, mégis nagy dolog, hogy Kata osztályát választották ki arra, hogy Madeleine hercegnő esküvőjén énekeljenek.

 • Újabb különválás Hollywoodban

  Mintha özönvíz árasztotta volna el Hollywoodot, úgy válnak el sorjában egymástól a hírességek. Még be sem adja az egyik sztárpár a válókeresetet, egy másik már szakított is, és lõttek egy újabb házasságnak. Most Rachel McAdams és férje, Michael Sheen döntöttek a különválás mellett.

 • Megvált hosszú hajától Szabó Zsófi

  Megvált hosszú hajától Szabó ZsófiA Jóban Rosszban színésznője a sorozat történetének kedvéért bevállalta azt, ami a legtöbb nő rémálma: levágatta derékig érő haját. Betty élete ugyanis hatalmas fordulóponthoz érkezik, amit az is jól mutat, hogy az őt alakító színésznő, Szabó Zsófi még hosszú hajfürtjeitől is megvált a történet kedvéért. "'Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek."

 • Dakota Johnsonnak felfelé ível a karrierje

  Dakota Johnsonnak felfelé ível a karrierjeMelanie Griffith nagyon büszke lányára, Dakota Johnsonra, akit kiválasztottak Anastasia Steele szerepére A szürke ötven árnyalata című filmben. Dakota EL James regényének filmadaptációjában Charlie Hunnam mellett fog játszani, aki Christian Greyt alakítja majd. Griffith az interneten osztotta meg, mennyire örül lánya sikerének. „Az én gyönyörű gyermekem, Dakota lesz Ana Steele A szürke ötven árnyalatában! Vigyázat, itt jön a jövő szupersztárja! Nagyon büszke vagyok!”Griffith és Don Johnson lánya eddig olyan filmekben játszott, mint a 21 Jump Street – A kopasz osztag és az Ötéves jegyesség.

 • A Lidlben vett sörben 13 centis egeret találtak

  Egy 13 centiméteres egeret találtak Görögországban a Lidl-ben vett sörben.

  Tíz hónapos börtönbüntetésre ítélte egy görög bíróság a német tulajdonú, s hazánkban is jelenlévõ diszkont üzletlánc menedzserét.
  A diszkont hálózat késõbb úgy nyilatkozott, az egér valamilyen palackozási hiba miatt kerülhetett az italba. A vásárló egyébként már 30 000 eurót (7,1 millió forintot) kapott kártérítésként.

 • A brit emberek inkább két autót vesznek egy áráért, mint féláron egyet

  Döbbenetes tanulsággal szolgált egy brit autókereskedés akciója: kiderült, hogy az emberek inkább két autót vesznek egy áráért, mint féláron egyet.

  A colchesteri szalon elõbb az elsõ kedvezménnyel próbálkozott, és a vevõk érkezgettek is, de nem tömegével, hanem csak normális "mennyiségben". Egy hónap elteltével aztán a kereskedés meghirdette a két autót kap egy áráért akciót, és elszabadult a pokol: igen hamar több mint 22 ezren érdeklõdtek.

 • Sebestyén Balázs gyereke beköszönt: helló!

  Balázs neve mostanság nem csupán a megszûnõ Danubius Rádió kapcsán, hanem a nemrég született gyermeke miatt is többet forgott a köztudatban, mint szokott. A fiatal mûsorvezetõ ezúttal mesélt arról, hogy hogyan éli meg a születés utáni heteket.

 • Dzsudzsák ihlette a Sugarbird kollekciót

  A modell minap mutatta be új Sugarbird kollekcióját az egyik belvárosi szórakozóhelyen. A jól megszokott Linda-stílus ezúttal azonban elmaradt…

 • Pink-nek hiányzik volt férje pénisze

  Pink a napokban elõször szólalt meg Carey Hart motorversenyzõtõl való év eleji válásáról.

  A szókimondó énekesnõ szívszorító õszinteséggel válaszolt arra a kérdésre is, hogy mi hiányzik neki legjobban egykori szerelmébõl...

  "A péniszét igazán szerettem. Nagyon csini volt" - mondta Pink egy rövid gondolkozás után. Értékeljük az õszinteségét! Na jó, persze akármilyen kõkemény, akármilyen vagány, Pink végül hajlandó volt komolyra venni a figurát.