rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  loading...

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Vulkánkitörés Tokióban!

  Az Aszama vulkán tavaly augusztusban már egyszer mûködésbe lépett. Áldozatokról nincs hír, a helyi lakókat óvatosságra intik.

  Füstöt és hamut lövellve helyi idõ szerint hétfõ hajnalban kitört az Aszama vulkán Japánban, Tokiótól mintegy 150 kilométerre északnyugatra. A vulkán legutóbb tavaly augusztusban mutatott aktív tevékenységet. A 2568 méteres tûzhányó mostani kitörése után nem érkeztek jelentések sebesültekrõl vagy károkról, ám az ötfokozatú skála szerinti hármas készültségi szintet rendeltek el a térségben.

 • Szigorodhatnak a prostitúció szabályai Amszterdamban

  Az Amszterdamban dolgozó prostituáltaknak a jövõben legalább huszonhárom évesnek kell lenniük, és jól kell beszélniük a holland vagy az angol nyelvet.

 • Mel Gibson utolsó rendezése lehet a készülõ viking film

  Elképzelhetõ, hogy utoljára áll rendezõként a kamerák mögé Mel Gibson, aki az egyelõre csak Viking címen emlegetett filmjének elõkészületein dolgozik.

 • Sikosítót oszt szét a brazil kormány

  Az immár hagyományosan járó nõi és férfi óvszerek mellé idén elsõ ízben 15 millió tasak sikosítógélt is szétoszt ingyen a rászorulók között a brazil kormány az AIDS-prevenció részeként.

  Az egészségügyi minisztérium tavaly 20 millió gumióvszert osztott szét az AIDS és más, nemi úton terjedõ betegségek megelõzése céljából. Az idei 15 millió tasak sikosítógélt a legveszélyeztetettebb rétegek - a homoszexuálisok, a transznemûek és a szexmunkások - kapják, hogy biztonságosabbá tegyék a legkockázatosabb szexuális aktust, az anális közösülést.

 • Metzker Vikit akarja a Playboy király Hefner

  Szentiványi Dundika után Metzker Viki lesz a következõ magyar playmate, aki személyesen találkozhat Hugh Hefnerrel.

  A magyar Playmate-verseny tavalyi gyõztese két hetet tölt majd a Hefner-villában, míg az amerikai Playboynak fotózzák.

  Metzker természetesen nagyon izgul már, egyébként pedig imád repülõn utazni és "elegáns, külföldi márkaüzletekben vásárolgatni" - tudhattuk meg még a járulékos információkat a projektrõl.

 • Twitterezõk: hamarabb szakítanak, többet maszturbálnak

  Az OKCupid nevû amerikai társkeresõ folyamatosan kérdésekkel zaklatja/szórakoztatja többmillió felhasználóját, majd a hatalmas mennyiségû adatból jó esetben vicces és izgalmas összeállításokat közölnek blogjukban. Legfrissebb posztjuk több váratlan összefüggésre mutat rá, ezek közül a legérdekesebb talán az a rész, amely a Twitter felhasználóival foglalkozik.

 • Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendég

  Több milliós borravalót hagyott ott a nem mindennapi vendégA három illinoisi pincérnőnek minden oka megvan az őszinte mosolyra és boldogságra. A három hölgy fejenként ugyanis 5 ezer dollár, vagyis összesen 3,4 millió forintnak megfelelő borravalót kapott egy idegen vendégtől. Az egyik felszolgáló először visszautasította a pénzt, de a vendég ragaszkodott hozzá, hogy fogadja el és menjen el tanulni, és tegye könnyebbé az életét. A nagylelkű hölgy vendég nevét nem fedte fel az étterem. Az egyszer biztos a felszolgáló hölgyek nem felejtik el soha a nem mindennapi vendéget.

 • Érdekes temetési kívánság

  Az elhunyt kívánságának megfelelõen baseball sapkában és napszemüvegben a falnak támasztották a Puerto Ricó-i Angel Pantoja Medina bebalzsamozott holttestét, amíg a rokonok elbúcsúztak tõle a halottvirrasztáson.

 • Újra szingli Adam Lambert

  Adam Lambert szakított barátjával, akivel az elmúlt években egy párt alkottak. Lambert elmondta, továbbra is nagyon jó barátok maradnak.

 • Lejár a mandátuma a meleg nagykövetnek!

  Sajnálják a csehországi melegek, hogy megbízatása lejártával augusztusban távozik hazájukból Kanada nagykövete.

  A diplomata soha nem rejtette véka alá másságát és támogatta a melegek több programját, mi több, mindig társával együtt jelent meg a hivatalos rendezvényeken.

 • Tûsarkú váltófutásrekord

  Rekordot javított magassarkúcipõs váltófutásból négy nõ Ausztráliában. A 80 méteres távot 1 perc 4 másodperc alatt szaladták végig stafétában Sydneyben.

 • Csokiból készült lego gyerekeknek

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

 • Citromos kólával keresztelt egy pap Norvégiában!

  Norvégia egyik templomában annyira hideg volt, hogy a vízcsapok befagytak, amikor keresztelni kellett, ezért a pap improvizálni volt kénytelen, s citromos kólával hintette meg a csöppséget.

  Szükség törvényt bont alapon a norvég pap citromos kólával keresztelte meg a kisgyereket mert minden csap befagyott, és nem volt víz.

 • 82 feleségétõl válik egy nigériai férfi

  A nigériai férfinak ugyanis azt javasolták, hogy a Korán elõírásainak megfelelõen csak négy asszonyt tartson meg

  El kell válnia 82 feleségétõl annak a nigériai férfinak, aki 86 nõt vett el. Mohammed Bello Abubakar beleegyezett a sokszoros válásba, hogy elkerülje a kilakoltatást, ami a vallási szabályok megszegéséért járt volna - jelentette vasárnap az AFP francia hírügynökség a NAN nigériai hírügynökségre hivatkozva.

 • George Clooney újra háborús övezetbe

  A mindig jótékony George Clooney sok álmatlan éjszakát töltött a Hope For Haiti Now telefonos pénzgyûjtõ akció szervezésével, de most sem adja pihenésre a fejét, ugyanis a darfuri háborús övezet felé veszi az irányt. A színész pénteki pénzgyûjtõ akciója több mint 60 millió dollárt hozott be a földrengés áldozatainak segítségére.

 • Ölelkezés világcsúcs

  Megdöntötte az ölelkezés világrekordját két brit egyetemista: 24 órán és 17 percen keresztül ölelték egymást.

 • Hogy néz ki Pamela Anderson!

  A színésznõ szigorúan megtiltotta, hogy közeli felvételeket készítsenek róla

  A 41 éves színésznõ egyes bennfentesek szerint amiatt aggódik, hogy a nézõk felfedezik rajta az öregedés jeleit. "Pamela még mindig fantasztikusan néz ki, de érthetõ, hogy a show-ban annyira jól szeretne mutatni, amennyire csak lehetséges" - nyilatkozta a brit Daily Expressnek a stáb egyik tagja, aki azt is hozzátette: "Pam elég régóta van a szakmában ahhoz, hogy tudja, melyik kameraállás nem éppen elõnyös számára".

 • Kisfiút vár Mádai Vivien

  Kisfiút vár Mádai VivienMádai Vivien babája ugyan még nagyon pici, az orvosok szerint azonban kisfiút hord a szíve alatt a műsorvezető. \"Úgy tűnik, hogy kisfiú, bár még nagyon-nagyon picike, úgyhogy még azt mondta a doktornő is, hogy bármi lehet, de egyelőre úgy tűnik, hogy fiúcska\" - mondta a műsorvezető, aki azt is elmesélte, hogy már a tizennegyedik hétnél jár, de az első trimeszter nagyon megviselte. - \"Nekem az első trimeszter kőkemény volt, és nem is reggel voltam rosszul, hanem este.\" Mádai Vivien azt is elárulta, egy-két dolog már van a babaváráshoz, ám ez főleg édesanyjának köszönhető.

 • Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl

  Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl - pedig csak 54 ezer forintnyi eurót kellett volna fizetnie -, hanem inkább félretette a pénzt szorultabb helyzetre.

  A 34 éves hölgy nem élete végig lesz rács mögött, csupán 15 napra ítélték el lopás miatt. Felajánlották azonban neki, hogy megúszhatja a börtönt pénzbírsággal. Fel is hívta telefonon a barátját, és megkérte, "fizesse ki" a börtönbõl, ám a férfi úgy döntött, jobb helye van a pénznek vésztartalékban.

 • Guillermo del Toro otthagyta A hobbitot

  Guillermo del Toro hétfõn bejelentette, hogy A hobbit címû film forgatásának csúszása miatt kénytelen lemondani a produkció megrendezésérõl.

 • Szoba kilátással és halottal

  A szófán heverõ - és mint utóbb kiderült - halott tulajdonos jelenlétében mutatott meg egy házat érdeklõdõknek London Notting Hill nevû negyedében egy ingatlanügynök.

 • Nõi jog a félmeztelen kertészkedéshez

  Jogi harc indult a félmeztelen kertészkedés ellen az Egyesült Államok egy városában, a coloradói Boulderben.

 • Arctörõ ütõper

  Arccsont törése miatt indított pert egy férfi az Egyesült Államokban a New York Mets baseballcsapata és az amerikai szövetségi liga ellen.

 • Térden csúsznak 800 kilométert

  Térden csúszik 800 kilométert két buddhista szerzetes Kínában vezeklõ zarándoklatként.

 • Boy George nem kell Amerikának

  New York - Nem kapott vízumot az Egyesült Államokba Boy George brit popénekes, aki amerikai koncertturnéra készült volna a nyáron.

  A Culture Club hajdani frontemberétõl a hírek szerint azért tagadták meg a beutazási engedélyt, mert bírósági eljárás folyik ellene Londonban. A zenész tavaly áprilisban a saját lakásában a falhoz láncolva fogva tartott egy férfit. Pontosan nem közölték, hogy mivel vádolják, az ügyérõl kiadott közlemény szerint "jogtalan fogva tartás és tettlegesség" miatt kell bíróság elé állnia.

 • Sophia Loren megkapja a mûvészet Nobel-díját

  Sophia Loren világhírû olasz színésznõ, valamint más olasz, német és japán alkotók részesülnek idén a Praemium Imperiale japán mûvészeti díjban, amelyet a "mûvészet Nobel-díjaként" emlegetnek.

 • 66 éves nõé az év teste

  Sokak megdöbbenésére a 66 éves színésznõ hódította el Az év teste címet, olyan bombázókat utasítva maga mögé, mint Elle MacPherson vagy Pippa Middleton.

 • Az orvosok nem tudják, hogy milyen nemû a csecsemõ

  Az orvosok egyelõre nem tudták megállapítani annak az újszülöttnek a nemét, aki a múlt kedden látta meg a napvilágot egy azerbajdzsáni falucskában. A 3600 grammal született, 50 cm-es csöppség minden más tekintetben egészséges, és nagy étvággyal fogyasztja az anyatejet.

 • Részeg anyuka kisfia gyújtogatott!

  Csak a tûzoltóknak köszönhetõ, hogy nem égett le egy lakóház is Tiszaeszláron, aminek a szomszédságában lévõ fészerben játszadozott gyufával egy kilencéves gyerek.

  A helyszíni szemle során ittas állapotban megjelent a gyerek anyja, és agresszív magatartásával, fenyegetõzésével akadályozta a hatóság munkáját.

 • Átlépte a 2 milliárdot a YouTube napi forgalma

  Nem sokkal ötödik születésnapja után a YouTube internetes videomegosztó oldal napi forgalma átlépte a 2 milliárd megtekintést. Ez közel kétszerese a három legnagyobb amerikai televízióhálózat fõmûsoridõbeli nézettségének - hangsúlyozza a társaság, mely egy blog-bejegyzésben közölte a hírt.

loading...