rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megsérült három nézõ Székesfehérváron a gokart pályán!

  Megsérült három, a gumifal mögött szabálytalanul várakozó nézõ vasárnap Székesfehérváron, az egyik parkolóban felállított, közforgalom elõl elzárt gokartpályán.

  A balesetet az okozta, hogy egy 9 éves várpalotai fiú az elindulást követõ elsõ kanyarban túl gyorsan ment, s a pálya szélét szegélyzõ gumifalnak ütközött - mondta el a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Akár öt év börtönt is kaphat a részegen szoptató kismama!

  Akár öt év börtönt is kaphat egy amerikai kismama, amiért részegen szoptatta 6 hetes gyermekét.

  A 36 éves asszonyt bûnösnek találta a bíróság gyermeke elhanyagolásában, gondatlanságban. Orvosok szerint, ha egy anya részegen szoptat, akkor alkohol kerülhet gyermeke szervezetébe is.

 • Mexikói lány nyerte el a világszépe címet

  Mexikói lány nyerte meg az idei Miss Universe szépségversenyt, amelyet ezúttal az Egyesült Államokban, a Las Vegas-i Mandalay Bay hotelben rendeztek meg.

 • Egy brit férfinek a leghosszabb a nyelve a világon

  Egy brit férfinek a leghosszabb a nyelve a világonA rekordert addig-addig piszkálták a riválisok, míg újra le nem mérette gigantikus nyelvét. Az egészből ő jött ki a legjobban: most hosszabb, mint négy éve. A brit Stephen Taylor először 2009-ben állított be ezt a különös rekordot, akkor 9,5 centis volt a nyelve. Ez pontosan a felső ajaktól a nyelv végéig tartó hosszúságot jelenti, mert hivatalosan ezt mérik. Idén újra bizonyítania kellett riválisainak, újra lemérette a nyelve hosszát és megint ő lett a rekorder, de csodával határos módon most még hosszabb nyelvvel, mint korábban.

 • Kétszáz dollár borravalót adott Rihanna egy pincérnek

  Az énekesnõ kétszáz dollár borravalót adott egy szerencsés pincérnek. A célja pusztán annyi volt, hogy a pincér tõle kapja élete legnagyobb jattját.

 • Másfél évesen ismeri a világ összes országát

  Másfél évesen ismeri a világ összes országátMég csak másfél éves egy amerikai fiúcska, de meg tudja mutatni térképen a világ szinte összes országát - amivel korosztályában minden bizonnyal egyedüli a világon. A gyermek neve Aanav Jayakar, szülei orvosok, mindketten Indiából vándoroltak az Egyesült Államokba, Clevelandben élnek. Fiacskájuk rendkívüli memóriájára véletlenül figyeltek fel, azt követően, hogy szülővárosukról, Delhiről beszélgettek, a gyermek pedig megjegyezte a helységnevet. Ezután kezdte anyja országokra és azok fővárosaira tanítgatni, és a csemete megtanult hat hét alatt 53-at, pedig alig múlt egyéves.

 • Megnõsült Jack Osbourne

  Megnõsült Jack Osbourne, Ozzy Osbourne fia. Esküvõje elõtt két nappal még tagadta azt, hogy feleségül fogja venni kislánya, Pearl édesanyját, Lisa Stellyt, október 7-én azonban megtette – a hírt a sajtósa megerõsítette.

 • Hamis húszdollárosok voltak egy 8 éves fiúnál Amerikában

  Kötegnyi hamis húszdollárossal ment iskolába egy 8 éves fiúcska az Egyesült Államokban és boldogan osztogatta pajtásainak. A pénz talmisága akkor derült ki, amikor a gyerek az általános iskola büféjében fizetett egy bankjeggyel.

  A tantestület a gyerekektõl összesen 44 bankót szedett össze, azaz 880 dollárt - 130 ezer (hamis) forintnyit.

  A gyerekrõl kiderült, hogy elég rendezetlen a családi háttere, szülei helyett gyámok nevelik, akiket köröznek.

 • Ellopták négy olimpiai érmét az amerikai úszónak

  Ellopták négy olimpiai érmét Josh Davisnek, az amerikai úszóválogatott volt tagjának.

  A sportember azt mondta a San Antonió-i rendõrségnek, hogy az 1996-os atlantai játékokon szerzett három aranyának és a 2000-ben, Sydneyben kiharcolt ezüstjének kelt lába. Davis szerint a kisteherautójából emelhették el õket a múlt hétvégén. A medálokat akkor hagyta a kocsiban, amikor visszaérkezett St. Louisból, ahol egy úszóakadémián megmutatta a relikviákat a gyerekeknek.

 • Fárasztó a diétázásba kezdett Robbie Williams

  Robbie Williams fárasztó diétázásba kezdett, hogy formába lendüljön a BRIT Awards díjátadóra - le is adott közel 11 kilogrammot.

 • Ellopták az X-men - A Kezdetek címû film nyers verzióját!

  Akárki lopta is el az "X-men - A Kezdetek" címû film nyers verzióját, komoly következményekkel kell számolnia.

  A 20th Century Fox közleményben szögezte le, hogy a törvény teljes súlyával csap le a tolvajra, aki ellopta az utómunkálatokról a félkész X-Men film kópiáját. "Sok effekt hiányzik belõle, akárcsak pár jelenet, valamint ideiglenes hang és zene van alatta." - jegyezte meg a stúdió az internetre kikerült változattal kapcsolatban.

 • Apai örömök elé néz Caramel

  Apai örömök elé néz CaramelA 32 éves énekest és barátnőjét, Szilvit többször is látták kijönni egy nőgyógyászati magánklinikáról, ahonnan a hírek szerint legutóbb széles mosollyal az arcukon és egy ultrahangfelvétellel távoztak. „Attól a pillanattól, hogy Szilvit megismertem, azt éreztem, gyereket szeretnék tőle. Tudtam, hogy nagyon fiatal, még csak 18 éves, de hittem benne, hogy egy-két éven belül készek lennénk családot alapítani\" – nyilatkozta még 2011-ben Caramel, akinek vágya most úgy tűnik beteljesült. Caramel nem tagadta barátnője terhességét, de nem kívánt bővebben nyilatkozni.

 • Egy egész fesztivált szervezett lánya első szülinapjára Kim Kardashian és Kanye West

  Egy egész fesztivált szervezett lánya első szülinapjára Kim Kardashian és Kanye WestA sztárszülők nem aprózták el a szülinap fogalmát: gyerekük több százezer forintos ajándékát saját fesztiválon adták át! A kislány egy több, mint 300.000 forint értékű gyémántfülbevalót kapott ajándékba, de az átadás körülményei sem voltak hétköznapiak: a kis Nori saját fesztivált kapott, amit nagynénje, Khloé Kardashian hátsó udvarán rendeztek meg (mekkora lehet a birtok, ha az egész rendezvény elfért rajta). Volt minden, ami kell: felfújható légvár, bohóc, fagyi, de még egy kisebb óriáskerék is! A színpadról nem is beszélve, ahol egész nap fellépések mentek.

 • John Mayer fizetne a szexért Jessica Simpsonnak

  Jessica Simpson inkább tûnik ártatlan kislánynak, mint igazi végzet asszonyának, de ex-pasija, John Mayer nemrégiben a Playboynak adott interjújában nem gyõzte dicsérni Jessica ágyban nyújtott teljesítményét. Volt barátnõjét a kábítószerhez hasonlította, azt mondta, függõ és akár fizetne is érte, hogy ágyba bújhasson a szõke énekesnõvel.

 • Az õsember is tudott diót törni!

  A legfrissebb antropológiai kutatások szerint (valószínûsíthetõ) õseink egyikének, az Australopithecus africanusnak már 2,6 millió évvel ezelõtt ment a diótörés, ezzel az ínséges idõkben való túlélés esélye növekedett.

  A Bécsi Egyetem antropológusai egy (csak Mrs. Plesként emlegetett) nõi Australopithecus africanus koponyáját rekonstruálva, majd azt egy három dimenziós modellbe átültetve jutottak a felfedezésre - amelyet az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) ismertettek.

 • Különleges nászútra viszi kedvesét Ashton Kutcher

  Különleges nászútra viszi kedvesét Ashton KutcherAshton Kutcher a létező legkülönlegesebb helyre, a világűrbe viszi nászútra leendő feleségét, Mila Kunist. Már javában tervezgeti lakodalmát Ashton Kutcher és Mila Kunis, amit még idén szeretnének megtartani vagy egy angliai kastélyban, vagy Saint Tropez tengerpartján. Sőt már azt is tudják, hogy hova mennek nászútra. Ashton ugyanis Milának és magának is megvette a jegyet a Virgin első űrjáratára, ami valamikor karácsonykor száll fel hatszáz, igencsak gazdag utassal a fedélzetén. Ash szerint ettől különlegesebb helyen nem ünnepelhetnék meg a házasélet kezdetét.

 • Esküvõ a fellegekben

  London - Egymás mellett szálló repülõgépek tetején ülve mondta ki a boldogító igent egy angol pár.

  A 23 éves Katie Hodgson klasszikus menyasszonyi ruhában ült egy kétfedelû repülõgép szárnyán, amely a házasságba repítette. Võlegénye, a 24 éves Darren McWalters egy ugyanolyan géphez szíjazva repült mellette, a valamivel fellettük szálló pap pedig egy légi kommunikációs rendszer segítségével adta össze a kalandvágyó szerelmeseket 300 méter magasságban.

 • Paris Hilton felfüggesztett büntetést kap

  Megegyezett a hatóságokkal a kokainbirtokláson kapott Paris Hilton, aki az alku értelmében bûnösnek vallja magát, ennek fejében pedig a súlyosabb ítélet kockázatát elkerülve egyéves felfüggesztett büntetést kap.

 • Tisztázza a róla kialakult tévhiteket Ke$ha

  Tisztázza a róla kialakult tévhiteket Ke$haKe$ha-ról köztudomású, hogy mennyire őrült és vad életet él, amire olykor még rá is játszik. Egy-két róla kialakult tévhitet azonban szeretett volna tisztázni. \"Az emberek azt hiszik, hogy a nap java részében részeg vagyok. Nem akarok csalódást okozni nekik, de ez közelről sem igaz\" - mondta a sztár. Egyúttal kitért saját valóságshowjára, a My Crazy Beautiful Life-ra is, melyről sokan azt gondolják, hogy megrendezett és hamis. Ke$ha elmondása szerint a valóságshow minden egyes pillanata valós, ami az ő hétköznapi életéről készül.

 • Bosszú vibrátorral

  Egy 26 éves román fiatalember fenekébõl orvosi segítséggel kellett eltávolítani a szexuális segédeszközt a partnernõjével lebonyolított légyott után.

 • Kétmilliárdos luxuslakásban él az X-faktor mentora

  Több mint kétmilliárd forintnak megfelelõ összegért vásárolt magának luxuspalotát a brit X-Faktor mentora, Tulisa.

 • Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Farkas Péter olimpiai bajnok ellen

  Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Farkas Péter olimpiai bajnok ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a rendelkezés az eddigi európai hatályú körözést váltja fel - írta a Magyar Nemzet.

  A sportolóra november 3-án öt év fegyházbüntetést szabott ki a bíróság, testvérét, Farkas Károlyt hét évvel sújtotta kábítószerrel kapcsolatos bûncselekmények miatt.

  A testvérpár nem várta meg az ítélethirdetést, ezért adtak ki elfogatóparancsot ellenük.

 • Havi 300 ezer euró tartásdíj Berlusconi volt feleségének

  Havonta 300 ezer euró tartásdíjat fizet az olasz kormányfõ Silvio Berlusconi volt feleségének Veronica Lariónak az ANSA olasz hírügynökség értesülései szerint.

 • Nagy Feró embert ölt?

  Rendõrségi ügybe keveredett Nagy Feró egy emberi koponya miatt, amit még barátaival talált egy szemétbánya közepén. Az ismeretlen eredetû csont miatt a rendõrség gyilkossági ügyet feltételezett a háttérben, és ki is hallgatták az énekest.

  "Gyerekkoromban gyakran jártunk ki a szemétbányára guberálni, hátha találunk valami érdekes dolgot. Egy alkalommal találtunk egy emberi koponyát, amit haza is vittünk.

  A házban, ahol laktunk, 10-15 család volt, mi pedig feltettük a koponyát egy fára és célba lõttünk rá csúzlival vagy éppen dobáltuk."

 • Harminc csimpánz szökött meg egy angliai állatkertbõl!

  Harminc csimpánz miatt ki kellett üríteni a hétvégén Anglia egyik legnépszerûbb állatkertjét, miután a fõemlõsök kitörtek a kifutójukból.

  A majmok vasárnap ebédidõben jutottak ki a chesteri állatkertben arra a területre, ahol gondozók az elemózsiát készítik elõ.

 • Beszeda Gábor mindent idejét új lakása rendberakásával tölti

  Beszeda Gábor szerint a természetgyógyászat csodákra képes, rendszeresen meditál, idõnként böjtöl, ezáltal sokkal jobban érzi magát.

  Az RTL Klub mûsorvezetõje néhány hete megvásárolta elsõ saját otthonát, ezért mostanában minden idejét a lakás csinosítgatásával tölti.

  "Imádok barkácsolni, fúrni-faragni. Új otthonomban van egy kis mûhelyem is, ezért jó néhány szerszámot be kellett szereznem."

 • Ittassága miatt átadta autója vezetését

  Ittassága miatt átadta autója vezetését utasának egy New York-i férfi, és ez lett a veszte: utasa szintén ivott, és mindketten lebuktak.

  A sofõrcserére figyelt fel egy rendõr, utána pedig arra, hogy a kocsi - miután ismét útnak indult - az elõtte haladó "farára tapadva" megy, annyira, hogy az letért az útpadkára. Miután megállította a követési távolságot nagyon be nem tartó vezetõt, megszondáztatta, és kiderült, hogy a férfi ivott.

 • Elfogták a szegedi szatírt

  Szegeden fogták el azt a 42 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy március óta több alkalommal nemi vágyának kielégítésére, magát szeméremsértõ módon mutogatta egy kislánynak..

  A férfi elmondása szerint nemi vágyát elégítette ki így, aki egyébként korábban már több alkalommal volt büntetve hasonló bûncselekmény miatt.

 • 3700 forint egy bögre kávéért

  Ha koffein nem is, a kávé ára biztosan felrázza egy New York-i lánc vendégeit: az italkülönlegesség ugyanis 12 dollárt, vagyis 3700 forintnak megfelelõ összeget kóstál.

 • Eljegyezte barátnõjét Albert monacói herceg

  II. Albert monacói herceg eljegyezte barátnõjét, Charlene Wittstockot - adta hírül közleményben a hercegi palota.