rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lökhárítójában rejtette el a húsz kilogramm marihuánát!

  Húsz kilogramm marihuánát találtak a vámosok egy horvát férfi autójának a lökhárítójában elrejtve a röszkei határátkelõhelyen. A fináncok a 40 millió forint értékû kábítószert lefoglalták, a horvát állampolgárt õrizetbe vették.

 • A pi-rekord villanyszámlája

  Nemcsak számítógépe három munkahónapjába, hanem magas villanyszámlába is került az új pi-rekord kiszámolása a japán Kondo Sigerunak.

 • Csirkével akart megölni egy kisfiút egy férfi

  Megpróbált elrabolni és megölni egy kisfiút egy férfi Nigériában, hogy a testrészeit feketemágiára használva pillanatok alatt meggazdagodjon. Az ügyészek szerint a férfi, egy csirkével vágta fejbe a kisfiút, mert úgy vélte, hogy a szárnyasnak különleges hatalma van.

 • Csúf siker: a rondák honlapja összehozta az elsõ eljegyzést

  Csúf sikert könyvelhet el a ronda emberek ismerkedésére létrehozott világhálós honlap: összehozta két tagját annyira, hogy azok eljegyezték egymást.

 • Japán új hightech vécéje mindenre gondol

  Házi laborként vizeletet elemez, vérnyomást, hõmérsékletet és testsúlyt mér, és persze a szokásos funkcióit is tökéletesen oldja meg az új japán vécécsúcsmodell.

 • Két hónapos terhes Sarka Kata!

  Több mint két hónapos magzatot hord a szíve alatt Sarka Kata, Hajdú Péter leendõ felesége.

  Az egykori Budapest szépe a közelmúltban több nyilvános szereplését is azért mondta le, mert jelentkeztek nála az áldott állapotban megszokott tünetek.

  Sarka Kata és Hajdú Péter többször figyelmeztettek már minket: bármelyik pillanatban bekövetkezhet az, ami egy pár életében a legcsodálatosabb.

 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

 • Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt

  Tiszteletbeli FBI-ügynökké nevezték ki Efrem Zimbalist jr. amerikai színészt, aki a hatvanas és hetvenes évek The FBI címû tévésorozatának legendás nyomozóját alakította.

  A 91 esztendõs mûvész meghatottan vette át hétfõn a tiszteletbeli nyomozójelvényt Robert Mueller FBI-igazgatótól, aki nagy hatásúnak nevezte Zimbalist egykori játékát, amely szerinte FBI-ügynökök nemzedékeinek szolgált például.

 • Már most viharos a friss házasok élete

  A „Gossip Girl”-bõl ismert Blake Lively és a szexi színész, Ryan Reynolds még csupán szeptemberben mondták ki a boldogító igent, de már most úgy tûnik, hogy nem alakul valami jól a házasságuk.

 • Darálóba dobják rossz emlékeiket New York lakói

  Óriási papírzúzdát állítottak fel a Time Square-en, hogy az idei év legrosszabb emlékeit "ledarálva" kezdhessék az új évet a lakosok.

 • Újabb sztárfenék a Twitteren!

  Már meg sem lepõdünk: a sztárok valamiért szeretnek a Twitteren meztelenkedni.

 • Felavatták azt a szobrot, amellyel a szlovák nyelvtörvény ellen tiltakoznak!

  Felavatták Csicsón azt a szobrot, amellyel a szlovák nyelvtörvény ellen tiltakoznak. Az emlékmûvet Duray Miklós, az MKP stratégiai alelnöke leplezte le több száz ember elõtt.

 • Kínai Ikaroszok: madáremberverseny

  Madáremberversenyt tartottak Kínában: 10 méter magas szikláról szálltak alá a "szárnyasok".

 • A menyasszonyt eltíltották a võlegénytõl

  Eltiltott a hatóság egy menyasszonyt a võlegényétõl két héttel a pár esküvõje elõtt.

  Az ok: a 23 éves menyasszonyka megharapta kedvesét egy vita hevében. A võlegény feljelentést tett, a bíró pedig családi erõszak vádjával eltiltotta a nõt a férfitól.

 • Világhírességekre licitálhatnak a Föld napja alkalmából

  Világhírességekkel töltendõ programokra licitálhatnak vastag pénztárcájú érdeklõdõk a Christie's New York-i árverésén, amelyet a Föld napján rendeznek.

 • Vivienne Westwood nem adna el több ruhát

  Vivienne Westwood szolgáltatta a londoni divathét egyik legnagyobb szenzációját, azzal, hogy miután bemutatta következõ õszi/téli kollekcióját, arra szólította fel az embereket, hogy ne vegyenek több ruhát.

 • Beperelte a vibrátort gyártó céget egy asszony

  Beperelte a gyártó céget egy angol asszony, aki szerelmi együttléte során súlyosan megsérült egy vibrátor használata közben.

 • Furcsa házasság: egy épülethez ment feleségül egy nõ

  Babylonia Aivaz januárban beleszeretett egy raktárba, aztán hozzá is ment feleségül. Nem sokkal késõbb azonban a százhét éves épületet lerombolták, de szerencsére az asszony új párra talált.

 • A világûrbe küldi párját Katy Perry

  Ûrutazást ajándékozott születésnapjára párjának Katy Perry amerikai énekesnõ. A harmincöt éves Russell Brand színész-komikus rövid privát utazást tehet a világûrbe a SpaceShip Two fedélzetén.

 • Lady Gaga parás!

  A kihívó pop díva, Lady Gaga, bevallotta, hogy nehéz neki ismerkedni pop sztár kollégáival, mert a színpadi énjével szemben a magánéletben meglehetõsen félénk ember. Gyakran jön zavarba, ha új emberekkel találkozik. A fiatal szupersztár elmondta, hogy mióta rátalált a hírnév többnyire magányos farkasként él.

 • Csiliszósz ütötte ki az augsburgi diákokat

  Nyolc tizenéves diák került kórházba Németországban, miután egy bátorságpróbán a normál csiliszósznál kétszázszor erõsebb mártást ittak.

 • A szennyezett vizek évente gyermekek millióinak okozzák a halálát

  A szennyezett vizek évente több millió gyermek halálát okozzák - hangsúlyozza az ENSZ Környezetvédelmi Programjának (UNEP) jelentése, amelyet hétfõn hoztak nyilvánosságra a víz világnapja alkalmából.

 • Náci pártrövidítést tartalmazó rendszámot osztottak Hollandiában

  Egy nemzetiszocialista párt nevének rövidítését tartalmazó rendszámokat osztottak ki tévedésbõl Hollandiában.

 • Féktelen piálása miatt dobta ki a pasija Demi Moore-t

  Alig pár hét alatt sikerült elérnie Demi Moore-nak, hogy ne az élvezetet jelentse fiatal lovagja számára, hanem a terhet, amitõl meg kell szabadulni.

 • Romantikus vasútállomás Japánban

  Romantikus vasútállomás JapánbanA japán vasútállomáson romantikában nincs hiány. A szerelmes párok zárándokhelye lehet ez megálló. A romantikus utazók odacsalogatása érdekében szívecskékkel és a szerelemre utaló egyéb motívumokkal díszített vasútállomást nyitottak Japánban. A Koijamagata állomás falait és födémjét, valamint a padjait, kerítését, sőt még a kukákat is rózsaszínre festették a hét végén befejeződött felújítása során, a megálló nevét pedig immár egy szív alakú tábla jelzi. Remélik, hogy \"fiatalok és öregek egyaránt felkeresik majd a megállót, hogy ott beteljesedhessen a szerelmük.\"

 • 247 km/órával az M6-oson

  Sebességrekordot döntött egy autó az M6-os autópálya Fejér megyei szakaszán: szombaton késõ délelõtt egy 247 kilométeres sebességgel száguldó kocsit mértek be a rendõrök a sebességellenõrzésnél.

 • Miley Cyrus újra megdöbbentette a közönséget

  Miley Cyrus újra megdöbbentette a közönségetA színész-énekesnő legutóbbi színpadi produkcióját sokan már túlzásnak érezték. Miley Cyrusnak már jó ideje szokásává vált, hogy megdöbbenti az embereket, a magánéletében és a színpadon egyaránt. Legutóbbi produkcióját viszont sokan már tényleg túlzásnak érezték: a 21 éves világsztár elfenekelt egy nagydarab táncost a színpadon. Ez nem az egyetlen olyan pillanat, amivel a híresség kiveri a biztosítékot. Előfordul ugyanis, hogy Bill Clinton maszkot viselő férfivel imitál szexjelenetet a színpadon, és az is, hogy kanabisz levelet használ ruhadíszként.

 • Be kellett zárni Lappföldet a sok hó miatt

  Veszteséget okoz a hó "brit lappföldön," pedig igazán illik hozzá ez a csapadék, mivel a Mikulás szûk hazáját mintázza a karácsonyi vidámpark.

 • Megszületett a Jóban Rosszban Fehér Rolandjának első gyermeke

  A Fehér Rolandot alakító Seres Dánielnek és párjának megszületett első gyermeke.

 • Ingyenszexszel várta a tiniket a családanya

  Ági – így becézték a környékbeli suhancok azt a 32 éves nõt, aki tinédzserek hadát fogadta egyszobás lakásán, ha azoknak szexhez támadt kedvük. Az anya orgiáit két gyermeke is gyakran végignézte.