rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tragikus hirtelenséggel elhunyt Albert Györgyi

  Tragikus hirtelenséggel, 44 éves korában elhunyt Albert Györgyi. Az újságíró péntek délután öt óra körül, egy lakása elõtt álló taxiban lett rosszul. A mentõsök sikertelenül próbálták újjáéleszteni.

  Riadt és tanácstalan arcú szomszédok néztek ki a fõvárosi Frankel Leó utcai ház ablakaiból péntek este fél hatkor, és mindenki azt találgatta, vajon mi történhetett.

  Az utcában ugyanis rendõrkocsi és mentõautó állt, és egy kétségbeesett bõrkabátos taxist faggattak.

 • Régebben kóros étvágytalansággal küzdött, most evõversenyt nyert egy 24 éves fiú

  A 24 éves Peter Czerwinski korábban kóros étvágytalansággal küzdött, újabban azonban sorra nyeri az evõversenyeket, sõt Guinness-rekordot is döntött már falánkságával.

 • Fejbe lõttek egy polgármestert Oroszországban

  Fejbe lõtték irodájában az Oroszország északi részén fekvõ Kirovszk város polgármesterét és egyik munkatársát szerdán.

  A hatóságok szerint a tisztviselõkkel egy üzletember végzett, aki végül öngyilkos lett. A támadás okát egyelõre nem tudni.

 • Kiderült, hogy Geri Halliwell férjjelöltje nõs

  Geri Halliwell váratlanul szakított párjával, miután kiderült, hogy az orosz milliárdos nõs. Ismét bebizonyosodott, hogy a párkapcsolatok nem Geri Halliwell erõsségei.

 • Ház eladó kerti vasúthálózattal

  Saját vasúthálózattal árulnak egy családi házat Nagy-Britanniában: a hátsó kertben játékvasút van 330 méter hosszú sínpályarendszerrel.

 • Jobb szeretõk a zeneileg 'edzett' fülû emberek

  Budapest - A zeneértõ fülekkel megáldott embereknek nem csupán egy dallam hangjainak felismeréséhez van jó érzékük, hanem különleges képességük van az emberi beszédhangban rejtõzõ érzelmek meghallásához is.

 • Harry Potter fõhõse dyspraxiás

  Harry Potter fõhõse dyspraxiás – írja a Swaf News. Dyspraxia szokatlan ügyetlenségben mutatkozik meg, amely nem függ össze intellektuális visszamaradással, érzékelési zavar miatti ügyetlenséggel és neurológiai rendellenességgel sem.

  Pusztán a céltudatos mozgások és gesztusok nem hajthatók végre. Radcliffe-nek például a cipõje befûzésével gyûlik meg a baja.

  A színész az iskolában ettõl függetlenül jól teljesített, bár nagyon kellett küzdenie azért, hogy mindent elérje, amire vágyott.

 • Sztárportré - Edvin Marton:

  „Alapjában véve nagyon pozitív, és romantikus lélek vagyok. Úgy kezdtem a hegedülést, hogy szerelmes lettem - öt éves koromban, az óvodában - egy Andrea nevû lányba, és szerenádozni szerettem volna neki. Egy év alatt a Süss fel napot megtanultam, és eljátszottam neki az óvodában. Puszit kaptam tõle, nagyon örültem neki. Mentem haza anyukámnak elújságolni, hogy micsoda sikerem volt, és mondtam neki, hogy akkor mindig is hegedülni szeretnék.

  A sportolókkal egy hajóban:

 • Újra apa lesz Elton John

  Elton John és párja ismét szülõk lesznek, miután elsõ gyerekük béranyja megint várandós.

 • Húsz és fél hónap alatt futotta körbe a Földet egy ausztrál férfi

  Húsz és fél hónap alatt futotta körbe a Földet egy ausztrál férfiHúsz és fél hónap alatt körbefutotta a Földet egy ausztrál férfi, összesen 17 futócipőt nyűve el. Az 52 éves Tom Dennis ultramaratoni futó 2011. december 31-én indult az ausztráliai Sydneyből, majd áthajózott Dél-Amerikába, ahonnan felfutott az amerikai földrész északi végébe, azután Európán és Ázsián haladt át, majd Ausztrália következett Sydney végállomással. Dennis Afrikát nem is érintette, mégis 26 ezer kilométernyit futott. 622 napig volt úton, és naponta nagyjából egy maratoni távot - 42 kilométert - haladt. A férfit elkísérte felesége és két lányuk - kocsival.

 • Világméretû tehetségkutató versenyt tervez Simon Cowell

  Világméretû tehetségkutató versenyrõl álmodozik Simon Cowell brit zenei és filmproducer, számos brit és amerikai tehetségkutató zsûrijének tagja és támogatója.

 • Lecsukta magát a seriff

  Önlecsukó seriff

  Lake megye (Illinois állam) - Becsukatta magát egy seriff a saját börtönébe egy teljes hétre az Egyesült Államokban, hogy megtudja, milyen is nála raboskodni.

 • Nyert a hazánkban forgatott klipp

  Katy Perry Budapesten forgatott videója nyerte el az 2011-es MTV Video Music Awards legjobb klipnek járó díját.

 • Sosem házasodjunk muzulmán férfival!

  José Policarpio lisszaboni érsek egy interjúban figyelmeztette a portugál nõket arra, hogy számos problémával járhat, ha egy muzulmán vallású férfivel kötnek házasságot.

  "Csak óvatosan a szerelemmel! Kétszer is gondolják át, alaposan fontolják meg a házasságkötést egy muzulmánnal! Problémát jelent, és még Allah sem tudja, mi lesz a vége" - mondta az ország elsõ számú katolikus méltósága.

 • Magyar férfi Szlovákia egyik legjobb nõvérkéje

  Kovács János, a szlovákiai Lekéri Pszichiátriai Kórház fõápolója lett az Év egészségügyi nõvére 2009 verseny ezüstérmese, tehát szakmájában az ország egyik legjobbja.

 • Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprio

  Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprioAlig két héttel a szakítás után Leonardo DiCapriot egy titokzatos hölgy társaságában látták Hollywoodban. Toni Garrn szupermodell és Leonardo DiCaprio másfél évig jártak, de néhány hete kihűlt a kapcsolatuk és két hete szakítottak. Ez azonban nem akadályozza meg a Titanic egykori sztárját abban, hogy ismét hölgyek társaságában töltse idejét. Egy szórakozóhelyen többen is látták a szakáll és baseball sapkával elbújni akaró színészt és egy titokzatos nőt. A pár látványosan kerülte a társaságot és az este előre haladtával együtt távoztak. Leo barátai szerint szó sincs kapcsolatról, a barna hajú nővel.

 • Nemes kezdeményezés: Ronda nõk kerestetnek!

  Mount Isa - Ronda nõket akar városába csábítani egy polgármester Ausztráliában, hogy enyhítse a férfilétszám aránytalan túlsúlyát.

  Mount Isa városában 2006-ban - a legutóbbi népszámláláskor - csupán 819 eladó sorban és korban lévõ, 20-24 év közötti nõ élt, míg a település teljes lélekszáma 21 ezer 421 fõ volt. A nemi arány azóta sem javult, a nõsülésre érett férfiak nagyjából ötszörösen múlják felül a hozzájuk illõ nõk számát.

 • Lehúzta a wc-n saját péniszét!

  Az orvosok megmentették annak a 45 éves szerb férfinak az életét, aki – eddig ismeretlen okokból – levágta saját nemi szervét.

  Egyelõre annyit tudni, hogy Ratko Dudics vélhetõen figyelmetlenségbõl fosztotta meg önmagát a fütyitõl, azonban senki nem érti, hogy csinálhatott ekkora õrültséget… Még bizarrabb a történet, ha hozzátesszük, hogy szerencsétlen Dudics pont egy wc-csésze fölött nyisszantott, így fallosza beleesett a kagylóba.

 • Házasságkötõ-börtön

  Börtönben is köthetnek hamarosan házasságot a párok Nagy-Britanniában. A házasságkötõ-börtön, amely Denbigshire-ban van, szélesre tárt kapukkal várja a párokat és zabkásás lakodalmi menüvel.

 • Egeret talált egy diáklány a chipses zacskóban

  Szó szerint elájult az a diáklány, aki szinte az utolsó falatig gyanútlanul csipegette a zacskóból a chipset, ám végül valami egészen más akadt a kezébe.

 • Yves Saint Laurent aktot rajzolt Freddie Mercuryról

  Yves Saint Laurent néhai divattervezõ eddig be nem mutatott rajzait - többek közt Freddie Mercury-aktot - közöl lapjain a német art magazin.

 • Elhunyt a magyar származású Tony Curtis

  A magyar származású 85 esztendõs filmszínész halálhírét lánya, Jamie Lee Curtis erõsítette meg.

 • Elköltözött otthonról Cseh Laci

  Cseh László elköltözött otthonról saját családi házába.

 • Egy őszinte búcsú...

  Egy őszinte búcsú...A skót juhász kutyus együtt élt az utcán a hajléktalan Cedar Rapids-al. Sajnos a férfinél tüdőrákot diagnosztizáltak, ami gyorsan ledöntötte a lábáról. A kutya gazdája a hajléktalan betegeket segítő Hospice háztól annyit kért, hogy had lehessen az utolsó pillanataiban a számára családot jelentő kutyusával. Az elfekvő kórház dolgozóit is meghatotta a kutya és a gazdi búcsúzkodása. A férfi néhány nap múlva meghalt. A kutyáról és a gazdiról hallott egy kutyabarát családfő, aki a gyászos pillanatokban gazdátlanul maradt kutyust magához vette, a családja kedvencévé fogadta.

 • Feszültséget keltett a nyugtató pucérséta

  Teljesen ellentétes eredményt hozott egy férfi meztelen sétája Németországban: az illetõ azért mászkál pucéran, mert ettõl megnyugszik, ám legutóbbi portyája pánikba ejtette.

 • Paris Hiltont õrizetbe vették marihuána miatt

  Paris Hiltont pénteken vette õrizetbe a korzikai rendõrség, miután egy gramm marihuánát találták kézitáskájában. Rövid õrizetbe vétel után szabadon engedték, és nem emeltek ellene vádat - közölte az AFP.

 • Élettársi viszonyban él az apa és a lánya

  Vérfertõzés bûntette miatt emelt vádat a Sátoraljaújhelyi Városi Ügyészség a 56 éves férfi és annak 36 éves lánya ellen.

 • Denevér a mellei között

  London - Öt órán át hordott melltartójában egy apró denevérfit egy 19 éves nõ Nagy-Britanniában anélkül, hogy észlelte volna, mit melenget a keblén.

 • A Depeche Mode ismét Budapesten!

  Jövõ év elején ismét Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Depeche Mode együttes.

  A brit csapat 2010. január 11-én a Tour of Universe elnevezésû téli arénaturnéja egyik állomásaként érinti a magyar fõvárost.

 • Miley Cyrus férjhez ment?!

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.