2024.05.13. - Szervác, Imola

Sztárok, mégis rettegnek

Sztárok, mégis rettegnek
Hiába sikeresek és gazdagok, mégsem élhetnek nyugodt életet, ugyanis õrült pszichopata zaklatja õket. Jennifer Aniston és Sandra Bullock is rettegésben él. Jen Anistont 2010 június óta zaklatja egy 24 éves pszichésen beteg férfi, aki rendszerint a színésznõ háza körül ólálkodik és lesben áll.

Olyan is elõfordult, hogy napokig körözött a Sunset Boulevardon, azért, hogy találkozhasson a Jóbarátok sztárjával. Jayson Peyton célja, hogy feleségül vegye Anistont, mert meggyõzõdése, hogy õk egy párt alkotnak.
A színésznõ kénytelen volt védelmet kérni az igazságszolgáltatástól, hogy az õrült pszichopatától megvédje magát. A zaklató, aki eddig számos erõszakos bûntettet követett el, a Los Angeles-i Bíróság távoltartási végzésének értelmében most már kénytelen legalább száz lépés távolságot tartani Anistontól.

Sandra Bullock szintén a bírósághoz fordult, mert félti saját és családja testi épségét Thomas James Weldontól, aki immár 8 éve háborgatja az életét. Megállás nélkül hívogatja, leveleket ír neki, randevúzni akar vele, de már arra is volt példa, hogy Bullock széttépett fotóit felgyújtotta a színésznõ háza elõtt. Kisfia, Louis Bardot örökbefogadása után Sandra Bullock ismét kérte a hatóságokat, hogy tartóztassák le zaklatóját, ám erre eddig nem került sor. Az bizonyos, hogy Weldon súlyos téveszmékkel küzd, de az Oscar díjas színésznõnek egyelõre be kell érnie egy távolságtartó rendelkezéssel. Ez legalább megtiltja a zaklatónak, hogy a filmsztár közelébe lépjen, beleértve a házát és a forgatási helyszíneket is.