2024.05.08. - Mihály

Fehér port küldtek a táncverseny szervezõinek

Fehér porral töltött fenyegetõzõ levelet küldtek a Dancing with Stars amerikai táncverseny produkciós irodájának, a vizsgálatok azonban kimutatták, hogy veszélytelen hintõpor volt a borítékban.
A Magyarországon annak idején Szombat esti láz címen futó televíziós táncversenyt az Egyesült Államokban a CBS televízió mutatja be, õk értesítették a helyi hatóságokat - a Los Angeles-i tûzoltóságot, rendõrséget, az FBI-t - a furcsa küldeményrõl. A szakemberek a helyszínen elvégezték a szükséges vizsgálatokat, de további vizsgálódásra egy regionális laborba vitték a küldeményt - közölte Laura Eimiller FBI-szóvivõ.

A küldemény a döntõ elõtt érkezett. A fõdíjért hárman versenyeznek, köztük Bristol Palin, Sarah Palin alaszkai kormányzó és republikánus ex-alelnökjelölt lánya. Az elmúlt napokban a mûsor felháborodást váltott ki a közvéleményben, s egyesek azzal vádolták meg Sarah Plain politikai támogatóit, hogy manipulálják a szavazást. Bristol ugyanis annak ellenére eljutott a döntõig, hogy folyamatosan a legalacsonyabb pontszámokat kapta a verseny profi zsûrijétõl.